+1.Thor έγραψε: 04 Αύγ 2024, 16:44 Επειδη εγραψες οτι, εχεις περιεργο-δυσκολο χωρο, οσο ογκοδεστερα ηχεια παρεις, τοσο μεγαλυτερο προβλημα θα εχεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Hi-fi / Hi-end
Re: Hi-fi / Hi-end
ο χωρος ειναι μακρυστενος και αμηλοταβανος
''γεμιζει'' γενια ομορφα
αλλα θα μπορουσε και καλυτερα
''γεμιζει'' γενια ομορφα
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Το μακρόστενος δεν είναι απαραίτητα κακό, μάλλον το αντίθετο, ανάλογα βέβαια...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
αν σκοπεύεις να τα αναβαθμίσεις B&W (ψαξε και https://www.heavenaudio.gr/triangle-br08-white-1.html ).
Αν οχι Polk
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
εχω βανει φωτο περμαμπαναρισμενος ειμαιsys3x έγραψε: 04 Αύγ 2024, 16:50 Το μακρόστενος δεν είναι απαραίτητα κακό, μάλλον το αντίθετο, ανάλογα βέβαια...
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
ε καλα, πες με και για Elac σαν τον μΠαντελη... ρε μλκς με επιδομα ανεργιας ειμαιakirav έγραψε: 04 Αύγ 2024, 16:50αν σκοπεύεις να τα αναβαθμίσεις B&W (ψαξε και https://www.heavenaudio.gr/triangle-br08-white-1.html ).
Αν οχι Polk
600 δεν ειπες τα B&W ?Zundapp έγραψε: 04 Αύγ 2024, 16:55ε καλα, πες με και για Elac σαν τον μΠαντελη... ρε μλκς με επιδομα ανεργιας ειμαιakirav έγραψε: 04 Αύγ 2024, 16:50αν σκοπεύεις να τα αναβαθμίσεις B&W (ψαξε και https://www.heavenaudio.gr/triangle-br08-white-1.html ).
Αν οχι Polk
3 κατοσταρκα και τα εχω βρει και σε δυομισο
τεσταρισμενα απο μαλλιαρους δικους μου
ε αν σκοπεύεις να τα αναβαθμίσεις B&WZundapp έγραψε: 04 Αύγ 2024, 17:00 3 κατοσταρκα και τα εχω βρει και σε δυομισο
Αν οχι Polk
τα B&W θελουν βασεις και δε θελω ναμπλεξω, αλλα ειναι ΓΛΥΚΑ τα ατιμα
Για γραφτο και στα ελληνικα να καταλαβουμε ολοι, τι λες.Zundapp έγραψε: 04 Αύγ 2024, 16:48 ο χωρος ειναι μακρυστενος και αμηλοταβανος
''γεμιζει'' γενια ομορφα
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Να κατσεις στ' αυγα σου τοτε.Zundapp έγραψε: 04 Αύγ 2024, 16:55ε καλα, πες με και για Elac σαν τον μΠαντελη... ρε μλκς με επιδομα ανεργιας ειμαιakirav έγραψε: 04 Αύγ 2024, 16:50αν σκοπεύεις να τα αναβαθμίσεις B&W (ψαξε και https://www.heavenaudio.gr/triangle-br08-white-1.html ).
Αν οχι Polk
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Ναρκωτικά θα έχει;
Και θα ακούμε μόνο Εβραίους. Τζον Τσορν και Έρνεστ Μπλοχ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.