Εσενα μπορει να ηταν ο καλυτερος σκυλος του κοσμου, αλλα υποθετω οτι αρκετοι απο τους ιδιοκτητες που τα σκυλια τους επιτεθηκαν σε καποιον χωρις λογο, τα θεωρουσαν επισης ακινδυνα.Ασέβαστος έγραψε: 31 Δεκ 2018, 09:34ενα κανις που ειχα μικρος, απλως δεν φορεσε ποτε λουρι. ηταν παντα 20 ποντους μακρια απο το ποδι μου.Otto Weininger έγραψε: 30 Δεκ 2018, 15:12
Τι εννοείς;
Όταν πήγαμε σε έξοχη λυμένο ήταν. Έτρεχε και γύριζε να δει αν έρχομαι. Με τον που τον φώναζα ερχόταν δίπλα.
Αλλά στην πόλη όχι. Θα τον χτυπήσει κανένα αυτοκίνητο.
ενα αλλο σκυλι με τετοια συμπεριφορα, ηταν ενα γιγαντιαιο λυκοσκυλο, σε ενα ξενοδοχειο στη φτερη αιγιου, που πηγαιναμε μερικα καλοκαιρια για διακοπες. ο ποπαυ.
θαμουν 7-8 χρονων. στο ξενοδοχειο δεν ειχε παιδακια να παιζω, αλλα 2 χιλιομετρα μακρια, μεσα απο μονοπατια στο δασος, ηταν μια κατασκηνωση προσκοπων. τις πρωτες φορες με πηγε η μανα μου (ο ποπαυ διπλα) καθομουν μεχρι το μεσημερι, γυριζα για φαγητο, και ξαναπηγαινα το απογευμα.
μετα πηγαινα μονος μου, με τον ποπαυ. το θυμαμαι γιατι πρεπει να ηταν η πρωτες φορες που εκανα οτιδηποτε χωρις γονικη επιβλεψη, που ημουν μονος.
ο ποπαυ ηταν διπλα μου, στο 1 μετρο, σε ολη τη διαδρομη. μετα αραζε σε μια σκια και με παρακολουθουσε που επαιζα. κατα το μεσημερι αρχιζε να μου γαυγιζει, "ωρα να φυγουμε", πηγαιναν και οι προσκοποι για φαγητο, πηγαιναμε και εμεις στο ξενοδοχειο, και παλι το απογευμα η ιδια διαδρομη.
αν προσπαθουσα να παρω καποιο λαθος μονοπατι, για εξερευνηση, μου γαυγιζε και εμπαινε προστα μου να με εμποδισει.
μαλλον ημουν το προβατακι του, και με πηγαινε για βοσκηποτε, κανεις δεν κινδυνευσε απο αυτο το σκυλι, κι ας ηταν παντα λυτο. αντιθετως, ολοι αισθανομασταν ασφαλεια διπλα του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?
Τώρα σκέφτηκα ότι όταν έλεγα μικρός τα κάλαντα, δεν είχε κανείς σκύλο στο σπίτι του.
Ούτε στις αυλές των μονοκατοικιών.
Και πηγαίναμε σε εκατοντάδες σπίτια αφού αρχίζαμε να τα λέμε νύχτα.
Δεν νομίζω άλλων σκύλων, άλλων ζώων ναι το έχω δει.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 31 Δεκ 2018, 09:40 Το χειρότερο είναι τα σκυλιά που τρώνε σκατά άλλων σκυλιών
- Otto Weininger
Και τα δικά τους μερικές (σπανιες) φορές. Είναι σημάδι άγχους για κάποιο λόγο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 31 Δεκ 2018, 09:40 Το χειρότερο είναι τα σκυλιά που τρώνε σκατά άλλων σκυλιών
Και τα ξερατα τους.
Και μετά έρχονται περιχαρείς να σου γλείψουν την μούρη
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Sid Vicious
Εδώ να σημειώσω πως για τους υπέρβαρους ανθρώπους η αρχική ευθύνη βρίσκεται στον απεχθή Σύλλα και στην κατάλυση της Ρωμαϊκής Δημοκρατίας εκ μέρος του. 'Εβαλε και σε ηγετικά πόστα τα χοντρά φιλαράκια του, τον Λούκουλο και τον Πομπηίο και έκτοτε η χοντρότητα έγινε trend. Μέχρι τότε τα ποσοστά των ανθρώπων που γινόντουσταν υπέρβαροι ήταν μικρά. Και ως γνωστόν πλάι στον άνθρωπο, επηρρεασμένοι και καθοδηγούμενοι από αυτόν πλαδαριάζαν και οι σκύλοι. Οπότε αν θέλουμε να αναζητήσουμε ευθύνες για αυτό οφείλουμε να ανατρέξουμε στην αρχική πηγή του κακού που δεν είναι άλλη από τον Λεύκιο Κορνήλιο Σύλλα και την κατάλυση της Ρωμαϊκης Δημοκρατίας.Μηχανικός έγραψε: 31 Δεκ 2018, 09:31 Κάτι άλλο που έχει πάρει διαστάσεις και με εκνευρίζει.
Υπάρχουν πολλά σκυλιά χοντρά. Τα έχουν κλεισμένα στο διαμέρισμα και τα ταΐζουν συνεχώς, αποτέλεσμα να παχαίνουν.
Έχω εδώ μια γειτόνισσα που έχει κάνει το σκυλάκι της σαν γουρούνι, είναι για να το λυπάσαι.
Στα σκυλιά που ζουν ελεύθερα δεν υπάρχουν χοντρά, ας έχουν να τρώνε όσο φαΐ θέλουν.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Κι εμένα μου' κανε εντύπωση που σε κάποιες κωμοπόλεις ή χωριά δεν είχαν μπάνιο μέσα στο σπίτι αλλά ένα ξύλινο σπιτάκι με μια τρύπα στην αυλή.Μηχανικός έγραψε: 31 Δεκ 2018, 09:44 Τώρα σκέφτηκα ότι όταν έλεγα μικρός τα κάλαντα, δεν είχε κανείς σκύλο στο σπίτι του.
Με το μπήκαν τα μπάνια εντός, μπήκαν κι οι σκύλοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Sid Vicious έγραψε: 31 Δεκ 2018, 09:54 Οπότε αν θέλουμε να αναζητήσουμε ευθύνες για αυτό οφείλουμε να ανατρέξουμε στην αρχική πηγή του κακού που δεν είναι άλλη από τον Λεύκιο Κορνήλιο Σύλλα και την κατάλυση της Ρωμαϊκης Δημοκρατίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πιθανον. αυτο σημαινει απλως οτι οι συγκεκριμμενοι ηταν ανοητοι.panos291 έγραψε: 31 Δεκ 2018, 09:40
Εσενα μπορει να ηταν ο καλυτερος σκυλος του κοσμου, αλλα υποθετω οτι αρκετοι απο τους ιδιοκτητες που τα σκυλια τους επιτεθηκαν σε καποιον χωρις λογο, τα θεωρουσαν επισης ακινδυνα.
υπαρχουν σκυλια που ειναι 100% ακινδυνα. και αλλα που ειναι 100% επικινδυνα, και φυσικα ολα τα ενδιαμεσα.
και δεν ειναι και τοσο δυσκολο να ξερει το αφεντικο τους τι ακριβως ειναι, και να πραττει αναλογα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εγώ πάλι έχω την άποψη ότι για κάποιο μυστήριο λόγο, οι σκύλοι ξέρουν καλύτερα από το αφεντικό τους τι είναι αυτοί που είναι δίπλα στο αφεντικό. Δεν μασάνε από ψεύτικα χαμόγελα και υποκοριστικά, όπως οι άνθρωποι.Ασέβαστος έγραψε: 31 Δεκ 2018, 09:59 και δεν ειναι και τοσο δυσκολο να ξερει το αφεντικο τους τι ακριβως ειναι, και να πραττει αναλογα.
Και αναφέρομαι σε συνθήκες πλήρους ηρεμίας και όχι έντασης για τον χ ή ψ λόγο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έχω την υποψία ότι είναι χοντρός ο δικός σου σκύλος.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Δεκ 2018, 09:56Sid Vicious έγραψε: 31 Δεκ 2018, 09:54 Οπότε αν θέλουμε να αναζητήσουμε ευθύνες για αυτό οφείλουμε να ανατρέξουμε στην αρχική πηγή του κακού που δεν είναι άλλη από τον Λεύκιο Κορνήλιο Σύλλα και την κατάλυση της Ρωμαϊκης Δημοκρατίας.![]()
Δεν λέω για χωριό, για την Καλαμάτα λέω.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Δεκ 2018, 09:55Κι εμένα μου' κανε εντύπωση που σε κάποιες κωμοπόλεις ή χωριά δεν είχαν μπάνιο μέσα στο σπίτι αλλά ένα ξύλινο σπιτάκι με μια τρύπα στην αυλή.Μηχανικός έγραψε: 31 Δεκ 2018, 09:44 Τώρα σκέφτηκα ότι όταν έλεγα μικρός τα κάλαντα, δεν είχε κανείς σκύλο στο σπίτι του.
Με το μπήκαν τα μπάνια εντός, μπήκαν κι οι σκύλοι.
Μια σημαντική διαφορά δεν ήταν οι τουαλέτες, αλλά ότι όλα τα σπίτια είχαν παιδιά.
- Otto Weininger
Πες μου 40 νούμερα στο τζόκερ να παίξω τα υπόλοιπα.Μηχανικός έγραψε: 31 Δεκ 2018, 10:10Έχω την υποψία ότι είναι χοντρός ο δικός σου σκύλος.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Δεκ 2018, 09:56Sid Vicious έγραψε: 31 Δεκ 2018, 09:54 Οπότε αν θέλουμε να αναζητήσουμε ευθύνες για αυτό οφείλουμε να ανατρέξουμε στην αρχική πηγή του κακού που δεν είναι άλλη από τον Λεύκιο Κορνήλιο Σύλλα και την κατάλυση της Ρωμαϊκης Δημοκρατίας.![]()
![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
Sid Vicious έγραψε: 31 Δεκ 2018, 09:54Εδώ να σημειώσω πως για τους υπέρβαρους ανθρώπους η αρχική ευθύνη βρίσκεται στον απεχθή Σύλλα και στην κατάλυση της Ρωμαϊκής Δημοκρατίας εκ μέρος του. 'Εβαλε και σε ηγετικά πόστα τα χοντρά φιλαράκια του, τον Λούκουλο και τον Πομπηίο και έκτοτε η χοντρότητα έγινε trend. Μέχρι τότε τα ποσοστά των ανθρώπων που γινόντουσταν υπέρβαροι ήταν μικρά. Και ως γνωστόν πλάι στον άνθρωπο, επηρρεασμένοι και καθοδηγούμενοι από αυτόν πλαδαριάζαν και οι σκύλοι. Οπότε αν θέλουμε να αναζητήσουμε ευθύνες για αυτό οφείλουμε να ανατρέξουμε στην αρχική πηγή του κακού που δεν είναι άλλη από τον Λεύκιο Κορνήλιο Σύλλα και την κατάλυση της Ρωμαϊκης Δημοκρατίας.Μηχανικός έγραψε: 31 Δεκ 2018, 09:31 Κάτι άλλο που έχει πάρει διαστάσεις και με εκνευρίζει.
Υπάρχουν πολλά σκυλιά χοντρά. Τα έχουν κλεισμένα στο διαμέρισμα και τα ταΐζουν συνεχώς, αποτέλεσμα να παχαίνουν.
Έχω εδώ μια γειτόνισσα που έχει κάνει το σκυλάκι της σαν γουρούνι, είναι για να το λυπάσαι.
Στα σκυλιά που ζουν ελεύθερα δεν υπάρχουν χοντρά, ας έχουν να τρώνε όσο φαΐ θέλουν.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μέρες που είναι:
Βράδυ έξω κρύο και έχεις ανάψει τζάκι.
Το δωμάτιο φωτίζεται μόνο από τα ξύλα που καίνε.
Έχεις στρώσει μπροστά από το τζάκι, πιθανόν και για σεξ.
Και να έχεις τον σκύλο να ξαπλώνει μαζί με εσένα και την γυναίκα σου.
Βράδυ έξω κρύο και έχεις ανάψει τζάκι.
Το δωμάτιο φωτίζεται μόνο από τα ξύλα που καίνε.
Έχεις στρώσει μπροστά από το τζάκι, πιθανόν και για σεξ.
Και να έχεις τον σκύλο να ξαπλώνει μαζί με εσένα και την γυναίκα σου.
foscilis έγραψε: 30 Δεκ 2018, 12:26 Συγνώμη αλλά όταν γίνονται ένα στόμα μια φωνή και ακυρώνουν ένα νόμο που θα περιόριζε τα αδέσποτα και θα εισήγαγε αληθινές ευθύνες για τους ιδιοκτήτες δεσποζόμενων, δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης: φταίνε και για τα εκατομμύρια ζώα που δεν είναι "το αγόρι τους" και για τα εκατοντάδες θύματα.
.
Είναι πολλά τά λεφτά Αρη παιδί μου .... οι " Φιλοζωικές " βγάζουν τρελλά χαρτζηλίκια από τόν "πόνο" τών φιλοζώων
συντηρώντας τά αδέσποτα .... καί ποιός τούς έμαθε ποτέ νά παίρνουν Ευθύνες ....
Στήν πρώτη Ερώτηση Ευθύνης ό Αδάμ πετάει τήν ευθύνη στήν Εύα ....Τυχαια τό έχει ο Μύθος αυτό ;;;
Εκτός ότι τούς αγοράζουν φαγητό πολύ ακριβότερο από τό φαγητό τών συσσυτίων τής εκκλησίας.... οι Ξεφτιλισμένοι...
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 352 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
-
- 0 Απαντήσεις