Οκ, για να ξεκαθαρίζω τη θέση μου, σαφώς και βρίσκω επίσης γελοίους τους συσχετισμούς με πουτινικούς, καμαλικούς, κουλικούς, ζαίους (των εθνοζαίων συμπεριλαμβανομένων), λοιπών.sharp έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:05Για μένα έχει λήξει το θέμα, η παρακμή είναι δεδομένη, το έχω βάλει άλλωστε και στην υπογραφή μου. Εκείνο που έχει όμως ενδιαφέρον είναι ότι στο εδώ Ελληνικό φόρουμ, ενώ πολλοί διαμαρτυρήθηκαν, δεν είναι ταυτόσημοι με εκείνους που συνήθως κατηγορούν τη Δύση (πουτινίτσες κλπ.). Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου ή η παράνοια έχει πολλά επίπεδα.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 16:50Nαι ρε συ, είναι αυτό το αλλούτερον του Supreme Being, γαλλιστί Culte de l'Être suprême που έχει βαρέσει κατακούτελα όλα τα γουοκοπληγμένα.sharp έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 16:26
Γιατί πιστεύεις ότι δεν τους άρεσε; Ο διεθνής τύπος, όσο διάβασα, έγραψε για μοναδική τελετή, τελετή για την αιωνιότητα (auf die Ewigkeit σε εφημερίδα Γερμανική, για σένα που είσαι Γερμανομαθής) κλπ.
Όλη η πανίδα των εν λόγω Γερμανών και όχι μόνον, δεν παίζουν ούτε ως τρίχα της κεφαλής του Χαϊντέγκερ.
Έχουνε πάθει δυσφορία σκέψης.
Η όποια άποψη εκφέρω, αφορά απλώς και μόνον στην αισθητική εμβέλεια της έναρξης και κατά πόσον αυτή ήταν επιτυχής ή όχι.
Κατά τη γνώμη μου, ήταν πλήρης αποτυχία και φυσικά μία πλήρης καταρράκωση των γαλλικών διαφωτιστικών αξιώνε. Αυτό δεν ήταν διαφωτισμός, δεν ήταν γαλλική κουλτούρα, ήταν μια χύμα μπολυγουντιανή προσέγγιση, που οι Ινδοί θα έκαναν πολύ καλύτερα. Και δεν το λέω υποτιμητικά για τους Ινδούς, έτσι;