!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Ποιος ειπε οτι δεν εχουμε μαλλιοτραβηγματα;
Τι εννοεις; εγω ρωτησα ποιος ειπε οτι δεν εχουμε.
Δεν τα βλέπουμε εδώ όμως
Όλο μεζεδάκια βάζετε,βάλτε και το κυρίως πιάτο που μας ενδιαφέρει πιο πολύ.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
Τι εννοεις; δεν εχουμε μαλλιοτραβηγματα. Απλως ρωτησα ποιος το ειπε.
Απαπαπαπα αμεσως οι κουτσομπολες...
Μα πως. Μενδιαφερει τοσο πολυ τι εχεις να πεις.
Ω να με συγχωρείς τότε,παρεξήγησα.Custom_F έγραψε: 06 Οκτ 2018, 18:23Τι εννοεις; δεν εχουμε μαλλιοτραβηγματα. Απλως ρωτησα ποιος το ειπε.![]()
Απαπαπαπα αμεσως οι κουτσομπολες...
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Cecily Anne
Μα τι πάθατε ξαφνικά εσείς οι 2; Ο Άγις όπου βρισκόταν και στεκόταν όλο για την ποδάρα σου έλεγε και τις πατούσες σου και τη φωνή σου και τώρα σε πάει γμμμμμντας με μπηχτές (για την ηλικία κλπ).
Χυλόπιτα βρωμάει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εφαγε πολυ πεπονι.Cecily Anne έγραψε: 06 Οκτ 2018, 18:30Μα τι πάθατε ξαφνικά εσείς οι 2; Ο Άγις όπου βρισκόταν και στεκόταν όλο για την ποδάρα σου έλεγε και τις πατούσες σου και τη φωνή σου και τώρα σε πάει γμμμμμντας με μπηχτές (για την ηλικία κλπ).
Χυλόπιτα βρωμάει.
- Cecily Anne
Βαρύ πρέπει να'τανε.
Τεσπα. Ας του δώσει η Μανούλα το λικέρ με την αγκινάρα για τη χώνεψη.
Τεσπα. Ας του δώσει η Μανούλα το λικέρ με την αγκινάρα για τη χώνεψη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Θενκς που δεν με εδωσες.Custom_F έγραψε: 06 Οκτ 2018, 18:33Εφαγε πολυ πεπονι.Cecily Anne έγραψε: 06 Οκτ 2018, 18:30Μα τι πάθατε ξαφνικά εσείς οι 2; Ο Άγις όπου βρισκόταν και στεκόταν όλο για την ποδάρα σου έλεγε και τις πατούσες σου και τη φωνή σου και τώρα σε πάει γμμμμμντας με μπηχτές (για την ηλικία κλπ).
Χυλόπιτα βρωμάει.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Χώρος/ ατμόσφαιρα: 4/10
Παρκινγκ σχετικά δύσκολο για όχι τόσο πολυβουη περιοχή, πολύ στενά τα τραπέζια το ένα με το άλλο, πολύ μικρά τα τραπέζια για μεγάλες παρέες, το τραπέζι που καθίσαμε ήταν πλαστικό με τραπεζομάντιλο. Το ανέφερα στον υπεύθυνο, κατάλαβε οτι έγινε μλκια αυτό και θέλησε να μας βάλει σε άλλο, αλλά προτίμησα να μην μπούμε στη διαδικασία μετακόμισης, μιας και είχαν έρθει τα ποτά.
σέρβις / εξυπηρέτηση: 7/10
Μια χαρά, ο υπεύθυνος ήξερε τη δουλειά του, τα υπόλοιπα παιδιά του σέρβις έκαναν το καλύτερο δυνατό. Ξεχάστηκε ένα νερό αλλά δικαιολογημένα όταν πας για κλείσιμο είσαι χώμα.
φαγητό: 7/10
Στο φαγητό μια χαρά ήταν. Καλά ορεκτικά και κρέατα.
Τα χόρτα μου άρεσαν, σταμναγκάθι, βρασμένο σωστά.
Τυροπιτάρι ωραιότατο.
Κολοκυθοκεφτέδες επίσης
Πατάτες χεράτες
Πήρα μισόκιλη και λίγο παραπάνω σπαλομπριζόλα, σιτεμένη 20 ημερών απο ότι μου είπε, δεν ήταν 20 ημερών σίγουρα, μπορεί ούτε 10, διότι παρέμενε σκληρή για τόσες μέρες. Ήταν όμως νόστιμη και σωστά ψημένη
Κρασί χύμα κόκκινο, πολύ καλό.
value for money 7/10
Για αυτά που πήραμε δε θα πληρώσεις κάπου λιγότερα, ήταν καλές οι τιμές. Αν βελτιώσουν λίγο το χώρο ούτως ώστε να μην πήζει και τα τραπέζια λίγο μεγαλύτερα, τότε είναι μέρος να πας. Επειδή έχω φίλους στη γειτονιά, μάλλον θα το ξαναπροτιμήσω για το φαγητό του.
Παρκινγκ σχετικά δύσκολο για όχι τόσο πολυβουη περιοχή, πολύ στενά τα τραπέζια το ένα με το άλλο, πολύ μικρά τα τραπέζια για μεγάλες παρέες, το τραπέζι που καθίσαμε ήταν πλαστικό με τραπεζομάντιλο. Το ανέφερα στον υπεύθυνο, κατάλαβε οτι έγινε μλκια αυτό και θέλησε να μας βάλει σε άλλο, αλλά προτίμησα να μην μπούμε στη διαδικασία μετακόμισης, μιας και είχαν έρθει τα ποτά.
σέρβις / εξυπηρέτηση: 7/10
Μια χαρά, ο υπεύθυνος ήξερε τη δουλειά του, τα υπόλοιπα παιδιά του σέρβις έκαναν το καλύτερο δυνατό. Ξεχάστηκε ένα νερό αλλά δικαιολογημένα όταν πας για κλείσιμο είσαι χώμα.
φαγητό: 7/10
Στο φαγητό μια χαρά ήταν. Καλά ορεκτικά και κρέατα.
Τα χόρτα μου άρεσαν, σταμναγκάθι, βρασμένο σωστά.
Τυροπιτάρι ωραιότατο.
Κολοκυθοκεφτέδες επίσης
Πατάτες χεράτες
Πήρα μισόκιλη και λίγο παραπάνω σπαλομπριζόλα, σιτεμένη 20 ημερών απο ότι μου είπε, δεν ήταν 20 ημερών σίγουρα, μπορεί ούτε 10, διότι παρέμενε σκληρή για τόσες μέρες. Ήταν όμως νόστιμη και σωστά ψημένη
Κρασί χύμα κόκκινο, πολύ καλό.
value for money 7/10
Για αυτά που πήραμε δε θα πληρώσεις κάπου λιγότερα, ήταν καλές οι τιμές. Αν βελτιώσουν λίγο το χώρο ούτως ώστε να μην πήζει και τα τραπέζια λίγο μεγαλύτερα, τότε είναι μέρος να πας. Επειδή έχω φίλους στη γειτονιά, μάλλον θα το ξαναπροτιμήσω για το φαγητό του.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σπαλομπριτζόλα -( γνωστή και ως σταβλίσια ) - σωστή- δεν νοείται κάτω από 800 γραμμάρια.
Αυτός ηταν και ό λογος της ερωτησής μου στην Καστομ.
Αυτός ηταν και ό λογος της ερωτησής μου στην Καστομ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban