Δεν ξέρω. Απέφυγες όμως να απαντήσεις στην ουσία αυτού που σε ρώτησα.Kauldron έγραψε: 31 Μαρ 2022, 18:27Τώρα πάει, πέταξε το πουλάκι.ST48410 έγραψε: 31 Μαρ 2022, 18:10Υπάρχουν άλλες χώρες τις ΕΕ που τήρησαν διαφορετική στάση και έχουν προνομιακή μεταχείριση από τους Ρώσους; Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς εννοείς. Ότι θα ανάγκαζε ο Ρώσος τους Γερμανούς να πληρώνουν σε ρούβλια και θα έπαιρνε από εμάς δολάρια;Kauldron έγραψε: 31 Μαρ 2022, 17:19 Αν δεν είχε κάνει τα καουμποϊλίκια του ο Μητσοτάκης, που χωρίς να ρωτήσει κανέναν έκανε τις βλακείες του, τώρα δε θα είχαμε πρόβλημα.
Μητσοτάκη θέλατε, ψάξτε για ρούβλια τώρα.
Γενικά αν ισχύουν αυτά που λέγονται στο video έρχεται μια πολύ δύσκολη περίοδος και μάλλον μακρά. Θα αισθανόσουν ασφαλέστερος να σηκώσει τώρα μπαϊράκι η χώρα ή να καλυφθεί πίσω από τα όποια μέτρα θα λάβει συνολικά η ΕΕ; Δεδομένου ότι το πρόβλημα θα είναι αρκετά οξύ στις βιομηχανικές χώρες, θα τρέξουν ακόμα πιο πολύ από εμάς να δώσουν κάποια λύση.
Νωρίτερα έπρεπε να είχαμε κινηθεί, και να κρατήσουμε ουδέτερη στάση.
Η Τουρκία θα πληρώνει σε ρούβλια ό,τι παίρνει απ' τη Ρωσία (γιατί δε θα είναι μόνο το Φ.Α.)?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εντολή Πούτιν στις ρωσικές αρχές: «ΕΕ και ΗΠΑ να πληρώσουν σε ρούβλια για το φυσικό αέριο»
Re: Εντολή Πούτιν στις ρωσικές αρχές: «ΕΕ και ΗΠΑ να πληρώσουν σε ρούβλια για το φυσικό αέριο»
-
Γκουερινο 4
- Phorum.gr user: Gouerino
Re: Εντολή Πούτιν στις ρωσικές αρχές: «ΕΕ και ΗΠΑ να πληρώσουν σε ρούβλια για το φυσικό αέριο»
Έλα, ας τον μαζέψει κάποιος, φτάνει με την μαλακιαstavmanr έγραψε: 31 Μαρ 2022, 18:37 [
Ας έβαζαν κυρώσεις και οι ανατολικές χώρες στο ΝΑΤΟ όταν εκείνο εγκληματούσε κατά λαών.
-
Εμπεδοκλής
Πότε υπογράφονται τα νέα συμβόλαια;
Ρε παιδια μιλαμε οτι ειναι τοσο αλητες οι Αμερικανοι που μεχρι την κινεζικη πρεσβεια βομβαρδισαν σκοπιμα στο Βελιγραδι. Ετσι για να κανουν το κεφι τους και το καουμποιλικι τους.
Καθολου λοιπον περιεργο που τωρα καταδικαζουν την Ευρωπη στη φτωχια και στην πεινα προκειμενου να βγαλουν φραγκα.
.
Καθολου λοιπον περιεργο που τωρα καταδικαζουν την Ευρωπη στη φτωχια και στην πεινα προκειμενου να βγαλουν φραγκα.
.
Βρε πουλάκι μου, αν οι ανατολικές χώρες είχαν πρόβλημα με το ΝΑΤΟ, ας του έβαζαν κυρώσεις, όπως κάνει τώρα το ΝΑΤΟ στις ανατολικές χώρες.Γκουερινο 4 έγραψε: 31 Μαρ 2022, 18:42(...)stavmanr έγραψε: 31 Μαρ 2022, 18:37 [
Ας έβαζαν κυρώσεις και οι ανατολικές χώρες στο ΝΑΤΟ όταν εκείνο εγκληματούσε κατά λαών.
Γιατί δεν βάζουν κυρώσεις;
Αυτό είναι το ερώτημα που πρέπει να βασανίσει τον μη βασανισμένο νου σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 31 Μαρ 2022, 18:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί όχι;
Δεν είμαστε ανεξάρτητα κράτη;
Δεν είχαν ψυχή τα θύματα των αμερικάνων;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Βρε Vag. Το ΝΑΤΟ είναι αυτό που λειτουργεί στο σύνολό του.vagabondo έγραψε: 31 Μαρ 2022, 18:45Γιατί όχι;
Να βάλει κυρώσεις το ΝΑΤΟ στο ΝΑΤΟ;
Να είμαστε λίγο σοβαροί...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 31 Μαρ 2022, 18:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Γκουερινο 4
Τελικά τι ισχύει;
Αλλού διαβάζω ότι από 1η Απριλίου η Ρωσία απαιτεί πληρωμές μόνο σε ρουβλια και αλλού ότι τελικά δέχεται και με ευρω
Αλλού διαβάζω ότι από 1η Απριλίου η Ρωσία απαιτεί πληρωμές μόνο σε ρουβλια και αλλού ότι τελικά δέχεται και με ευρω
Γιατί στο παιχνίδι του συσχετισμού των δυνάμεων δεν αντέχεις να κάνεις μια τέτοια κίνηση ούτε σε επίπεδο ΕΕ.vagabondo έγραψε: 31 Μαρ 2022, 18:45Γιατί όχι;
Προφανώς και είχαν ψυχή και εκείνα τα θύματα.
-
Γκουερινο 4
Η χαζομάρα σου είναι αμολυντηstavmanr έγραψε: 31 Μαρ 2022, 18:44Βρε πουλάκι μου, αν οι ανατολικές χώρες είχαν πρόβλημα με το ΝΑΤΟ, ας του έβαζαν κυρώσεις, όπως κάνει τώρα το ΝΑΤΟ στις ανατολικές χώρες.Γκουερινο 4 έγραψε: 31 Μαρ 2022, 18:42(...)stavmanr έγραψε: 31 Μαρ 2022, 18:37 [
Αυτά, σήμερα, έχουν για τον κάθε Αρίστο, Γκουερίνο ή άλλο ρωσόφιλο;ST48410 έγραψε: 31 Μαρ 2022, 18:46Γιατί στο παιχνίδι του συσχετισμού των δυνάμεων δεν αντέχεις να κάνεις μια τέτοια κίνηση ούτε σε επίπεδο ΕΕ.
Αντί να δουν το έγκλημα που τελείται μπροστά στο μάτι τους, ψάχνουν να βρουν αντιστάθμισμα ιστορικό για να το δικαιολογήσουν.
Θα το ακούσω το βράδυ, μπορείς με πινελιές να γράψεις δύο-τρία πράγματα;Green Dragon έγραψε: 31 Μαρ 2022, 17:14Ευχαριστώ τους χρήστες pikey25 και nostromos για την ανάρτηση και επανανάρτηση του συγκεκριμένου video. Πολύ κατατοπιστικό, βασισμένο σε τεχνικά στοιχεία και λογική, ούτε ανόητοι συναισθηματισμοί, ούτε σημαιάκια ούτε τίποτα.
Όσοι δεν κατάλαβαν θα καταλάβουν όταν τους μπει το αγγούρι (που ελπίζω να μην) όπως συμβαίνει πάντα και με την πλεοψηφία των ανθρώπων.
* Μπόνους το ξεκαθάρισμα ότι η ιστορία ΔΕΝ έγινε και για να πουλούν οι ΗΠΑ το δικό τους φυσικό αέριο (όχι ότι πίστεψα ποτέ κάτι τόσο απλοϊκό)
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Φοβερό! Με σκάλωσες...Γκουερινο 4 έγραψε: 31 Μαρ 2022, 18:47Η χαζομάρα σου είναι αμολυντηstavmanr έγραψε: 31 Μαρ 2022, 18:44Βρε πουλάκι μου, αν οι ανατολικές χώρες είχαν πρόβλημα με το ΝΑΤΟ, ας του έβαζαν κυρώσεις, όπως κάνει τώρα το ΝΑΤΟ στις ανατολικές χώρες.
-
Γκουερινο 4
Εμένα προσωπικά και να αλληλοσκοτωθουν μέχρι ενός Ρώσοι και Ουκρανοί παντελώς στα παπαρια μουstavmanr έγραψε: 31 Μαρ 2022, 18:48Αυτά, σήμερα, έχουν για τον κάθε Αρίστο, Γκουερίνο ή άλλο ρωσόφιλο;ST48410 έγραψε: 31 Μαρ 2022, 18:46Γιατί στο παιχνίδι του συσχετισμού των δυνάμεων δεν αντέχεις να κάνεις μια τέτοια κίνηση ούτε σε επίπεδο ΕΕ.vagabondo έγραψε: 31 Μαρ 2022, 18:45
Γιατί όχι;
Αντί να δουν το έγκλημα που τελείται μπροστά στο μάτι τους, ψάχνουν να βρουν αντιστάθμισμα ιστορικό για να το δικαιολογήσουν.
Όπως στα παπαρια τους και αυτούς αν πολεμήσω εγώ με τους Τούρκους
Ναι ξέρω, είμαστε στην ΝΑΤΟικη επικράτεια, με ΝΑΤΟική εθνικότητα.stavmanr έγραψε: 31 Μαρ 2022, 18:45Βρε Vag. Το ΝΑΤΟ είναι αυτό που λειτουργεί στο σύνολό του.
Να βάλει κυρώσεις το ΝΑΤΟ στο ΝΑΤΟ;
Να είμαστε λίγο σοβαροί...
Occasio facit furem
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 67 Απαντήσεις
- 1860 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 63 Απαντήσεις