!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Προφανώς, αν τα πράγματα ισχύουν όπως περιγράφονται, 100% θύτες είναι οι άθλιοι και άνανδροι τύποι.
Επίσης ακόμα και κάποιος εν δυνάμει σεξουαλικός παραβάτης πρέπει να είναι πολύ διεστραμμένος για να έχει περιπτύξεις με ναρκωμένο άτοπο.
Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό και ευελπιστώ οι αρχές να βγάλουν σίγουρα άκρη.
Τώρα, επειδή διάβασα κάποιες απόψεις, το να προσέχει κάποιος που ειπώθηκε είναι ορθό, δεν αντιβαίνει το όποιο ενδεχόμενο έγκλημα ούτε "ελαφρύνει" τους θύτες όπως ίσως θεωρεί η naida στις ανταπαντήσεις της.
Να θέσω και ένα παράδειγμα:
Στα 24 μετά από έναν χωρισμό, είχα μία επικοινωνία με κοπέλα σε ανώνυμο χώρο. Γίναμε λίγο πιο γνωστοί, εννοώ μιλούσαμε, είδε ο ένας τον άλλον.
Όλα νορμάλ.
Μία μέρα μου είπε αν θέλω να πάω από το σπίτι της, ενώ ήταν διστακτική σε βόλτα. Και παρότι είχα μεγάλη καύλα για τη συγκεκριμένη και είχα και κάποιο καιρό να κάνω σεξ, με πληρωμή δεν κάνω, το αρνήθηκα, δεν την ήξερα καλά και δεν ήθελα, παρότι άνδρας και άρα λιγότερο να προβληματιστώ, να πάρω κάτι που θεωρούσα ως ρίσκο.
Και όταν, βλέπε παλαιότερα, είχα δράσεις με συναντήσεις κλπ κλπ αρκετά πριν γνωρίσω τη γυναίκα μου, όλα γίνονταν σε δημόσιο χώρο και με τον καιρό προχωρούσε το πράγμα.
Δεν πήγαινα ή καλούσα την άλλη στο αυτοκίνητο ή το σπίτι μου για αρκετούς λόγους. Ούτε έμπαινα εγώ σε άλλο αυτοκίνητο με το καλημέρα.
Το ένα ζήτημα δεν αναιρεί το άλλο.
Να πω και κάτι άλλο, οι απαράδεκτοι τύποι αν ήθελαν σεξ με κόκα ή χωρίς κόκα, αφού είναι και φραγκάτοι και επεδίωκαν απλώς εκτόνωση, μπορούσαν από τα σχετικά γραφεία ή κάτι παρεμφερές να βρουν συνοδούς συναινετικά και νόμιμα.
Επίσης ακόμα και κάποιος εν δυνάμει σεξουαλικός παραβάτης πρέπει να είναι πολύ διεστραμμένος για να έχει περιπτύξεις με ναρκωμένο άτοπο.
Τώρα, επειδή διάβασα κάποιες απόψεις, το να προσέχει κάποιος που ειπώθηκε είναι ορθό, δεν αντιβαίνει το όποιο ενδεχόμενο έγκλημα ούτε "ελαφρύνει" τους θύτες όπως ίσως θεωρεί η naida στις ανταπαντήσεις της.
Στα 24 μετά από έναν χωρισμό, είχα μία επικοινωνία με κοπέλα σε ανώνυμο χώρο. Γίναμε λίγο πιο γνωστοί, εννοώ μιλούσαμε, είδε ο ένας τον άλλον.
Όλα νορμάλ.
Μία μέρα μου είπε αν θέλω να πάω από το σπίτι της, ενώ ήταν διστακτική σε βόλτα. Και παρότι είχα μεγάλη καύλα για τη συγκεκριμένη και είχα και κάποιο καιρό να κάνω σεξ, με πληρωμή δεν κάνω, το αρνήθηκα, δεν την ήξερα καλά και δεν ήθελα, παρότι άνδρας και άρα λιγότερο να προβληματιστώ, να πάρω κάτι που θεωρούσα ως ρίσκο.
Και όταν, βλέπε παλαιότερα, είχα δράσεις με συναντήσεις κλπ κλπ αρκετά πριν γνωρίσω τη γυναίκα μου, όλα γίνονταν σε δημόσιο χώρο και με τον καιρό προχωρούσε το πράγμα.
Δεν πήγαινα ή καλούσα την άλλη στο αυτοκίνητο ή το σπίτι μου για αρκετούς λόγους. Ούτε έμπαινα εγώ σε άλλο αυτοκίνητο με το καλημέρα.
Να πω και κάτι άλλο, οι απαράδεκτοι τύποι αν ήθελαν σεξ με κόκα ή χωρίς κόκα, αφού είναι και φραγκάτοι και επεδίωκαν απλώς εκτόνωση, μπορούσαν από τα σχετικά γραφεία ή κάτι παρεμφερές να βρουν συνοδούς συναινετικά και νόμιμα.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- EKPLIKTIKOS
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Συμφωνώ ότι παίζει σε όλα τα επίπεδα της ζωής. Ο βιασμός δεν είναι κάτι που μπορεί μια γυναίκα να προστατευτει 100%, αλλά με προσοχή μπορεί να μειώσει την πιθανότητα να καταλήξει θύμα. Εννοείται ότι τα σκουπίδια οι βιαστές πρέπει να σαπίσουν στη φυλακή και να φάνε πολύ βρωμόξυλο είτε πρόσεχε η αλλη είτε οχι. Κανένα ελαφρυντικό, καμία δικαιολογία.Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 14:23
Η προστασία μας παίζει σε όλα τα επίπεδα. Από το πώς θα πιάσεις το μαχαίρι να κόψεις την ντομάτα μεχρι αν θα πηδηξεις μπαντζι τζαμπινγκ. Αυτό τι σχέση έχει με τον βιασμό σαν πράξη;
https://twitter.com/St3llaEntelos/statu ... 7737208834
Aυτό και πάμε παρακάτω στο τι άλλες ιστορίες θα βγουν στη φόρα, γιατι μεγάλη μποχα βγηκε
Aυτό και πάμε παρακάτω στο τι άλλες ιστορίες θα βγουν στη φόρα, γιατι μεγάλη μποχα βγηκε
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Στο μεγεθυμένο ομολογώ ότι γέλασα.Αρχέλαος έγραψε: 16 Ιαν 2022, 14:27 Προφανώς, αν τα πράγματα ισχύουν όπως περιγράφονται, 100% θύτες είναι οι άθλιοι και άνανδροι τύποι.
Όλα νορμάλ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Έχει μια μονίμως αμυντική στάση, είναι η αλήθεια, αλλά όχι άδικα. Και για αστροφυσική να μπει να κάνει ένα σχόλιο, θα βρεθεί κάποιος/α να της απαντήσει κάτι γυρνώντας συνεχώς την κουβεντα στον γκόμενο της και στα πηδήματα τους. Όλο την τσιγκλανε. Τα βλέπουμε όλα αυτά στο τι σκέφτεσαι τι έφαγες πώς τον έπαιξες σήμερα κτλ, αλλά καταντάει κουραστικό να τα βλέπουμε παντού.Otto Weininger έγραψε: 16 Ιαν 2022, 13:52Ναι το διάβασαAlienWay έγραψε: 16 Ιαν 2022, 13:50Δεν γνώριζε όμως το θύμα ότι πρόκειται περί ξαναμένων κοκάκηδων.Otto Weininger έγραψε: 16 Ιαν 2022, 13:46
Αν πας σε πάρτυ με ξαναμενους κοκακηδες, η πιθανότητα ανεβαίνει. Κλπ κλπ.
Ούτε είναι απαραίτητο να γνωρίζει κανείς προσωπικά τον διοργανωτή του πάρτι για να πάρει μέρος.
(Αυτά βέβαια τα είπα παραπάνω και μου είπε "ό,τι να ναι", άρα δεν υπάρχει καμία ελπίδα, ακόμη και για όσους συμφωνούν μαζί της).![]()
Βάζει την κασέτα και μπαίνει στον αυτόματο.
Φυσικά και ελαφρύνει τη θέση του θύτη. Όταν λες το θύμα δεν πρόσεξε αρκετά και βιάστηκε, σαφώς και μεταθετεις ευθύνη από την πράξη του βιασμού. Όταν υπάρχουν και αναπαραγονται απόψεις του τύπου οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν για να μην βιαστούν κάπου συντηρείται η νοοτροπία το θύμα πήγαινε γυρεύοντας και κάπου εκεί ο επόμενος θύτης νιώθει πιο άνετα με την πράξη του και με τις σκέψεις του.Αρχέλαος έγραψε: 16 Ιαν 2022, 14:27 Προφανώς, αν τα πράγματα ισχύουν όπως περιγράφονται, 100% θύτες είναι οι άθλιοι και άνανδροι τύποι.
Όλα νορμάλ.
Και αν πάρεις τα δεδομένα από το metoo και έπειτα αντιλαμβάνεσαι τι γινοταν από τέτοιες περιπτώσεις ακριβως επειδή δεν υπήρχαν καταγγελίες και καταγγελίες δεν γινόταν επειδή υπήρχε διάχυτο στην κοινωνία το victim blaming.
Όσο μειώνεται το victim blaming τόσο θα αυξάνονται οι καταγγελίες. Όσο αυξάνονται οι καταγγελίες θα τιμωρούνται οι δράστες και όσο οι δράστες θα τιμωρούνται και η κοινωνία θα στηρίζει τα θύματα, τόσο οι βιαστές δεν θα αισθάνονται άνετα ότι έλα μωρέ οκ τα θέλει ο κωλος της για να έρθει εδώ. Θα πάμε ένα βήμα πιο πέρα σαν κοινωνία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν σε καλούσε όμως σε πάρτι, το πιο πιθανό είναι ότι θα πήγαινες. Δύσκολα λέει κανείς όχι σε πάρτι.Αρχέλαος έγραψε: 16 Ιαν 2022, 14:27
Το λάθος στη προκειμένη περίπτωση είναι ότι ανάγουμε αυτό που γνωρίζουμε εκ των υστέρων (ότι δηλαδή αυτοί ήταν κωλόπαιδα, βιαστές και κοκάκηδες) στις ενδεχόμενες προφυλάξεις του θύματος.
Δεν τους γνώριζε το θύμα πριν πάει στο πάρτι, άρα δεν είχε τη δυνατότητα να πάρει οποιαδήποτε προφύλαξη.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Που γράφω μωρέ εγώ όλη την ώρα εκτός τι σκέφτεσαι ή τους διαλόγους; αντε τώρα βρήκατε παπά να θαψετε 5-6.vantono έγραψε: 16 Ιαν 2022, 14:37Έχει μια μονίμως αμυντική στάση, είναι η αλήθεια, αλλά όχι άδικα. Και για αστροφυσική να μπει να κάνει ένα σχόλιο, θα βρεθεί κάποιος/α να της απαντήσει κάτι γυρνώντας συνεχώς την κουβεντα στον γκόμενο της και στα πηδήματα τους. Όλο την τσιγκλανε. Τα βλέπουμε όλα αυτά στο τι σκέφτεσαι τι έφαγες πώς τον έπαιξες σήμερα κτλ, αλλά καταντάει κουραστικό να τα βλέπουμε παντού.Otto Weininger έγραψε: 16 Ιαν 2022, 13:52Ναι το διάβασαAlienWay έγραψε: 16 Ιαν 2022, 13:50
Δεν γνώριζε όμως το θύμα ότι πρόκειται περί ξαναμένων κοκάκηδων.
Ούτε είναι απαραίτητο να γνωρίζει κανείς προσωπικά τον διοργανωτή του πάρτι για να πάρει μέρος.
(Αυτά βέβαια τα είπα παραπάνω και μου είπε "ό,τι να ναι", άρα δεν υπάρχει καμία ελπίδα, ακόμη και για όσους συμφωνούν μαζί της).![]()
Βάζει την κασέτα και μπαίνει στον αυτόματο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Γίνεται αλλά πρέπει να έχεις τεράστια εμπειρία στην κίνηση αυτή.Σέρπικο έγραψε: 16 Ιαν 2022, 14:04Αυτό μου κανε εντύπωση. Τέτοια λαβή και να μην τον σκοτώσει;Otto Weininger έγραψε: 16 Ιαν 2022, 13:56Αυτό το τράνταγμα στον αυχένα του τύπου που τον βγάζει off χωρίς να τον σκοτώσει/σακατεψει, είναι expert level 9000
Πως γίνεται;
Υγ εκτός θέματος αλλά μήπως όλα είναι εντός;![]()
Όπου "εμπειρία" να το έχεις σκοτώσει/σακατεψει καμία 100αρια άτομα πρώτα
Let them make the first mistake. We make the last move.
Σαφώς και γνώριζε ποιοι θα ήταν στο πάρτυ και ακριβώς γι' αυτό πήγε. Το ότι πιθανόν να μην τη γνώριζαν αυτοί, είναι άλλο θέμα.AlienWay έγραψε: 16 Ιαν 2022, 14:41Αν σε καλούσε όμως σε πάρτι, το πιο πιθανό είναι ότι θα πήγαινες. Δύσκολα λέει κανείς όχι σε πάρτι.Αρχέλαος έγραψε: 16 Ιαν 2022, 14:27
Το λάθος στη προκειμένη περίπτωση είναι ότι ανάγουμε αυτό που γνωρίζουμε εκ των υστέρων (ότι δηλαδή αυτοί ήταν κωλόπαιδα, βιαστές και κοκάκηδες) στις ενδεχόμενες προφυλάξεις του θύματος.
Δεν τους γνώριζε το θύμα πριν πάει στο πάρτι, άρα δεν είχε τη δυνατότητα να πάρει οποιαδήποτε προφύλαξη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Βιαστές θα υπάρχουν πάντα. Δολοφόνοι, τραμπούκοι κλπ.Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 14:04Το καταλαβαίνω. Ωστόσο δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι όλοι σαν εσένα, πρέπει να πούμε τι πρέπει να μην κάνουν οι γυναίκες για να μην βιαστούν. ΕίπαμεOtto Weininger έγραψε: 16 Ιαν 2022, 13:57Α ναι. Όντως αν κάνεις παρέα με ανθρώπους σαν εμένα, δεν κινδυνεύεις από τίποτα.Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 13:55
Αφού τα προκλητικά ρούχα έβαλες στο κάδρο. Εκεί εστίασα. Ωραία. Αποκλείουμε και τα πάρτι με ξαναμενους κοκακηδες. Θα ερχόμαστε μόνο στα δικά σου.
Οπότε τελειώσαμε με το κομμάτι βιασμών. Σωστά;
1ον να μην ντυνονται προκλητικά
2ον να πην πηγαίνουν σε πάρτι κοκακηδων.
Οπότε κλείσαμε το θέμα βιασμός. Σωστά;
Δεν σου φταίει η πατριαρχία. Δεν είσαι στο Ισλαμαμπατ.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν με εκπλήσσει που παπαρολογείς. Το συνηθίζεις όταν τρως τάπα.Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 14:09Η φίλη της δεν βιάστηκε γιατί πρόσεξε. Η κοπέλα δεν πρόσεξε και ουπς βιάστηκε. Να τι παθαίνεις άμα δεν προσέχεις φίλη γυναίκα.Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2022, 14:05Αναλογήσου έστω και ΜΙΑ φορά γιατί η φίλη της δεν βιάστηκε. Γιατί δεν ήταν και οι δύο θύματα; Ήταν ντυμένη σαν καλόγρια; Ήταν άσχημη; Έλεγε πως θα τους καταγγείλει αν την ακουμπήσουν; Έπινε νερό από μπουκάλι που έφερε από το σπίτι; Τους απειλούσε πως θα πάρει την αστυνομία αν την πλησιάσουν; Ποια η διαφορά μεταξύ τους;Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 13:37
Κορίτσι μου εχθές αναφέρθηκες στον βιασμό ως μια στραβή, ως σιτ χαπενς και ότι για άλλο πήγε η κοπέλα και άλλο την κέρασαν (τον βιασμό δηλαδή)
Και μου λες καμία σχέση με κουλτούρα βιασμού; έλα τώρα. Η νοοτροπία σου ο ορισμός της είναι.
Τα ένστικτα αυτοσυντηρης και να προσέχουμε κτλ κτλ παραινεσεις είναι άσχετες με την πράξη του βιασμού.
Γιατί ο βιασμός δεν συντελείται επειδή το θύμα δεν πρόσεξε αρκετά.
Τι στον γιούτσο έγινε και η μία γύρισε σπίτι της ενώ η άλλη έπεσε θύμα βιασμού;
Αυτό που έγινε είναι πως κάποιοι μλκες κατάλαβαν πως ήταν εύκολο να την ναρκώσουν και να την βιάσουν. Εννοείται πως shit happens. Ειδάλλως θα ήμασταν μια κοινωνία χωρίς εγκλήματα και δεν θα είχαμε γεμίσει 50 σελίδες. Εννοείται πως την κέρασαν χάπι που δεν ήθελε με αποτέλεσμα να την κάνουν λίαρδα και να την βιάσουν αναίσθητη ένα ολόκληρο βράδυ όχι ένας αλλά τρεις.
Αυτό το ότι το θύμα δεν πρόσεξε αρκετά, μπορείς να το ισχυριστείς και για τους δολοφονημένους. Και εκεί συντελείται ένα έγκλημα για το οποίο το θύμα άσχετα με το τι έχει προηγηθεί δεν φέρει καμία ευθύνη. Για αυτό σου λέω, κοιμήσου με την εξώπορτα ανοιχτή κι αν έρθει κανένας να σε σφάξει πες του πως το γεγονός ότι έχεις την πόρτα ανοιχτή δεν έχει καμία σχέση με την δολοφονία σου.
Εκτός κι αν σου διέφυγε εντελώς πως η φίλη δεν πήγε μόνη της και δεν έφυγε μόνη της από εκεί.
Αλλά όχι, για σένα τίποτα απ' αυτά δεν παίζει κανέναν ρόλο.
Για αυτό σου λέω, κοιμήσου με την εξώπορτα ανοιχτή, από δω και πέρα και πες μας πώς θα πάει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Παίδες...ταινία είναι. ΤΑΙΝΙΑ!Otto Weininger έγραψε: 16 Ιαν 2022, 14:44Γίνεται αλλά πρέπει να έχεις τεράστια εμπειρία στην κίνηση αυτή.Σέρπικο έγραψε: 16 Ιαν 2022, 14:04Αυτό μου κανε εντύπωση. Τέτοια λαβή και να μην τον σκοτώσει;Otto Weininger έγραψε: 16 Ιαν 2022, 13:56
Αυτό το τράνταγμα στον αυχένα του τύπου που τον βγάζει off χωρίς να τον σκοτώσει/σακατεψει, είναι expert level 9000
Πως γίνεται;
Όπου "εμπειρία" να το έχεις σκοτώσει/σακατεψει καμία 100αρια άτομα πρώτα![]()
Και σε μια ταινία, πεθαίνει όποιος έχει αποφασίσει ο σκηνοθέτης να πεθάνει, ανεξαρτήτως λαβών ή σφαιρών...
- Winston Smith
Το θέμα βιασμός δεν θα κλείσει ποτέ πραγματικά. Όπως ποτέ δεν θα σταματήσουν πραγματικά οι κλοπές ή οι δολοφονίες ή πράξεις βίας. Κάποιοι άνθρωποι πάντα θα υπάρχουν που θα λαμβάνουν ευχαρίστηση με το να ασκούν εξουσία σε άλλους, όπως είναι ο βιασμός. Μπορούν να μειωθούν, σίγουρα οι άνθρωποι γίνονται λιγότερο βίαιοι ή κλέβουν λιγότερο όταν δεν καλύπτονται τα περιστατικά και τιμωρούνται παραδειγματικά, αλλά ποτέ δεν θα γίνουν μηδέν. Είναι μάταιο να ελπίζεις ότι θα γίνει μηδέν και επικίνδυνο να πιστεύεις ότι δεν χρειάζεται να κλειδώνεις την εξώπορτά σου ή ότι είναι οκ να αφήνεις το λάπτοπ σου παρατημένο στο πεζοδρόμιο.
Κλειδώνεις την πόρτα σου ενώ παράλληλα πιέζεις για αυστηρές ποινές και μη-συγκάληψη των κλοπών. Δεν κάνεις μόνο ένα από τα δύο όμως, ούτε είναι σοφό να προτρέπεις άλλους να κάνουν μόνο το ένα από τα δύο.
- Otto Weininger
Προφανώς και είναι ταινία, αλλά η τεχνική αυτή είναι υπαρκτή. Και η σκηνή αυτή μπήκε για να τονίσει την απίστευτη εμπειρία που έχει ο τύπος λόγω παρελθόντος.Λοξίας έγραψε: 16 Ιαν 2022, 14:47Παίδες...ταινία είναι. ΤΑΙΝΙΑ!Otto Weininger έγραψε: 16 Ιαν 2022, 14:44Γίνεται αλλά πρέπει να έχεις τεράστια εμπειρία στην κίνηση αυτή.Σέρπικο έγραψε: 16 Ιαν 2022, 14:04
Αυτό μου κανε εντύπωση. Τέτοια λαβή και να μην τον σκοτώσει;
Πως γίνεται;
Όπου "εμπειρία" να το έχεις σκοτώσει/σακατεψει καμία 100αρια άτομα πρώτα![]()
![]()
Και σε μια ταινία, πεθαίνει όποιος έχει αποφασίσει ο σκηνοθέτης να πεθάνει, ανεξαρτήτως λαβών ή σφαιρών...![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Brashida07
-
- 0 Απαντήσεις