!!! DEVELOPMENT MODE !!!

87χρονος δολοφονηθηκε απο δυο ανηλικα

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Pogol

Re: 87χρονος δολοφονηθηκε απο δυο ανηλικα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pogol »

Έχω βαρεθεί να ακούω μαλακίες για να δικαιολογήσουμε τα πάντα.
Είσαι φτωχός; Δεν φταίει τίποτα άλλο, από την ανικανότητα σου, την έλλειψη φιλοδοξίας και εργατικότητας.
Είσαι ψεύτης και κλέφτης; Απλά είσαι δειλός και μουνοπανάς. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
Είσαι δολοφόνος (απροκάλυπτα και εν ψυχρώ); Είσαι άγριο ζώο και δεν έχεις δικαιώματα.
Είσαι sjw, και αντί να βοηθάς έμπρακτα τους γύρω σου, κάθεσαι με τις ώρες στα φόρουμ, για να υπερασπιστείς τους "αναξιοπαθούντες" (Γύφτοι, λαθρομετανάστες, εγκληματίες με ελαφρυντικά κτλ), είσαι γτπ ως χαρακτήρας (ως υποκριτής και ψεύτης) και ως προσωπικότητα (ως κομπλεξάρα με σύνδρομο αυθεντίας).
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Pogol έγραψε: 28 Δεκ 2020, 13:38 Είσαι φτωχός; Δεν φταίει τίποτα άλλο, από την ανικανότητα σου, την έλλειψη φιλοδοξίας και εργατικότητας.
Εισαι μισανθρωπος νεοφιλελες συντηρητικος; Δεν φταιει τιποτα αλλο, απο το ταξικο προνομιο σου, την ελλειψη εμπαθειας και κοινωνικης συνειδητοτητας.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Εδώ να επισημάνω ότι δεν είναι θέμα φτώχειας και πλούτου.
Είναι θέμα εξέλιξης του ανθρώπινου είδους. Η ενσυναίσθηση δεν έχει αναπτυχθεί σε όλα τα ανθρώπινα όντα και στον ίδιο βαθμό.
Υπομονή.
Pogol

John Brown Gun Club έγραψε: 28 Δεκ 2020, 13:54
Pogol έγραψε: 28 Δεκ 2020, 13:38 Είσαι φτωχός; Δεν φταίει τίποτα άλλο, από την ανικανότητα σου, την έλλειψη φιλοδοξίας και εργατικότητας.
Εισαι μισανθρωπος νεοφιλελες συντηρητικος; Δεν φταιει τιποτα αλλο, απο το ταξικο προνομιο σου, την ελλειψη εμπαθειας και κοινωνικης συνειδητοτητας.
Μισάνθρωπος γιατί; Αγαπάω όλους τους ηθικούς και καλοσυνάτους ανθρώπους.
Νεοφιλελές=ελεύθερη οικονομία και οικονομική αξιοκρατία; Τότε μάλλον είμαι.
Το συντηρητικός, έχει αρνητική έννοια;
Ποιο ταξικό προνόμιο, έχει ένας Πόντιος από την ΕΣΣΔ, που οι γονείς του ήρθαν με μία βαλίτσα (και ένα Lada) στην Ελλάδα; Κάτι δεν κατάλαβες, ή απλά (πάλι) ψεύδεσαι;
Το "εμπάθεια" (το μετέφρασες από τα αγγλικά;), σημαίνει κατανόηση υποθέτω. Το να βάζεις τον εαυτό σου, στην θέση του άλλου. Δεν μπορώ να το κάνω για ανθρώπους, των οποίων τις πράξεις, δεν θα έκανα ποτέ. Σε κάποιες περιπτώσεις, θα μπορούσα να είμαι από την άλλη πλευρά. Για παράδειγμα, να ζούσα σε φτωχή ή επικίνδυνη χώρα. Ακόμα και τότε, θα καταλάβαινα έναν λαό, που θέλει να διατηρήσει την ομοιογένεια του. Είναι φυσικό, άρα και κατανοητό.
Κοινωνική συνειδητότητα, τι είναι ακριβώς, για να απαντήσω;

Δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Δεν χρησιμοποιώ "ωραία" λόγια, για να δικαιολογήσω τις ιδέες μου. Και δεν το παίζω αυθεντία (δεν επιβάλλω) στους άλλους.

Η δικαιοσύνη, πρέπει να είναι εξαιρετικά αυστηρή. Τα σύνορα, απολύτως κλειστά, αν το λένε οι νόμοι. Η οικονομία, να επιβραβεύει μόνο τους άξιους. Οι Έλληνες (στον τόπο τους), να έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα την γνώμη τους, και να απαιτούν την νομιμότητα χωρίς εκπτώσεις σε τρίτους.

Το 5%(;) των Ελλήνων, καταλαμβάνει δεκαπλάσιο χώρο, στα ΜΚΔ. Η απόλυτη μειοψηφία, προσπαθεί να επιβληθεί στους υπόλοιπους, με την δικαιολογία ότι είναι προοδευτικοί και ξέρουν καλύτερα.
Είστε τόσο βλάκες, που δεν καταλαβαίνετε, ότι σπρώχνετε το "κέντρο" προς την άκρα Δεξιά. Το φαινόμενο ΧΑ, είναι αποκλειστικά δικό σας έργο. Κρίμα που δεν αλληλοεξοντώνεστε.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

John Brown Gun Club έγραψε: 28 Δεκ 2020, 13:30
Ασέβαστος έγραψε: 28 Δεκ 2020, 09:44
John Brown Gun Club έγραψε: 27 Δεκ 2020, 17:50 Μολις εδωσες ενα τεξτμπουκ κεις ορισμο του τι σημαινει λευκο προνομιο. Συγχαρητηρια. Τι με νοιαζει τωρα εαν οφειλεται στον βαθυτατο επαρχιωτισμο της ανατροφης σου η στην πεζοτητα της προσωπικοτητας σου και την ελλειψη ενσυναισθησης και φαντασιας, το τελικο αποτελεσμα ειναι πληρης σκατοψυχια.
αυτο το κειμενακι δεν βγαζει νοημα.

ειμαι σκατοψυχος επειδη δεν εκανα 10 παιδια απο τα 20 μου; ειναι λευκο προνομιο το να φοραω καποτα; ειναι επαρχιωτισμος να θελω τα παιδια μου να ζουν σε σπιτι και να πηγαινουν σχολειο;
Εισαι φτωχος λες αλλα δεν μεγαλωσες σε μια χωματερη να παιζεις μεσα στα σκουπιδια, η κοινοτητα σου δεν εχει νηπιακη θνησιμοτητα τριπλη του μεσου ορου, η μανα σου δεν εμεινε εγγυος στα 15 και κανεις δεν ειχε ακουσει για οικογενειακο προγραμματισμο, ουτε υποχρεωθηκε σε γαμο με καποιον που εξαφανιστηκε λιγο μετα, δεν εισαι αναλφαβητος ουτε μεγαλωσες με 5 αδερφια οπως ολοι οι αλλοι γυρω σου, ουτε στα 45-50 σου θα εισαι ηδη γερος μετα απο μια πολυ σκληρη ζωη και η μονη σου ελπιδα να επιβιωσεις θα ειναι τα παιδια σου. Αυτα, που ειναι η βαναυση καθημερινοτητα εκατομμυριων ανθρωπων στον κοσμο, για σενα δεν υπαρχουν, ο φτωχος που ζει σε παραπηγμα για σενα ειναι απλα ενας κακος ανθρωπος.

Αυτο που σ εμποδιζει να δεις τα παραπανω, ειναι το προνομιο σου.

αν αυτο ειναι το λευκο προνομιο, ναι, το εχω, και σκοπευω να το εχουν και τα παιδια μου.

και οι γιουφτοι μπορουν να το εχουν, σημερα. πανευκολα. δε θελουν. προτιμουν να γαμουν και να γκαστρωνουν 15χρονες, να μη στελνουν τα παιδια τους σχολειο, και να ζουν μεσα στη βρωμα.

εφοσον αυτο ειναι επιλογη τους, δεν βλεπω το δικο μου ως προνομιο. ακομη κι αν δεν εχουν (που συνηθως εχουν) τη δυνατοτητα να ξεφυγουν απο αυτη την κατασταση, εχουν τη δυνατοτητα να μην υποβαλλουν τα παιδια τους σε τετοια ζωη. στην αναγκη με το να μην κανουν (τοσα) παιδια.

ουτε το "ετσι εμαθαν απο τους γονεις τους" ειναι δικαιολογια. και εμεις, καθε γενια, εμαθε καμποσα στραβα απο την προηγουμενη, αλλα δεν τα επαναλαμβανουμε ολα, γινομαστε καλυτεροι, και τα παιδια μας καλυτερα απο εμας.

οι γιουφτοι χειροτεροι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ασέβαστος έγραψε: 28 Δεκ 2020, 14:29
John Brown Gun Club έγραψε: 28 Δεκ 2020, 13:30
Ασέβαστος έγραψε: 28 Δεκ 2020, 09:44
αυτο το κειμενακι δεν βγαζει νοημα.

ειμαι σκατοψυχος επειδη δεν εκανα 10 παιδια απο τα 20 μου; ειναι λευκο προνομιο το να φοραω καποτα; ειναι επαρχιωτισμος να θελω τα παιδια μου να ζουν σε σπιτι και να πηγαινουν σχολειο;
Εισαι φτωχος λες αλλα δεν μεγαλωσες σε μια χωματερη να παιζεις μεσα στα σκουπιδια, η κοινοτητα σου δεν εχει νηπιακη θνησιμοτητα τριπλη του μεσου ορου, η μανα σου δεν εμεινε εγγυος στα 15 και κανεις δεν ειχε ακουσει για οικογενειακο προγραμματισμο, ουτε υποχρεωθηκε σε γαμο με καποιον που εξαφανιστηκε λιγο μετα, δεν εισαι αναλφαβητος ουτε μεγαλωσες με 5 αδερφια οπως ολοι οι αλλοι γυρω σου, ουτε στα 45-50 σου θα εισαι ηδη γερος μετα απο μια πολυ σκληρη ζωη και η μονη σου ελπιδα να επιβιωσεις θα ειναι τα παιδια σου. Αυτα, που ειναι η βαναυση καθημερινοτητα εκατομμυριων ανθρωπων στον κοσμο, για σενα δεν υπαρχουν, ο φτωχος που ζει σε παραπηγμα για σενα ειναι απλα ενας κακος ανθρωπος.

Αυτο που σ εμποδιζει να δεις τα παραπανω, ειναι το προνομιο σου.

αν αυτο ειναι το λευκο προνομιο, ναι, το εχω, και σκοπευω να το εχουν και τα παιδια μου.

και οι γιουφτοι μπορουν να το εχουν, σημερα. πανευκολα. δε θελουν. προτιμουν να γαμουν και να γκαστρωνουν 15χρονες, να μη στελνουν τα παιδια τους σχολειο, και να ζουν μεσα στη βρωμα.

εφοσον αυτο ειναι επιλογη τους, δεν βλεπω το δικο μου ως προνομιο. ακομη κι αν δεν εχουν (που συνηθως εχουν) τη δυνατοτητα να ξεφυγουν απο αυτη την κατασταση, εχουν τη δυνατοτητα να μην υποβαλλουν τα παιδια τους σε τετοια ζωη. στην αναγκη με το να μην κανουν (τοσα) παιδια.

ουτε το "ετσι εμαθαν απο τους γονεις τους" ειναι δικαιολογια. και εμεις, καθε γενια, εμαθε καμποσα στραβα απο την προηγουμενη, αλλα δεν τα επαναλαμβανουμε ολα, γινομαστε καλυτεροι, και τα παιδια μας καλυτερα απο εμας.

οι γιουφτοι χειροτεροι.

Χμμμ.... :roll:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Ασέβαστος έγραψε: 27 Δεκ 2020, 12:19
stavmanr έγραψε: 27 Δεκ 2020, 12:10 Το εμπόριο πρέζας είναι αποκλειστικό προνόμιο των "μπαλαμών". Κανένας γύφτος δεν έχει τάνκερς και άλλα τέτοια διεθνή μέσα για να φέρνει τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών.
Το εμπόριο πρέζας είναι προνόμιο μπαλαμού. Τα βαποράκια είναι πολλές φορές και ρομά.
το εμποριο πρεζας δεν χρειαζεται τανκερ για να γινει. εχεις ιδεα ποσο κοστιζει το κιλο; και με τα ποδια μπορεις να κουβαλησεις ικανες ποσοτητες για εμποριο. με οποιοδηποτε οχημα μπορεις να κανεις και χοντρικη.
Τί γράφει ρε ο τραμπάσκουλας; :o

Το πολύ λιβάνι του έχει κάψει τον εγκέφαλο! :smt005:
.
Άβαταρ μέλους
Nandros

Pogol έγραψε: 28 Δεκ 2020, 13:38 Έχω βαρεθεί να ακούω μαλακίες για να δικαιολογήσουμε τα πάντα.
Είσαι φτωχός; Δεν φταίει τίποτα άλλο, από την ανικανότητα σου, την έλλειψη φιλοδοξίας και εργατικότητας.
Είσαι ψεύτης και κλέφτης; Απλά είσαι δειλός και μουνοπανάς. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
Είσαι δολοφόνος (απροκάλυπτα και εν ψυχρώ); Είσαι άγριο ζώο και δεν έχεις δικαιώματα.
Είσαι sjw, και αντί να βοηθάς έμπρακτα τους γύρω σου, κάθεσαι με τις ώρες στα φόρουμ, για να υπερασπιστείς τους "αναξιοπαθούντες" (Γύφτοι, λαθρομετανάστες, εγκληματίες με ελαφρυντικά κτλ), είσαι γτπ ως χαρακτήρας (ως υποκριτής και ψεύτης) και ως προσωπικότητα (ως κομπλεξάρα με σύνδρομο αυθεντίας).
:sal5:
Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

John Brown Gun Club έγραψε: 27 Δεκ 2020, 17:50
Ασέβαστος έγραψε: 27 Δεκ 2020, 09:26
John Brown Gun Club έγραψε: 26 Δεκ 2020, 11:59
χρονια πολλα κακοριζικε και δυο φωτο απο Μενιδι δωρο
Εικόνα

Εικόνα
εγω που ειμαι φτωχος, εκανα ενα παιδι, στα 40 μου. θα ηθελα 10, αλλα δεν εχω τα χρηματα να τα ζησω και να το μεγαλωσω οπως πρεπει.

αυτος για να κανει μιση ντουζινα παιδια απο τα 20κατι του, η χοντρα κονομημενος ειναι, η πολυ μεγαλο καθαρμα που δεν τον νοιαζει να μεγαλωσει τα παιδια του σωστα, απλως τα θελει να ζητιανευουν για να κονομαει.
Μολις εδωσες ενα τεξτμπουκ κεις ορισμο του τι σημαινει λευκο προνομιο. Συγχαρητηρια. Τι με νοιαζει τωρα εαν οφειλεται στον βαθυτατο επαρχιωτισμο της ανατροφης σου η στην πεζοτητα της προσωπικοτητας σου και την ελλειψη ενσυναισθησης και φαντασιας, το τελικο αποτελεσμα ειναι πληρης σκατοψυχια.
skase
Άβαταρ μέλους
Nandros

Pogol έγραψε: 28 Δεκ 2020, 14:27 Μισάνθρωπος γιατί; Αγαπάω όλους τους ηθικούς και καλοσυνάτους ανθρώπους.
Ποιο ταξικό προνόμιο, έχει ένας Πόντιος από την ΕΣΣΔ, που οι γονείς του ήρθαν με μία βαλίτσα (και ένα Lada) στην Ελλάδα; Κάτι δεν κατάλαβες, ή απλά (πάλι) ψεύδεσαι;
Το "εμπάθεια" (το μετέφρασες από τα αγγλικά;), σημαίνει κατανόηση υποθέτω. Το να βάζεις τον εαυτό σου, στην θέση του άλλου. Δεν μπορώ να το κάνω για ανθρώπους, των οποίων τις πράξεις, δεν θα έκανα ποτέ. Σε κάποιες περιπτώσεις, θα μπορούσα να είμαι από την άλλη πλευρά. Για παράδειγμα, να ζούσα σε φτωχή ή επικίνδυνη χώρα. Ακόμα και τότε, θα καταλάβαινα έναν λαό, που θέλει να διατηρήσει την ομοιογένεια του. Είναι φυσικό, άρα και κατανοητό.

Δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Δεν χρησιμοποιώ "ωραία" λόγια, για να δικαιολογήσω τις ιδέες μου. Και δεν το παίζω αυθεντία (δεν επιβάλλω) στους άλλους.

Η δικαιοσύνη, πρέπει να είναι εξαιρετικά αυστηρή. Τα σύνορα, απολύτως κλειστά, αν το λένε οι νόμοι. Η οικονομία, να επιβραβεύει μόνο τους άξιους. Οι Έλληνες (στον τόπο τους), να έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα την γνώμη τους, και να απαιτούν την νομιμότητα χωρίς εκπτώσεις σε τρίτους.

Το 5%(;) των Ελλήνων, καταλαμβάνει δεκαπλάσιο χώρο, στα ΜΚΔ. Η απόλυτη μειοψηφία, προσπαθεί να επιβληθεί στους υπόλοιπους, με την δικαιολογία ότι είναι προοδευτικοί και ξέρουν καλύτερα.
Είστε τόσο βλάκες, που δεν καταλαβαίνετε, ότι σπρώχνετε το "κέντρο" προς την άκρα Δεξιά. Το φαινόμενο ΧΑ, είναι αποκλειστικά δικό σας έργο. Κρίμα που δεν αλληλοεξοντώνεστε.
Πώς και δεν σε είχα εντοπίσει νωρίτερα; Ίσως επειδή είσαι καινούργιος.
Θετική έκπληξη τα κείμενα σου.
.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 28 Δεκ 2020, 16:12
John Brown Gun Club έγραψε: 27 Δεκ 2020, 17:50
Ασέβαστος έγραψε: 27 Δεκ 2020, 09:26

εγω που ειμαι φτωχος, εκανα ενα παιδι, στα 40 μου. θα ηθελα 10, αλλα δεν εχω τα χρηματα να τα ζησω και να το μεγαλωσω οπως πρεπει.

αυτος για να κανει μιση ντουζινα παιδια απο τα 20κατι του, η χοντρα κονομημενος ειναι, η πολυ μεγαλο καθαρμα που δεν τον νοιαζει να μεγαλωσει τα παιδια του σωστα, απλως τα θελει να ζητιανευουν για να κονομαει.
Μολις εδωσες ενα τεξτμπουκ κεις ορισμο του τι σημαινει λευκο προνομιο. Συγχαρητηρια. Τι με νοιαζει τωρα εαν οφειλεται στον βαθυτατο επαρχιωτισμο της ανατροφης σου η στην πεζοτητα της προσωπικοτητας σου και την ελλειψη ενσυναισθησης και φαντασιας, το τελικο αποτελεσμα ειναι πληρης σκατοψυχια.
skase
που χαθηκες ρε αντιντας, ολα καλα;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

taliban έγραψε: 24 Δεκ 2020, 20:11
John Brown Gun Club έγραψε: 24 Δεκ 2020, 20:09
Paris έγραψε: 24 Δεκ 2020, 15:25

Είμαι το πεπρωμένο σου :romance-hearteyes:
πρεπει να σ εχει φαει η αγαμια για το πιστευεις αυτο
Δηλαδή παραδέχεσαι πως είσαι για τα μπάζα ; :p2: :lol:
Σεβασμός για το στο αισθημα :hebit: ρε τσόγλανοι μην το κάνω webwar δωμέσα.
Pogol

Nandros έγραψε: 28 Δεκ 2020, 16:13
Pogol έγραψε: 28 Δεκ 2020, 14:27 Μισάνθρωπος γιατί; Αγαπάω όλους τους ηθικούς και καλοσυνάτους ανθρώπους.

Πώς και δεν σε είχα εντοπίσει νωρίτερα; Ίσως επειδή είσαι καινούργιος.
Θετική έκπληξη τα κείμενα σου.
.
Δεν είμαι καινούργιος. Ήμουν και στο παλιό φόρουμ. Παρακολουθώ περισσότερο απ'ότι γράφω.

Μπαίνω στο φόρουμ, για να συγκρίνω τις απόψεις μου, να ακούσω τον αντίλογο, και να μάθω απ’αυτή την διαδικασία. Τις περισσότερες φορές όμως, νευριάζω τόσο πολύ με την υποκρισία (ή το τρολλάρισμα) μερικών, που απογοητεύομαι και σταματάω να ασχολούμαι για μήνες.

Υπάρχουν, στα τόσα χρόνια, μέλη του φόρουμ, που έχουν αλλάξει ιδέες, γιατί άκουσαν καλό αντίλογο; Ή αποτελεί ματαιοδοξία, αυτή η ελπίδα; Κάποιος;
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Pogol έγραψε: 28 Δεκ 2020, 14:27
John Brown Gun Club έγραψε: 28 Δεκ 2020, 13:54
Μισάνθρωπος γιατί; Αγαπάω όλους τους ηθικούς και καλοσυνάτους ανθρώπους.
Μη σε πειράξει μόνο :c020:
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Τελικά το πιάσανε το μαλακισμένο ή όχι; Έχω χάσει επεισόδια. Αν όχι, είναι τόσο άχρηστοι;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”