Είχα ένα θέμα με ιδιωτική ασφαλιστική. Μας έκανε ιδιωτική ασφάλεια υγείας η εταιρεία. Έκανα μια εγχείριση αφαίρεσης αδενώματος που κόστισε 5.000 ευρώ και 4.200 κάλυψε η ασφαλιστική. Μετά έμαθαν ότι ήμουν ήδη ασθενής με καρκίνο μαστού και σύμφωνα με το συμβόλαιο δεν έπρεπε να υπαχθώ στην ασφάλιση αυτή. Υπήρξε μια παρεξήγηση, εμένα με έλουσε κρύος ιδρώτας (που θα βρω τα 4.200 τώρα;) αλλά τελικά μου πρότειναν να ζητήσω την διαγραφή μου και να λήξει εκεί το θέμα. Δεν είχαν καμία αξίωση επιστροφής.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Μάιος 2020, 11:20
Καμμία σχέση.
Πρώτον, γιατί σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν ξεσπάς σε κάποιον άσχετο και δεύτερον γιατί τα προγράμματα υγείας των ασφαλιστικών είναι επαρκώς σαφή για τι θα πληρώσουν και τι όχι.
Το βιτριόλι ούτως ή άλλως δείχνει πολύ χαμηλό επίπεδο, που δεν κολλάει με ιδιωτικό πρόγραμμα ασφάλισης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Ε τι και απ την εταιρία ολόκληρη αυτήν βρήκαν να τιμωρήσουν;wooded glade έγραψε: 25 Μάιος 2020, 11:19
Ναι, γι αυτό λέει "μπορεί να ήταν κάτι που με θεώρησαν υπεύθυνη χωρίς να είμαι".
Αυτό που είπε μπορεί να έχει πολλές ερμηνείες.
Ο άσχετος (άγνωστος) είναι ο πρώτος στον οποίο ξεσπά ο άνθρωπος, ιστορικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Μάιος 2020, 11:20 (...) γιατί σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν ξεσπάς σε κάποιον άσχετο (...)
Στο μεταξύ αυτή η ψυχολόγος που έκανε το προφίλ του θύτη, πρέπει να έχει σπουδάσει σε βάθος το αντικείμενο της
Με βάση τα στοιχεία από την επίθεση, βλέπω μια διάθεση σαδισμού από την πλευρά της δράστριας
βλέπω μια γυναίκα με εμμονή, που ήθελε να διαπράξει αυτή την επίθεση εναντίον της 34χρονης
η δράστις της επίθεσης δεν ήθελε, πιθανότατα, να σκοτώσει την Ιωάννα, αλλά ο στόχος της ήταν να καταστρέψει τη ζωή της
Βουλωμένο γραμμα διαβάζει η τύπισσα
Με βάση τα στοιχεία από την επίθεση, βλέπω μια διάθεση σαδισμού από την πλευρά της δράστριας
βλέπω μια γυναίκα με εμμονή, που ήθελε να διαπράξει αυτή την επίθεση εναντίον της 34χρονης
η δράστις της επίθεσης δεν ήθελε, πιθανότατα, να σκοτώσει την Ιωάννα, αλλά ο στόχος της ήταν να καταστρέψει τη ζωή της
- wooded glade
Τι λες τώρα ;ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Μάιος 2020, 11:20
Καμμία σχέση.
Πρώτον, γιατί σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν ξεσπάς σε κάποιον άσχετο και δεύτερον γιατί τα προγράμματα υγείας των ασφαλιστικών είναι επαρκώς σαφή για τι θα πληρώσουν και τι όχι.
Το βιτριόλι ούτως ή άλλως δείχνει πολύ χαμηλό επίπεδο, που δεν κολλάει με ιδιωτικό πρόγραμμα ασφάλισης.
Εύκολα γίνεται αυτή η φάση, ειδικά αν ενεπλάκη σε κάποια λογομαχία.
Ξέρεις πόσα πλοία έχουνε βουλιάξει και η ασφάλεια το παίζει "δεν πληρώνω" και μετά γίνονται δικαστήρια επί δικαστηρίων. Άλλοτε έχει δίκιο η ασφάλεια, άλλοτε δεν έχει αλλά κάθε μέρα στα δκαστήρια είναι.
Εμένα γνωστός μου που έχει πεθάνει πολλά χρόνια τώρα έγινε το εξής:
Ήταν ναύτης και παθαίνει καρδιακό επεισόδιο μέσα στο πλοίο. Το πλοίο δεν μπορούσε να τον αποβιβάσει κάπου και έμεινε για αρκετές μέρες στη θάλασσα. Τελικά πιάνει το πλοίο Γιοκοχάμα, τον κατεβάζει, από την Γιοκοχάμα πάει στο Λονδίνο με το αεροπλάνο, όπου οι Εγγλέζοι τον υπέβαλαν σε εγχείρηση. Έγινε καλά, έρχεται στην Ελλάδα και πάει τώρα να ζητήσει αποζημίωση επειδή το έπαθε σε ώρα υπηρεσίας.
Του λέει η ασφάλεια πάρε ένα εκατομμύριο δρχ και τελείωνε, λέει αυτός "όχι - είναι πιό πολλά, θα πάω δικαστικώς".
Ανακαλύπτει όμως η ασφάλεια ότι είχε hole in the heart εκ γενετής, ότι δεν το δήλωσε εκεί που μπάρκαρε στους γιατρούς και γίνεται η δίκη και τη χάνει - δεν παίρνει μία.
Δεν του άρεσε καθόλου βέβαια το αποτέλεσμα και τους έλεγε καθάρματα τους ασφαλιστές και τους πλοιοκτήτες και τα λοιπά.
Αλλά η ιστορία είναι ότι ποτέ σχεδόν δεν είναι ξεκάθαρα πατ-κιούτ τα πράγματα με τις ασφάλειες.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
stargazer έγραψε: 25 Μάιος 2020, 11:36 Στο μεταξύ αυτή η ψυχολόγος που έκανε το προφίλ του θύτη, πρέπει να έχει σπουδάσει σε βάθος το αντικείμενο της
Ναι, αυτό το κάνουν πολλές εταιρίες. Συμπληρωματικά ασφαλιστικά προγράμματα υγείας και σύνταξης για τους εργαζόμενους. Δεν ήξερα ότι είχε κάτι τέτοιο και η δεη.Antares έγραψε: 25 Μάιος 2020, 11:29Είχα ένα θέμα με ιδιωτική ασφαλιστική. Μας έκανε ιδιωτική ασφάλεια υγείας η εταιρεία. Έκανα μια εγχείριση αφαίρεσης αδενώματος που κόστισε 5.000 ευρώ και 4.200 κάλυψε η ασφαλιστική. Μετά έμαθαν ότι ήμουν ήδη ασθενής με καρκίνο μαστού και σύμφωνα με το συμβόλαιο δεν έπρεπε να υπαχθώ στην ασφάλιση αυτή. Υπήρξε μια παρεξήγηση, εμένα με έλουσε κρύος ιδρώτας (που θα βρω τα 4.200 τώρα;) αλλά τελικά μου πρότειναν να ζητήσω την διαγραφή μου και να λήξει εκεί το θέμα. Δεν είχαν καμία αξίωση επιστροφής.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Μάιος 2020, 11:20
Καμμία σχέση.
Σε κάθε περίπτωση, στα ομαδικά προγράμματα δεν τίθεται θέμα προσωπικής ευθύνης του ασφαλισμένου.
Στα προσωπικά προγράμματα χρειάζονται ιατρικές εξετάσεις πριν την ανάληψη πλήρους κάλυψης.
Δεν αρκεί η συμπλήρωση ερωτηματολόγιου, όπου όλοι δηλώνουν υγιείς και νομίζουν ότι τελειώνει το θέμα, επειδή πέσανε σε παπάρα ασφαλιστή που προσπαθεί να κλείσει όπως όπως το συμβόλαιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
stargazer έγραψε: 25 Μάιος 2020, 11:36 Στο μεταξύ αυτή η ψυχολόγος που έκανε το προφίλ του θύτη, πρέπει να έχει σπουδάσει σε βάθος το αντικείμενο της
Μάλλον εννοείς κάτι τύπου ξενοφοβία, μισαλλοδοξία, απόρριψη από την κοινωνία κλπ που εκδηλώνονται με μαζικά τυφλά χτυπήματα.
Εγώ πάντως ξέρω ότι τα περισσότερα εγκλήματα προσωπικής εκδίκησης έχουν απολύτως σαφείς στόχους.
Ειδικώς στα περιστατικά με βιτριόλι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θα έλεγα τώρα τι έχει η δεη (δεδδηε για μένα). Τώρα τελευταία την έκανε. Υπέθεσα ότι για ασθένεια που άρχισε μετά την έναρξη του συμβολαίου καλύπτομαι. Για τον καρκίνο δεν αξίωσα κάτι. Πριν είχε δικούς της γιατρούς οι οποίοι ζήτημα αν έκαναν αυτά που πρέπει, έπαιρναν μισθό και διατηρούσαν ιδιωτικά ιατρεία.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Μάιος 2020, 11:43
Ναι, αυτό το κάνουν πολλές εταιρίες. Συμπληρωματικά ασφαλιστικά προγράμματα υγείας και σύνταξης για τους εργαζόμενους. Δεν ήξερα ότι είχε κάτι τέτοιο και η δεη.
Σε κάθε περίπτωση, στα ομαδικά προγράμματα δεν τίθεται θέμα προσωπικής ευθύνης του ασφαλισμένου.
Στα προσωπικά προγράμματα χρειάζονται ιατρικές εξετάσεις πριν την ανάληψη πλήρους κάλυψης.
Δεν αρκεί η συμπλήρωση ερωτηματολόγιου, όπου όλοι δηλώνουν υγιείς και νομίζουν ότι τελειώνει το θέμα, επειδή πέσανε σε παπάρα ασφαλιστή που προσπαθεί να κλείσει όπως όπως το συμβόλαιο.
Έχω βάλει τον μισθό μου και τις εισφορές μου σε πρόγραμμα γερμανικό για να μου υπολογίσει την προσωρινή σύνταξη που θα έπαιρνα αν έβγαινα εκτός εργασίας για κάποια χρόνια και με έβγαλε στον πάτο, ούτε η πρόνοια δεν δίνει εκεί τόσα λίγα.
Βουλωμένο γράμμα διαβάζετε.wooded glade έγραψε: 25 Μάιος 2020, 11:19Ναι, γι αυτό λέει "μπορεί να ήταν κάτι που με θεώρησαν υπεύθυνη χωρίς να είμαι".stargazer έγραψε: 25 Μάιος 2020, 11:14Αφού λέει η γυναίκα δούλευε στο λογιστήριο της εταιρίαςΑσέβαστος έγραψε: 25 Μάιος 2020, 11:07
ειχα στο μυαλο μου κατι σε πρεπει να κανει εγχειριση που κοστιζει εφτα τσουβαλια λεφτα, η ασφαλιστικη δεν τα δινει, ο ασθενης πεθαινει, καποιος οικειος του παθαινει λασκαρισμα βιδας και βιτριολιαζει.
Δεν ξέρω κατά πόσο η έγκριση της αποζημίωσης γίνεται από εκεί
Το ότι μπορεί να εννοούσε "μπορεί να θεώρησαν ότι έχω σχέση με τον χ ενώ δεν έχω" παίζει ως υπόθεση;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- wooded glade
Ποιός είναι ο χ όμως ή ο y ;ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Μάιος 2020, 12:01Βουλωμένο γράμμα διαβάζετε.wooded glade έγραψε: 25 Μάιος 2020, 11:19Ναι, γι αυτό λέει "μπορεί να ήταν κάτι που με θεώρησαν υπεύθυνη χωρίς να είμαι".stargazer έγραψε: 25 Μάιος 2020, 11:14
Αφού λέει η γυναίκα δούλευε στο λογιστήριο της εταιρίας
Δεν ξέρω κατά πόσο η έγκριση της αποζημίωσης γίνεται από εκεί
Το ότι μπορεί να εννοούσε "μπορεί να θεώρησαν ότι έχω σχέση με τον χ ενώ δεν έχω" παίζει ως υπόθεση;
Κι αυτό είναι διερευνητέο αλλά ποιός είναι ;
Άλλο διερευνητέο είναι η θαυμάστρια του χ να την θεωρεί "αντροχωρίστρα" σε κάποια διάσταση της σχέσεως.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
για να ρίξεις οξύ σε άνθρωπο ή ζώο πρέπει να είσαιwooded glade έγραψε: 25 Μάιος 2020, 11:18 Μία χοντρή πασοκο-συριζαία ήταν.
Έτσι πάει το δάνειο και τα έβαλα από τσέπη τα λεφτά για τις ανακαινίσεις που ήθελα να κάνω.
Θέλει λοιπόν ξύλο αυτή και οπωσδήποτε κάποιος βιτριολάκιας στη θέση μου δεν ξέρω τι θα έκανε - αν μάλιστα ήταν και πιό σοβαρό το θέμα.
είτε ψυχοπαθής
είτε μπαγκλαντεσιανός
είτε μαφιόζος
είτε συνδυασμός αυτών
μη φτιάχνετε σενάρια, είναι προσβλητικά και για το θύμα και για σας
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
stavmanr έγραψε: 25 Μάιος 2020, 11:01
Πριν ακόμα ανακαλυφθούν το fb και το instagram, ακόμα και σαν επιστημονική φαντασία, υπήρχαν σοβαρά προβλήματα.
https://www.mixanitouxronou.gr/theofilo ... na-ta-mel/
Πολύ θα ήθελα να μάθω τι ήταν αυτά τα εγκεφαλικά ευρήματα. Να μην πιστέψω τώρα ότι δεν μελετήθηκαν μετά τον θάνατο.Λίγο πριν από τον Σεπτέμβρη του 1997 μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό για ψυχιατρική παρακολούθηση, καθώς παρουσίασε ψυχολογικές διαταραχές και δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον. Η γνωμάτευση της αξονικής τομογραφίας εγκεφάλου, στην οποία υποβλήθηκε, έδειξε «εγκεφαλικά ευρήματα που δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν φυσιολογικά»....
Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/theofilos ... na-ta-mel/
Ο χ μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε. Ακόμη κι ένας θαυμαστής του θύματος στο φέις, που να έβαλε καρδούλες σε μια φωτο, χωρίς να γνωρίζεται προσωπικά με το θύμα.wooded glade έγραψε: 25 Μάιος 2020, 12:06Ποιός είναι ο χ όμως ή ο y ;ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Μάιος 2020, 12:01Βουλωμένο γράμμα διαβάζετε.wooded glade έγραψε: 25 Μάιος 2020, 11:19
Ναι, γι αυτό λέει "μπορεί να ήταν κάτι που με θεώρησαν υπεύθυνη χωρίς να είμαι".
Κι αυτό είναι διερευνητέο αλλά ποιός είναι ;
Άλλο διερευνητέο είναι η θαυμάστρια του χ να την θεωρεί "αντροχωρίστρα" σε κάποια διάσταση της σχέσεως.
Δεν θέλει και πολύ μια τρελλαμένη να φανταστεί το οτιδήποτε και να θεωρήσει μια γυναίκα προσωπικό της εχθρό και υπεύθυνη για τη δική της δυστυχία.
Οπότε, μην ψάχνεστε με σενάρια σαπουνόπερας. Μπορεί να ισχύουν, μπορεί όχι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-