!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτευμένος με την κολλητή μου

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Ερωτευμένος με την κολλητή μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:29
Naida έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:25
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:22

Ναι αλλά πρέπει να μην βλέπεται. Να είναι τελείως μπάζο.
Όπως το λες ακριβώς. Άρα μπορεί να είναι φίλος ένας άντρας με μια γυναίκα. End of story :102:
Βασικά όχι ακριβώς. Κάποια στιγμή θα θέλεις να πας και με το μπάζο.
Συγγνώμη, αλλά μαλακίες. Και στην πραγματική ζωή δεν ξέρω απολύτως κανέναν που να θέλει να πάει με όλες τις γυναίκες που κάνει παρέα. Μόνο σε θεωρητικές δηλώσεις το ακούω.

Ίσως είναι κάποιου είδους ανασφάλεια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Συγγνώμη παίδες αλλά πρέπει να το βάλω εδώ αυτό. Κρατήστε το για λίγο.
Άλεξλαμπ έγραψε: 27 Δεκ 2019, 14:57
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Δεκ 2019, 11:24
Άλεξλαμπ έγραψε: 27 Δεκ 2019, 11:13

Δεν μου κάνει εντύπωση που έβγαινες με ερπετό Εξαρχίδη ή atreu73. Τα όμοια έλκονται.

Αλήθεια, γιατί άλλαξες ψευδώνυμο;
Αν ήμασταν οι τελευταίοι άνθρωποι στον κόσμο, ναυαγοί σε ένα έρημο νησί, θα γαμούσα την άμμο, θα γαμούσα καρύδες, δέντρα, καβούρια, ψάρια. Εσένα δεν θα σε πλησίαζα. Βγάζεις τρομερή κακία και καταπίεση. Να το κοιτάξεις.
Άλλα έλεγες atreu στα προσωπικά μηνύματα που μου έστελνες. Πως πήρες το ψευδώνυμό σου από τον Μιχαέλ Έντε και πως ήσουν αθεράπευτα ρομαντικός. Διάβαζες φιλοσοφία και ποίηση και δεν τα πήγαινες καλά με τη γυναίκα σου. Τα θυμάσαι;
Χρειάζεσαι βοήθεια. Σοβαρά. Δεν σε ξέρω. Στο forum έγραφα όντως σαν atreu73 αλλά το μόνο μνμ που αντάλλαξα ήταν με έναν παππού που του ζητούσα πληροφορίες για την φυσαρμόνικα του. Δεν σου έχω στείλει ποτέ τίποτα. Δεν στέλνω προσωπικά μηνύματα ούτε εδώ παρά μόνο όταν μου απευθύνονται.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

:smt005:
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Μου εχει συμβεί κάποιες φορές όταν ήμουν μικρότερος.
Η λύση είναι μια και ας μην θες να την ακούσεις τώρα, θα της τα πεις χύμα για το πως νιώθεις και μετά κατά 95% θα ξεκόψετε κατά 5% θα τα φτιάξετε.
Αν ξεκόψετε μέσα σε κάποιους μήνες θα είσαι μια χαρά και θα γελάς με το πόσο μαλάκας υπήρξες.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

42 σελίδες με υπεργαμάτες συμβουλές από υπεργαμάτους τύπους και τύπισσες που είναι γκουρού στις ερωτικές και φιλικές σχέσεις. Ο τύπος με το πρόβλημα όμως, απ' ότι φαίνεται δεν θα κάνει τίποτα απ' όλα αυτά που τον συμβουλεύατε ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ!

Τύπε, δώσε βάση: Κάνε ότι γουστάρεις! Το πιο πιθανό είναι να τα κάνεις όλα λάθος και με τον χειρότερο τρόπο που μπορείς. Το δε αποτέλεσμα, θα είναι μια τραγωδία! Δεν πειράζει όμως. Αυτά πάντα συνέβαιναν και πάντα θα συμβαίνουν. Σκέψου μόνον την εμπειρία που απέκτησες και το ότι θα μπορείς να δίνεις και συ στο μέλλον συμβουλές σε φόρουμ και παρέες!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Δεκ 2019, 23:37
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 26 Δεκ 2019, 22:16 Συνταξιούχο και εργαζόμενο με είχαν βγάλει οι θεωρίες των συνπχορουμιτών . Η θεωρία του συνταξιούχου που δεν έχει τι να κάνει είχε μεγάλη απήχηση .
Όταν έγραφες στο παλιό πόσο ήσουν;
14 .
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Ταντρίδη έχεις αρχίσει να το μαλακίζεις το πράγμα.
Έχει περάσει μιά βδομάδα που τελοσπάντων ότι είχαν να σου πουν στο είπαν,
πες ευχαριστώ, άρχισε εφαρμογή
και να πληροφορείς πώς πάει
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης »

Athos έγραψε: 28 Δεκ 2019, 19:28 Ταντρίδη έχεις αρχίσει να το μαλακίζεις το πράγμα.
Ναι οκ ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές σας πλέον μας χωρίζουν όπως σας είπα κάποια χιλιόμετρα και λόγω εορτών ξημερώνομαι με ουίσκι και τσιγάρα σε μπουζούκια και σε κλαμπς ψάχνοντας άλλη γκόμενα ώστε να μπορέσω να την ξεπεράσω . Μιλάμε που και που .
Αν υπάρχει νεότερο θα σας ενημερώσω .
Πάμε να δούμε πώς θα νικήσουμε τους Τούρκους .
Το θέμα επιτρέπεται να παραμείνει ανοικτό μιας έχουν αναπτυχθεί συζητήσεις .
:D
ouranio toxo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ouranio toxo »

εδώ βλέπουμε την κολλητή του νηματοθέτη

https://www.tiktok.com/@abbieharvey0/vi ... 3062080774
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

ouranio toxo έγραψε: 29 Δεκ 2019, 11:48 εδώ βλέπουμε την κολλητή του νηματοθέτη

Αυτή είναι γλυκούλα.
Η δική του αποτι κατάλαβα είναι Γιαγκούλας.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
ouranio toxo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ouranio toxo »

Custom_F έγραψε: 29 Δεκ 2019, 11:57
ouranio toxo έγραψε: 29 Δεκ 2019, 11:48 εδώ βλέπουμε την κολλητή του νηματοθέτη

Αυτή είναι γλυκούλα.
Η δική του αποτι κατάλαβα είναι Γιαγκούλας.

1)δεν είναι γκυκούλα είναι πουτανάρα
2)για να την γουστάρει ο φίλος τόσο καιρό θα τις έχει τις χάρες της..
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

hellegennes έγραψε: 25 Δεκ 2019, 22:34
Dorian έγραψε: 25 Δεκ 2019, 18:57
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:14 η κανονικοτητα ειναι να ισχυει το ακριβως αντιστροφο απο αυτο που ισχυει σε εξελισσεται σημερα :g030:
δηλαδή; Δεν απορρίπτεις προκαταβολικά εσύ; την πέφτεις σε όλες;μόνο οι παχύσαρκες είναι περίπου 30%. πάνω από 40 καταρρέει η λίμπιντο των γυναικών, δεν έχουν όρεξη πια. κάτω από 25 είναι εντελώς σε νοοτροπία Λύκειο και περίεργο κοινωνικά. Bάλε άσχημες, κοντρολ φρεακσ, καταθλιπτικές που κάνουν μπαμ, ε δε μένουν και πολλές.
Δεν είναι μόνο αυτά. Δεν υπάρχουν γυναίκες που σας ξενερώνουν για άλλους λόγους χωρίς να σας ξενερώνουν ως φίλες; Π.χ. να έχουν ντεκαβλέ φωνή ή να έχουν κάποια εμμονή ή να είναι πολύ high maintenance. Δεν μιλάω για άτομα που με ξενερώνουν γενικά, εκείνες δεν θα μπορούσα ποτέ να τις δω σαν γυναίκες. Π.χ. όλα τα σούργελα του «ο βιαστής είσαι εσύ».
Καλά αρνητικά στοιχεία αν δεν είναι κανείς βλάκας τα εντοπίζει με τη μία, μόνο με απλή συναναστροφή. Μα μια έστω ελαφριά καταθλιπτική βαριά συμπεριφορά, απότομα αύξηση βάρους, ιδεολογικά στοιχεία σαν αυτά που λες, γκρίνια, παραξενιές. Κάνεις τα στραβά μάτια γιατί μετά θα έχεις τάργκετ γκρουπ σε μονοψήφιο ποσοστό του γυναικείου πληθυσμού, ειδικά να συμπεριλάβεις και αυτές με BMI στο υπέρβαρο~40%. Μια υψηλή λίμπιντο σε βοηθάει να τα προσπεράσεις. Μετά τα 30 απαιτεί καλή διατροφή, γυμναστική, κόψιμο τσιγάρου, κανένα συμπλήρωμα δεν βλάπτει, κόψιμο αυτοικανοποίησης. Φυσικά αν περάσουν ένα threshold μούρλας πας για άλλα.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:22
Naida έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:21
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:16 Επιβεβαιώνω ότι δεν μπορείς να είσαι φίλος με γυναίκα εκτός κι αν είναι μπάζο. Αυτά τα πράγματα είναι γνωστά. Τράβα να πεις στη γυναίκα σου ότι θα βγεις για καφέ με μια φίλη μουνάρα να δούμε πως θα αντιδράσει. Ναι. Το ξέρουν κι αυτές.
Ε άρα μπορείς να είσαι φίλος με μια γυναίκα.
Ναι αλλά πρέπει να μην βλέπεται. Να είναι τελείως μπάζο.
Έχεις κάτσει να υπολογίσεις τι ποσοστό περίπου είναι; Ε δεν είναι αμελητέο.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 29 Δεκ 2019, 00:54
Athos έγραψε: 28 Δεκ 2019, 19:28 Ταντρίδη έχεις αρχίσει να το μαλακίζεις το πράγμα.
Ναι οκ ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές σας πλέον μας χωρίζουν όπως σας είπα κάποια χιλιόμετρα και λόγω εορτών ξημερώνομαι με ουίσκι και τσιγάρα σε μπουζούκια και σε κλαμπς ψάχνοντας άλλη γκόμενα ώστε να μπορέσω να την ξεπεράσω . Μιλάμε που και που .
Αν υπάρχει νεότερο θα σας ενημερώσω .
Πάμε να δούμε πώς θα νικήσουμε τους Τούρκους .
Το θέμα επιτρέπεται να παραμείνει ανοικτό μιας έχουν αναπτυχθεί συζητήσεις .
:D
Πιες και κάπνισε δευτέρα στο χρώμα και όλα θα πάνε καλά αν ψιλοβλεπεσαι, θα σε αρπάξουν τα κουγκαρ πριν να μιλήσετε
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Dorian έγραψε: 29 Δεκ 2019, 22:12
hellegennes έγραψε: 25 Δεκ 2019, 22:34
Dorian έγραψε: 25 Δεκ 2019, 18:57
δηλαδή; Δεν απορρίπτεις προκαταβολικά εσύ; την πέφτεις σε όλες;μόνο οι παχύσαρκες είναι περίπου 30%. πάνω από 40 καταρρέει η λίμπιντο των γυναικών, δεν έχουν όρεξη πια. κάτω από 25 είναι εντελώς σε νοοτροπία Λύκειο και περίεργο κοινωνικά. Bάλε άσχημες, κοντρολ φρεακσ, καταθλιπτικές που κάνουν μπαμ, ε δε μένουν και πολλές.
Δεν είναι μόνο αυτά. Δεν υπάρχουν γυναίκες που σας ξενερώνουν για άλλους λόγους χωρίς να σας ξενερώνουν ως φίλες; Π.χ. να έχουν ντεκαβλέ φωνή ή να έχουν κάποια εμμονή ή να είναι πολύ high maintenance. Δεν μιλάω για άτομα που με ξενερώνουν γενικά, εκείνες δεν θα μπορούσα ποτέ να τις δω σαν γυναίκες. Π.χ. όλα τα σούργελα του «ο βιαστής είσαι εσύ».
Καλά αρνητικά στοιχεία αν δεν είναι κανείς βλάκας τα εντοπίζει με τη μία, μόνο με απλή συναναστροφή. Μα μια έστω ελαφριά καταθλιπτική βαριά συμπεριφορά, απότομα αύξηση βάρους, ιδεολογικά στοιχεία σαν αυτά που λες, γκρίνια, παραξενιές. Κάνεις τα στραβά μάτια γιατί μετά θα έχεις τάργκετ γκρουπ σε μονοψήφιο ποσοστό του γυναικείου πληθυσμού, ειδικά να συμπεριλάβεις και αυτές με BMI στο υπέρβαρο~40%. Μια υψηλή λίμπιντο σε βοηθάει να τα προσπεράσεις. Μετά τα 30 απαιτεί καλή διατροφή, γυμναστική, κόψιμο τσιγάρου, κανένα συμπλήρωμα δεν βλάπτει, κόψιμο αυτοικανοποίησης. Φυσικά αν περάσουν ένα threshold μούρλας πας για άλλα.
Από τις γυναίκες που γνωρίζω έστω και για λίγο καιρό, όχι μια απλή ματιά, όντως έχω σεξουαλική διάθεση με μονοψήφιο ποσοστό αυτών. Σαν αριθμός είναι έτσι κι αλλιώς μεγαλύτερος απ' αυτόν που θα μπορούσα να κάνω κάτι χωρίς να θεωρώ τον εαυτό μου σεξομανή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”