Athina__P έγραψε: 06 Αύγ 2018, 23:15
Ορέστη δεν κατέληξες τελικά; Δεν ξέρω πού έχει κοπέλες να λικνίζονται με μπικίνια σε ικανοποιητικές ποσότητες, φαίνεται η εποχή του ιντερνετ το έκανε και αυτό να εκλείπει! Λόγω περάσματος από Πειραιά φαινόντουσαν τι παρέες πηγαίναν Ίο και είχε πολλή κίνηση! Αγοράκια ζουμπουρλούδικα που έλεγαν και στην ταινία και ελάχιστες κοριτσοπαρέες. Αλλά στο γυρισμό φαινοντουσαν ότι είχαν περάσει καλά όλοι... Πόσες Αγγλίδες να είχαν έρθει αεροπορικώς; Μόνο αυτές έχουν απομείνει να πηγαίνουν ξεκάθαρα για χαβαλέ προς τα εκεί σε γκρουπς, οι άλλες το παίζουν σοβαρές και πάνε κορίτσια σε προορισμούς κυριλέ τύπου Ύδρα. Δεν μοιάζουν τέτοιες παρέες για το χαβαλέ κοριτσιών να έρχονται πλέον σε μεγάλη ποσότητα! Και η Ίος έχει καταλήξει ακριβός σχετικά προορισμός φέτος, τουλάχιστον την εποχή που έχει πολλές παρέες.
Κόσμος πάει και Πάρο, κατά τα φαινόμενα. Δεν ξέρω τι παίζει εκεί. Λογικά και προς Ρόδο που κοιτάς, Φαληράκι; Δεν ξέρω...
Τέλος πάντων, θέλω να πω ότι από σεζόν σε σεζόν ποικίλλει ο κόσμος και τιποτα πια δεν θεωρείται δεδομένο! Καλό είναι να μαθαίνεις τις φετινές πληροφορίες. Φέτος δεν έκανα μπάνιο σε νησί που θεωρούσα ότι είχε ωραία θάλασσα, τέλος πάντων είχε ένα στέκι που τώρα πια έχει χαλάσει, για άσχετους λόγους. Βέβαια μια καλοκαιρινή, αισιόδοξη διάθεση, υπάρχει.
Κορίτσια με μπικίνια έχει στο Bolivar εδώ κοντά μας ή μπα;
Την Ιο τη διαφημιζουν με βιντεο που απευθυνονται σε αντρικο κοινο αρα πιθανον να θυμιζουν ΚΨΜ οι παραλιες της.

Εχει σημασια βεβαια και σε ποια παραλια θα πας. Σε καποιους μπορει να φαινονται πεζα αυτα που εγραψα για κοριτσια με μπικινι αλλα για σκεφτειτε... πας καπου που εχει περισσοτερους αντρες απο γυναικες και λες κψμ ειναι εδω. Πας καπου που εχει πολλα γεροντια λες σε καφενειο ηρθα. Βλεπεις οικογενειες με μικρα παιδακια, αμαν θα μου πρηξουν τον πουτσο. Βλεπεις ομορφες γυναικες αμεσως λες τι ομορφο μερος ειναι εδω.
Ετσι ηταν οταν ειχα παει διακοπες μικρος: Μια τεραστια παραλια με πολυ κοσμο που ομως λογω εκτασης δε γινοταν ποτε συνωστισμενη. Μια απεραντη κρυσταλλινη θαλασσα. Και παντου οπου πηγαινες κοριτσια απο ολη την ευρωπη με τοση καλοκαιρινη διαθεση που την εξεπεμπαν στο χωρο σαν λυχνιες. Χρονια αθωωτητας ισως. Και τοτε ολο το παιχνιδι γινοταν γυρω απ την παραλια. Δεν πηγαιναν να κλειστουν σε ενα κλαμπ και μεθυσουν με τη μουσικη στη διαπασων.
Βαζω στο ινσταγκραμ χασταγκ και βλεπω παραλιες. Μηλος, Σαμος, Ναξος, Δονουσα, Χανια, μου αρεσουν οι παραλιες. Ροδος οχι τοσο. Η Μηλος λενε οτι ειναι νησι για ζευγαρια.
Ελπιζω να ειναι και στους υπολοιπους χρησιμα αυτα που λεμε. Δεν ξερω αν θα παω πουθενα τελικα.