!!! DEVELOPMENT MODE !!!

συριζαιος μη ψηνετε γουρουνι!!!!!!!!!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
alexandroso

Re: συριζαιος μη ψηνετε γουρουνι!!!!!!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso »

Nandros έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 15:32 Νευράκια, νευράκια; :smt077:

Χαμένος είσαι και φαίνεσαι. Εγώ να δεις από πότε σε έχω γράψει στα @@ μου.
Και σε έχει γράψει, εσένα και όλο το συνάφι σας, στα @@ του το 63% του λαού:

14 Οκτωβρίου 2019
Στο προσφυγικό-μεταναστευτικό μόλις το 23,4% των ερωτηθέντων δηλώνει ικανοποιημένο, ενώ το 63,2% θεωρεί ότι η κυβέρνηση καθυστέρησε στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

https://www.naftemporiki.gr/story/15235 ... -kubernisi
:g030:
.
Τα ίδια λέγαν και οι ναζί. Κι αυτοί πλειοψηφία ήταν. Αυτοί να δεις νευράκια που είχαν όταν οι Σοβιετικοί μπήκαν στο Βερολίνο.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Έχει πλάκα που ακόμα κι ο δεξιός Άδωνις άρχισε να αλλάζει τροπάρι για το μεταναστευτικό απαντώντας σε ερωτήσεις ότι δεν είναι αρμόδιος αλλά η κυβέρνηση μπλαμπλαμπλα. Με έκπληξη επίσης τον άκουσα να λέει ανεγκέφαλους αυτούς που ψήνουν σουβλάκια δίπλα σε δομές.
the_black_planet
Phorum.gr user: the_black_planet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the_black_planet »

Χουργιατς έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 15:48
the_black_planet έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 15:32 Εικόνα

Να σου βάλω και εγώ φωτός με τους χρυσαυγιτες, τους γιους Πλεύρη (μέγιστο των Ελλήνων είπε ο άλλος τον πατέρα Πλεύρη, μπράβο μάγκα σε πολύ υπόληψη έχεις τον ελληνικό λαο, να έλεγες μέγιστο των κυπατζιδων να σου πω μέσα 100% :102: )

Αμέ, αν ζώστηκε ποτέ ο υιός Πλεύρης εκρηκτικά με βίδες και καρφιά και τα ανατίναξε σε ρακομελάδικο στου Ψυρρή :102: ή μπήκε στο taf με καραμπίνα και πυροβόλησε αδιακρίτως :102: ή επιτέθηκε με τσεκούρι σε αγνώστους στον ηλεκτρικό στο Μοναστηράκι :102: ή κατέβηκε τον πεζόδρομο στο Θησείο με νταλίκα παρασέρνοντας άντρες-γυναίκες-παιδιά :102:
Ποτέ γίνανε ολα αυτά ρε άνθρωπε μου λες;;; Πολλές ταινίες βλέπεις ρε φίλε... Εγώ εδώ στην Καλαμάτα χρυσαυγιτες έχω δει 2 φορες να μπαίνουν με καραμπίνες σε καφετέριες, τον Περίανδρο τον περίφημο είχαμε παλιά να ανοίγει κεφάλια πιτσιρικάδων που άκουγαν πανκ, οι χρυσαυγιτες το 2009 που είχε γίνει πορεία για την επέτειο από την απεργία στους Μύλους ήταν αυτοί που σπαγανε μαγαζιά και στη συνέχεια και το τρένο του ΟΣΕ επειδή ταξίδευαν σύντροφοι με αυτό, και έδειραν και έναν υπάλληλο του ΟΣΕ, δε λέω βέβαια και στον αναρχικό χώρο υπάρχουν τραμπούκοι κρυφοφασιστες τους οποίους τους εχω επίσης γραμμένους, δεν κάνω διακρίσεις φιλαράκο είπαμε :smt018
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

alexandroso έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 15:52

14 Οκτωβρίου 2019
Στο προσφυγικό-μεταναστευτικό μόλις το 23,4% των ερωτηθέντων δηλώνει ικανοποιημένο, ενώ το 63,2% θεωρεί ότι η κυβέρνηση καθυστέρησε στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

.
Τα ίδια λέγαν και οι ναζί. Κι αυτοί πλειοψηφία ήταν. Αυτοί να δεις νευράκια που είχαν όταν οι Σοβιετικοί μπήκαν στο Βερολίνο.
Τώρα έγινε ίσα κι όμοια ο Ελληνικός λαός με τους ναζί;

Οι ναζί τα είχαν βρει με τα μουσλίμια λόγω κοινής έχθρας με τους Εγγλέζους.
Όσο για τις ονειρώξεις με την σοβιετία, μην ξεχάστε την πετσέτα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
the_black_planet

Αγις έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 15:40
the_black_planet έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 15:29
Αγις έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 15:26

Σωστα -δεν εχει λογο ο πολιτης και φυσικα δεν θα με ρωτησουν -δεν ειμαστε Ελβετια να εχουμε δημοκρατια .
Πρώτον δεν εκφράζεις ούτε εσύ ούτε εγώ την πλειοψηφία και δεύτερον και σημαντικότερο, απέναντι στα ανθρώπινα δικαιώματα η πλειοψηφία δεν έχει δικαιοδοσία. Και ευτυχώς που δεν είμαστε Ελβετία, τέτοια δημοκρατία να τη βράσω φίλε μου...
Η πλειοψηφια δεν εκφραζεται γιατι δεν την ρωταει κανεις.
Ποιος εχει δικαιοδοσια - πεφωτισμενοι συνταγματαρχες - μαρξυστοινστρουχτορες - κυβερνησεις με μότο '' θελετε δεν θέλετε '' '' εχουμε τροπους να σας αναγκασουμε.'' ;
Αν ναι λογικο να μην σου αρεσει η Δημοκρατια .
Άγι περίμενα να καταλαβαίνεις τι εννοώ, ελληνικά γράφω, την Ελβετία φυσικά και δεν την ζηλεύω, εσύ δηλαδή τι ζηλεύεις στην Ελβετία;; Αν έχει μια φορά σκοτεινή ιστορία η Ελλάδα η Ελβετία έχει 10, τι δεν καταλαβαίνεις;;
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

the_black_planet έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:15
the_black_planet έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 15:29

Πρώτον δεν εκφράζεις ούτε εσύ ούτε εγώ την πλειοψηφία και δεύτερον και σημαντικότερο, απέναντι στα ανθρώπινα δικαιώματα η πλειοψηφία δεν έχει δικαιοδοσία. Και ευτυχώς που δεν είμαστε Ελβετία, τέτοια δημοκρατία να τη βράσω φίλε μου...
Ποιος εχει δικαιοδοσια - πεφωτισμενοι συνταγματαρχες - μαρξυστοινστρουχτορες - κυβερνησεις με μότο '' θελετε δεν θέλετε '' '' εχουμε τροπους να σας αναγκασουμε.'' ;
Άγι περίμενα να καταλαβαίνεις τι εννοώ, ελληνικά γράφω, την Ελβετία φυσικά και δεν την ζηλεύω, εσύ δηλαδή τι ζηλεύεις στην Ελβετία;; Αν έχει μια φορά σκοτεινή ιστορία η Ελλάδα η Ελβετία έχει 10, τι δεν καταλαβαίνεις;;
Το πολιτευμα της .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
the_black_planet

Nandros έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:02
alexandroso έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 15:52

14 Οκτωβρίου 2019

.
Τώρα έγινε ίσα κι όμοια ο Ελληνικός λαός με τους ναζί;

Οι ναζί τα είχαν βρει με τα μουσλίμια λόγω κοινής έχθρας με τους Εγγλέζους.
Όσο για τις ονειρώξεις με την σοβιετία, μην ξεχάστε την πετσέτα.
.
Και εξαρτάται και ποιο ακριβώς είναι το ερώτημα της έρευνας, γιατί και εγώ δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος με τις πολιτικές των κυβερνήσεων στο μεταναστευτικό αλλά για τους ακριβώς αντίθετους λόγους σε σχέση με τον Νανδρο. Εγώ ανήκω στο 63% δλδ;;;
the_black_planet

Αγις έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:18

Το πολιτευμα της .
Το πολίτευμα της όμως Άγι δεν θα το δεις σαν κάτι ξεκομμένο από οτιδήποτε άλλο, η οικονομική ευμάρεια που οδήγησε στη δημοκρατία έχει δημιουργηθεί με πολύ βρώμικους τρόπους, και αν το ξεχνάς εσύ φίλε μου η ιστορία (και τα μουσλιμια :003: )δεν ξεχνάνε, είναι γκαμηλες αυτοί :wink
Άβαταρ μέλους
ΓΕΣΑΡ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΕΣΑΡ »

the_black_planet έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 15:29 απέναντι στα ανθρώπινα δικαιώματα η πλειοψηφία δεν έχει δικαιοδοσία
Γελοιότητες. Και ποιός ορίζει δηλαδή τι είναι και τι όχι ανθρώπινο δικαίωμα; Είναι γραμμένο σε κανένα θεόπνευστο ιερό βιβλίο (της θρησκείας του "ανθρωπισμού") που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση;
Χρησιμοποιείς έναν εντελώς γενικό και αόριστο όρο, στον οποίον ο καθένας μπορεί να δώσει ότι ορισμό γουστάρει ως απόλυτη προσταγή υπεράνω κάθε αντιλόγου. Ελπίζω να καταλαβαίνεις πόσο κενό αληθινού νοήματος είναι το επιχείρημά σου
Λες, σε αυτό το θέμα δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, θα δεχτείτε την εισβολή και την αντικατάσταση πληθυσμού γιατί αν πάτε να την αποτρέψτε "καταπατάτε τα ανθρώπινα δικαιώματα" :smt005:
Άβαταρ μέλους
Αγις

the_black_planet έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:22

Το πολιτευμα της .
Το πολίτευμα της όμως Άγι δεν θα το δεις σαν κάτι ξεκομμένο από οτιδήποτε άλλο, η οικονομική ευμάρεια που οδήγησε στη δημοκρατία έχει δημιουργηθεί με πολύ βρώμικους τρόπους, και αν το ξεχνάς εσύ φίλε μου η ιστορία (και τα μουσλιμια :003: )δεν ξεχνάνε, είναι γκαμηλες αυτοί :wink
Γιατι να μην το δω ξεκομμενο ;
Τι σημαινει δεν ξεχνανε - τι θες να πεις ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Η Ευρώπη έχει "σκοτεινή ιστορία" (που έχει αρκετή, την ξέρουμε).
Το Ισλάμ που μέχρι και σήμερα επιτρέπει το δουλεμπόριο (γίνεται κανονικά στη Λυβίη), ενώ οι ΑλγερινοΜαροκινοί "φουκαράδες" το έκαναν επί αιώνες, είναι ΟΚ.
- τι θες να πεις ;
Για τις σταυροφορίες θα σου πεί, σίγουρα. :lol:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Kauldron έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:36 Η Ευρώπη έχει "σκοτεινή ιστορία" (που έχει αρκετή, την ξέρουμε).
Το Ισλάμ που μέχρι και σήμερα επιτρέπει το δουλεμπόριο (γίνεται κανονικά στη Λυβίη), ενώ οι ΑλγερινοΜαροκινοί "φουκαράδες" το έκαναν επί αιώνες, είναι ΟΚ.
- τι θες να πεις ;
στα γουρνοτσαρουχα μου οι σταυροφοριες - δεν ξεχναμε φραγκοκρατια κ πρωτη αλωση
δεν ξεχναμε σαρακηνους κ σκλαβοπαζαρα - αιωνες σκλαβιάς.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Αγις έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:58
Kauldron έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:36 Η Ευρώπη έχει "σκοτεινή ιστορία" (που έχει αρκετή, την ξέρουμε).
- τι θες να πεις ;
στα γουρνοτσαρουχα μου οι σταυροφοριες - δεν ξεχναμε φραγκοκρατια κ πρωτη αλωση
δεν ξεχναμε σαρακηνους κ σκλαβοπαζαρα - αιωνες σκλαβιάς.
Τόσο τα μουσλίμια, όσο και οι αγαπούλες τους, κάνουν πως ξεχνούν ότι οι πρώτοι εισβολείς σε Λεβάντε, Β.Αφρική και Ευρώπη ήταν οι Άραβες μουσλίμια.
Αλλά φταίνε οι σταυροφορίες! :003:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
the_black_planet

ΓΕΣΑΡ έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:25
the_black_planet έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 15:29 απέναντι στα ανθρώπινα δικαιώματα η πλειοψηφία δεν έχει δικαιοδοσία
Γελοιότητες. Και ποιός ορίζει δηλαδή τι είναι και τι όχι ανθρώπινο δικαίωμα; Είναι γραμμένο σε κανένα θεόπνευστο ιερό βιβλίο (της θρησκείας του "ανθρωπισμού") που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση;
Χρησιμοποιείς έναν εντελώς γενικό και αόριστο όρο, στον οποίον ο καθένας μπορεί να δώσει ότι ορισμό γουστάρει ως απόλυτη προσταγή υπεράνω κάθε αντιλόγου. Ελπίζω να καταλαβαίνεις πόσο κενό αληθινού νοήματος είναι το επιχείρημά σου
Λες, σε αυτό το θέμα δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, θα δεχτείτε την εισβολή και την αντικατάσταση πληθυσμού γιατί αν πάτε να την αποτρέψτε "καταπατάτε τα ανθρώπινα δικαιώματα" :smt005:
Αν άνοιγες κάνα βιβλίο θα ήξερες, τι περιμένεις να σου γράψω σε ένα ποστ την εξέλιξη της ανθρώπινης σκέψης από την νεολιθική εποχή που έχεις μείνει εσύ μέχρι σήμερα;; Άσε μας κουκλίτσα μου... :003:
the_black_planet

Αγις έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:36
the_black_planet έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:22

Το πολιτευμα της .
Γιατι να μην το δω ξεκομμενο ;
Τι σημαινει δεν ξεχνανε - τι θες να πεις ;
Θα σου πω για το 2ο ερώτημα μετά, το 1ο πραγματικά το εννοείς;;; Σοβαρά;;;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”