Τα ίδια λέγαν και οι ναζί. Κι αυτοί πλειοψηφία ήταν. Αυτοί να δεις νευράκια που είχαν όταν οι Σοβιετικοί μπήκαν στο Βερολίνο.Nandros έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 15:32 Νευράκια, νευράκια;:
Χαμένος είσαι και φαίνεσαι. Εγώ να δεις από πότε σε έχω γράψει στα @@ μου.
Και σε έχει γράψει, εσένα και όλο το συνάφι σας, στα @@ του το 63% του λαού:
14 Οκτωβρίου 2019
Στο προσφυγικό-μεταναστευτικό μόλις το 23,4% των ερωτηθέντων δηλώνει ικανοποιημένο, ενώ το 63,2% θεωρεί ότι η κυβέρνηση καθυστέρησε στην αντιμετώπιση του προβλήματος.
https://www.naftemporiki.gr/story/15235 ... -kubernisi
![]()
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
συριζαιος μη ψηνετε γουρουνι!!!!!!!!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
alexandroso
Re: συριζαιος μη ψηνετε γουρουνι!!!!!!!!!
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Έχει πλάκα που ακόμα κι ο δεξιός Άδωνις άρχισε να αλλάζει τροπάρι για το μεταναστευτικό απαντώντας σε ερωτήσεις ότι δεν είναι αρμόδιος αλλά η κυβέρνηση μπλαμπλαμπλα. Με έκπληξη επίσης τον άκουσα να λέει ανεγκέφαλους αυτούς που ψήνουν σουβλάκια δίπλα σε δομές.
-
the_black_planet
- Phorum.gr user: the_black_planet
Ποτέ γίνανε ολα αυτά ρε άνθρωπε μου λες;;; Πολλές ταινίες βλέπεις ρε φίλε... Εγώ εδώ στην Καλαμάτα χρυσαυγιτες έχω δει 2 φορες να μπαίνουν με καραμπίνες σε καφετέριες, τον Περίανδρο τον περίφημο είχαμε παλιά να ανοίγει κεφάλια πιτσιρικάδων που άκουγαν πανκ, οι χρυσαυγιτες το 2009 που είχε γίνει πορεία για την επέτειο από την απεργία στους Μύλους ήταν αυτοί που σπαγανε μαγαζιά και στη συνέχεια και το τρένο του ΟΣΕ επειδή ταξίδευαν σύντροφοι με αυτό, και έδειραν και έναν υπάλληλο του ΟΣΕ, δε λέω βέβαια και στον αναρχικό χώρο υπάρχουν τραμπούκοι κρυφοφασιστες τους οποίους τους εχω επίσης γραμμένους, δεν κάνω διακρίσεις φιλαράκο είπαμεΧουργιατς έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 15:48the_black_planet έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 15:32
Να σου βάλω και εγώ φωτός με τους χρυσαυγιτες, τους γιους Πλεύρη (μέγιστο των Ελλήνων είπε ο άλλος τον πατέρα Πλεύρη, μπράβο μάγκα σε πολύ υπόληψη έχεις τον ελληνικό λαο, να έλεγες μέγιστο των κυπατζιδων να σου πω μέσα 100%)
Αμέ, αν ζώστηκε ποτέ ο υιός Πλεύρης εκρηκτικά με βίδες και καρφιά και τα ανατίναξε σε ρακομελάδικο στου Ψυρρήή μπήκε στο taf με καραμπίνα και πυροβόλησε αδιακρίτως
ή επιτέθηκε με τσεκούρι σε αγνώστους στον ηλεκτρικό στο Μοναστηράκι
ή κατέβηκε τον πεζόδρομο στο Θησείο με νταλίκα παρασέρνοντας άντρες-γυναίκες-παιδιά
![]()
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τώρα έγινε ίσα κι όμοια ο Ελληνικός λαός με τους ναζί;alexandroso έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 15:52Τα ίδια λέγαν και οι ναζί. Κι αυτοί πλειοψηφία ήταν. Αυτοί να δεις νευράκια που είχαν όταν οι Σοβιετικοί μπήκαν στο Βερολίνο.Nandros έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 15:32 Νευράκια, νευράκια;:
14 Οκτωβρίου 2019
Στο προσφυγικό-μεταναστευτικό μόλις το 23,4% των ερωτηθέντων δηλώνει ικανοποιημένο, ενώ το 63,2% θεωρεί ότι η κυβέρνηση καθυστέρησε στην αντιμετώπιση του προβλήματος.
![]()
.
Οι ναζί τα είχαν βρει με τα μουσλίμια λόγω κοινής έχθρας με τους Εγγλέζους.
Όσο για τις ονειρώξεις με την σοβιετία, μην ξεχάστε την πετσέτα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
the_black_planet
Άγι περίμενα να καταλαβαίνεις τι εννοώ, ελληνικά γράφω, την Ελβετία φυσικά και δεν την ζηλεύω, εσύ δηλαδή τι ζηλεύεις στην Ελβετία;; Αν έχει μια φορά σκοτεινή ιστορία η Ελλάδα η Ελβετία έχει 10, τι δεν καταλαβαίνεις;;Αγις έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 15:40Η πλειοψηφια δεν εκφραζεται γιατι δεν την ρωταει κανεις.the_black_planet έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 15:29Πρώτον δεν εκφράζεις ούτε εσύ ούτε εγώ την πλειοψηφία και δεύτερον και σημαντικότερο, απέναντι στα ανθρώπινα δικαιώματα η πλειοψηφία δεν έχει δικαιοδοσία. Και ευτυχώς που δεν είμαστε Ελβετία, τέτοια δημοκρατία να τη βράσω φίλε μου...Αγις έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 15:26
Σωστα -δεν εχει λογο ο πολιτης και φυσικα δεν θα με ρωτησουν -δεν ειμαστε Ελβετια να εχουμε δημοκρατια .
Ποιος εχει δικαιοδοσια - πεφωτισμενοι συνταγματαρχες - μαρξυστοινστρουχτορες - κυβερνησεις με μότο '' θελετε δεν θέλετε '' '' εχουμε τροπους να σας αναγκασουμε.'' ;
Αν ναι λογικο να μην σου αρεσει η Δημοκρατια .
Το πολιτευμα της .the_black_planet έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:15Άγι περίμενα να καταλαβαίνεις τι εννοώ, ελληνικά γράφω, την Ελβετία φυσικά και δεν την ζηλεύω, εσύ δηλαδή τι ζηλεύεις στην Ελβετία;; Αν έχει μια φορά σκοτεινή ιστορία η Ελλάδα η Ελβετία έχει 10, τι δεν καταλαβαίνεις;;Αγις έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 15:40Η πλειοψηφια δεν εκφραζεται γιατι δεν την ρωταει κανεις.the_black_planet έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 15:29
Πρώτον δεν εκφράζεις ούτε εσύ ούτε εγώ την πλειοψηφία και δεύτερον και σημαντικότερο, απέναντι στα ανθρώπινα δικαιώματα η πλειοψηφία δεν έχει δικαιοδοσία. Και ευτυχώς που δεν είμαστε Ελβετία, τέτοια δημοκρατία να τη βράσω φίλε μου...
Ποιος εχει δικαιοδοσια - πεφωτισμενοι συνταγματαρχες - μαρξυστοινστρουχτορες - κυβερνησεις με μότο '' θελετε δεν θέλετε '' '' εχουμε τροπους να σας αναγκασουμε.'' ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
the_black_planet
Και εξαρτάται και ποιο ακριβώς είναι το ερώτημα της έρευνας, γιατί και εγώ δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος με τις πολιτικές των κυβερνήσεων στο μεταναστευτικό αλλά για τους ακριβώς αντίθετους λόγους σε σχέση με τον Νανδρο. Εγώ ανήκω στο 63% δλδ;;;Nandros έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:02Τώρα έγινε ίσα κι όμοια ο Ελληνικός λαός με τους ναζί;alexandroso έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 15:52Τα ίδια λέγαν και οι ναζί. Κι αυτοί πλειοψηφία ήταν. Αυτοί να δεις νευράκια που είχαν όταν οι Σοβιετικοί μπήκαν στο Βερολίνο.Nandros έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 15:32 Νευράκια, νευράκια;:
14 Οκτωβρίου 2019
![]()
.
Οι ναζί τα είχαν βρει με τα μουσλίμια λόγω κοινής έχθρας με τους Εγγλέζους.
Όσο για τις ονειρώξεις με την σοβιετία, μην ξεχάστε την πετσέτα.
.
-
the_black_planet
Το πολίτευμα της όμως Άγι δεν θα το δεις σαν κάτι ξεκομμένο από οτιδήποτε άλλο, η οικονομική ευμάρεια που οδήγησε στη δημοκρατία έχει δημιουργηθεί με πολύ βρώμικους τρόπους, και αν το ξεχνάς εσύ φίλε μου η ιστορία (και τα μουσλιμιαΑγις έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:18Το πολιτευμα της .the_black_planet έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:15Άγι περίμενα να καταλαβαίνεις τι εννοώ, ελληνικά γράφω, την Ελβετία φυσικά και δεν την ζηλεύω, εσύ δηλαδή τι ζηλεύεις στην Ελβετία;; Αν έχει μια φορά σκοτεινή ιστορία η Ελλάδα η Ελβετία έχει 10, τι δεν καταλαβαίνεις;;Αγις έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 15:40
Η πλειοψηφια δεν εκφραζεται γιατι δεν την ρωταει κανεις.
Γελοιότητες. Και ποιός ορίζει δηλαδή τι είναι και τι όχι ανθρώπινο δικαίωμα; Είναι γραμμένο σε κανένα θεόπνευστο ιερό βιβλίο (της θρησκείας του "ανθρωπισμού") που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση;the_black_planet έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 15:29 απέναντι στα ανθρώπινα δικαιώματα η πλειοψηφία δεν έχει δικαιοδοσία
Χρησιμοποιείς έναν εντελώς γενικό και αόριστο όρο, στον οποίον ο καθένας μπορεί να δώσει ότι ορισμό γουστάρει ως απόλυτη προσταγή υπεράνω κάθε αντιλόγου. Ελπίζω να καταλαβαίνεις πόσο κενό αληθινού νοήματος είναι το επιχείρημά σου
Λες, σε αυτό το θέμα δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, θα δεχτείτε την εισβολή και την αντικατάσταση πληθυσμού γιατί αν πάτε να την αποτρέψτε "καταπατάτε τα ανθρώπινα δικαιώματα"
Γιατι να μην το δω ξεκομμενο ;the_black_planet έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:22Το πολίτευμα της όμως Άγι δεν θα το δεις σαν κάτι ξεκομμένο από οτιδήποτε άλλο, η οικονομική ευμάρεια που οδήγησε στη δημοκρατία έχει δημιουργηθεί με πολύ βρώμικους τρόπους, και αν το ξεχνάς εσύ φίλε μου η ιστορία (και τα μουσλιμιαΑγις έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:18Το πολιτευμα της .the_black_planet έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:15
Άγι περίμενα να καταλαβαίνεις τι εννοώ, ελληνικά γράφω, την Ελβετία φυσικά και δεν την ζηλεύω, εσύ δηλαδή τι ζηλεύεις στην Ελβετία;; Αν έχει μια φορά σκοτεινή ιστορία η Ελλάδα η Ελβετία έχει 10, τι δεν καταλαβαίνεις;;)δεν ξεχνάνε, είναι γκαμηλες αυτοί
![]()
Τι σημαινει δεν ξεχνανε - τι θες να πεις ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Η Ευρώπη έχει "σκοτεινή ιστορία" (που έχει αρκετή, την ξέρουμε).
Το Ισλάμ που μέχρι και σήμερα επιτρέπει το δουλεμπόριο (γίνεται κανονικά στη Λυβίη), ενώ οι ΑλγερινοΜαροκινοί "φουκαράδες" το έκαναν επί αιώνες, είναι ΟΚ.

Το Ισλάμ που μέχρι και σήμερα επιτρέπει το δουλεμπόριο (γίνεται κανονικά στη Λυβίη), ενώ οι ΑλγερινοΜαροκινοί "φουκαράδες" το έκαναν επί αιώνες, είναι ΟΚ.
Για τις σταυροφορίες θα σου πεί, σίγουρα.- τι θες να πεις ;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
στα γουρνοτσαρουχα μου οι σταυροφοριες - δεν ξεχναμε φραγκοκρατια κ πρωτη αλωσηKauldron έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:36 Η Ευρώπη έχει "σκοτεινή ιστορία" (που έχει αρκετή, την ξέρουμε).
Για τις σταυροφορίες θα σου πεί, σίγουρα.- τι θες να πεις ;![]()
δεν ξεχναμε σαρακηνους κ σκλαβοπαζαρα - αιωνες σκλαβιάς.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τόσο τα μουσλίμια, όσο και οι αγαπούλες τους, κάνουν πως ξεχνούν ότι οι πρώτοι εισβολείς σε Λεβάντε, Β.Αφρική και Ευρώπη ήταν οι Άραβες μουσλίμια.Αγις έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:58στα γουρνοτσαρουχα μου οι σταυροφοριες - δεν ξεχναμε φραγκοκρατια κ πρωτη αλωσηKauldron έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:36 Η Ευρώπη έχει "σκοτεινή ιστορία" (που έχει αρκετή, την ξέρουμε).
Για τις σταυροφορίες θα σου πεί, σίγουρα.- τι θες να πεις ;
δεν ξεχναμε σαρακηνους κ σκλαβοπαζαρα - αιωνες σκλαβιάς.
Αλλά φταίνε οι σταυροφορίες!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
the_black_planet
Αν άνοιγες κάνα βιβλίο θα ήξερες, τι περιμένεις να σου γράψω σε ένα ποστ την εξέλιξη της ανθρώπινης σκέψης από την νεολιθική εποχή που έχεις μείνει εσύ μέχρι σήμερα;; Άσε μας κουκλίτσα μου...ΓΕΣΑΡ έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:25Γελοιότητες. Και ποιός ορίζει δηλαδή τι είναι και τι όχι ανθρώπινο δικαίωμα; Είναι γραμμένο σε κανένα θεόπνευστο ιερό βιβλίο (της θρησκείας του "ανθρωπισμού") που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση;the_black_planet έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 15:29 απέναντι στα ανθρώπινα δικαιώματα η πλειοψηφία δεν έχει δικαιοδοσία
Χρησιμοποιείς έναν εντελώς γενικό και αόριστο όρο, στον οποίον ο καθένας μπορεί να δώσει ότι ορισμό γουστάρει ως απόλυτη προσταγή υπεράνω κάθε αντιλόγου. Ελπίζω να καταλαβαίνεις πόσο κενό αληθινού νοήματος είναι το επιχείρημά σου
Λες, σε αυτό το θέμα δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, θα δεχτείτε την εισβολή και την αντικατάσταση πληθυσμού γιατί αν πάτε να την αποτρέψτε "καταπατάτε τα ανθρώπινα δικαιώματα"![]()
-
the_black_planet
Θα σου πω για το 2ο ερώτημα μετά, το 1ο πραγματικά το εννοείς;;; Σοβαρά;;;Αγις έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:36Γιατι να μην το δω ξεκομμενο ;the_black_planet έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:22Το πολίτευμα της όμως Άγι δεν θα το δεις σαν κάτι ξεκομμένο από οτιδήποτε άλλο, η οικονομική ευμάρεια που οδήγησε στη δημοκρατία έχει δημιουργηθεί με πολύ βρώμικους τρόπους, και αν το ξεχνάς εσύ φίλε μου η ιστορία (και τα μουσλιμια)δεν ξεχνάνε, είναι γκαμηλες αυτοί
![]()
Τι σημαινει δεν ξεχνανε - τι θες να πεις ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2303 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos