!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πυρκαγιες στην Αττική

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Re: Πυρκαγιες στην Αττική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Saliveros έγραψε: 02 Αύγ 2018, 21:26
Μηχανικός έγραψε: 02 Αύγ 2018, 21:00 Δεν σχολιάστηκε ότι κάποιοι αντί να βοηθήσουν να σωθούν άνθρωποι κοίταζαν να σώσουν τους σκύλους τους. :D
Εγώ θα το έκανα για τη γάτα μου.
:+1:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Χθες άκουγα να περιγράφει μία κυρία πως γλύτωσε.
Έφτασε στην παραλία και κάθισε κάτω από μια εσοχή του βράχου, χωρίς να είναι μέσα στην θάλασσα, μέχρι αργά το βράδυ που ήρθε βοήθεια.
Σε αυτό το σημείο είχαν βρει καταφύγιο δύο ακόμη άνθρωποι και τρία σκυλιά που είχαν φτάσει μόνα τους.
Έτσι θα γλύτωσε και το σκυλάκι του βίντεο.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Αύγ 2018, 21:40
Μηχανικός έγραψε: 02 Αύγ 2018, 21:00 Δεν σχολιάστηκε ότι κάποιοι αντί να βοηθήσουν να σωθούν άνθρωποι κοίταζαν να σώσουν τους σκύλους τους. :D
Εγώ θα το έκανα και για το σκύλο μου. Και για όποιο ζωντανό υπήρχε στο σπίτι.

Ούτως ή άλλως δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.
Κατά τα φαινόμενα, όσοι δεν έχουν ζώα δεν τρέχουν να σωθούν αλλά ψάχνουν μέσα στον χαμό αν έχει μείνει κάποιο παιδί, παπούς ή γιαγιά σε κάποιο άλλο σπίτι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
mrx0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mrx0 »

OANNHSEA έγραψε: 02 Αύγ 2018, 21:23
mrx0 έγραψε: 02 Αύγ 2018, 20:47
OANNHSEA έγραψε: 02 Αύγ 2018, 17:51

Θες να πιάσεις να δεις τις απαντήσεις μέχρι τώρα; Συνοψίζονται στους εξής:
α) Σε αυτούς που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι το πεύκο είναι θάνατος
β) Σε αυτούς που δεν δέχονται (γιατί έχουν το δικό τους αυθαίρετο!!!) ότι είναι μέρος του προβλήματος και άρα εγκληματίες!!!
γ) Σε αυτούς που πιστεύουν ότι όλα λειτουργούσαν τέλεια σε αυτή τη χώρα. Δηλαδή οι κωλογλύφτες των πασόκ και νδ...
δ) Σε αυτούς που δέχονται ότι η κυβέρνηση έκανε μόνο το σωστό μέχρι τώρα - δηλαδή τα μποτάκια του σύριζα...

Για να δώσω ένα πιο βαθύ δείγμα:
Τα σκουπίδια του σύριζα εδώ και 3,5 χρόνια εμποδίζουν όπως μπορούν τις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων - σήμερα όμως λένε ότι θα κατεδαφίζονται όλα τα αυθαίρετα!!! Ψέματα με την οκά δηλαδή πάνω στα καμμένα πτώματα, όταν τα ίδια τα αριστερά σκατά λένε ότι είναι σχεδόν έγκλημα ή αντιπολίτευση του θέματος!!!

Έτσι δρουν και οι φορουμίτες μας... :011:
Σήμερα θα...
Αύριο τα έχουν ξεχάσει όλα και θα λιάζονται κάτω από τα πεύκα, στο κωλόσπιτο αυθαίρετο τους, μέχρι να τους κάψει η επόμενη φωτιά...

.
Σαν πολύ χαιρέκακος είσαι συ μου φαίνεται. Τι σαι, κανά πρωταπριλιάτικο αστείο; :smt017
Χαιρέκακος δεν είμαι, αλλά είμαι αυτό που φοβάστε όλοι εσείς οι αχαχούχες:
Η ψυχρή παγωμένη λογική!!!

Ότι γράφω τώρα το έγραφα και στις προηγούμενες φωτιές, αλλά δυστυχώς δεν έχετε το απαιτούμενο IQ για να καταλάβετε κάποια απλά πράγματα. Τώρα λέτε να το αποκτήσετε;;;
Μπα...
Σε λίγα χρόνια πάλι θα "κλαίει" το φόρουμ για άλλα θύματα φωτιάς εξαιτίας της αμυαλιάς σας!!!

.
Μπορεί να είμαστε ολίγον τι ηλίθιοι και ξεροκέφαλοι, αλλά καλά παιδιά, κατά βάθος!!! :roll:
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Αύγ 2018, 21:48

Κατά τα φαινόμενα, όσοι δεν έχουν ζώα δεν τρέχουν να σωθούν αλλά ψάχνουν μέσα στον χαμό αν έχει μείνει κάποιο παιδί, παπούς ή γιαγιά σε κάποιο άλλο σπίτι.
1) Ξέρεις αν υπάρχουν γέροι μόνοι τους στα διπλανά σπίτια. Και στα παραδιπλανά, ένα χωριό ήταν.
2) Υπήρχαν άνθρωποι έξω που δεν μπορούσαν να τρέξουν, θα τους έβλεπες δεν χρειαζόταν να ψάξεις.
3) Υπήρχαν άνθρωποι έξω στο δρόμο από τα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα που δεν θα ήξεραν κατά που να πάνε.

Πιθανόν ίσα που να πρόλαβες να σωθείς ο ίδιος και να μην είχες τον χρόνο να βοηθήσεις κανένα, ή να μην χρειαζόταν κανένας βοήθεια γύρω σου.
Αλλά αποκλείεται να συνέβη αυτό σε όλους.
Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

vagabondo έγραψε: 02 Αύγ 2018, 21:50
¨εκφασισμένοι φασιστικοί μέθοδοι"

Η μανδάμ, αν δεν απατώμαι, έκανε κάποτε τηλεοπτική εκπομπή για την ελληνική γλώσσα!!!
    Σας κάναμε ανθρώπους.
    Πάνος Σκουρλέτης
    Άβαταρ μέλους
    Saliveros

ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Αύγ 2018, 21:48 Εγώ θα το έκανα και για το σκύλο μου. Και για όποιο ζωντανό υπήρχε στο σπίτι.

Επίσης τους είναι αδύνατο να φανταστούν πώς είναι δυνατόν κάποιος που ζει μόνος για χρόνια με τον πιο πιστό του σύντροφο, να μην πει "μωρέ ας καεί το χτήνος...
      Σας κάναμε ανθρώπους.
      Πάνος Σκουρλέτης
      Obelix
      Phorum.gr user: Obelix

"Booooo!!!...I'm the BOOGIEMANNnnn!!!..."

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obelix »

Εικόνα

Ο "Παννεοταξικός" καλά κρατεί. Τα δεξιά και τα αριστερά χαφ του αλλάζουν ακουραστα μπαλιές.

Αυτήν την φορά η "Χρυσή Αυγή" έθεσε σε λειτουργία το "βαρύ πυροβολικό": Την ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ. Σε τόσο άθλια θέση έχει περιέλθει στην συνείδηση των Ελλήνων ο ΣΥΡΙΖΑ (και η υπόλοιπη αντιπολίτευση, βεβαίως - βεβαίως!) ώστε το "Μίκυ Μάους" του προ 100 ετών 3ου Ράιχ χρειάστηκε "να το παίξει" ιδιαίτερα "προκλητικό" με την (φρούδα) ελπίδα να επιτύχει ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ της προσοχής του κόσμου από τον βιο και πολιτεία των υπολοίπων ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

Άλλη μια ευκαιρία να ψελίσουν ορισμένοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ότι "αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο, έχοντας εναντίον τους τους απογόνους των βασανιστών". Άλλη μια ευκαιρία να αφήσουν να ενοηθεί ότι "όποιος επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα και το αυτό με τους νοσταλγούς της Μακρονήσου". Λίγο δύσκολο ωστόσο, να πείσουν τον Ελληνικό Λαό ότι δεν είναι οι ίδιοι (η..."αριστερά") ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ. Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΥΣΗ ΑΠΟ ΘΗΡΙΩΔΕΙΣ ΦΛΟΓΕΣ - σε συνδυασμό με τα μνημόνια, την εκποίηση της Μακεδονίας, και τόσα άλλα - αποτελούν πολυ πιο πειστικά επιχειρήματα...
      Άβαταρ μέλους
      ΓΑΛΗ

Μηχανικός έγραψε: 02 Αύγ 2018, 22:00
      ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Αύγ 2018, 21:48

1) Ξέρεις αν υπάρχουν γέροι μόνοι τους στα διπλανά σπίτια. Και στα παραδιπλανά, ένα χωριό ήταν.
      2) Υπήρχαν άνθρωποι έξω που δεν μπορούσαν να τρέξουν, θα τους έβλεπες δεν χρειαζόταν να ψάξεις.
      3) Υπήρχαν άνθρωποι έξω στο δρόμο από τα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα που δεν θα ήξεραν κατά που να πάνε.

Πιθανόν ίσα που να πρόλαβες να σωθείς ο ίδιος και να μην είχες τον χρόνο να βοηθήσεις κανένα, ή να μην χρειαζόταν κανένας βοήθεια γύρω σου.
      Αλλά αποκλείεται να συνέβη αυτό σε όλους.
      Μια και έχεις κάνει μια τόσο εμπεριστατωμένη ανάλυση του προβλήματος, καλό θα είναι να σκεφθείς τι χρειάζεται για να "σώσεις" ένα σκύλο ή μία γάτα. Προσωπικώς, δεν είδα κανέναν από τους διασωθέντες να έχει στην αγκαλιά του κάποιο λυκόσκυλο. Αν εννοείς ότι μπήκαν στην τρομακτική διαδικασία να λύσουν τα δεμένα σκυλιά τους... τι να πω;
      Η ελπίδα είναι παγίδα.
      Άβαταρ μέλους
      ΓΑΛΗ

Saliveros έγραψε: 02 Αύγ 2018, 22:09
      ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Αύγ 2018, 21:48 Εγώ θα το έκανα και για το σκύλο μου. Και για όποιο ζωντανό υπήρχε στο σπίτι.

Επίσης τους είναι αδύνατο να φανταστούν πώς είναι δυνατόν κάποιος που ζει μόνος για χρόνια με τον πιο πιστό του σύντροφο, να μην πει "μωρέ ας καεί το χτήνος...
      Αυτό που είναι αδύνατον να φανταστούν είναι ότι δεν μας νοιάζει η γνώμη τους.
      Η ελπίδα είναι παγίδα.
      Άβαταρ μέλους
      foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

πιστεύω μεγαλύτερη έκπληξη θα δοκιμάσω αν η Πρωτοχρονιά πέσει 1 Ιανουαρίου.
      Άβαταρ μέλους
      Saliveros

foscilis έγραψε: 02 Αύγ 2018, 22:27
      πιστεύω μεγαλύτερη έκπληξη θα δοκιμάσω αν η Πρωτοχρονιά πέσει 1 Ιανουαρίου.
      Αποκλείεται. Η 1 Ιανουαρίου είναι αργία.
        Σας κάναμε ανθρώπους.
        Πάνος Σκουρλέτης
        Άβαταρ μέλους
        Beria
        Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Ρε σκατοψυχοι χαίρονται που σώθηκε ο σκύλος.
        Για κάθε ψυχή που σώζεται χαιρόμαστε, ακόμα και για πασοκους
        gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
        Άβαταρ μέλους
        Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Τί είναι αυτά εδώ ρε?
        http://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf% ... %a4%ce%97/

Ισχύουν αυτά?
        SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
        Υπαρχει αναφλεξη
        Γιαννόπουλος για Τέμπη.
        Απάντηση
        • Παραπλήσια Θέματα