όχι δα,
ήταν σκέτο φέηκ, παλαιοφωτοσοπικό
Ένα άλλο παράξενο πράγμα παρατήρησα πάντως φίλοι
Όταν η Αλεξάντρια εξελέχθη, το αποτέλεσμα πρέπει να ήταν απρόσμενο και για την ίδια. Ο λόγος είναι πως το ίνσταγκράμ της δεν θύμιζε με την καμμία τα αποστειρωμένα σόσιαλ των Πολιτικών της Τρέχουσας Χρονιάς.
Διάφοροι ρουχολιγδιασμένοι ντοριτοςδάχτυλοι φιλο-Τραμπικοί γκέημερς με χρόνια αξυρισιά. φρόντισαν και κατέβασαν τις, ας πούμε, λιγότερο από Αφισοποιήσιμες φωτό της Αλεξάντρια, πρωτού οι ίματζ μέηκερς η ίδια προλάβει να σβήσει τα παλαιότερά της ποστ.
Έτυχε, ιδίοις οθόνησι, να παρατηρήσω την ακόλουθη φωτό στο ίνστα της Αλεξάντρια
(Κάποιος κακότροπος την έχει ταγκάρει εδώ με ημερομηνία)

Αν κάποιος χαμωμούργος, γυναικασέβαστος κάνει ζουμ σε αυτή τη φωτό, θα βρεθεί στα ...ζουμερά της Αλέξαντρια

Αυτά είναι βέβαια ντροπή να λέγονται για την Νεαρή Σοσιαλίστρια από φτωχή αλλά εύπορη λάτινεξ οικογένεια που εργαζόταν σκληρά για να επιζήσει ως μπαργούμαν σε ακριβές περιοχές της ΝΥ, εώς ότου ο αδερφός της συμπλήρωσε μια αίτηση και την ταχυδρόμησε σε Προγκρέσιβ PAC (κατά δική της δήλωση, το βίντεο έχει ποσταριστεί ήδη στο νήμα της).
Που είναι λοιπόν τα Εξωπραγματικά φαινόμενα. Από τότε που η Αλεξάντρια κατέβασε τις επίμαχες φωτό
-τέτοιες που θα περίμενε κανείς για μία νεαρή μπαργούμαν
και διάνθισε τα σόσιαλ της με Αγωνιστικές Φωτογραφίες και Βεντσε-Ρέμος,
έχω πετύχει σε περισσότερες από μία Σελίδες Αδιαμφισβήτητης Αλήθειας, όπως το Σνόοουπς -που δεν κάνει ΠΟΤΕ λάθος-
άρθρα στα οποία η φωτογραφία που βλέπετε αποδεικνύεται Αδιαμφισβήτητα ψεύτικη, φέηκ, ντιπφέηκ, και φωτοσοπ.
Όχι πως δεν την έχουν κάνει φώτοσοπ αλλού την Αλεξάντρια, με τέτοια οδοντοστοιχία προκαλεί τα κλικ, μιλάμε για την συγκεκριμένη φωτό με τα ζουμερά της έξω.
Ποιά είναι λοιπόν η εξήγηση; Ψέμματα λένε τα ματάκια μου;
Η εξήγηση είναι απλούστατη. Το Σνοουπς -που δεν κάνει ΠΟΤΕ λάθος- λέει πως η φωτό είναι ΝΤΙΜΠΑΝΚ ©Snopes, άρα έχουν δίκιο.
Τη φωτογραφία αυτή την παραποίησε και την ανέβασε Ρώσος Χάκερ στον λογαριασμό της Αλεξάντρια, με Μισογυνιστικους σκοπούς.
Γι' αυτό και το Σνόοουπς -που δεν κάνει ΠΟΤΕ λάθος- έχει δίκιο ότι η φωτό είναι ψεύτικη,
και ταυτόχρονα δε βγαίνω και εγώ μάρτυρας Μεταφυσικών Φαινομένων
Ο βοτκιασμένος Ρώσος Χάκερ είχε ανεβάσει φυσικά και άλλες, επίσης ...ασεβείς, φωτό της Αλεξάντρια.
Αυτές ας τις κάνουμε ΝΤΙΜΠΑΝΚ ©Snopes, σε επόμενα ποστ