!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

neon imposter
Phorum.gr user: neon imposter

Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από neon imposter »

AlienWay έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 18:27
neon imposter έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 12:32
AlienWay έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 10:49

Ενα καλό και διαφορετικό που ανέβηκε τελευταία, ήταν για την ασπαρτάμη. Να τα λέμε κι αυτά.
τι είναι η ασπαρτάμη

χτες κοίταζα για αυτό το περίεργο μοτίβο του δεύτερου μισού των 80s στις συναυλίες στην Ελλάδα - τα επεισόδια με τη χωροφυλακή αντικαθίστανται από τον τρόμο που κυκλοφορεί λόγω της πιθανότητας βροχής κατά τη διάρκεια των συναυλιών - από το 1986 και μετά κάθε βροχή ήταν όξινη

και ενώ είχαν όλοι να αντιμετωπίσουν τα δικά τους προβλήματα με τέτοιου είδους βροχές (ειδικά όσοι δεν χρησιμοποιούν ομπρέλα από πεποίθηση), οι μεταλλάδες είχαν έναν ακόμη περαιτέρω λόγο να ανησυχούν - το πλούσιο μαλλί τους και η προστασία του από την όξινη αυτή βροχή

πέρα από αυτό που κοίταζα χτες, ωστόσο, και κάποιος που υπήρξε μεταλλάς κατά τη συγκεκριμένη εποχή ευαισθητοποίησης της μεταλλικής κοινότητας απέναντι στην καταστροφή της Φύσης μου έχει αφηγηθεί περιστατικό - στη συναυλία των Μέιντεν το 1987 τρομοκρατημένος μεταλλάς με τις πρώτες σταγόνες βροχής αρχίζει να φωνάζει

"Το μαλλί μου, το μαλλί μου!"
Κυρίως αυτοί που ακούγανε hair/glam metal.
alien φανταστικό!

έχω προσπαθήσει να προσβάλω τους μέντεν με άπειρους τρόπους, αλλά ποτέ δεν είχα σκεφτεί να τους χαρακτηρίσω hair metal κ GayLAMetal π λέει κ ο mustaine
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

Δεν ειχε βρεξει στους μεηντεν οταν ειχαν ερθει Ν. Φιλαδελφεια :102:
neon imposter

Blackdog έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 11:45 Δεν ειχε βρεξει στους μεηντεν οταν ειχαν ερθει Ν. Φιλαδελφεια :102:
κακώς
Blackdog

neon imposter έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 11:46
Blackdog έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 11:45 Δεν ειχε βρεξει στους μεηντεν οταν ειχαν ερθει Ν. Φιλαδελφεια :102:
κακώς
Δεν εχω αποψη, εμενα μονο οι πρωτοι 2 δισκοι μ αρεσαν :8)

Παρολα αυτα θυμαμαι ενα τετοιου ειδους περιστατικο σε μεταλ φεστιβαλ των 80ς

...Οπου μελος της θεσσαλονικιωτικης μπαντας βαβελ, μετα απο καθε χεντμπανκινκ πηγαινε και βουρτσιζε τα μαλλια του επι σκηνης. Παιζει να ειχε και καθρεφτη...
neon imposter

Blackdog έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 11:56
κακώς

...Οπου μελος της θεσσαλονικιωτικης μπαντας βαβελ, μετα απο καθε χεντμπανκινκ πηγαινε και βουρτσιζε τα μαλλια του επι σκηνης. Παιζει να ειχε και καθρεφτη...
κ καλά έκανε ο άνθρωπος, το μαλλί πρέπει να το προσέχει κανείς, δεν είδες τι έπαθε ο Σαμψών;

Όμως θέλει προσοχή! Να μην πάρει το πάνω χέρι στη σχέση σας.

Κοίταζα ένα βίντεο των Seps Donigton 1994, αν και το προγούλι του Μαχ ήταν απαράδεκτο το μαλλί του ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, τζίβες γεμάτες ενέργεια και θεληματικές, με αποτέλεσμα κ η σκηνική του παρουσία να είναι δυνατή

αμέσως μετά βάζω ένα βίντεο από το ΜΤΒ του 1995, που το μαλλί του έχει αποκτήσει διάφορες αποχρώσεις, μωβ, γαλάζια, μεταξοσκώληκα, αβγουλί.

Φανερό πως το μαλλί του έχοντας αυτονομηθεί πλήρως έχει αποκτήσει το πάνω χέρι - με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την κατρακύλα των seps

α προπο - δύο άλμπουμς έχουν βγάλει οι Maiden αυτά με τον ντιάνο

μετά νομίζω δεν διαλύθηκαν;
Blackdog

neon imposter έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 12:01

κακώς

κ καλά έκανε ο άνθρωπος, το μαλλί πρέπει να το προσέχει κανείς, δεν είδες τι έπαθε ο Σαμψών;

Κοίταζα ένα βίντεο των Seps Donigton 1994, αν και το προγούλι του Μαχ ήταν απαράδεκτο το μαλλί του ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, τζίβες γεμάτες ενέργεια και θεληματικές, με αποτέλεσμα κ η σκηνική του παρουσία να είναι δυνατή

αμέσως μετά βάζω ένα βίντεο από το ΜΤΒ του 1995, που το μαλλί του έχει αποκτήσει διάφορες αποχρώσεις, μωβ, γαλάζια, μεταξοσκώληκα, αβγουλί.

Φανερό πως το μαλλί του έχοντας αυτονομηθεί πλήρως έχει αποκτήσει το πάνω χέρι - με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την κατρακύλα των seps

Εχω την αισθηση οτι ενω η δεκαετια των 70ς εβγαλε πολυ ικανα μεγεθη μαλλουρας, αντιθετα στα 80ς επαιξε πολυ κομμωτηριο με τα πολυ γνωστα αθλια αποτελεσματα. Αντιθετα στα 90ς ενω γυρισε λιγο στην αρχη, μετα πεσαμε στον μεηστρημ ολετηρα και οι κλασικοι μαλλιαδες αρχισαν να εξαφανιζονται.

Τουλαχιστον επαψαν πια οι ροκ μπαντες να θυμιζουν πρωταγωνιστριες στην Δυναστεια.
Spoiler
70s
Εικόνα
80s :hammer:
Εικόνα

YΓ Μμμ, απ οτι θυμαμαι αλλαξαν συνθεση και το γυρισαν σε παιδικα τραγουδακια :003:
neon imposter

Blackdog έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 12:16
neon imposter έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 12:01

Εχω την αισθηση οτι ενω η δεκαετια των 70ς εβγαλε πολυ ικανα μεγεθη μαλλουρας, αντιθετα στα 80ς επαιξε πολυ κομμωτηριο με τα πολυ γνωστα αθλια αποτελεσματα. Αντιθετα στα 90ς ενω γυρισε λιγο στην αρχη, μετα πεσαμε στον μεηστρημ ολετηρα και οι κλασικοι μαλλιαδες αρχισαν να εξαφανιζονται.

Τουλαχιστον επαψαν πια οι ροκ μπαντες να θυμιζουν πρωταγωνιστριες στην Δυναστεια.
Spoiler
70s
Εικόνα
80s :hammer:
Εικόνα
τα 70s ήταν η χρυσή τομή ανάμεσα στο λιγδόμαλλο (Όζι) και το πλούσιο κυματιστό αψεγάδιαστο (Robert Plant)

κάπου υπάρχει ένα νήμα με εντυπωσιακά μαλλιά αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πού
neon imposter

user έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 21:57
neon imposter έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 12:32
AlienWay έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 10:49

Ενα καλό και διαφορετικό που ανέβηκε τελευταία, ήταν για την ασπαρτάμη. Να τα λέμε κι αυτά.
τι είναι η ασπαρτάμη

χτες κοίταζα για αυτό το περίεργο μοτίβο του δεύτερου μισού των 80s στις συναυλίες στην Ελλάδα - τα επεισόδια με τη χωροφυλακή αντικαθίστανται από τον τρόμο που κυκλοφορεί λόγω της πιθανότητας βροχής κατά τη διάρκεια των συναυλιών - από το 1986 και μετά κάθε βροχή ήταν όξινη

και ενώ είχαν όλοι να αντιμετωπίσουν τα δικά τους προβλήματα με τέτοιου είδους βροχές (ειδικά όσοι δεν χρησιμοποιούν ομπρέλα από πεποίθηση), οι μεταλλάδες είχαν έναν ακόμη περαιτέρω λόγο να ανησυχούν - το πλούσιο μαλλί τους και η προστασία του από την όξινη αυτή βροχή

πέρα από αυτό που κοίταζα χτες, ωστόσο, και κάποιος που υπήρξε μεταλλάς κατά τη συγκεκριμένη εποχή ευαισθητοποίησης της μεταλλικής κοινότητας απέναντι στην καταστροφή της Φύσης μου έχει αφηγηθεί περιστατικό - στη συναυλία των Μέιντεν το 1987 τρομοκρατημένος μεταλλάς με τις πρώτες σταγόνες βροχής αρχίζει να φωνάζει

"Το μαλλί μου, το μαλλί μου!"
Ξέρω..κι εγώ για αυτό είμαι έτσι τι νόμιζες; ...το Τσέρνομπιλ γεννήθηκα..το καημένο :smt005:

Που είναι το περιστέρι που μου έστειλες, έχασε τον δρόμο του;;;;
τι ήταν να στείλω; θύμισέ μου, νομίζω μπλέχτηκαν λίγο τα πράγματα

κοίτα να δεις, στην αρχή ήταν απλώς να στέλνω σε γνωστούς και φίλους διάφορα καλούδια, βιβλία, σιντί, κασσέτες βίντεο και ήχου, κ σε συγγενείς δηλητήριο, αλλά έκατσα και το σκέφτηκα

λέω λοιπόν "με παρακολουθούν που με παρακολουθούν, γιατί να μην αντιστρέψω τους όρους;" Θυμήθηκα και την Trystero, αυτόν τον σκιώδη οργανισμό/υπηρεσία ταχυδρομείου που αναφέρει ο Πυντσόν (κάθε άλλο παρά τυχαία, θα πρόσθετα) στη "Συλλογή" του κ λέω γιατί όχι;

Κατέβηκα λοιπόν στην πόλιν, και πήγα στη ΔΟΥ.

Βρίσκω τα παιδιά, παραγγέλνω μία γύρα φραπέδες για την παρέα και κατεβάζουν τα ρολά στην υπηρεσία επικαλούμενοι επίσκεψη του Χατζηδάκι - βάλανε να παίζει και το Χαμόγελο της Τζοκόντα. Τους λέω λοιπόν

"Μάγκες, θέλω να προσθέσω καινούργιο ΚΑΔ, γίνεται;"

"Κοίτα," μου λένε, "έχεις ήδη 9 ΚΑΔ. Μπορείς ακόμη έναν... Τι σκέφτεσαι;"

"Κάτι σε συνωμοσία θέλω" τους απαντώ και εγώ. "Έχουμε τπτ σε συνωμοσία;"

Πετάγεται η Σούλα από την αρχειοθέτηση μου λέει

"Μας γάμησες"

"Γιατί ρε παιδιά;" κάνω κ εγώ.

"Ρε οι συνωμοσίες είναι τριάντα σελίδες να πούμε. Τι συνωμοσία θέλεις; Έτσι αόριστα; Να σ πω. Έχουμε μία καινούργια. Συνωμότης ενάντια σε ηλεκτρονικά πατίνια - το κάνεις πάντα να φαίνεται σαν ατύχημα, δεν είναι δύσκολο και δίνει και φοροελαφρύνσεις... και τα καρούλια δικά σου, έτσι;"

"Όχι ρε μαλάκες," λέω κ εγώ. "Θέλω κάτι πιο γκράντε, κάτι να κινήσω τις υποψίες της πολίς"

Ξύνει τη φαλάκρα ο Τέλης, μ λέει

"Θες ένας Συνωμότης κατά της δημοκρατίας; Δίνουμε και toga μαζί."

Δεν μπορώ να πω ότι δεν γοητεύτηκα με την ιδέα. Αλλά ευτυχώς ρώτησα

"Έχει πολύ ανταγωνισμό αυτό;"

"Έχει γίνει ανάρπαστο," μ λένε, "να σκεφτείς ότι πολλοί πρωθυπουργοί δημοκρατικά εκλεγμένοι έτσι άρχισαν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία."

"Τζίφος." λέω, "Να σ πω - για να παραγγείλουμε και το πρόβειο (ακολούθησε μία γενική ευφορία, βάλαμε το ΗΤ ΔΕ ΡΙΤΖ των μότορχέντ) - θέλω κάτι σε συνωμοσία σε ταχυδρομείο."

"Αφού ρε μλκ έχουμε τα ΕΛΤΑ" μ λέει ο άλλος.

"Συνωμοσία είναι τα ΕΛΤΑ;" κάνω κ εγώ εντυπωσιασμένος με τη διακειμενικότητα των ελληνικών ταχυδρομείων και πιστεύοντας πως κάποιο κεφάλι εκεί μέσα διαβάζει Πυντσόν.

"Από σπόντα. Αλλά με κάποιο τρόπο το κατάφεραν. Νομίζω όταν περάσουν πλήρως σε ιδιώτη τα αποτελέσματα θα είναι ακόμη καλύτερα."

Με κοιτάνε - "Μήπως τα θες εσύ;"

"Σκεφτόμουν κάτι σε περιστέρια... Δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ με περιστέρια;"

Κοιτάει η Σούλα τους ΚΑΔ. Προβληματισμός σε όλους.

"Εύρηκα!" λέει κ δείχνει με το δάχτυλο "Εκτροφέας ταχυδρομικών περιστεριών επί Ναπολέοντα Γ' πρόσφορων και για οιωνοσκοπία"

"Τρομερό!" λέω. Το γυρνάμε από Λέμυ σε Τερλέγκα.

Τεσπά, για να μη στα πολυλογώ, τόρα έκαμα την πρώτη αποστολή περιστεριού προς έναν συγγενή και μάντεψε τι του στέλνω, τη "Συλλογή." Λογικά οι χωροφύλακες θα το εντοπίσουν, την πάτησε ο δικός σου

Εσύ τι θες είπαμε;

για το τσερνομπίλ θα έχουμε χωριστό θέμα
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Ο kauldron πού χάθηκε; Έχει καμμιά βδομάδα να εμφανιστεί.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Isildur έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 15:02 Ο kauldron πού χάθηκε; Έχει καμμιά βδομάδα να εμφανιστεί.
Πηγε να κανει διαλογισμο στο Αγιο ορος.
Και επ'ευκαιριας να παρει φρεσκες πληροφοριες απ'το ουκρανικο μετωπο :wink
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Thor έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 16:57
Isildur έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 15:02 Ο kauldron πού χάθηκε; Έχει καμμιά βδομάδα να εμφανιστεί.
Α, στην Εσφιγμένου πήγε; Ή στην Κουτλουμουσίου; :lol:
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Isildur έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 17:03
Thor έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 16:57
Α, στην Εσφιγμένου πήγε; Ή στην Κουτλουμουσίου; :lol:
Καπου τον πηρε το ματι μου να σφιγγεται, αρα μαλλον στη πρωτη.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Η ΓΑΛη :a040:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Bazoomba έγραψε: 05 Ιούλ 2023, 07:33 Η ΓΑΛη :a040:
Ο αγαπημένος μου Κλέαρχος, ( ο Μαρουσάκης του Όπεν ντε..), είπε πως το προσεχές τετραήμερο θα έχει καύσωνα βαρβάτο.
Άρα η δεδομένη συνθήκη επιτάσσει καπελάκι, αντηλιακό και συνεχείς βουτίτσες στη θαλασσίτσα. Ευελπιστώ η μαντάμ να κάτσει κανα δίμηνο διακοπές μακρυά απ'τα άγχη της πολιτικής θολοκουλτούρας και της προχωκαγκουριάρικης μίρλας των πλεμπαίων. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Bazoomba έγραψε: 05 Ιούλ 2023, 07:33 Η ΓΑΛη :a040:
Θα επιστρεψει με γραμμωση
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”