Οι αστροναυτες πως εχουν καραντινα 6 μηνες ;Northern Spirit έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:51Δεν λεω να σπασουμε την καραντινα σε αυτη τη φαση...Λεω οτι η καραντινα δεν προκειται να επιβιωσει για πανω απο 1-2 μηνες..Η Ιταλια ηδη εχει 10 μερες καραντινας..Εχουνε 1.5 μηνα να ελεγξουνε την κατασταση..mao mao έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:47ναι αλλά για να έχουμε 20κ πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή καραντίνα. Αν σπάσουμε την καραντίνα για να σώσουμε την οικονομία όπως πρότείνεις εσύ, τότε ναι θα φτάσουμε το μισό εκατομμύριο.Northern Spirit έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:43
Εγω θα ειμαι ευχαριστημενος αν η Ιταλια ξεμπερδεψει με το προβλημα με 20000 νεκρους. Κατι προβλεψεις για 80% του πληθυσμου φορεις και μισο κατομνρυιο νεκρους θα εχουνε διαψευστει αν συμβει αυτο..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κορονοϊός από την κινα
- Philip Mortimer
Χίλιες φορές να κάθονται παρά να κάνουν τίποτα καλέσματα πιστών στις εκκλησίες.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 22 Μαρ 2020, 22:44Οι δικοί μας τι κάνουν; Κάθονται φυσικά. Αλλά έτσι είναι πάντα, μόνο όπου υπάρχει κονόμα.
- hellegennes
Δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό, καλό μου ποντίκι.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 22 Μαρ 2020, 22:38Aναγκαστηκα να σου βρω μια ασχολια για να μην ασχολεισαι τοσο μαζι μουhellegennes έγραψε: 22 Μαρ 2020, 22:22
Δεν το έχεις συναντήσει ξανά στην καριέρα σου να υπάρχουν τέτοιες διαφορές, ε;
https://el.y8.com/games/mini_market_tycoon
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Northern Spirit
εχουνε αλλα δεν εχουνε αλλες υποχρεωσεις ουτε λογαριασμους να τρεχουνε, ουτε διαβητικους, καρδιοπαθεις και αλλους ασθενεις ποου πρεπει να βγουνε να συναντησουνε τους γιατρους, εγκυες να γεννησουνε κοκ..killzone έγραψε: 22 Μαρ 2020, 22:52Οι αστροναυτες πως εχουν καραντινα 6 μηνες ;Northern Spirit έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:51Δεν λεω να σπασουμε την καραντινα σε αυτη τη φαση...Λεω οτι η καραντινα δεν προκειται να επιβιωσει για πανω απο 1-2 μηνες..Η Ιταλια ηδη εχει 10 μερες καραντινας..Εχουνε 1.5 μηνα να ελεγξουνε την κατασταση..mao mao έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:47
ναι αλλά για να έχουμε 20κ πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή καραντίνα. Αν σπάσουμε την καραντίνα για να σώσουμε την οικονομία όπως πρότείνεις εσύ, τότε ναι θα φτάσουμε το μισό εκατομμύριο.![]()
Δεν μπορει να σταματησει η ζωη για πανω απο 2 μηνες..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- hellegennes
Δεν ρωτήθηκε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ πριν απ' αυτές τις αντιγερμανικές δηλώσεις του τσαρλατάνου καθηγητή; Αίσχος!Lestat έγραψε: 22 Μαρ 2020, 16:29 Πολυ σημαντικες δηλωσεις απο τον Carlo Signorelli (καθηγητης Υγιεινης στο πανεπιστημιο San Raffele του Μιλανο).
Η Ισπανια και η Γαλλια κανουν οπως εμεις, η Γερμανια αντιθετως θεωρω οτι κανει το εξης: σε 21 χιλιαδες κρουσματα μετραει μολις 75 θυματα. Προφανως λοιπον, θεωρωντας μονο ως θυματα εκεινους που εχουν τον κορονοιο ως μοναδικη αιτια θανατου. Δεν υπαρχει άλλη εξηγηση''.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
https://en.wikipedia.org/wiki/Trolley_p ... he_fat_manNorthern Spirit έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:41Απαντησα και αλλωτε. Η καταστροφη της οικονομιας φερνει και αυτη απωλειες ζωων...Πολλοι το υποτιμουνε αλλα οποιος διαβασει ιστορια χρεοκοπιων και οικονομιων κρισεων ξερει οτι και αυτες φερουνε απωλειες ζωων..Leporello έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:58Με κάθε τίμημα. Το αγαθό τής ζωής είναι το υπέρτατο στον πολιτισμό μας. Παλιότερα, υπήρχαν άλλα π.χ. η τιμή τής οικογένειας που τώρα έχουν υποχωρήσει.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Η Μέρκελ σε περιορισμό κατ'οίκον καθώς ήρθε σε επαφή με φορέα
https://www.huffingtonpost.gr/entry/se- ... _term=Pos2
- hellegennes
Ο ΠΟΥ θα έπρεπε να το έχει αναλάβει αυτό το έργο, για να μην έχουμε τις γελοιότητες που έχουμε.nrg έγραψε: 22 Μαρ 2020, 16:44 Βασικά οι καρεκλοκένταυροι στις Βρυξέλες, πρέπει να φτιάξουν άμεσα και γρήγορα ένα συντονιστικό όργανο καταγραφής των κρουσμάτων.
Πρέπει τα κρούσματα/θάνατοι/αναρρώσαντες να μετρώνται με την ίδια μεθοδολογία. Και δεν χρειάζεται να υπάρχει μία μεθοδολογία.
Ζητάω πολλά;![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- EKPLIKTIKOS
Αυτονόητα πράγματα που καθε σκεπτόμενο ον καταλαβαίνει, εκτος αν το τευτονικο DNA έχει κάποιο μυστικό όπλο εναντίον του ιου, ή αν εχουν τίποτα φάρμακα που δεν τα λενε παραέξω. Κατα πασα πιθανότητα για αλλη μια φορα οι Γερμανοι κοροϊδεύουν τον κοσμο με τα greek statistics τουςhellegennes έγραψε: 22 Μαρ 2020, 22:58
Πολυ σημαντικες δηλωσεις απο τον Carlo Signorelli (καθηγητης Υγιεινης στο πανεπιστημιο San Raffele του Μιλανο).
Η Ισπανια και η Γαλλια κανουν οπως εμεις, η Γερμανια αντιθετως θεωρω οτι κανει το εξης: σε 21 χιλιαδες κρουσματα μετραει μολις 75 θυματα. Προφανως λοιπον, θεωρωντας μονο ως θυματα εκεινους που εχουν τον κορονοιο ως μοναδικη αιτια θανατου. Δεν υπαρχει άλλη εξηγηση''.
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Πάνω από 8000 νέα κρούσματα στις ΗΠΑ. Πολλά.
~32000 στο σύνολο, με χαμηλή θνησιμότητα όμως, 1,27% - 414 άτομα.
~32000 στο σύνολο, με χαμηλή θνησιμότητα όμως, 1,27% - 414 άτομα.
-
Nero
https://www.reddit.com/r/interestingasf ... 07_warned/
εν τω μεταξύ θυμάμαι τον Bill Gates να μιλάει εδώ και κάποια χρόνια για την επόμενη μεγάλη επιδημία που έρχεται και για την οποία είμαστε πλήρως απροετοίμαστοι
εν τω μεταξύ θυμάμαι τον Bill Gates να μιλάει εδώ και κάποια χρόνια για την επόμενη μεγάλη επιδημία που έρχεται και για την οποία είμαστε πλήρως απροετοίμαστοι
Πήξτε ρε, για μια ακόμη φορά οι Γερμανοί είναι καλύτεροιEKPLIKTIKOS έγραψε: 22 Μαρ 2020, 23:20Αυτονόητα πράγματα που καθε σκεπτόμενο ον καταλαβαίνει, εκτος αν το τευτονικο DNA έχει κάποιο μυστικό όπλο εναντίον του ιου, ή αν εχουν τίποτα φάρμακα που δεν τα λενε παραέξω. Κατα πασα πιθανότητα για αλλη μια φορα οι Γερμανοι κοροϊδεύουν τον κοσμο με τα greek statistics τουςhellegennes έγραψε: 22 Μαρ 2020, 22:58
Πολυ σημαντικες δηλωσεις απο τον Carlo Signorelli (καθηγητης Υγιεινης στο πανεπιστημιο San Raffele του Μιλανο).
- Highlander
Δηλαδή δεν ήταν και τόσο καλό που πήγε την Παρασκευή (ας ελπίσουμε πριν την επίσκεψη στον γιατρό που έγινε την ίδια μέρα) για περιήγηση στο σούπερ μάρκετ για να πάρει 4 μπουκάλια κρασί, σαπούνι και κωλόχαρτο γεγονός για το οποίο επαινέθηκε, σε αντιπαραβολή με τον άθλιο παπαδημούλη που είχε προπαραγγείλει τα αναγκαία και πήγε στην είσοδο του σούπερ να τα παραλάβει;ST48410 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 23:12 Η Μέρκελ σε περιορισμό κατ'οίκον καθώς ήρθε σε επαφή με φορέα
Highlander έγραψε: 22 Μαρ 2020, 23:25Δηλαδή δεν ήταν και τόσο καλό που πήγε την Παρασκευή για περιήγηση στο σούπερ μάρκετ για να πάρει 4 μπουκάλια κρασί, σαπούνι και κωλόχαρτο γεγονός για το οποίο επαινέθηκε, σε αντιπαραβολή με τον άθλιο παπαδημούλη που είχε προπαραγγείελει τα αναγκαία και πήγε στην είσοδο του σούπερ να τα παραλάβει;ST48410 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 23:12 Η Μέρκελ σε περιορισμό κατ'οίκον καθώς ήρθε σε επαφή με φορέα
https://www.huffingtonpost.gr/entry/se- ... _term=Pos2![]()
Σατανά!
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2650 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn