Καμία Ελληνική ομάδα δεν έχει
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΟΚ
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Re: ΠΑΟΚ
Ας αφήσουμε τις μαλακίες, να πιάσουμε τα σοβαρότερα:
Πόσα πέη περ βιου είχε το μπάοκ τβ; Πόοοσααααα;
Πόσα πέη περ βιου είχε το μπάοκ τβ; Πόοοσααααα;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
arisordeath
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Κρίμα για τον φερειρα, είναι και ωραίο παιδί. Φέρνει κάπως και στον ρουβα. Αν έχει και φωνή τον κόβω να κάνει ανάλογη καριέρα στην Πορτογαλία, γιατι από εδώ βλέπω να παίρνει πουλο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Ο Παοκ αποκλείστηκε όχι για κανέναν άλλο λόγο παρά για την επιπολαιότητα των παιχτών του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Γιαννούλης. Γελοία σουτ έκανε και σέντρες ενώ από τα πόδια του θα μπορούσαν ειδικά στο τέλος να γίνουν φάσεις.
Αδιανόητο αυτό το ρόστερ του Παοκ να αποκλείεται από μια ανύπαρκτη Σλόβαν. Ποια ? Τη Σλόβαν.
Αδιανόητο αυτό το ρόστερ του Παοκ να αποκλείεται από μια ανύπαρκτη Σλόβαν. Ποια ? Τη Σλόβαν.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
-
arisordeath
Θέλω να μείνει μέχρι την τέταρτη αγωνιστική αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Αύγ 2019, 22:39 Κρίμα για τον φερειρα, είναι και ωραίο παιδί. Φέρνει κάπως και στον ρουβα. Αν έχει και φωνή τον κόβω να κάνει ανάλογη καριέρα στην Πορτογαλία, γιατι από εδώ βλέπω να παίρνει πουλο.
Καλη η πλακα στους Παοκτσηδες αλλα εχεται καταλαβει οτι εχουμε 29 Αυγουστου και σχεδον ολες οι Ελληνικες ομαδες εχουν αποκλειστει.
Επισης ρε Παοκια ποτε θα καταλαβετε οτι η αμυνα σας ειναι ΓΤΠΚ.Σε 4 παιχνιδια εχεται δεχθει 8 γκολ.
Επισης ρε Παοκια ποτε θα καταλαβετε οτι η αμυνα σας ειναι ΓΤΠΚ.Σε 4 παιχνιδια εχεται δεχθει 8 γκολ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν είναι μόνο η άμυνα του παοκ. Στο κέντρο είναι η τρύπα. Αυτά όμως παθαίνεις οταν φέρνεις τον Εσιτι και τον Αύγουστο.zteo έγραψε: 29 Αύγ 2019, 22:42 Καλη η πλακα στους Παοκτσηδες αλλα εχεται καταλαβει οτι εχουμε 29 Αυγουστου και σχεδον ολες οι Ελληνικες ομαδες εχουν αποκλειστει.
Επισης ρε Παοκια ποτε θα καταλαβετε οτι η αμυνα σας ειναι ΓΤΠΚ.Σε 4 παιχνιδια εχεται δεχθει 8 γκολ.![]()
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Από φερειρα κάνας αναστασιαδης, αισθητικό πολιτισμικό σοκ για τις σαλονικιες.Arisvilla έγραψε: 29 Αύγ 2019, 22:41Θέλω να μείνει μέχρι την τέταρτη αγωνιστική αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Αύγ 2019, 22:39 Κρίμα για τον φερειρα, είναι και ωραίο παιδί. Φέρνει κάπως και στον ρουβα. Αν έχει και φωνή τον κόβω να κάνει ανάλογη καριέρα στην Πορτογαλία, γιατι από εδώ βλέπω να παίρνει πουλο.
Όσο για τον παοκ, η άμυνα του του κωλου. Για καμιά Λαμία κάτι κάνουν, για Ευρώπη ακόμα με σε σλοβαν, τραχαναδες. Πήραν κι εκεί τον άλλον τον τσουρουκα αμυντικό χαφ από την δεκαετία του 60 να κόβει. Κάτι ήξερε το ούφο με σκούφο και την κοπανησε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Επιλογές του γκιοργκι είναι αυτές, γι αυτό την έκανε ο γραφικός ραζβαν. Αυτά συμβαίνουν όταν δίνεις την ομάδα στο παιδί για να παίζει.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Αύγ 2019, 22:47Από φερειρα κάνας αναστασιαδης, αισθητικό πολιτισμικό σοκ για τις σαλονικιες.Arisvilla έγραψε: 29 Αύγ 2019, 22:41Θέλω να μείνει μέχρι την τέταρτη αγωνιστική αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Αύγ 2019, 22:39 Κρίμα για τον φερειρα, είναι και ωραίο παιδί. Φέρνει κάπως και στον ρουβα. Αν έχει και φωνή τον κόβω να κάνει ανάλογη καριέρα στην Πορτογαλία, γιατι από εδώ βλέπω να παίρνει πουλο.
Όσο για τον παοκ, η άμυνα του του κωλου. Για καμιά Λαμία κάτι κάνουν, για Ευρώπη ακόμα με σε σλοβαν, τραχαναδες. Πήραν κι εκεί τον άλλον τον τσουρουκα αμυντικό χαφ από την δεκαετία του 60 να κόβει. Κάτι ήξερε το ούφο με σκούφο και την κοπανησε.
- Παλαιοελλαδίτης
Για αυτό είστε στην Ευρώπη παοκάκος. Κρίμα...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 910 Απαντήσεις
- 33687 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης
-
- 42 Απαντήσεις