αν και έλεγα να ασχοληθώ με την πάρτη σας μετά το ματς με τον γαύρο .Τι λέει θέλετε λέει Έλληνα διαιτητή στο μεταξύ μας πουλάκια μου ;jason0 έγραψε: 04 Μαρ 2021, 01:05Όλοι έχουμε άγχος για το αρης-γαυρος εκτός από αργιανους και γαυρουςΠρετεντέρης έγραψε: 03 Μαρ 2021, 22:48 Διακρίνω πιο πολύ άγχος για το αυριανό ματς σε αεκτζήδες και παοξύδες από ό,τι στους Αρειανούς ή μου φαίνεται;![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Re: ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Ναι γιατί, έχετε κάποιο προβλημα;hades έγραψε: 04 Μαρ 2021, 08:44αν και έλεγα να ασχοληθώ με την πάρτη σας μετά το ματς με τον γαύρο .Τι λέει θέλετε λέει Έλληνα διαιτητή στο μεταξύ μας πουλάκια μου ;jason0 έγραψε: 04 Μαρ 2021, 01:05Όλοι έχουμε άγχος για το αρης-γαυρος εκτός από αργιανους και γαυρουςΠρετεντέρης έγραψε: 03 Μαρ 2021, 22:48 Διακρίνω πιο πολύ άγχος για το αυριανό ματς σε αεκτζήδες και παοξύδες από ό,τι στους Αρειανούς ή μου φαίνεται;![]()
![]()
Σιδηρόπουλο κιόλας όπως με γαυρο
Βγάλατε καμιά ανακοίνωση και δεν την θυμόμαστε;
Η ΠΑΕ έχει κάνει όλες τις ενέργειες από την αρχή της χρονιάς. Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ μας γράφουν στην πούτσα τους . Το λες και το ξαναλες και στο έχω πει από την αρχή της χρονιάς ο ΑΡΗΣ έχει ξηγηθεί και μας γράφουν τα παιδιά της εξυγίανσης . Πάντως εσεις που είστε υπέρ της εξυγίανσης σας βλέπω πολύ κουμπουμένουςjason0 έγραψε: 04 Μαρ 2021, 08:51Ναι γιατί, έχετε κάποιο προβλημα;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άρα αν μπει Έλληνας διαιτητής με ΠΑΟΚ δεν θα βγάλετε ανακοίνωση λεςhades έγραψε: 04 Μαρ 2021, 09:20Η ΠΑΕ έχει κάνει όλες τις ενέργειες από την αρχή της χρονιάς. Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ μας γράφουν στην πούτσα τους . Το λες και το ξαναλες και στο έχω πει από την αρχή της χρονιάς ο ΑΡΗΣ έχει ξηγηθεί και μας γράφουν τα παιδιά της εξυγίανσης . Πάντως εσεις που είστε υπέρ της εξυγίανσης σας βλέπω πολύ κουμπουμένουςjason0 έγραψε: 04 Μαρ 2021, 08:51Ναι γιατί, έχετε κάποιο προβλημα;hades έγραψε: 04 Μαρ 2021, 08:44
αν και έλεγα να ασχοληθώ με την πάρτη σας μετά το ματς με τον γαύρο .Τι λέει θέλετε λέει Έλληνα διαιτητή στο μεταξύ μας πουλάκια μου ;
θα βγάλουμε ειδικά αν χρεώσουν κανά πουλί της εξυγίανσης . Για τον τζέρτζελο βέβαια. Αυτά από αύριο τώρα προέχει ο επαναληπτικόςjason0 έγραψε: 04 Μαρ 2021, 12:22Άρα αν μπει Έλληνας διαιτητής με ΠΑΟΚ δεν θα βγάλετε ανακοίνωση λεςhades έγραψε: 04 Μαρ 2021, 09:20Η ΠΑΕ έχει κάνει όλες τις ενέργειες από την αρχή της χρονιάς. Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ μας γράφουν στην πούτσα τους . Το λες και το ξαναλες και στο έχω πει από την αρχή της χρονιάς ο ΑΡΗΣ έχει ξηγηθεί και μας γράφουν τα παιδιά της εξυγίανσης . Πάντως εσεις που είστε υπέρ της εξυγίανσης σας βλέπω πολύ κουμπουμένουςjason0 έγραψε: 04 Μαρ 2021, 08:51
Ναι γιατί, έχετε κάποιο προβλημα;
Κατάλαβα κωλοτουμπεςhades έγραψε: 04 Μαρ 2021, 12:28θα βγάλουμε ειδικά αν χρεώσουν κανά πουλί της εξυγίανσης . Για τον τζέρτζελο βέβαια. Αυτά από αύριο τώρα προέχει ο επαναληπτικόςjason0 έγραψε: 04 Μαρ 2021, 12:22Άρα αν μπει Έλληνας διαιτητής με ΠΑΟΚ δεν θα βγάλετε ανακοίνωση λεςhades έγραψε: 04 Μαρ 2021, 09:20
Η ΠΑΕ έχει κάνει όλες τις ενέργειες από την αρχή της χρονιάς. Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ μας γράφουν στην πούτσα τους . Το λες και το ξαναλες και στο έχω πει από την αρχή της χρονιάς ο ΑΡΗΣ έχει ξηγηθεί και μας γράφουν τα παιδιά της εξυγίανσης . Πάντως εσεις που είστε υπέρ της εξυγίανσης σας βλέπω πολύ κουμπουμένους
Με γαυρο δεν έχει τζερτζελο να βγάλετε, με παοκ έχει, οκ
Ασχολούμαστε τώρα με τον τελικό ουσιαστικά με τον γάβρο. Σιγά μην ασχοληθούμε με το ματς με τον μπαοκάκο. Ουτως ή αλλως υπάρχουν και τα πλει οφ για να ξεπουπουλιάσουμε την κότα.
-
arisordeath
θα βγάλουμε εναντίον του κατεστημενου αν χρειαστει,δηλαδή με εσάς..jason0 έγραψε: 04 Μαρ 2021, 12:31Κατάλαβα κωλοτουμπες
Ετσιarisordeath έγραψε: 04 Μαρ 2021, 14:46θα βγάλουμε εναντίον του κατεστημενου αν χρειαστει,δηλαδή με εσάς..

-
arisordeath
εεετσι,ίδιες έχετε γίνει,εγώ πήρα Χ ενώ εσύ καλώς τα παιδιά...jason0 έγραψε: 04 Μαρ 2021, 15:10Ετσιarisordeath έγραψε: 04 Μαρ 2021, 14:46θα βγάλουμε εναντίον του κατεστημενου αν χρειαστει,δηλαδή με εσάς..jason0 έγραψε: 04 Μαρ 2021, 12:31
Κατάλαβα κωλοτουμπες
[img]https://i.postimg.cc/8CfvPsrx/cost ... .jpg[/img]
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Εμείς ξέρουμε ότι όποιος περάσει θα σας γλεντήσει, εσείς τι τρελαίνεστε ποιος θα είναι αυτός που θα σας γλεντήσει;jason0 έγραψε: 04 Μαρ 2021, 01:05Όλοι έχουμε άγχος για το αρης-γαυρος εκτός από αργιανους και γαυρουςΠρετεντέρης έγραψε: 03 Μαρ 2021, 22:48 Διακρίνω πιο πολύ άγχος για το αυριανό ματς σε αεκτζήδες και παοξύδες από ό,τι στους Αρειανούς ή μου φαίνεται;![]()
![]()
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Χαχαχαχαχαχαχα.. Τζάμπα μου έγιναν και πουτανακια του χοντρού, πάλι ατιτλοι οι αιώνιοι καρπαζοοσπρακτορες, χαχαχαχα.
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Τζάμπα τα παρακάλια στα αφεντικά σου για να σου χαρίσουν την πρόκριση, χαχαχαχαΠρετεντέρης έγραψε: 03 Μαρ 2021, 22:55Έλα αύριο με τον κηδεμόνα σου.Citroenakias έγραψε: 03 Μαρ 2021, 22:53Τι άγχος να έχετε εσείς οι αρειανοι; Μαθημενοι είστε εδώ και 50 χρόνια στην καρπαζιαΠρετεντέρης έγραψε: 03 Μαρ 2021, 22:48 Διακρίνω πιο πολύ άγχος για το αυριανό ματς σε αεκτζήδες και παοξύδες από ό,τι στους Αρειανούς ή μου φαίνεται;![]()
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
- Obi Wan Iakobi
Axoρταγος ο χοντρος,πρωταθλημα και ευρωπαικο δεν του φτανει?Πρετεντέρης έγραψε: 04 Μαρ 2021, 17:01
Εμείς ξέρουμε ότι όποιος περάσει θα σας γλεντήσει, εσείς τι τρελαίνεστε ποιος θα είναι αυτός που θα σας γλεντήσει;
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Γιατί είχαν την εντύπωση πως θα πάρουν ποτέ έστω και ένα ψιχουλο;Citroenakias έγραψε: 04 Μαρ 2021, 21:57 Χαχαχαχαχαχαχα.. Τζάμπα μου έγιναν και πουτανακια του χοντρού, πάλι ατιτλοι οι αιώνιοι καρπαζοοσπρακτορες, χαχαχαχα.
Είναι δυνατόν να υπάρχει Έλληνας που να μη ξέρει τι εστί Ολυμπιακός;
Δεν μιλάμε για συνεργασία των δύο σωματείων, μιλάμε για κατοχή . Για πλήρη υποδούλωση.
Αλλά αφού δεν προβλημα οι φίλοι του Άρη με αυτό.....
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 434 Απαντήσεις
- 18693 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
-
- 910 Απαντήσεις