Τα θερμά μου συλληπητήρια.Casp έγραψε: 28 Ιουν 2023, 10:52 Η γιαγια μου δυστυχως πεθανε τα ξημερωματα. Σε μια φαση οπως ειμασταν αγκαλια και ημουν στην πριζα (ηξερα πως ειναι στα τελευταια και η μανα μου μου ειπε να μην παω, και ηταν η μοναδικη μερα που δεν ηθελα γιατι δεν θα αντεχα, επειδη ακομη μετανιωνω για τα τελευταια 3 δευτερολεπτα που ειδα τον παππου μου λιγες ωρες πριν πεθανει), τσεκαρω το κινητο μου και μου ειχε στειλει ο ξαδερφος μου οτι εφυγε. Η μανα μου με ειδοποιησε το πρωι, πριν λιγο, επειδη ενω επεμενα, δεν ηθελε λεει να μου το πει… σημερα ειμαι 10ωρο, δεν ξερω πώς θα βγαλω την βαρδια, και ευτυχως μολις σχολασω θα ξαναρθει εδω η λατρεια να κοιμηθουμε μαζι… αυριο η κηδειααυτα τα ωραια απο εμενα. Τουλαχιστον ομως εχω διπλα μου εναν ανθρωπο που με αγαπαει και με νοιαζεται οπως ακριβως κι’ εγω.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- hellegennes
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Συλλυπητήρια. Να ζήσετε να την θυμόσαστε.Casp έγραψε: 28 Ιουν 2023, 10:52 Η γιαγια μου δυστυχως πεθανε τα ξημερωματα. Σε μια φαση οπως ειμασταν αγκαλια και ημουν στην πριζα (ηξερα πως ειναι στα τελευταια και η μανα μου μου ειπε να μην παω, και ηταν η μοναδικη μερα που δεν ηθελα γιατι δεν θα αντεχα, επειδη ακομη μετανιωνω για τα τελευταια 3 δευτερολεπτα που ειδα τον παππου μου λιγες ωρες πριν πεθανει), τσεκαρω το κινητο μου και μου ειχε στειλει ο ξαδερφος μου οτι εφυγε. Η μανα μου με ειδοποιησε το πρωι, πριν λιγο, επειδη ενω επεμενα, δεν ηθελε λεει να μου το πει… σημερα ειμαι 10ωρο, δεν ξερω πώς θα βγαλω την βαρδια, και ευτυχως μολις σχολασω θα ξαναρθει εδω η λατρεια να κοιμηθουμε μαζι… αυριο η κηδειααυτα τα ωραια απο εμενα. Τουλαχιστον ομως εχω διπλα μου εναν ανθρωπο που με αγαπαει και με νοιαζεται οπως ακριβως κι’ εγω.
![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Συλλυπητήρια Casp.
Να αναπαυτεί εν ειρήνη η γιαγιά σου.Casp έγραψε: 28 Ιουν 2023, 10:52 Η γιαγια μου δυστυχως πεθανε τα ξημερωματα. Σε μια φαση οπως ειμασταν αγκαλια και ημουν στην πριζα (ηξερα πως ειναι στα τελευταια και η μανα μου μου ειπε να μην παω, και ηταν η μοναδικη μερα που δεν ηθελα γιατι δεν θα αντεχα, επειδη ακομη μετανιωνω για τα τελευταια 3 δευτερολεπτα που ειδα τον παππου μου λιγες ωρες πριν πεθανει), τσεκαρω το κινητο μου και μου ειχε στειλει ο ξαδερφος μου οτι εφυγε. Η μανα μου με ειδοποιησε το πρωι, πριν λιγο, επειδη ενω επεμενα, δεν ηθελε λεει να μου το πει… σημερα ειμαι 10ωρο, δεν ξερω πώς θα βγαλω την βαρδια, και ευτυχως μολις σχολασω θα ξαναρθει εδω η λατρεια να κοιμηθουμε μαζι… αυριο η κηδειααυτα τα ωραια απο εμενα. Τουλαχιστον ομως εχω διπλα μου εναν ανθρωπο που με αγαπαει και με νοιαζεται οπως ακριβως κι’ εγω.
![]()
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
AlienWay, Green Dragon, σας μπερδεύω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Καμία σχέση το ύφος.
Συλλυπητήρια Κασπ.Casp έγραψε: 28 Ιουν 2023, 10:52 Η γιαγια μου δυστυχως πεθανε τα ξημερωματα. Σε μια φαση οπως ειμασταν αγκαλια και ημουν στην πριζα (ηξερα πως ειναι στα τελευταια και η μανα μου μου ειπε να μην παω, και ηταν η μοναδικη μερα που δεν ηθελα γιατι δεν θα αντεχα, επειδη ακομη μετανιωνω για τα τελευταια 3 δευτερολεπτα που ειδα τον παππου μου λιγες ωρες πριν πεθανει), τσεκαρω το κινητο μου και μου ειχε στειλει ο ξαδερφος μου οτι εφυγε. Η μανα μου με ειδοποιησε το πρωι, πριν λιγο, επειδη ενω επεμενα, δεν ηθελε λεει να μου το πει… σημερα ειμαι 10ωρο, δεν ξερω πώς θα βγαλω την βαρδια, και ευτυχως μολις σχολασω θα ξαναρθει εδω η λατρεια να κοιμηθουμε μαζι… αυριο η κηδειααυτα τα ωραια απο εμενα. Τουλαχιστον ομως εχω διπλα μου εναν ανθρωπο που με αγαπαει και με νοιαζεται οπως ακριβως κι’ εγω.
![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ε λολ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Σας δουλεύει ψιλό γαζί
Ρε ούτε καν κρύβεται,μπορώ να σου φέρω καμία 50αρια πανομοιοτυπα ποστ.Για αρχή είναι ο μόνος που παριστάνει τον Τζημερικο ποσταροντας τουιτ του επί 4 χρόνια και στο τέλος ψηφίζει ΝΔ στις εκλογές.Green Dragon έγραψε: 28 Ιουν 2023, 20:29Σας δουλεύει ψιλό γαζί![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Συλλυπητήρια, δικιά μου.Casp έγραψε: 28 Ιουν 2023, 10:52 Η γιαγια μου δυστυχως πεθανε τα ξημερωματα. Σε μια φαση οπως ειμασταν αγκαλια και ημουν στην πριζα (ηξερα πως ειναι στα τελευταια και η μανα μου μου ειπε να μην παω, και ηταν η μοναδικη μερα που δεν ηθελα γιατι δεν θα αντεχα, επειδη ακομη μετανιωνω για τα τελευταια 3 δευτερολεπτα που ειδα τον παππου μου λιγες ωρες πριν πεθανει), τσεκαρω το κινητο μου και μου ειχε στειλει ο ξαδερφος μου οτι εφυγε. Η μανα μου με ειδοποιησε το πρωι, πριν λιγο, επειδη ενω επεμενα, δεν ηθελε λεει να μου το πει… σημερα ειμαι 10ωρο, δεν ξερω πώς θα βγαλω την βαρδια, και ευτυχως μολις σχολασω θα ξαναρθει εδω η λατρεια να κοιμηθουμε μαζι… αυριο η κηδειααυτα τα ωραια απο εμενα. Τουλαχιστον ομως εχω διπλα μου εναν ανθρωπο που με αγαπαει και με νοιαζεται οπως ακριβως κι’ εγω.
![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
θερμά συλλυπητήρια Casp
οταν λες προχωρησατε - του τον παιζεις χωρις προφυλακτικο ;Casp έγραψε: 27 Ιουν 2023, 18:04Κανεις δεν με εδιωξε. Ουτε καν μονη μου δεν εφυγα (εννοωντας πως δεν το αποφασισα καν). Το εφεραν οι εξελιξεις. Εδω δεν βρισκω ωρα ουτε για να κοιμηθω.Feindflug έγραψε: 18 Ιουν 2023, 14:36 Πού είναι άραγε η Κύπρια τύπισσα casp; Την διώξατε με τις συμβουλές και τις κριτικές σας; Τόσο πολύ σας πείραξε η ζωή της; Μάλλον σας ενόχλησε που κάποιος άνθρωπος ζει με τις δικές του αποφάσεις και δεν έχετε έλεγχο στην ζωή του, ότι και να λέτε. Θέλατε να επιβεβαιωθείτε πως ότι γράψατε, θα γίνει και στην πραγματικότητα.
Οι αναρτήσεις της ήταν για μένα σαν να βλέπω σήριαλ. Είχα αγωνία για το τι έγινε, τι θα γίνει, εξελίξεις, νέα πρόσωπα, λύπες και χαρές. Στα σήριαλ όμως παρακολουθούμε την ιστορία με τα μάτια ενός τρίτου. Εδώ είχαμε την πολυτέλεια και την ευκαιρία να τα παρακολουθούμε από το πώς τα εκλαμβάνει και τα βλέπει η πρωταγωνίστρια! Και όχι σαν απλή οπτική απεικόνιση, αλλά με πλήρη περιγραφή των σκέψεων, των συναισθημάτων και των προβληματισμών της! Σαν ένα βιβλίο που οι σελίδες του γραφόταν κάθε 2-3 βραδιά και μας φανερωνόταν ξαφνικά!
Αν το δεις, δικιά μου, συνέχισε να γράφεις και μην δίνεις σημασία στην μαλακία του καθενός εδώ μέσα.
Οι εξελιξεις ειναι πως μετακομισα 7 του Ιουνη μονιμα στο δικο μου διαμερισμα, πλεον με την λατρεια ειμαστε καλυτερα απο ποτε γιατι εκτος απο το οτι προχωρησαμε σεξουαλικα (επιτελους), μενει μαζι μου 4-6 φορες την βδομαδα, αν μπορουσαμε θα ειμασταν και καθημερινα ετσι.. (με πολλυ προσοχη για να μην μας δουν οι γονεις μου), η γιαγια μου ειναι σοβαρα στην εντατικη, αυτη την στιγμη σας γραφω επειδη βρηκα ενα 2ωρο πριν ερθει εδω η λατρεια και περιμενοντας την γιαγια μου να πεθανει εντος λιγων ωρων (ή ημερων), επειδη 1 με 2 φορες την μερα, μετα απο δουλεια, πηγαινοερχομουν Λευκωσια για να την βλεπω με γαμημενη ψυχολογια (και με ζημια στο αμαξι απο την αναστατωση), πολλες φορες φευγοντας αρων αρων απο την δουλεια, και παρεα με την λατρεια που επισης ερχοταν και με μαζευε για να μην με αφησει μονη μου, αλλα αυτη την στιγμη με εγκατελειψαν ολες μου οι δυναμεις και κουραγιο που ειχα βδομαδες τωρα…
Οποτε καθημερινα γινοταν και κατι και εγω ετρεχα και δεν εφτανα, οποτε τι να γραψω, εχει και νοημα; Nope. That’s life ομως. Σκαμπανευασματα, λυπες και χαρες. And that’s me, να τα βιωνω ολα στον μεγιστο βαθμο, να ειμαι ταυτοχρονα πανευτυχης και βαθια θλιμμενη.
Ευχομαι να ειστε ολοι σας καλα.
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Και πριν χωρις γινοταν, απλα το ειχε αναφερει σε μια φαση για να μην τρεχει καθε τρεις και λιγο τουαλετα. Τωρα καταληξαμε να κανουμε σεξ σχεδον καθε μερα και να κοιμομαστε μαζι καθε μεραΑγις έγραψε: 28 Ιουν 2023, 23:44οταν λες προχωρησατε - του τον παιζεις χωρις προφυλακτικο ;Casp έγραψε: 27 Ιουν 2023, 18:04Κανεις δεν με εδιωξε. Ουτε καν μονη μου δεν εφυγα (εννοωντας πως δεν το αποφασισα καν). Το εφεραν οι εξελιξεις. Εδω δεν βρισκω ωρα ουτε για να κοιμηθω.Feindflug έγραψε: 18 Ιουν 2023, 14:36 Πού είναι άραγε η Κύπρια τύπισσα casp; Την διώξατε με τις συμβουλές και τις κριτικές σας; Τόσο πολύ σας πείραξε η ζωή της; Μάλλον σας ενόχλησε που κάποιος άνθρωπος ζει με τις δικές του αποφάσεις και δεν έχετε έλεγχο στην ζωή του, ότι και να λέτε. Θέλατε να επιβεβαιωθείτε πως ότι γράψατε, θα γίνει και στην πραγματικότητα.
Οι αναρτήσεις της ήταν για μένα σαν να βλέπω σήριαλ. Είχα αγωνία για το τι έγινε, τι θα γίνει, εξελίξεις, νέα πρόσωπα, λύπες και χαρές. Στα σήριαλ όμως παρακολουθούμε την ιστορία με τα μάτια ενός τρίτου. Εδώ είχαμε την πολυτέλεια και την ευκαιρία να τα παρακολουθούμε από το πώς τα εκλαμβάνει και τα βλέπει η πρωταγωνίστρια! Και όχι σαν απλή οπτική απεικόνιση, αλλά με πλήρη περιγραφή των σκέψεων, των συναισθημάτων και των προβληματισμών της! Σαν ένα βιβλίο που οι σελίδες του γραφόταν κάθε 2-3 βραδιά και μας φανερωνόταν ξαφνικά!
Αν το δεις, δικιά μου, συνέχισε να γράφεις και μην δίνεις σημασία στην μαλακία του καθενός εδώ μέσα.
Οι εξελιξεις ειναι πως μετακομισα 7 του Ιουνη μονιμα στο δικο μου διαμερισμα, πλεον με την λατρεια ειμαστε καλυτερα απο ποτε γιατι εκτος απο το οτι προχωρησαμε σεξουαλικα (επιτελους), μενει μαζι μου 4-6 φορες την βδομαδα, αν μπορουσαμε θα ειμασταν και καθημερινα ετσι.. (με πολλυ προσοχη για να μην μας δουν οι γονεις μου), η γιαγια μου ειναι σοβαρα στην εντατικη, αυτη την στιγμη σας γραφω επειδη βρηκα ενα 2ωρο πριν ερθει εδω η λατρεια και περιμενοντας την γιαγια μου να πεθανει εντος λιγων ωρων (ή ημερων), επειδη 1 με 2 φορες την μερα, μετα απο δουλεια, πηγαινοερχομουν Λευκωσια για να την βλεπω με γαμημενη ψυχολογια (και με ζημια στο αμαξι απο την αναστατωση), πολλες φορες φευγοντας αρων αρων απο την δουλεια, και παρεα με την λατρεια που επισης ερχοταν και με μαζευε για να μην με αφησει μονη μου, αλλα αυτη την στιγμη με εγκατελειψαν ολες μου οι δυναμεις και κουραγιο που ειχα βδομαδες τωρα…
Οποτε καθημερινα γινοταν και κατι και εγω ετρεχα και δεν εφτανα, οποτε τι να γραψω, εχει και νοημα; Nope. That’s life ομως. Σκαμπανευασματα, λυπες και χαρες. And that’s me, να τα βιωνω ολα στον μεγιστο βαθμο, να ειμαι ταυτοχρονα πανευτυχης και βαθια θλιμμενη.
Ευχομαι να ειστε ολοι σας καλα.
![]()
Ευχαριστω για τα συλλυπητηρια παιδια. Ακομη δεν το εχω συνηδειτοποιησει ακριβως. Κλαιω σε ακυρες φασεις και μου λειπει. Νομιζω οσο περνανε οι μερες θα γινεται χειροτερο. Ηδη μου λειπει…
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 757 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 42 Απαντήσεις