Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 16:42 Παιχτουρας + - Casper - κ η εξαδελφη της σε σκληρο ανταγωνισμο για την ευνοια του
![]()
Εγώ πιο πολύ ταιριάζω μ' αυτήν:

κοιτάζοντας αποσβολωμένη το όλο θέαμα
Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 16:42 Παιχτουρας + - Casper - κ η εξαδελφη της σε σκληρο ανταγωνισμο για την ευνοια του
![]()

ναιιιι ναιιι ναιι- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 16:55Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 16:42 Παιχτουρας + - Casper - κ η εξαδελφη της σε σκληρο ανταγωνισμο για την ευνοια του
![]()
![]()
[img]https://i.postimg.cc/mgmt1jHx/2020 ... .png[/img]
κοιτάζοντας αποσβολωμένη το όλο θέαμα

Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Βασικά φταίω που είμαι ευγενικός άνθρωποςΑγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 17:00ναιιιι ναιιι ναιι- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 16:55Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 16:42 Παιχτουρας + - Casper - κ η εξαδελφη της σε σκληρο ανταγωνισμο για την ευνοια του
![]()
![]()
κοιτάζοντας αποσβολωμένη το όλο θέαμα![]()
πρεπει να εχει πολυ ενδιαφερον ο παιχτουρας
Νομιζα ηταν προφανες.Λεγεων οδηγος,αλμπρεχτης στο παπι,και dontspeak με το κινητο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
περα απο πλακα - τον γουσταρεις- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 17:08Βασικά φταίω που είμαι ευγενικός άνθρωποςΑγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 17:00ναιιιι ναιιι ναιι- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 16:55
![]()
κοιτάζοντας αποσβολωμένη το όλο θέαμα![]()
πρεπει να εχει πολυ ενδιαφερον ο παιχτουρας![]()
Τώρα πέρα από την πλάκα. Είναι τραγικά βαρετός. Αν είχε κάποιο ενδιαφέρον σ' αυτά που λέει να πω εντάξει. Βγάλαμε μαζί τα 2ο μας νυχτεράκι 12ωρο στο transit του αεροδρομίου. Πρωινές ώρες 3 άτομα περνάνε. Σε μια φάση έπιασε κουβέντα με αστυνομικό. Ο αστυνομικός κατάλαβε. Φεύγοντας μου ψιθυρίζει "κουράγιο".
Του έλεγα 1+1 κάνουν 2 (μου κατηγορούσε τις κοπέλες που τον μπλόκαραν γιατί τις έπρηζε και του εξηγούσα τι να αλλάξει για να μην δείχνει τόσο απελπισμένος με τραγικά χαμηλή αυτοπεποίθηση) και μες το επόμενο 5λεπτο με ξαναρωτούσε πόσο κάνει 1+1 ή επέμενε ξέρω γω πως κάνει 3. Τελείωσε η βάρδια και έλεγα αν με ξαναβάλουν μαζί του θα φύγω την ίδια ώρα. Πολλές κοπέλες έλεγαν τα ίδια και δεν άντεχαν. Μια ήταν παντρεμένη και την πλησίαζε επικίνδυνα κάνοντας της κανονικό πέσιμο. Η κοπέλα κάθε φορά είχε το άγχος μην την βάλουν σε πόστο που ήταν εκείνος, μόνοι τους. Ο άνθρωπος σου λέω έχει χοντρό πρόβλημα.
με μπερδεψες.
Ό,τι πεις. Σου χαλάω εγώ χατίρι;Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 17:16περα απο πλακα - τον γουσταρεις- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 17:08Βασικά φταίω που είμαι ευγενικός άνθρωπος![]()
Τώρα πέρα από την πλάκα. Είναι τραγικά βαρετός. Αν είχε κάποιο ενδιαφέρον σ' αυτά που λέει να πω εντάξει. Βγάλαμε μαζί τα 2ο μας νυχτεράκι 12ωρο στο transit του αεροδρομίου. Πρωινές ώρες 3 άτομα περνάνε. Σε μια φάση έπιασε κουβέντα με αστυνομικό. Ο αστυνομικός κατάλαβε. Φεύγοντας μου ψιθυρίζει "κουράγιο".
Του έλεγα 1+1 κάνουν 2 (μου κατηγορούσε τις κοπέλες που τον μπλόκαραν γιατί τις έπρηζε και του εξηγούσα τι να αλλάξει για να μην δείχνει τόσο απελπισμένος με τραγικά χαμηλή αυτοπεποίθηση) και μες το επόμενο 5λεπτο με ξαναρωτούσε πόσο κάνει 1+1 ή επέμενε ξέρω γω πως κάνει 3. Τελείωσε η βάρδια και έλεγα αν με ξαναβάλουν μαζί του θα φύγω την ίδια ώρα. Πολλές κοπέλες έλεγαν τα ίδια και δεν άντεχαν. Μια ήταν παντρεμένη και την πλησίαζε επικίνδυνα κάνοντας της κανονικό πέσιμο. Η κοπέλα κάθε φορά είχε το άγχος μην την βάλουν σε πόστο που ήταν εκείνος, μόνοι τους. Ο άνθρωπος σου λέω έχει χοντρό πρόβλημα.
οι λογοι ειναι αδιαφοροι - κανεις δεν βγαζει ακρη με τα ''γιατι ''
μεγαλη μπαλλα παιζει ο τυπος
φεις του υπαρχει ;
δεν ασχολουμαι με τα ''γιατι'' δεν γνωριζω τους λογους - απο αυτα που γραφεις οχι καθαρο δεν του λες -- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 17:19Ό,τι πεις. Σου χαλάω εγώ χατίρι;Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 17:16περα απο πλακα - τον γουσταρεις- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 17:08
Βασικά φταίω που είμαι ευγενικός άνθρωπος![]()
φεις του υπαρχει ;![]()
Από πείσμα του είπα όχι ή για τους λόγους που ξέρεις μόνο εσύ.![]()
Δεν διάβασες τι του είπα; Ότι δεν θέλω σχέση και να μην ξαναβρεθούμε. Και όταν με έπρηζε κάθε 5 λεπτά του είπα να σταματήσει αυτό που κάνει, ότι είναι ενοχλητικό και δεν γουστάρω. + το τυπικό. Πόσο πιο καθαρό όχι; Το ότι είμαι ευγενικός άνθρωπος δεν το είπα τυχαία. Δυσκολεύομαι να "υψώνω" τους τόνους αλλά ΠΑΝΤΑ είμαι ξεκάθαρη. Δεν παίζω με τους ανθρώπους. Και τώρα θα το κάνω γιατί με κουράζει αυτή η φάση. Εκτός κι' αν προτιμάτε να γινόμαστε σκληρές και απότομες. Ο κάθε άνθρωπος χειρίζεται διαφορετικά τα θέματά του.Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 17:24δεν ασχολουμαι με τα ''γιατι'' δεν γνωριζω τους λογους - απο αυτα που γραφεις οχι καθαρο δεν του λες -- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 17:19Ό,τι πεις. Σου χαλάω εγώ χατίρι;Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 17:16
περα απο πλακα - τον γουσταρεις
φεις του υπαρχει ;![]()
που σε εξυπηρετει αυτο δεν θα εβγαζε ακρη ουτε εμπειροτατος ψυχολογος![]()
- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 17:29Δεν διάβασες τι του είπα; Ότι δεν θέλω σχέση και να μην ξαναβρεθούμε. Και όταν με έπρηζε κάθε 5 λεπτά του είπα να σταματήσει αυτό που κάνει, ότι είναι ενοχλητικό και δεν γουστάρω. + το τυπικό. Πόσο πιο καθαρό όχι; Το ότι είμαι ευγενικός άνθρωπος δεν το είπα τυχαία. Δυσκολεύομαι να "υψώνω" τους τόνους αλλά ΠΑΝΤΑ είμαι ξεκάθαρη. Δεν παίζω με τους ανθρώπους. Και τώρα θα το κάνω γιατί με κουράζει αυτή η φάση. Εκτός κι' αν προτιμάτε να γινόμαστε σκληρές και απότομες. Ο κάθε άνθρωπος χειρίζεται διαφορετικά τα θέματά του.Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 17:24δεν ασχολουμαι με τα ''γιατι'' δεν γνωριζω τους λογους - απο αυτα που γραφεις οχι καθαρο δεν του λες -- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 17:19
Ό,τι πεις. Σου χαλάω εγώ χατίρι;![]()
Τεσπα εγώ τότε ήμουν "ερωτευμένη" με άλλον. Το είχα γράψει κι' εδώ![]()
Καλά καλά. Θα ατο βρω μετά. Πρέπει να πάω για μάθημα στον μικρό.Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 17:37- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 17:29Δεν διάβασες τι του είπα; Ότι δεν θέλω σχέση και να μην ξαναβρεθούμε. Και όταν με έπρηζε κάθε 5 λεπτά του είπα να σταματήσει αυτό που κάνει, ότι είναι ενοχλητικό και δεν γουστάρω. + το τυπικό. Πόσο πιο καθαρό όχι; Το ότι είμαι ευγενικός άνθρωπος δεν το είπα τυχαία. Δυσκολεύομαι να "υψώνω" τους τόνους αλλά ΠΑΝΤΑ είμαι ξεκάθαρη. Δεν παίζω με τους ανθρώπους. Και τώρα θα το κάνω γιατί με κουράζει αυτή η φάση. Εκτός κι' αν προτιμάτε να γινόμαστε σκληρές και απότομες. Ο κάθε άνθρωπος χειρίζεται διαφορετικά τα θέματά του.Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 17:24
δεν ασχολουμαι με τα ''γιατι'' δεν γνωριζω τους λογους - απο αυτα που γραφεις οχι καθαρο δεν του λες -
![]()
- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 17:40Καλά καλά. Θα ατο βρω μετά. Πρέπει να πάω για μάθημα στον μικρό.Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 17:37- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 17:29
Δεν διάβασες τι του είπα; Ότι δεν θέλω σχέση και να μην ξαναβρεθούμε. Και όταν με έπρηζε κάθε 5 λεπτά του είπα να σταματήσει αυτό που κάνει, ότι είναι ενοχλητικό και δεν γουστάρω. + το τυπικό. Πόσο πιο καθαρό όχι; Το ότι είμαι ευγενικός άνθρωπος δεν το είπα τυχαία. Δυσκολεύομαι να "υψώνω" τους τόνους αλλά ΠΑΝΤΑ είμαι ξεκάθαρη. Δεν παίζω με τους ανθρώπους. Και τώρα θα το κάνω γιατί με κουράζει αυτή η φάση. Εκτός κι' αν προτιμάτε να γινόμαστε σκληρές και απότομες. Ο κάθε άνθρωπος χειρίζεται διαφορετικά τα θέματά του.
![]()
Με το άλλο ελεύθερα να κοροϊδέψεις όσο θες αφού θα ισχύει.![]()
Έλα το βρήκα. Έψαχνα κάνα 10λεπτο με λέξεις κλειδιά.Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2020, 17:43- Casper - έγραψε: 10 Ιουν 2020, 17:40Καλά καλά. Θα ατο βρω μετά. Πρέπει να πάω για μάθημα στον μικρό.
Με το άλλο ελεύθερα να κοροϊδέψεις όσο θες αφού θα ισχύει.![]()
![]()