Όχι. Πέταξε κωλοδάχτυλο στην πορτοκαλί κωλοτρυπίδα και της γύρισε την πλάτη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τραμπ και Πούτιν συμφώνησαν στην έναρξη ειρηνευτικών συνομιλιών και σε επισκέψεις των δυο ηγετών σε Μόσχα και Ουάσιγκτον
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Re: Τραμπ και Πούτιν συμφώνησαν στην έναρξη ειρηνευτικών συνομιλιών και σε επισκέψεις των δυο ηγετών σε Μόσχα και Ουάσιγ
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Τραμπ και Πούτιν συμφώνησαν στην έναρξη ειρηνευτικών συνομιλιών και σε επισκέψεις των δυο ηγετών σε Μόσχα και Ουάσιγ
Mετά μπορεί να έλθει η ώρα άλλων.
Όταν διέρρευσε η συνομιλία Μητσοτάκη - Τραμπ το 2019 νόμιζα ότι την έβγαλαν για διαφήμιση αλλά μπορεί να είναι αληθής.
Όταν είπε ο Μητσοτάκης στον Τραμπ ότι εάν κάνει γεώτρηση η Τουρκία στην περιοχή του τουρκολιβυκού μνημονίου θα την χτυπήσει ο Τραμπ του είπε : και τι θα γίνει κύριε Μητσοτάκη εάν χάσετε; και αυτός ανταπάντησε δεν θα χάσουμε.
Τελικά η γεώτρηση όμως δεν έγινε.Τώρα όμως;
- Dwarven Blacksmith
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Aυτό όμως που κάνει ο Τραμπ και δεν το έκανε κανένας άλλος Αμερικανός πρόεδρος είναι να ανακατεύει τα εσωτερικά του με τις διεθνείς εξελίξεις.Να λέει σε ξένο ηγέτη ο Ομπάμα σας έδωσε σκατά και εγώ σας δίνω όπλα και πήγανε να με μπλέξουν ότι είμαι κατάσκοπος της Ρωσίας λες και τα έκανε αυτά ο Ζελένσκι.
Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια που ούτε η Ελλάδα δεν τα κάνει,δεν έχω δει ποτέ Έλληνα πρωθυπουργό να κατηγορεί τους προηγούμενους πρωθυπουργούς μπροστά σε ξένους.
Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια που ούτε η Ελλάδα δεν τα κάνει,δεν έχω δει ποτέ Έλληνα πρωθυπουργό να κατηγορεί τους προηγούμενους πρωθυπουργούς μπροστά σε ξένους.
ελπιζω να καταλαβες τι ειδαν οι Αμερικανοι ... οχι ο Τραμπ η ο Βανς ... ενας τυπος μιας χωρας που οι Αμερικανοι μπορει να μην ηξεραν που βρισκεται ερχεται ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ενω τα παιρνει εδω και 3 χρονια χοντρα ... αυτο δεν θα εχει καλο τελος για την Ουκρανια
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δεν καταλαβαίνει βασικά κόνσεπτ όπως η συνέχεια του κράτους. Του πλουσιότερου μάλιστα. Πρωτοφανή πράματαπατησιωτης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 21:53 Aυτό όμως που κάνει ο Τραμπ και δεν το έκανε κανένας άλλος Αμερικανός πρόεδρος είναι να ανακατεύει τα εσωτερικά του με τις διεθνείς εξελίξεις.Να λέει σε ξένο ηγέτη ο Ομπάμα σας έδωσε σκατά και εγώ σας δίνω όπλα και πήγανε να με μπλέξουν ότι είμαι κατάσκοπος της Ρωσίας λες και τα έκανε αυτά ο Ζελένσκι.![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ξεφυγε η κατασταση εξαιτιας του Ζελενσκι και μετα ειπωθηκαν και απο τις δυο πλευρες πραγματα που δεν επρεπε να ειπωθουν.
.
.
Bασικα για να ξεπουλησει την χωρα του πηγε ο ανθρωπος και ζητησε αυτονοητα να γινει επισημως ο νταβατζης η αμερικη.nostromos έγραψε: 28 Φεβ 2025, 21:54
ελπιζω να καταλαβες τι ειδαν οι Αμερικανοι ... οχι ο Τραμπ η ο Βανς ... ενας τυπος μιας χωρας που οι Αμερικανοι μπορει να μην ηξεραν που βρισκεται ερχεται ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ενω τα παιρνει εδω και 3 χρονια χοντρα ... αυτο δεν θα εχει καλο τελος για την Ουκρανια
Δικαια τα αιτηματα του.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ειναι σχεδον αστειο χρυσαυγιτης να αποκαλει τους αλλους ηλιθιους.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 21:56Δεν καταλαβαίνει βασικά κόνσεπτ όπως η συνέχεια του κράτους. Του πλουσιότερου μάλιστα. Πρωτοφανή πράματαπατησιωτης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 21:53 Aυτό όμως που κάνει ο Τραμπ και δεν το έκανε κανένας άλλος Αμερικανός πρόεδρος είναι να ανακατεύει τα εσωτερικά του με τις διεθνείς εξελίξεις.Να λέει σε ξένο ηγέτη ο Ομπάμα σας έδωσε σκατά και εγώ σας δίνω όπλα και πήγανε να με μπλέξουν ότι είμαι κατάσκοπος της Ρωσίας λες και τα έκανε αυτά ο Ζελένσκι.![]()
Δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ συνεχεια του κρατους με Τραμπ σας το φωναζα.
Δεν υπαρχει επισης ΚΑΜΙΑ συνεχεια της μεταπολεμικης ταξης.
Επισης σας το φωναζα.
Οι Τραμπικοι ΔΕΝ αναγνωριζουν ΕΕ, ΝΑΤΟ και ΟΗΕ...
τα θεωρουν διεφθαρμενα νεοταξ ινστιτουτα που κατεστρεψαν την Αμερικη και συνολικα τη Δυση...
και εχουν απολυτο δικιο.
Οποτε ο Τραμπ θα στηριχτει στη νεα του Γιαλτα για να τα κατεδαφισει...
.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Είναι χαρακτηριστικό των χρυσαυγιτών.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Dwarven Blacksmith
Η συνέχεια του κράτους εξασφαλίζεται μέσω των αρσενικών απογόνων.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 21:56Δεν καταλαβαίνει βασικά κόνσεπτ όπως η συνέχεια του κράτους. Του πλουσιότερου μάλιστα. Πρωτοφανή πράματαπατησιωτης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 21:53 Aυτό όμως που κάνει ο Τραμπ και δεν το έκανε κανένας άλλος Αμερικανός πρόεδρος είναι να ανακατεύει τα εσωτερικά του με τις διεθνείς εξελίξεις.Να λέει σε ξένο ηγέτη ο Ομπάμα σας έδωσε σκατά και εγώ σας δίνω όπλα και πήγανε να με μπλέξουν ότι είμαι κατάσκοπος της Ρωσίας λες και τα έκανε αυτά ο Ζελένσκι.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 28 Φεβ 2025, 22:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- NewModelArmy
Ιστορικες στιγμες στο πχορουμΑρίστος έγραψε: 28 Φεβ 2025, 21:56 Ξεφυγε η κατασταση εξαιτιας του Ζελενσκι και μετα ειπωθηκαν και απο τις δυο πλευρες πραγματα που δεν επρεπε να ειπωθουν.
.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 21:13Συγκλονιστικός. Η μορφή του 21ου αιώνα, μέχρι τώρα τουλάχιστον.TRUMP: You either make a deal, or we’re out.
ZELENSKYY: A deal where Putin gets everything, and Ukraine gets nothing? That’s not peace—it’s a surrender.
TRUMP: You have to be thankful! We’ve given you a lot.
ZELENSKYY: Thankful? My people are dying. Our cities are burning. And you’re here demanding gratitude while threatening to cut us off?
TRUMP: You don’t have the cards right now.
ZELENSKYY: Because you held them. You delayed aid. You repeated Putin’s lies. You gave Russia an opening.
VANCE: Ukraine has to be realistic.
ZELENSKYY: Realistic? Russia is stealing our land, executing civilians, and kidnapping our children. What part of that should I be realistic about?
TRUMP: It’s gonna be very hard to do business like this, Volodymyr.
ZELENSKYY: Business? This isn’t a real estate deal. You can walk away. We can’t.
TRUMP: If I was president, this never would have happened!
ZELENSKYY: Because you would’ve just handed Ukraine over.
θυμασαι καποιον αλλο τυπο να τρωει γραβατες ...?Vance: "You went to Pennsylvania and campaigned for the opposition..."
Trump: "You're not winning this! You have a damn good chance of coming out ok because of us!
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 447 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
-