!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #1
παιδια να πειτε στην γυναικα σας τι να ψηφίσει, μην πεθάνει κανεις και περιμένουμε άδικα.
- Misty_Blue
enaon έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 19:52 παιδια να πειτε στην γυναικα σας τι να ψηφίσει, μην πεθάνει κανεις και περιμένουμε άδικα.
To scare myself with my own desert places.
Καθιστά κάθε κομμάτι ύποπτο
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Σ'αυτόν τον γύρο βλέπω σχολιοκάλυψη κοντά στο 50%. Μην ξεχνάτε ότι τα σχόλια που βάζετε στην εφαρμογή σώζονται στον server και θα φαίνονται ακόμα και σε επόμενα παιχνίδια. Το phorum σήμερα υπάρχει - αύριο δεν υπάρχει. Μόνο μέσω της εφαρμογής μπορείτε να είστε σίγουροι ότι μια μέρα τα εγγόνια σας θα βλέπουν τα σχόλιά σας και θα λένε με περηφάνια στους φίλους τους "κοίτα τί μαλακίες έγραφε ο μαλάκας ο παππούς μου".
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Γύρος #3 - Αποτελέσματα
Σχόλια ανά τραγούδι
Σχόλια ανά παίκτη
Συγκεντρωτικά αποτελέσματα
Κώδικας: Επιλογή όλων
# Τίτλος ∑ ALI DRE DRH JIM MAS MIS MOJ NOV POL SID ΑΝΔ ΜΠΙ ΝΥΧ ΠΑΛ
1 Johnny Marr - Hi Hello 112 # 7 12 2 10 10 10 7 12 10 10 10 7 5
2 Barclay James Harvest - Hard Hearted Woman 90 8 12 7 10 4 2 7 12 6 2 # 0 12 8
3 Emily Barker And The Red Clay Halo - Witch Of Pittenweem 73 3 3 5 6 5 4 5 10 5 # 8 6 10 3
4 Mercury Rev - Your Hammer, My Heart 64 5 6 4 8 0 # 8 5 4 12 2 5 5 0
5 Wrongkong - The People 63 4 # 1 1 3 8 12 4 10 5 6 2 0 7
6 Fex - Subways Of Your Mind (Like The Wind) 58 7 8 8 12 2 6 4 6 # 3 0 0 0 2
7 Crippled Black Phoenix - 444 54 10 5 # 4 0 3 6 0 2 6 7 1 6 4
8 Bardo Pond - Cracker Wrist 53 1 10 0 0 8 0 3 0 0 8 5 12 # 6
8 Corpo-Mente - Dorma 53 12 0 0 3 6 12 # 3 0 0 0 7 0 10
10 Vanishing Twin - Life Drummer 47 0 1 10 0 7 0 0 1 8 0 12 # 8 0
11 Jeff Tuohy - Bourbon Street 46 6 0 6 7 1 7 2 # 7 1 4 0 4 1
12 Λαμπρινή Ιωάννου - Στον Αχέροντα 43 0 2 2 5 12 5 1 2 0 7 0 4 3 #
13 Moonlight - Tabu 42 2 4 3 # 0 1 0 8 3 4 1 3 1 12
14 Hanne Hukkelberg - Embroidery ft. Emilie Nicolas 14 0 0 0 0 # 0 0 0 1 0 3 8 2 0
Spoiler
Γύρος #3 έγραψε:JIM: Ιδιαίτερα σκοτεινός και γοτθικός αυτός ο γύρος. Πολλά καλά τραγούδια συναντήσαμε.
NOV: Κατά γενική ομολογία πολύ καλός ο τρίτος γύρος, μπράβο παιδιά και εις ανώτερα
Johnny Marr - Hi Hello (ALI) έγραψε:MAS (10): Οκ με το που το άκουσα είπα αυτό είναι το πιο derivative πράγμα που έχω ακούσει. Όλα τα μέρη τα έχω ακούσει κάπου. Μετά διάβασα ότι το παιδί είναι απ'τους Smiths και είπα προφανές. Δεν θα γράψω τι μου θυμίζει το κάθε μέρος, αλλά θα το βαθμολογήσω ως αυτόνομο τραγούδι, που ναι είναι ανώτερο απ'τα υπόλοιπα
MOJ (10): Ωραιο κομματακι ..Smiths φαση χωρις Morrissey μου θυμιζει - ε τι περιμενες θα πειτε -και δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο αυτο αλλα παντως ξεχωριζει σ αυτον τον γυρο .
SID (10): Αυτό θα ήταν το 12άρι, άλλη μια τραγουδάρα του Marr, θα μπορούσε να είναι ένα ακόμη κλασσικό αριστούργημα των Smiths αλλά λείπει ο καταλύτης. Θα ήθελα πολύ να το ακούσω με την φωνή του Morrissey.
ΜΠΙ (10): Η αγάπη μου και η λατρεία μου !
Τι σημασία έχει αν τα δύο τραγούδια μοιάζουν, δικά του ειναι
Από τότε που έκοψε τις "κακές" παρέες δεν είναι το ίδιο ... Θεός
DRE (7): Το κόβω για πρώτο αυτό.
NOV (7): Και αυτό από τα πολύ καλά του γύρου
JIM (2): Καλούτσικο.
Barclay James Harvest - Hard Hearted Woman (ΑΝΔ) έγραψε:DRE (12): Κομματάρα.
NOV (12): Αγάπημένοι BJH, μετά από πολύ σκέψη παίρνουν τελικά το 12αρι
JIM (10): Εξαιρετική σύνθεση. Δραματική και παλιομοδότικη.
DRH (7): Πολύ ωραίο, αλλά χιλιοπαιγμένο...ιδιαίτερα σε παιχνίδια forumvision
...βέβαια άλλο φόρουμ εδώ...άλλοι παίκτες....άλλοι όμως;;;
MOJ (7): Γκρουπαρα οι BJH και γνωστο ωραιο κομματι αλλα εχουν και καλυτερα .
MAS (4): Nothing special αλλά ακούγεται ευχάριστα...
ΜΠΙ (0): Καταπληκτικό τραγούδι, όλα αιθέρια
Αλλά δεν βαθμολογώ χρήστες που βαριουνται
Ίσως όμως και να είναι κάποιος ζουμερ που μόλις το ανακάλυψε και τον αδικώ ...
Emily Barker And The Red Clay Halo - Witch Of Pittenweem (SID) έγραψε:NOV (10): Δεύτερο αλλά όχι καταϊδρομένο, πολύ καλό!
JIM (6): Αρχικά δεν μου έκανε κλικ αλλά συν τω χρόνω άρχισε να με κερδίζει. Έχει συναίσθημα και δραματική ατμόσφαιρα. Σε αγγίζει.
MAS (5): Ενδιαφέρον, κάποια άλλη μου θυμίζει έντονα αλλά δεν μου έρχεται
MOJ (5): εχει καλα στοιχεια αυτο . συμπαθητικο . απλα με κερδισαν αλλα πιο πολυ..
DRE (3): Σπάνια μ' αρέσουν folk.
ΠΑΛ (3): Η Μποφίλιου της Αυστραλίας;
SID (#): Τι τραγουδάρα έβαλα πάλι, με θαυμάζω
Mercury Rev - Your Hammer, My Heart (MIS) έγραψε:SID (12): Όσο το ακούω με αρέσει όλο και πιο πολύ, ομορφιά
JIM (8): Ένα Pina Colada στο τραπέζι 8 παρακαλώ!
MOJ (8): Ωραιο κομματακι φρεσκο.. γλυκουλι..μου ρθε να φαω ενα τσιζκεικ
DRE (6): Μάλλον θα πάει ψηλά αυτό.
NOV (5): Ενδιαφέρον, μ' άρεσε
MAS (0): meh, χέσε μας με το σφυρί σου!
Wrongkong - The People (DRE) έγραψε:MOJ (12): Στο πρωτο ακουσμα το ξεχωρισα στα 3 καλυτερα . στο 3ο ακουσμα σιγουρευτηκα για το 12αρι . Το πιο ενδιαφερον κομματι του γυρου . καλη επιλογη.
MAS (3): Οκ τραγούδι, δεν μ' αγγίζει όμως
ΜΠΙ (2): Μου άρεσε η τραγουδίστρια μόνη της, το υπόλοιπο πλαίσιο την ρίχνει
JIM (1): Ευχάριστο αλλά τίποτα ιδιαίτερο.
DRE (#): Από τους wrongkong ελπίζοντας να μην είναι το wrongsong.
Fex - Subways Of Your Mind (Like The Wind) (POL) έγραψε:JIM (12): Εύκολα το καλύτερο και πιο εθιστικό τραγούδι του γύρου. Είδα ότι ήταν και άγνωστης ταυτότητας για πολλά χρόνια, άρα έχει και story μυστηρίου από πίσω. Nice...
DRE (8): Καλό και αυτό αλλά δεν φτάνουν οι βαθμοί για ψηλότερα.
NOV (6): Πολύ καλό! Μ' άρεσε, θα μπορούσε να πάει πολύ ψηλότερα αλλά το αδικεί η ηχογράφηση, είχε πολλά καλά και ο γύρος
MOJ (4): The most mysterious song on the internet . αφου λυθηκε το μυστηριο θα κοιμηθω ησυχος σημερα .
MAS (2): Απ'τις καλές 80ίλες
ΜΠΙ (0): Αφελές σαν 80ς
Εισαγωγή to the moon and back
Φωνητικά σαν Διακοπές στο Σεραγεβο
Δεν μάσησα
Crippled Black Phoenix - 444 (DRH) έγραψε:MOJ (6): Ευχαριστη darkιλα θα λεγα .τιμια προσπαθεια ..
DRE (5): Για σκοταδόψυχους.
JIM (4): Βαρύ και σκοτεινό. Απειλητική ατμόσφαιρα στο ξεκίνημα και καπου ενδιάμεσα όπου επανέρχεται η εισαγωγή.
MAS (0): Πολύ droney, ίδιος ρυθμός για 7 λεπτά... δεν το παλεύω
NOV (0): Δεν με συγκίνησε ιδιαίτερα
Bardo Pond - Cracker Wrist (ΝΥΧ) έγραψε:ΜΠΙ (12): Ένα συγκρότημα που αγαπώ ήδη από τους Ντελικασσετεν
Στην αρχή νόμιζα πως το κορίτσι περιπλανιόταν στο δάσος .
Μετά ...
DRE (10): Ωραίο psychedelic και ας κουράζουν λίγο τα 9 του λεπτά.
MAS (8): Το 1ο μισό δεν λέει σαν τραγούδι, αλλά θα ταίριαζε ως soundtrack σε ταινία του Κούρκουλου, εκεί που τα καίει όλα ή που τον δέρνουν. Το 2ο μισό είναι σκέτο crunchy goodness (και πολύ noise). Θα αγνοήσω το 1ο μέρος...
SID (8): Δυνατό κομμάτι παρότι 9 λεπτά
MOJ (3): ανυποφορη μαστουρα σε ενα ακορντο στην αρχη και δυο μετα. ειχα ξεμεινει κι απο stuff..
DRH (0): Ιδέα μου είναι ή κάπου επαναλαμβάνεται ο ποιητής;;
JIM (0): Δύσκολο κομμάτι για ειδικές περιστάσεις.
NOV (0): Εύυκολα στο μηδέν
Corpo-Mente - Dorma (MOJ) έγραψε:ΜΠΙ (7): Πολύ καλοφτιαγμένο τραγούδι.
Δεν κατάλαβα αν μιλάνε σε εξαφανισμένη ή κατασκευασμένη γλώσσα αλλά και τα δύο είναι συν
MAS (6): Δεν ξέρω αν θα το ξανάκουγα αλλά ωραία βιολιά
JIM (3): Ένα συμπαθητικό μουσικό παραμύθι γοτθικού τρόμου που είχε την ατυχία να πέσει μέσα σε πολλές καλύτερες επιλογές.
DRE (0): Ω ωω ω ώωχ!!
DRH (0): Αν κυκλοφορούσε σε instrumental έκδοση θα ήταν ωραιότατο. Τι στριγγλιές είναι τούτες;;;
Vanishing Twin - Life Drummer (ΜΠΙ) έγραψε:DRH (10): ρα παμ παμ παμ
MAS (7): Οι κουδούνες μου θύμισαν χωριό (πρόβατα), παράλληλα στο μυαλό μου έπαιζαν οι sprockets: (link)
DRE (1): Τραλαλά
NOV (1): και το έσχατο βαθθμολογούμενο...
JIM (0): Ψιλοαδιάφορο...
ΜΠΙ (#): Υπέροχες βουκολικές κουδούνες
Jeff Tuohy - Bourbon Street (NOV) έγραψε:JIM (7): Βόλτα στο Μανχάταν στα τέλη της δεκαετίας του '50 για απογευματινό ουίσκυ σε μπαρ. Και το βράδυ προβολή του 12 Angry Men. Πολύ ανεβαστικό!
MOJ (2): not bad but not exceptional either που λεμε και στο New Orleans . ισως να το εκτιμουσα περισσοτερο με 2 ουγκιες Jim Beam..
MAS (1): Οκ για καμπαρέ
DRE (0): Όχι
ΜΠΙ (0): Άκρατος λαϊκισμός !!
Έβλεπα τον Μουζουράκη στο μυαλό μου
Sorry, δεν ακούγεται ολόκληρο εννοείται
NOV (#): Το δικό μου... Αν δεν το καταλάβατε
Λαμπρινή Ιωάννου - Στον Αχέροντα (ΠΑΛ) έγραψε:MAS (12): Μπράβο ρε αγορίνα/κοριτσίνα που το έβαλες, τώρα μιλάμε. Χίλιες φορές καλύτερο απ'τους Villagers of IC μπλιαχ
SID (7): Αυτή είναι η σύγχρονη λαική Ελληνική μουσική που θέλουμε, μπράβο. Και Αχέροντας το καλύτερο μπάνιο έβερ, αγαπάμε το ποτάμι αυτό.
JIM (5): Εμπνευσμένος συνδυασμός παραδοσιακού ελληνικού τραγουδιού και στονερ ροκ. Όσο κιτς είναι το βίντεο κλιπ, άλλο τόσο καλό είναι το τραγούδι.
ΜΠΙ (4): Δεν ξέρω πως να νιώσω ...
Την πρώτη φορά βαρεμάρα
Την δεύτερη ψιλο συμπάθεια
Αν προλάβω τρίτη ...
Ενώ την μπακάρουν στονερ αυτή βγάζει μελωδία σαν Παπακωνσταντίνου (Αθανάσιος)
Γιατί δεν κάνει τον όνομα της Λαμπρίνη ?
Χρειαζόμαστε πρωτοτυπία. Πώς θα κράζουν οι πχωροθμιται στο νήμα με τα σπάνια ονόματα ?
DRE (2): Δεν είναι του γούστου μου.
NOV (2): Κάπου είναι καλό, κάπου κουράζει...
MOJ (1): 3 φορες το ακουσα αλλα δεν με επεισε .. δεν μου φανηκε ταιριαστο το παντρεμα ηπειρωτικου με ροκ εδω . ισως να της παει καλυτερα το εντεχνο και να αφησει τα παντρεματα αυτα στους Villagers of Ioannina City που το χουν .
ΠΑΛ (#): Θα εκπλαγώ αν δεν διαβάσω κάποιο σχόλιο του τύπου: ''Ένα τέτοιο μας έτρωγε τις κότες/τα πρόβατα στπ χωριό''.
Moonlight - Tabu (JIM) έγραψε:NOV (8): Ιδιαίτερο! Πολύ καλό και αυτό
DRE (4): Καλό μουσικά αλλά η γλώσσα δεν το βοηθάει...
SID (4): Ωραίο τραγούδι με μίξη σλαβικού φολκ και μέταλ
ΜΠΙ (3): Ξεκίνα σαν Σάτι και συνεχίζει σαν Πολωνέζα Σάτιl
Αλλά καλύτερα
MAS (0): poppy metal, my worst enemy!
Hanne Hukkelberg - Embroidery ft. Emilie Nicolas (MAS) έγραψε:ΜΠΙ (8): Στεναχωρήθηκα από το λαϊκίστικο εφφέ μακράς επανάληψης φωνηέντων
DRE (0): Μάλλον βρήκα το πρώτο μηδέν.
JIM (0): Δεν με άγγιξε καθόλου σε αντίθεση με το έτερο "συγγενικό" κομμάτι του γύρου.
ΠΑΛ (0): Το αδικώ λίγο, αλλά χωρίς να είναι απαραίτητα κακό κομμάτι, κάτι δεν μου κολλάει. Ίσως να φταίει ο συγκεκριμένος συνδυασμός φωνητικών και μουσικής.
Σχόλια ανά παίκτη
Spoiler
DRE έγραψε:Barclay James Harvest - Hard Hearted Woman (12): Κομματάρα.
Bardo Pond - Cracker Wrist (10): Ωραίο psychedelic και ας κουράζουν λίγο τα 9 του λεπτά.
Fex - Subways Of Your Mind (Like The Wind) (8): Καλό και αυτό αλλά δεν φτάνουν οι βαθμοί για ψηλότερα.
Johnny Marr - Hi Hello (7): Το κόβω για πρώτο αυτό.
Mercury Rev - Your Hammer, My Heart (6): Μάλλον θα πάει ψηλά αυτό.
Crippled Black Phoenix - 444 (5): Για σκοταδόψυχους.
Moonlight - Tabu (4): Καλό μουσικά αλλά η γλώσσα δεν το βοηθάει...
Emily Barker And The Red Clay Halo - Witch Of Pittenweem (3): Σπάνια μ' αρέσουν folk.
Λαμπρινή Ιωάννου - Στον Αχέροντα (2): Δεν είναι του γούστου μου.
Vanishing Twin - Life Drummer (1): Τραλαλά
Corpo-Mente - Dorma (0): Ω ωω ω ώωχ!!
Jeff Tuohy - Bourbon Street (0): Όχι
Hanne Hukkelberg - Embroidery ft. Emilie Nicolas (0): Μάλλον βρήκα το πρώτο μηδέν.
Wrongkong - The People (#): Από τους wrongkong ελπίζοντας να μην είναι το wrongsong.
DRH έγραψε:Vanishing Twin - Life Drummer (10): ρα παμ παμ παμ
Barclay James Harvest - Hard Hearted Woman (7): Πολύ ωραίο, αλλά χιλιοπαιγμένο...ιδιαίτερα σε παιχνίδια forumvision
...βέβαια άλλο φόρουμ εδώ...άλλοι παίκτες....άλλοι όμως;;;
Bardo Pond - Cracker Wrist (0): Ιδέα μου είναι ή κάπου επαναλαμβάνεται ο ποιητής;;
Corpo-Mente - Dorma (0): Αν κυκλοφορούσε σε instrumental έκδοση θα ήταν ωραιότατο. Τι στριγγλιές είναι τούτες;;;
JIM έγραψε:Γύρος #3: Ιδιαίτερα σκοτεινός και γοτθικός αυτός ο γύρος. Πολλά καλά τραγούδια συναντήσαμε.
Fex - Subways Of Your Mind (Like The Wind) (12): Εύκολα το καλύτερο και πιο εθιστικό τραγούδι του γύρου. Είδα ότι ήταν και άγνωστης ταυτότητας για πολλά χρόνια, άρα έχει και story μυστηρίου από πίσω. Nice...
Barclay James Harvest - Hard Hearted Woman (10): Εξαιρετική σύνθεση. Δραματική και παλιομοδότικη.
Mercury Rev - Your Hammer, My Heart (8): Ένα Pina Colada στο τραπέζι 8 παρακαλώ!
Jeff Tuohy - Bourbon Street (7): Βόλτα στο Μανχάταν στα τέλη της δεκαετίας του '50 για απογευματινό ουίσκυ σε μπαρ. Και το βράδυ προβολή του 12 Angry Men. Πολύ ανεβαστικό!
Emily Barker And The Red Clay Halo - Witch Of Pittenweem (6): Αρχικά δεν μου έκανε κλικ αλλά συν τω χρόνω άρχισε να με κερδίζει. Έχει συναίσθημα και δραματική ατμόσφαιρα. Σε αγγίζει.
Λαμπρινή Ιωάννου - Στον Αχέροντα (5): Εμπνευσμένος συνδυασμός παραδοσιακού ελληνικού τραγουδιού και στονερ ροκ. Όσο κιτς είναι το βίντεο κλιπ, άλλο τόσο καλό είναι το τραγούδι.
Crippled Black Phoenix - 444 (4): Βαρύ και σκοτεινό. Απειλητική ατμόσφαιρα στο ξεκίνημα και καπου ενδιάμεσα όπου επανέρχεται η εισαγωγή.
Corpo-Mente - Dorma (3): Ένα συμπαθητικό μουσικό παραμύθι γοτθικού τρόμου που είχε την ατυχία να πέσει μέσα σε πολλές καλύτερες επιλογές.
Johnny Marr - Hi Hello (2): Καλούτσικο.
Wrongkong - The People (1): Ευχάριστο αλλά τίποτα ιδιαίτερο.
Bardo Pond - Cracker Wrist (0): Δύσκολο κομμάτι για ειδικές περιστάσεις.
Vanishing Twin - Life Drummer (0): Ψιλοαδιάφορο...
Hanne Hukkelberg - Embroidery ft. Emilie Nicolas (0): Δεν με άγγιξε καθόλου σε αντίθεση με το έτερο "συγγενικό" κομμάτι του γύρου.
MAS έγραψε:Λαμπρινή Ιωάννου - Στον Αχέροντα (12): Μπράβο ρε αγορίνα/κοριτσίνα που το έβαλες, τώρα μιλάμε. Χίλιες φορές καλύτερο απ'τους Villagers of IC μπλιαχ
Johnny Marr - Hi Hello (10): Οκ με το που το άκουσα είπα αυτό είναι το πιο derivative πράγμα που έχω ακούσει. Όλα τα μέρη τα έχω ακούσει κάπου. Μετά διάβασα ότι το παιδί είναι απ'τους Smiths και είπα προφανές. Δεν θα γράψω τι μου θυμίζει το κάθε μέρος, αλλά θα το βαθμολογήσω ως αυτόνομο τραγούδι, που ναι είναι ανώτερο απ'τα υπόλοιπα
Bardo Pond - Cracker Wrist (8): Το 1ο μισό δεν λέει σαν τραγούδι, αλλά θα ταίριαζε ως soundtrack σε ταινία του Κούρκουλου, εκεί που τα καίει όλα ή που τον δέρνουν. Το 2ο μισό είναι σκέτο crunchy goodness (και πολύ noise). Θα αγνοήσω το 1ο μέρος...
Vanishing Twin - Life Drummer (7): Οι κουδούνες μου θύμισαν χωριό (πρόβατα), παράλληλα στο μυαλό μου έπαιζαν οι sprockets: (link)
Corpo-Mente - Dorma (6): Δεν ξέρω αν θα το ξανάκουγα αλλά ωραία βιολιά
Emily Barker And The Red Clay Halo - Witch Of Pittenweem (5): Ενδιαφέρον, κάποια άλλη μου θυμίζει έντονα αλλά δεν μου έρχεται
Barclay James Harvest - Hard Hearted Woman (4): Nothing special αλλά ακούγεται ευχάριστα...
Wrongkong - The People (3): Οκ τραγούδι, δεν μ' αγγίζει όμως
Fex - Subways Of Your Mind (Like The Wind) (2): Απ'τις καλές 80ίλες
Jeff Tuohy - Bourbon Street (1): Οκ για καμπαρέ
Mercury Rev - Your Hammer, My Heart (0): meh, χέσε μας με το σφυρί σου!
Crippled Black Phoenix - 444 (0): Πολύ droney, ίδιος ρυθμός για 7 λεπτά... δεν το παλεύω
Moonlight - Tabu (0): poppy metal, my worst enemy!
MOJ έγραψε:Wrongkong - The People (12): Στο πρωτο ακουσμα το ξεχωρισα στα 3 καλυτερα . στο 3ο ακουσμα σιγουρευτηκα για το 12αρι . Το πιο ενδιαφερον κομματι του γυρου . καλη επιλογη.
Johnny Marr - Hi Hello (10): Ωραιο κομματακι ..Smiths φαση χωρις Morrissey μου θυμιζει - ε τι περιμενες θα πειτε -και δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο αυτο αλλα παντως ξεχωριζει σ αυτον τον γυρο .
Mercury Rev - Your Hammer, My Heart (8): Ωραιο κομματακι φρεσκο.. γλυκουλι..μου ρθε να φαω ενα τσιζκεικ
Barclay James Harvest - Hard Hearted Woman (7): Γκρουπαρα οι BJH και γνωστο ωραιο κομματι αλλα εχουν και καλυτερα .
Crippled Black Phoenix - 444 (6): Ευχαριστη darkιλα θα λεγα .τιμια προσπαθεια ..
Emily Barker And The Red Clay Halo - Witch Of Pittenweem (5): εχει καλα στοιχεια αυτο . συμπαθητικο . απλα με κερδισαν αλλα πιο πολυ..
Fex - Subways Of Your Mind (Like The Wind) (4): The most mysterious song on the internet . αφου λυθηκε το μυστηριο θα κοιμηθω ησυχος σημερα .
Bardo Pond - Cracker Wrist (3): ανυποφορη μαστουρα σε ενα ακορντο στην αρχη και δυο μετα. ειχα ξεμεινει κι απο stuff..
Jeff Tuohy - Bourbon Street (2): not bad but not exceptional either που λεμε και στο New Orleans . ισως να το εκτιμουσα περισσοτερο με 2 ουγκιες Jim Beam..
Λαμπρινή Ιωάννου - Στον Αχέροντα (1): 3 φορες το ακουσα αλλα δεν με επεισε .. δεν μου φανηκε ταιριαστο το παντρεμα ηπειρωτικου με ροκ εδω . ισως να της παει καλυτερα το εντεχνο και να αφησει τα παντρεματα αυτα στους Villagers of Ioannina City που το χουν .
NOV έγραψε:Γύρος #3: Κατά γενική ομολογία πολύ καλός ο τρίτος γύρος, μπράβο παιδιά και εις ανώτερα
Barclay James Harvest - Hard Hearted Woman (12): Αγάπημένοι BJH, μετά από πολύ σκέψη παίρνουν τελικά το 12αρι
Emily Barker And The Red Clay Halo - Witch Of Pittenweem (10): Δεύτερο αλλά όχι καταϊδρομένο, πολύ καλό!
Moonlight - Tabu (8): Ιδιαίτερο! Πολύ καλό και αυτό
Johnny Marr - Hi Hello (7): Και αυτό από τα πολύ καλά του γύρου
Fex - Subways Of Your Mind (Like The Wind) (6): Πολύ καλό! Μ' άρεσε, θα μπορούσε να πάει πολύ ψηλότερα αλλά το αδικεί η ηχογράφηση, είχε πολλά καλά και ο γύρος
Mercury Rev - Your Hammer, My Heart (5): Ενδιαφέρον, μ' άρεσε
Λαμπρινή Ιωάννου - Στον Αχέροντα (2): Κάπου είναι καλό, κάπου κουράζει...
Vanishing Twin - Life Drummer (1): και το έσχατο βαθθμολογούμενο...
Crippled Black Phoenix - 444 (0): Δεν με συγκίνησε ιδιαίτερα
Bardo Pond - Cracker Wrist (0): Εύυκολα στο μηδέν
Jeff Tuohy - Bourbon Street (#): Το δικό μου... Αν δεν το καταλάβατε
SID έγραψε:Mercury Rev - Your Hammer, My Heart (12): Όσο το ακούω με αρέσει όλο και πιο πολύ, ομορφιά
Johnny Marr - Hi Hello (10): Αυτό θα ήταν το 12άρι, άλλη μια τραγουδάρα του Marr, θα μπορούσε να είναι ένα ακόμη κλασσικό αριστούργημα των Smiths αλλά λείπει ο καταλύτης. Θα ήθελα πολύ να το ακούσω με την φωνή του Morrissey.
Bardo Pond - Cracker Wrist (8): Δυνατό κομμάτι παρότι 9 λεπτά
Λαμπρινή Ιωάννου - Στον Αχέροντα (7): Αυτή είναι η σύγχρονη λαική Ελληνική μουσική που θέλουμε, μπράβο. Και Αχέροντας το καλύτερο μπάνιο έβερ, αγαπάμε το ποτάμι αυτό.
Moonlight - Tabu (4): Ωραίο τραγούδι με μίξη σλαβικού φολκ και μέταλ
Emily Barker And The Red Clay Halo - Witch Of Pittenweem (#): Τι τραγουδάρα έβαλα πάλι, με θαυμάζω
ΜΠΙ έγραψε:Bardo Pond - Cracker Wrist (12): Ένα συγκρότημα που αγαπώ ήδη από τους Ντελικασσετεν
Στην αρχή νόμιζα πως το κορίτσι περιπλανιόταν στο δάσος .
Μετά ...
Johnny Marr - Hi Hello (10): Η αγάπη μου και η λατρεία μου !
Τι σημασία έχει αν τα δύο τραγούδια μοιάζουν, δικά του ειναι
Από τότε που έκοψε τις "κακές" παρέες δεν είναι το ίδιο ... Θεός
Hanne Hukkelberg - Embroidery ft. Emilie Nicolas (8): Στεναχωρήθηκα από το λαϊκίστικο εφφέ μακράς επανάληψης φωνηέντων
Corpo-Mente - Dorma (7): Πολύ καλοφτιαγμένο τραγούδι.
Δεν κατάλαβα αν μιλάνε σε εξαφανισμένη ή κατασκευασμένη γλώσσα αλλά και τα δύο είναι συν
Λαμπρινή Ιωάννου - Στον Αχέροντα (4): Δεν ξέρω πως να νιώσω ...
Την πρώτη φορά βαρεμάρα
Την δεύτερη ψιλο συμπάθεια
Αν προλάβω τρίτη ...
Ενώ την μπακάρουν στονερ αυτή βγάζει μελωδία σαν Παπακωνσταντίνου (Αθανάσιος)
Γιατί δεν κάνει τον όνομα της Λαμπρίνη ?
Χρειαζόμαστε πρωτοτυπία. Πώς θα κράζουν οι πχωροθμιται στο νήμα με τα σπάνια ονόματα ?
Moonlight - Tabu (3): Ξεκίνα σαν Σάτι και συνεχίζει σαν Πολωνέζα Σάτιl
Αλλά καλύτερα
Wrongkong - The People (2): Μου άρεσε η τραγουδίστρια μόνη της, το υπόλοιπο πλαίσιο την ρίχνει
Barclay James Harvest - Hard Hearted Woman (0): Καταπληκτικό τραγούδι, όλα αιθέρια
Αλλά δεν βαθμολογώ χρήστες που βαριουνται
Ίσως όμως και να είναι κάποιος ζουμερ που μόλις το ανακάλυψε και τον αδικώ ...
Fex - Subways Of Your Mind (Like The Wind) (0): Αφελές σαν 80ς
Εισαγωγή to the moon and back
Φωνητικά σαν Διακοπές στο Σεραγεβο
Δεν μάσησα
Jeff Tuohy - Bourbon Street (0): Άκρατος λαϊκισμός !!
Έβλεπα τον Μουζουράκη στο μυαλό μου
Sorry, δεν ακούγεται ολόκληρο εννοείται
Vanishing Twin - Life Drummer (#): Υπέροχες βουκολικές κουδούνες
ΠΑΛ έγραψε:Emily Barker And The Red Clay Halo - Witch Of Pittenweem (3): Η Μποφίλιου της Αυστραλίας;
Hanne Hukkelberg - Embroidery ft. Emilie Nicolas (0): Το αδικώ λίγο, αλλά χωρίς να είναι απαραίτητα κακό κομμάτι, κάτι δεν μου κολλάει. Ίσως να φταίει ο συγκεκριμένος συνδυασμός φωνητικών και μουσικής.
Λαμπρινή Ιωάννου - Στον Αχέροντα (#): Θα εκπλαγώ αν δεν διαβάσω κάποιο σχόλιο του τύπου: ''Ένα τέτοιο μας έτρωγε τις κότες/τα πρόβατα στπ χωριό''.
Κώδικας: Επιλογή όλων
# +/- ∑ Γ01 Γ02 Γ03 Γ04 Γ05 Γ06 Γ07 Γ08 Γ09 Γ10 Γ11 Γ12
1 +4 ALI 268 65 91 112
2 -1 DRE 251 104 84 63
3 SID 241 65 103 73
4 -2 MOJ 223 107 63 53
5 -1 DRH 211 83 74 54
6 MIS 204 78 62 64
7 -1 ΝΥΧ 193 94 46 53
8 POL 185 34 93 58
9 JIM 148 61 45 42
10 ΜΠΙ 138 30 61 47
11 NOV 115 14 55 46
= +3 ΑΝΔ 115 25 x 90
13 ΠΑΛ 73 20 10 43
14 -2 MAS 71 32 25 14
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- kongrosian
ρε για κοιτάτε η ΑλιΚατ!

αλλόκοτος γύρος, το δικο σου ηταν πολυ ωραίο, περίεργο.

μπράβο άλικατ ! με στείλατε αδιάβαστο αλλά χαλάλι ναούμ
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
Μάλλον δεν γίνεται να υπάρχει λίστα με το πλήρες νικ και τι εβαλε έκαστος, ψάχνουμε πόντους να αντιστοιχίσουμε
Απογοητεύτηκα για τα κομμάτια που στήριξα, δεν τράβηξαν
... εμένα με περίμενα στα πλέι οφ παραμονής
Απογοητεύτηκα για τα κομμάτια που στήριξα, δεν τράβηξαν
... εμένα με περίμενα στα πλέι οφ παραμονής
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Σας ευχαριστώ όλους.
Και ιδιαίτερα εκείνους που με τίμησαν με την βαθμολογία τους.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
ισως καταλαβα λαθος, αλλα αυτο δεν βοηθάει; η # δείχνει ποιο εβαλε ο καθε ενας.Μπίστης έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 21:43 Μάλλον δεν γίνεται να υπάρχει λίστα με το πλήρες νικ και τι εβαλε έκαστος

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση