!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κραχ στα ακίνητα!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Κραχ στα ακίνητα!
Χωρίς να έχω φθάσει σε παπαδημούλεια επίπεδα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Καθαρή απόδοση πάνω από έξι τα εκατό. Και με προσεκτικά επιλεγμένους νοικιάρηδες στους οποίους έκαμα καλή ξήγα την εποχή που όλοι νομίζανε ότι θα γίνουν πλούσιοι με πενήντα τετρ. στα πατήσια
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Στον αντενα πριν λιγο ,50 τρυραγωνικα φιλλεληνων,χωρις κουζίνα 550 ευτω ενοικιο.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ε αυτό λέω, πας Αγία Παρασκευή με 2-3 κατοστάρικα παραπάνω σε σπίτι 100 τετραγωνικά και πολύ πιο καινούργιο.perseus έγραψε: 26 Σεπ 2020, 07:19 Στον αντενα πριν λιγο ,50 τρυραγωνικα φιλλεληνων,χωρις κουζίνα 550 ευτω ενοικιο.
Η στρέβλωση της στρέβλωσης.
Σαν δραχμές τα λέτε τα κατοστάρικα. Άσε την αίσθηση ότι κάτω από 100τμ είσαι κλοσάρ 
Να υποθεσω είχες αγορασει το σπιτι χ και εβγαλες καθαρα 0.06χ το χρόνο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 25 Σεπ 2020, 23:46 Χωρίς να έχω φθάσει σε παπαδημούλεια επίπεδα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Καθαρή απόδοση πάνω από έξι τα εκατό. Και με προσεκτικά επιλεγμένους νοικιάρηδες στους οποίους έκαμα καλή ξήγα την εποχή που όλοι νομίζανε ότι θα γίνουν πλούσιοι με πενήντα τετρ. στα πατήσια
Αλλα ποσο εχει μεταβληθει η αξία του σπιτιου απο τότε;
- Δημοκρατικός
Το ανακαίνισες ή το νοικιάζεις σε μετανάστες;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 25 Σεπ 2020, 23:46 Χωρίς να έχω φθάσει σε παπαδημούλεια επίπεδα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Καθαρή απόδοση πάνω από έξι τα εκατό. Και με προσεκτικά επιλεγμένους νοικιάρηδες στους οποίους έκαμα καλή ξήγα την εποχή που όλοι νομίζανε ότι θα γίνουν πλούσιοι με πενήντα τετρ. στα πατήσια
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
https://www.kathimerini.gr/economy/5610 ... -lockdown/nick έγραψε: 27 Σεπ 2020, 15:32Να υποθεσω είχες αγορασει το σπιτι χ και εβγαλες καθαρα 0.06χ το χρόνο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 25 Σεπ 2020, 23:46 Χωρίς να έχω φθάσει σε παπαδημούλεια επίπεδα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Καθαρή απόδοση πάνω από έξι τα εκατό. Και με προσεκτικά επιλεγμένους νοικιάρηδες στους οποίους έκαμα καλή ξήγα την εποχή που όλοι νομίζανε ότι θα γίνουν πλούσιοι με πενήντα τετρ. στα πατήσια
Αλλα ποσο εχει μεταβληθει η αξία του σπιτιου απο τότε;
Capital gainsΤρέχουν με ένα εξαράκι
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Το ένα το ανακαίνισα και το νοίκιασα σε μέτα μέσω μητσοτακικής μκοΔημοκρατικός έγραψε: 27 Σεπ 2020, 15:45Το ανακαίνισες ή το νοικιάζεις σε μετανάστες;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 25 Σεπ 2020, 23:46 Χωρίς να έχω φθάσει σε παπαδημούλεια επίπεδα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Καθαρή απόδοση πάνω από έξι τα εκατό. Και με προσεκτικά επιλεγμένους νοικιάρηδες στους οποίους έκαμα καλή ξήγα την εποχή που όλοι νομίζανε ότι θα γίνουν πλούσιοι με πενήντα τετρ. στα πατήσια
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Για πείτε άνθρωποι της πιάτσας και γνώστες. Πουλάω ένα ακίνητο. Ο ενδιαφερόμενος μου δίνει το 60 % των χρημάτων μπροστά και τα υπόλοιπα με δόσεις μέσα σε έναν χρόνο. Να δεχτώ ; Γνωρίζετε προβλήματα που μπορούν να προκύψουν ;
Π.χ.
α) Το σπίτι περνάει απευθείας σε αυτόν χωρίς να έχει ξοφλήσει όλες τις δόσεις ; Παραμένει σε μένα μέχρι να εξοφλήσει και την τελευταία δόση ; Κάποια ενδιάμεση κατάσταση ;
β) Αν αποφασίσει να ξοφλήσει μέχρι ένα σημείο και μετά πάπαλα μπορεί να πρέπει να επιστρέψω όλα τα χρήματα πίσω ;
γ) Να του προτείνω να μην μπει στο σπίτι μέχρι να εξοφλήσει και την τελευταία δόση ;
δ) Για δόσεις που σου χρωστάει κάποιος, δεν σε πληρώνει και μπλέκεις δικαστικά πόσο σου κοστίζει ;
ε) Να του δεσμευθώ ηθικώς ότι θα τον περιμένω έναν χρόνο να μαζέψει όλο το ποσόν ή θα νομίζει πως δεν έχω άλλες προτάσεις και θα ρίξει την τιμή ;
Και γενικά ότι γνωρίζετε πείτε το.
Π.χ.
α) Το σπίτι περνάει απευθείας σε αυτόν χωρίς να έχει ξοφλήσει όλες τις δόσεις ; Παραμένει σε μένα μέχρι να εξοφλήσει και την τελευταία δόση ; Κάποια ενδιάμεση κατάσταση ;
β) Αν αποφασίσει να ξοφλήσει μέχρι ένα σημείο και μετά πάπαλα μπορεί να πρέπει να επιστρέψω όλα τα χρήματα πίσω ;
γ) Να του προτείνω να μην μπει στο σπίτι μέχρι να εξοφλήσει και την τελευταία δόση ;
δ) Για δόσεις που σου χρωστάει κάποιος, δεν σε πληρώνει και μπλέκεις δικαστικά πόσο σου κοστίζει ;
ε) Να του δεσμευθώ ηθικώς ότι θα τον περιμένω έναν χρόνο να μαζέψει όλο το ποσόν ή θα νομίζει πως δεν έχω άλλες προτάσεις και θα ρίξει την τιμή ;
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
-
talaipwros
60% μπροστά και δεν μπορεί να παρει στεγαστικο;Ζαποτέκος έγραψε: 09 Δεκ 2020, 14:51 Για πείτε άνθρωποι της πιάτσας και γνώστες. Πουλάω ένα ακίνητο. Ο ενδιαφερόμενος μου δίνει το 60 % των χρημάτων μπροστά και τα υπόλοιπα με δόσεις μέσα σε έναν χρόνο. Να δεχτώ ; Γνωρίζετε προβλήματα που μπορούν να προκύψουν ;
Π.χ.
Ναι ! Έτσι μου είπε. Να μην μπλέκω με στεγαστικά. Επειδή δεν έχω κάποια άλλη πρόταση από ιδιώτη ( από μεσίτες όμως που θέλουν συνεργασία αρκετές ) 2 χρόνια τώρα και ο τύπος ( νομίζω ) πως μένει κοντά στο ακίνητό μου, να του πω Δεσμεύομαι ηθικά να μην πουλήσω σε άλλον για έναν χρόνο ώστε να μαζέψεις όλο το ποσόν ;talaipwros έγραψε: 09 Δεκ 2020, 15:0760% μπροστά και δεν μπορεί να παρει στεγαστικο;Ζαποτέκος έγραψε: 09 Δεκ 2020, 14:51 Για πείτε άνθρωποι της πιάτσας και γνώστες. Πουλάω ένα ακίνητο. Ο ενδιαφερόμενος μου δίνει το 60 % των χρημάτων μπροστά και τα υπόλοιπα με δόσεις μέσα σε έναν χρόνο. Να δεχτώ ; Γνωρίζετε προβλήματα που μπορούν να προκύψουν ;
Π.χ.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
μπορεί να είναι μεγάλης ηλικίας και να μην του δίνουν.talaipwros έγραψε: 09 Δεκ 2020, 15:0760% μπροστά και δεν μπορεί να παρει στεγαστικο;Ζαποτέκος έγραψε: 09 Δεκ 2020, 14:51 Για πείτε άνθρωποι της πιάτσας και γνώστες. Πουλάω ένα ακίνητο. Ο ενδιαφερόμενος μου δίνει το 60 % των χρημάτων μπροστά και τα υπόλοιπα με δόσεις μέσα σε έναν χρόνο. Να δεχτώ ; Γνωρίζετε προβλήματα που μπορούν να προκύψουν ;
Π.χ.
Θα σου έλεγα να μην μπλέξεις με δόσεις. Αν θέλει ας μπλέξει αυτός με την τράπεζα. Σκέψου π.χ. χτύπα ξύλο αν πεθάνει ενώ σου χρωστάει και να τσακώνεσαι με τους κληρονόμους του. Αν δεν βρίσκεις άλλον περίμενε 1 χρόνο αν βρεις δωστο και νωρίτερα. Δικό του πρόβλημα είναι.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
talaipwros
Τι πα να πει να μην μπλέκω με στεγαστικά;
Πες του και συ " να μην μπλεκω με δόσεις "
Πες του και συ " να μην μπλεκω με δόσεις "
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση