!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Re: Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Sid Vicious έγραψε: 08 Μαρ 2021, 01:39
Highlander έγραψε: 08 Μαρ 2021, 01:31
Sid Vicious έγραψε: 08 Μαρ 2021, 01:27
Αμ δεν ξερεις απο αναρχια για αυτο δεν κατανοεις κυρ παντελη
Δεν έχω εντρυφήσει τόσο βαθιά ώστε να ξέρω ότι για να είσαι αναρχικός πρέπει να βρίζεις τους αναρχικους, να ξεροχυνεις με εθνικοθρησκευτικοφυλετικες μαλακίες και να λατρεύεις αστυνομική βία.
Και φασίστας και κομπλεξικος με λίγα λόγια.
Πηζεις πηζεις; :smt005:
Εγω για ποιο πράγμα να πηζω;
Δεν είμαι εγώ που κοιτάω να ξεφορτωθω καμια ρετσινια από πάνω μου :102:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Vasilis_Kotsampasis έγραψε: 08 Μαρ 2021, 01:06 Χμμμμμ

Εικόνα
Ε ναι, τι άλλο;

:smt005:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
NoMoreLice

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NoMoreLice »

Πάντα επίκαιρο
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

:scross:
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

σπάσανε τα πλευρά της κοινωνίας μας
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Επειδή βγήκε στο πάρκο λέει η άλλη ότι τον χτύπησαν.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Το βλεπω και ανεβάζω

''Διαβαζουμε'' οτι σουβλισαν και το σκυλο του παιδιου και κάνουν τωρα μπαρπεκιου εξω απο τα ΜΑΤ στην Καισαριανη

Επισης ''μου ειπαν'' οτι μετα εριξαν πετρελαιο στον κηπο του παιδιου για να μην ξαναφυτρωσει τιποτα.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Σέλευκας έγραψε: 08 Μαρ 2021, 01:47 Επειδή βγήκε στο πάρκο λέει η άλλη ότι τον χτύπησαν.
τα κλασικά μυθιστορήματα . :a040: σε λιγο θα πουν οτι χαθηκε και η ηλένια :a040:
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Δεν θα εκπλαγω καθολου αν τελικα μιλαει για 40χρονο ημιπιτσιρικα που επιτεθηκε στους τσεους και απλα κουραστηκε που αναγκαστηκε να τρεξει
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
3f3k
Phorum.gr user: letryf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 3f3k »

Αυτά τα "ήταν αγανακτισμένοι κάτοικοι" είναι trademark των φασιστών. Στα βίντεο φαινεται ξεκάθαρα τι έχει γίνει.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Μαρ 2021, 01:41 Όλο και καλύτερο γίνεται με τα γνωστά ζώα που λέγονται ΔΙΑΣ. Αλλά η μαρεβα. :lol:
Αστυνομικός σε γυναίκα στη Νέα Σμύρνη: «Πρέπει να σας γράψω, τα παράπονά σας στον Χαρδαλιά, δεν με ενδιαφέρουν τα παιδιά» (vid)

Η μαρτυρία μιας γυναίκας στη Νέα Σμύρνη ρίχνει φως στο επεισόδιο αστυνομικής βίας που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής (7/3).

Σύμφωνα με μαρτυρίες όλα ξεκίνησαν όταν οι μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο και έλεγξαν δύο ζευγάρια που κάθονταν με τις δύο 8χρονες κόρες τους σε ξεχωριστά παγκάκια.

Όπως περιγράφει η γυναίκα στην οποία έκαναν έλεγχο οι αστυνομικοί παρά το γεγονός ότι έδειξε τόσο το απαραίτητο μήνυμα όσο και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο της ζητήθηκε, τελικά της επιβλήθηκε πρόστιμο.

Μια ομάδα νεαρών που βρισκόταν κοντά στο σημείο έσπευσαν κοντά και ακολούθησε φραστικό επεισόδιο με τους αστυνομικούς. Στη συνέχεια ακολούθησε ο άγριος ξυλοδαρμός ενός νεαρού, ενώ έγιναν και 11 προσαγωγές.

Η γυναίκα αναφέρει στη μαρτυρία της στο Mega: «Κάποια στιγμή εκεί που καθόμασταν, σταματάνε τρεις μηχανές μπροστά μας και μας κάνουν νόημα με πολύ άσχημο τρόπο ‘’Τώρα φύγετε από εκεί’’. Ρωτάω ‘’για ποιον λόγο να φύγουμε;’’ και ο αστυνομικός μου απαντά ‘’δώστε μας τα κινητά, έχετε στείλει μηνύματα; Είναι άσκοπη μετακίνηση’’».

Τότε η γυναίκα είπε: «Συγνώμη περπατούσαμε και σταθήκαμε λίγο να ξαποστάσουμε», για να πάρει την εξής απάντηση από τον αστυνομικό: «Εγώ πρέπει να σας γράψω. Τα παράπονά σας στον Χαρδαλιά. Εγώ έχω εντολή να γράφω.

Η γυναίκα τότε του είπε: «Σας παρακαλώ σταματήστε να φωνάζετε, έχετε τρομοκρατήσει τα μικρά παιδιά», με τον αστυνομικό να της λέει: «Δεν μας ενδιαφέρουν τα παιδιά».

Στη συνέχεια νεαροί που ήταν κοντά αντιλήφθηκαν το περιστατικό και πλησίασαν με την γυναίκα να αναφέρει στη μαρτυρία της: «Βγάζει ο ένας αστυνομικός το γκλομπ και άρχισε να χτυπά τον νεαρό χωρίς λόγο. Να έχουν πέσει όλοι πάνω και να ρωτούν γιατί χτυπάει τον νεαρό. Τότε ένας αστυνομικός ήρθε και μου ζήτησε να του δώσω το κινητό μου. Του λέω μην με ακουμπήσεις, δεν έχεις κανένα δικαίωμα και προσπαθούσε να μου πάρει το κινητό από τα χέρια».
https://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/a ... owpT2MB9e0
η αστυνομια πηγε να κοψει προστιμα για κοβιντ και καποιοι επενεβησαν ... για ποιο λογο και τι δουλεια ειχανε να χωθουνε στους αστυνομικους ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Κορονοϊάκηδες Νέας Σμύρνης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

https://www.protothema.gr/greece/articl ... marturias/

Κορονοϊάκιας τρώει ξύλο:

δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Νon4me έγραψε: 08 Μαρ 2021, 01:50
Σέλευκας έγραψε: 08 Μαρ 2021, 01:47 Επειδή βγήκε στο πάρκο λέει η άλλη ότι τον χτύπησαν.
τα κλασικά μυθιστορήματα . :a040: σε λιγο θα πουν οτι χαθηκε και η ηλένια :a040:
Μην υποτιμάς το παλικάρι στο πάρκο που πήγε να βρει την κοπέλα του μετά από ένα χρόνο στην καραντίνα και εκεί που έτρεχε να τη φιλήσει του ήρθε το κλομπ στην κουρούπα.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Vasilis_Kotsampasis
Phorum.gr user: Skatompagasas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Vasilis_Kotsampasis »

Αρχίζει να θυμίζει τις κλειδωμένες μωρομάνες σε τουαλέτα καφετέριας στο Γαλάτσι απο αφηνιασμένους ματατζήδες λίγο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vasilis_Kotsampasis την 08 Μαρ 2021, 01:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Ρε βαρύμαγκα που τα έχεις και με την δημοσιουπαλληλία αλλά όλως τυχαίως όταν αφορά αστυνομία δεν βλέπω το ίδιο, το θέμα δεν είναι αν ο τυπάκος είναι κουφοντινικός, καραντινικός, Πανιώνιος, ΑΕΚτζής, αναρχά.
Πόπολο αναρχάρες μάρες φυλαχτείτε που έλεγε και ο Παυλαράς ο Σιδηρόπουλος.
Το ζήτημα είναι πως μία απλή υπόθεση προς ακινητοποίηση του κατέληξε σε αθέμιτη βία που είναι και άνανδρη.

Αλλά και με τη δική σου την βαρυμάγκικη λογική ας έκαναν τα ίδια σε μπράβους ή Ρομά...εκεί δεν τους παίρνει αλλά αμύνονται.

Το πρόβλημα με εσάς τους ψευτοφιλελε βαρύμαγκες πέραν του ότι είστε οι χρήσιμοι ηλίθιοι των κυβερνώντων είναι πως δεν καταλαβαίνετε πως το ξύλο δεν πέφτει μόνο σε ταραξίες ή σεσημασμένους αναρχάρες.

Τον τυπάκο ούτε παρέα θα τον κάνουμε ούτε θα πιούμε καφέ. Τον αστυνομικό όμως που πληρώνουμε με τους φόρους μας, αν πληρώνεις φόρο, δεν θέλουμε να χτυπάει σαν ψευτόμαγκας αλλά να επιτελεί τα καθήκοντα του ασκώντας αναλογική βία όποτε χρειαστεί.
Προφανώς δηλαδή αν ο τυπάκος είχε μαχαίρι, σιδερογροθιές και ήταν και κανα θεριό δεν θα καθόταν ο αστυνομικός να τον χαζεύει.

Over and out.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”