Ναι αλλά πρέπει να μην βλέπεται. Να είναι τελείως μπάζο.Naida έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:21Ε άρα μπορείς να είσαι φίλος με μια γυναίκα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:16 Επιβεβαιώνω ότι δεν μπορείς να είσαι φίλος με γυναίκα εκτός κι αν είναι μπάζο. Αυτά τα πράγματα είναι γνωστά. Τράβα να πεις στη γυναίκα σου ότι θα βγεις για καφέ με μια φίλη μουνάρα να δούμε πως θα αντιδράσει. Ναι. Το ξέρουν κι αυτές.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτευμένος με την κολλητή μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Ερωτευμένος με την κολλητή μου
Όπως το λες ακριβώς. Άρα μπορεί να είναι φίλος ένας άντρας με μια γυναίκα. End of storyΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:22Ναι αλλά πρέπει να μην βλέπεται. Να είναι τελείως μπάζο.Naida έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:21Ε άρα μπορείς να είσαι φίλος με μια γυναίκα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:16 Επιβεβαιώνω ότι δεν μπορείς να είσαι φίλος με γυναίκα εκτός κι αν είναι μπάζο. Αυτά τα πράγματα είναι γνωστά. Τράβα να πεις στη γυναίκα σου ότι θα βγεις για καφέ με μια φίλη μουνάρα να δούμε πως θα αντιδράσει. Ναι. Το ξέρουν κι αυτές.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Βασικά όχι ακριβώς. Κάποια στιγμή θα θέλεις να πας και με το μπάζο.Naida έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:25Όπως το λες ακριβώς. Άρα μπορεί να είναι φίλος ένας άντρας με μια γυναίκα. End of storyΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:22Ναι αλλά πρέπει να μην βλέπεται. Να είναι τελείως μπάζο.![]()
ετσι παιζω μπαλιτσα σε ολη τη ζωη μου. γιατι να ειναι μαστιγα;Namrail έγραψε: 26 Δεκ 2019, 10:14
Δεν τον απορρίπτουν γιατί παίζει σέιφ και δεν εκτίθεται σε καταστάσεις με ρίσκο απορριψης. Παίζει μόνο σε "κλειδωμένες" περιπτώσεις και μονο όταν η άλλη εκπέμπει ολοφάνερα θετικά vibes προς εκείνον.
Αυτή είναι μια μαστιγα της εποχής. Διότι όταν παίζεις σέιφ τότε αντικειμενικά χαμηλώνεις τις απαιτήσεις σου, αφού αποκλείεις από το ρεπερτόριο όλες εκείνες τις γυναίκες που η κατάκτηση τους μπορεί να εμπεριέχει το ρίσκο να απορριφθείς.
Σύνηθες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:29Βασικά όχι ακριβώς. Κάποια στιγμή θα θέλεις να πας και με το μπάζο.Naida έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:25Όπως το λες ακριβώς. Άρα μπορεί να είναι φίλος ένας άντρας με μια γυναίκα. End of storyΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:22
Ναι αλλά πρέπει να μην βλέπεται. Να είναι τελείως μπάζο.![]()
Όχι δεν θα θέλεις. Θα είναι φίλη σου

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ναι θα είναι φίλη σου. Είναι ωραία να έχεις φίλη γυναίκα. Ξεδιπλώνεις την ευαίσθητη πλευρά σου χωρίς φόβο. Επίσης καλό είναι να έχεις φίλη ψιλομπάζο γιατί συνήθως τα μπάζα σε ακούν σε αντίθεση με τις μουνάρες που απλά κάνουν πως ακούν. Όταν όμως έρθει η στιγμή. Πίνετε μαζί δυο τρια ποτάκια, μιλάτε για την άδικη ζωή. Τότε, για τον άντρα τουλάχιστον, το μπάζο μεταμορφώνεται. Το μπάζο γίνεται φακαμπλ.Naida έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:38Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:29Βασικά όχι ακριβώς. Κάποια στιγμή θα θέλεις να πας και με το μπάζο.Naida έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:25
Όπως το λες ακριβώς. Άρα μπορεί να είναι φίλος ένας άντρας με μια γυναίκα. End of story![]()
![]()
Όχι όχι. Δεν γίνεται. Ο κολλητός σου γίνεται φακαμπλ άμα πιεις; Δε γίνεται.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:44Ναι θα είναι φίλη σου. Είναι ωραία να έχεις φίλη γυναίκα. Ξεδιπλώνεις την ευαίσθητη πλευρά σου χωρίς φόβο. Επίσης καλό είναι να έχεις φίλη ψιλομπάζο γιατί συνήθως τα μπάζα σε ακούν σε αντίθεση με τις μουνάρες που απλά κάνουν πως ακούν. Όταν όμως έρθει η στιγμή. Πίνετε μαζί δυο τρια ποτάκια, μιλάτε για την άδικη ζωή. Τότε, για τον άντρα τουλάχιστον, το μπάζο μεταμορφώνεται. Το μπάζο γίνεται φακαμπλ.Naida έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:38Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:29
Βασικά όχι ακριβώς. Κάποια στιγμή θα θέλεις να πας και με το μπάζο.
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ο κολλητός γίνεται φακαμπλ όταν είναι μπάζο και πιεις. Αν είναι μουνάρα, είναι ήταν και θα είναι πάντα φακαμπλ.Naida έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:47Όχι όχι. Δεν γίνεται. Ο κολλητός σου γίνεται φακαμπλ άμα πιεις; Δε γίνεται.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:44Ναι θα είναι φίλη σου. Είναι ωραία να έχεις φίλη γυναίκα. Ξεδιπλώνεις την ευαίσθητη πλευρά σου χωρίς φόβο. Επίσης καλό είναι να έχεις φίλη ψιλομπάζο γιατί συνήθως τα μπάζα σε ακούν σε αντίθεση με τις μουνάρες που απλά κάνουν πως ακούν. Όταν όμως έρθει η στιγμή. Πίνετε μαζί δυο τρια ποτάκια, μιλάτε για την άδικη ζωή. Τότε, για τον άντρα τουλάχιστον, το μπάζο μεταμορφώνεται. Το μπάζο γίνεται φακαμπλ.
Στη δική σου περίπτωση, που μάλλον είσαι ωραίο κορίτσι, δοκίμασε να κάνεις αυτό που λέει ο ναμρειλ. Στειλ´ του ένα μνμ λίγο ερωτικό και πες μας πως θα αντιδράσει. Αν δεν είναι γκει.
Άμα βλέπεις και τον κολλητό σου φακαμπλ το δέχομαι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:53Ο κολλητός γίνεται φακαμπλ όταν είναι μπάζο και πιεις. Αν είναι μουνάρα, είναι ήταν και θα είναι πάντα φακαμπλ.Naida έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:47Όχι όχι. Δεν γίνεται. Ο κολλητός σου γίνεται φακαμπλ άμα πιεις; Δε γίνεται.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:44
Ναι θα είναι φίλη σου. Είναι ωραία να έχεις φίλη γυναίκα. Ξεδιπλώνεις την ευαίσθητη πλευρά σου χωρίς φόβο. Επίσης καλό είναι να έχεις φίλη ψιλομπάζο γιατί συνήθως τα μπάζα σε ακούν σε αντίθεση με τις μουνάρες που απλά κάνουν πως ακούν. Όταν όμως έρθει η στιγμή. Πίνετε μαζί δυο τρια ποτάκια, μιλάτε για την άδικη ζωή. Τότε, για τον άντρα τουλάχιστον, το μπάζο μεταμορφώνεται. Το μπάζο γίνεται φακαμπλ.
Στη δική σου περίπτωση, που μάλλον είσαι ωραίο κορίτσι, δοκίμασε να κάνεις αυτό που λέει ο ναμρειλ. Στειλ´ του ένα μνμ λίγο ερωτικό και πες μας πως θα αντιδράσει. Αν δεν είναι γκει.
Σχετικά για το αν είμαι ωραία,τρωγομαι παράπονο δεν έχω για μένα και όσους τελοσπάντων γοητευω.Για άλλον είμαι μπάζο ,γι' άλλον σαύρα. Ζωή να 'χω
Δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να του στείλω τέτοιο μνμ. Ιεροσυλία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Οκ. Αν είσαι ερπετό πάω πάσο. Έβγαινα με ένα ερπετό 4 χρόνια και ξέρω.Naida έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:58Άμα βλέπεις και τον κολλητό σου φακαμπλ το δέχομαι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:53Ο κολλητός γίνεται φακαμπλ όταν είναι μπάζο και πιεις. Αν είναι μουνάρα, είναι ήταν και θα είναι πάντα φακαμπλ.Naida έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:47
Όχι όχι. Δεν γίνεται. Ο κολλητός σου γίνεται φακαμπλ άμα πιεις; Δε γίνεται.
Σχετικά για το αν είμαι ωραία,τρωγομαι παράπονο δεν έχω για μένα και όσους τελοσπάντων γοητευω.Για άλλον είμαι μπάζο ,γι' άλλον σαύρα. Ζωή να 'χω
Το μνμ δεν το στέλνεις επειδή ξέρεις κατά βάθος τι θα ακολουθήσει. Οπότε συμφωνείς μαζί μας.
Που είδες να συμφωνώ; Το μνμ δεν το στέλνω γιατί αυτός θα πει ότι τον βλέπω ερωτικά. Όχι ότι φοβάμαι εγώ την απάντηση του. Και θα χαλάσω τη φιλία μου.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Δεκ 2019, 10:39Οκ. Αν είσαι ερπετό πάω πάσο. Έβγαινα με ένα ερπετό 4 χρόνια και ξέρω.Naida έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:58Άμα βλέπεις και τον κολλητό σου φακαμπλ το δέχομαι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:53
Ο κολλητός γίνεται φακαμπλ όταν είναι μπάζο και πιεις. Αν είναι μουνάρα, είναι ήταν και θα είναι πάντα φακαμπλ.
Το μνμ δεν το στέλνεις επειδή ξέρεις κατά βάθος τι θα ακολουθήσει. Οπότε συμφωνείς μαζί μας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Γιατί να χαλάσει η φιλία σας; Αν τον δεις να ενοχλείται (δεν θα γίνει) θα του πεις μετά ότι το έγραψες σε μια στιγμή αδυναμίας ξερω γω. Αν είναι πραγματικός φίλος θα στο συγχωρέσει.Naida έγραψε: 27 Δεκ 2019, 10:48Που είδες να συμφωνώ; Το μνμ δεν το στέλνω γιατί αυτός θα πει ότι τον βλέπω ερωτικά. Όχι ότι φοβάμαι εγώ την απάντηση του. Και θα χαλάσω τη φιλία μου.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Δεκ 2019, 10:39Οκ. Αν είσαι ερπετό πάω πάσο. Έβγαινα με ένα ερπετό 4 χρόνια και ξέρω.Naida έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:58
Άμα βλέπεις και τον κολλητό σου φακαμπλ το δέχομαι.
Αν το ενιωθε και το ηθελε ας το εγραφε, αφου δεν το θελει, για ποιο λογο να το κανει;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Δεκ 2019, 10:55Γιατί να χαλάσει η φιλία σας; Αν τον δεις να ενοχλείται (δεν θα γίνει) θα του πεις μετά ότι το έγραψες σε μια στιγμή αδυναμίας ξερω γω. Αν είναι πραγματικός φίλος θα στο συγχωρέσει.Naida έγραψε: 27 Δεκ 2019, 10:48Που είδες να συμφωνώ; Το μνμ δεν το στέλνω γιατί αυτός θα πει ότι τον βλέπω ερωτικά. Όχι ότι φοβάμαι εγώ την απάντηση του. Και θα χαλάσω τη φιλία μου.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Δεκ 2019, 10:39
Οκ. Αν είσαι ερπετό πάω πάσο. Έβγαινα με ένα ερπετό 4 χρόνια και ξέρω.
Και αν ο αλλος απαντησει ναι; Τι θα πει; Αααα, δεν το εγραψα σοβαρα, ηθελα μονο να δω τι θα απαντησεις;
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Μα το ξέρουμε ότι δεν το θέλει. Θα το γράψει μόνο για να επιβεβαιωθεί η θεωρία μας. Για την επιστήμη. Και ναι. Θα του πει μετά ότι το έγραψε ξερωγω αφού είχε πιει και δεν το εννοούσε.Custom_F έγραψε: 27 Δεκ 2019, 11:01Αν το ενιωθε και το ηθελε ας το εγραφε, αφου δεν το θελει, για ποιο λογο να το κανει;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Δεκ 2019, 10:55Γιατί να χαλάσει η φιλία σας; Αν τον δεις να ενοχλείται (δεν θα γίνει) θα του πεις μετά ότι το έγραψες σε μια στιγμή αδυναμίας ξερω γω. Αν είναι πραγματικός φίλος θα στο συγχωρέσει.Naida έγραψε: 27 Δεκ 2019, 10:48
Που είδες να συμφωνώ; Το μνμ δεν το στέλνω γιατί αυτός θα πει ότι τον βλέπω ερωτικά. Όχι ότι φοβάμαι εγώ την απάντηση του. Και θα χαλάσω τη φιλία μου.
Και αν ο αλλος απαντησει ναι; Τι θα πει; Αααα, δεν το εγραψα σοβαρα, ηθελα μονο να δω τι θα απαντησεις;![]()
Τι λες βρε γιατί να χαλάσει η φιλία μας; Και μενα αν μου έστελνε κάτι τέτοιο,θα ξενερωμα μετά δεν θα μπορούσα να το βλέπω το ίδιο. Ούτε να τον αγκαλιάζω θα μπορούσα ,ούτε να τον φιλάω και θα πρόσεχα την κάθε μου κίνηση.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Δεκ 2019, 10:55
Γιατί να χαλάσει η φιλία σας; Αν τον δεις να ενοχλείται (δεν θα γίνει) θα του πεις μετά ότι το έγραψες σε μια στιγμή αδυναμίας ξερω γω. Αν είναι πραγματικός φίλος θα στο συγχωρέσει.
Άμα έχεις στιγμές αδυναμίας στέλνεις σε πρώην,νυν, άκυρους. Όχι στον κολλητό σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 27 Δεκ 2019, 14:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...