!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θα πατε διακοπες το καλοκαιρι;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Ο, τι λεει ο τιτλος

Το δημοψήφισμα λήγει την 16 Οκτ 2018, 01:29

Ναι
28
41%
Οχι
30
44%
Δεν ξερω
5
7%
Θα μεταναστευσω
5
7%

Σύνολο ψήφων: 68

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Θα πατε διακοπες το καλοκαιρι;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 03 Αύγ 2018, 15:39
Naida έγραψε: 03 Αύγ 2018, 15:36
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 03 Αύγ 2018, 15:30 [

είχε βάλει μερικά μερη αλλά νομίζω δεν κατέληξε ή δεν θέλει να αποκαλύψει.
πάντως αν θέλει να δώσει λεφτά στο να κάτσει περισσότερες μέρες ,αναγκαστικά θα διαθέσει λιγότερα λεφτά για τον εξοπλισμό(βαλίτσα κτλ)
πιστεύω θα βρει.
Αν πάει για κάμπινγκ επειδή θα είναι και χωρίς αυτοκίνητο θα δυσκολευτεί με μεταφορά εξοπλισμού και βαλίτσας. Αν βρει δωμάτιο και πάρει επίσης μεγάλη βαλίτσα πάλι θα ταλαιπωρηθεί λίγο στη μεταφορά της λόγω έλλειψης αυτοκινήτου αλλά σίγουρα θα είναι πιο βολική.

Τσέκαρε και Χαλκιδική Ορέστη!
του είχα πει για σάκο αλλά θέλει να έχει ροδάκια για να την σέρνει.οπότε βαλίτσα (τις στενόμακρες ) θα θέλει.
Πήγα πριν λίγο στον Σκλαβενίτη και έπεσε το μάτι μου στις βαλίτσες

Εικόνα

Και είχε αυτές τις διαστάσεις. Πάντως για άντρα καλή φαίνεται αλλά δε πρόσεξα αν έχει ροδάκια
Εικόνα

Αλλά είχε και πιο μεγάλες και σκληρές με 40-50€
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Naida έγραψε: 03 Αύγ 2018, 16:49
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 03 Αύγ 2018, 15:39
Naida έγραψε: 03 Αύγ 2018, 15:36

Αν πάει για κάμπινγκ επειδή θα είναι και χωρίς αυτοκίνητο θα δυσκολευτεί με μεταφορά εξοπλισμού και βαλίτσας. Αν βρει δωμάτιο και πάρει επίσης μεγάλη βαλίτσα πάλι θα ταλαιπωρηθεί λίγο στη μεταφορά της λόγω έλλειψης αυτοκινήτου αλλά σίγουρα θα είναι πιο βολική.

Τσέκαρε και Χαλκιδική Ορέστη!
του είχα πει για σάκο αλλά θέλει να έχει ροδάκια για να την σέρνει.οπότε βαλίτσα (τις στενόμακρες ) θα θέλει.
Πήγα πριν λίγο στον Σκλαβενίτη και έπεσε το μάτι μου στις βαλίτσες

Εικόνα

Και είχε αυτές τις διαστάσεις. Πάντως για άντρα καλή φαίνεται αλλά δε πρόσεξα αν έχει ροδάκια
Εικόνα

Αλλά είχε και πιο μεγάλες και σκληρές με 40-50€
και μενα καλη μου φαίνεται.
για να κάνει την δουλειά του είναι μια χαρά.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Χα μολις γυρισα απο Σκλαβενιτη. Ρε συ λιγο ψευτικες μου φανηκαν. Θα αντεξουν; Οι σκληρες των 55 λιτρων εκαναν 36 ευρω. Αυτη η μαυρη και η μπλε στο ιδιο μεγεθος 19 ευρω. Οι λιγο μεγαλυτερες 23 ευρω και μια καφε με επεκταση και 4 ροδακια 55 ευρω. Πηρα ενα καπελο και ειπα να ρωτησω τα κοριτσια πρωτα. :)
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Ορέστης 35 έγραψε: 03 Αύγ 2018, 18:17 Χα μολις γυρισα απο Σκλαβενιτη. Ρε συ λιγο ψευτικες μου φανηκαν. Θα αντεξουν; Οι σκληρες των 55 λιτρων εκαναν 36 ευρω. Αυτη η μαυρη και η μπλε στο ιδιο μεγεθος 19 ευρω. Οι λιγο μεγαλυτερες 23 ευρω και μια καφε με επεκταση και 4 ροδακια 55 ευρω. Πηρα ενα καπελο και ειπα να ρωτησω τα κοριτσια πρωτα. :)
αυτή που κάνει 55 ευρώ είναι πιο πολλά λίτρα από αυτήν που κάνει 36 ευρώ;;;
Αυτές που κάνουν 19 ευρω εννοείται ότι θα είναι ψευτικούρα. αν δεν τις πολυφορτώσεις θα κάνουν την δουλειά σου αλλά δεν πιστεύω να σου κρατήσουν πολύ καιρό.
ο αδερφός μου είχε πάρει μια τέτοια κι έβαζε τα συμπράγκαλα όταν πήγαινε αυθημερόν στη θάλασσα(πετσέτες αντηλιακά,κτλ)
Ορέστης 35

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 03 Αύγ 2018, 18:32
Ορέστης 35 έγραψε: 03 Αύγ 2018, 18:17 Χα μολις γυρισα απο Σκλαβενιτη. Ρε συ λιγο ψευτικες μου φανηκαν. Θα αντεξουν; Οι σκληρες των 55 λιτρων εκαναν 36 ευρω. Αυτη η μαυρη και η μπλε στο ιδιο μεγεθος 19 ευρω. Οι λιγο μεγαλυτερες 23 ευρω και μια καφε με επεκταση και 4 ροδακια 55 ευρω. Πηρα ενα καπελο και ειπα να ρωτησω τα κοριτσια πρωτα. :)
Αυτές που κάνουν 19 ευρω εννοείται ότι θα είναι ψευτικούρα. αν δεν τις πολυφορτώσεις θα κάνουν την δουλειά σου αλλά δεν πιστεύω να σου κρατήσουν πολύ καιρό.
ο αδερφός μου είχε πάρει μια τέτοια κι έβαζε τα συμπράγκαλα όταν πήγαινε αυθημερόν στη θάλασσα(πετσέτες αντηλιακά,κτλ)
Ναι ειναι αρκετα μεγαλυτερη γυρω στα 75 εκ. Και πιο βαρια. Σε τι χρησιμευει να ειναι σκληρη η βαλιτσα;
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Ορέστης 35 έγραψε: 03 Αύγ 2018, 18:35
Ναι ειναι αρκετα μεγαλυτερη γυρω στα 75 εκ. Και πιο βαρια. Σε τι χρησιμευει να ειναι σκληρη η βαλιτσα;
στο να μην ξεφτίσει,και στο να αντέχει να βάλεις κι από πάνω άλλα πράγματα(πχ στο λεωφορείο που τις στοιβάζουν )
πιστεύεις ότι αυτη με τα πολλά λίτρα ,για αυτό το διάστημα σου χρησιμεύει;ή θα σε βόλευε και αυτή που κάνει 35 ευρώ;
Ορέστης 35

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 03 Αύγ 2018, 18:41

στο να μην ξεφτίσει,και στο να αντέχει να βάλεις κι από πάνω άλλα πράγματα(πχ στο λεωφορείο που τις στοιβάζουν )
πιστεύεις ότι αυτη με τα πολλά λίτρα ,για αυτό το διάστημα σου χρησιμεύει;ή θα σε βόλευε και αυτή που κάνει 35 ευρώ;
Οχι νομιζω ειναι λιγο πιο μεγαλη απο οτι χρειαζομαι. Φαινεται πιο καλοφτιαγμενη παντως. Τεσπα εμεις οι Σκρουτζ αυτα τραβαμε. Χανουμε μερες για να εξοικονομησουμε λιγα ευρω που τελικα θα σπαταλησουμε αλλου. Θα παρω βαλιτσα μια με τη μεθοδο α μπε μπα μπλομ και θα προσευχηθω να μη διαλυθει στο δρομο. Βασικα τα ροδακια να μη σπασουν χαχαχα.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Ορέστης 35 έγραψε: 03 Αύγ 2018, 18:49
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 03 Αύγ 2018, 18:41

Οχι νομιζω ειναι λιγο πιο μεγαλη απο οτι χρειαζομαι. Φαινεται πιο καλοφτιαγμενη παντως. Τεσπα εμεις οι Σκρουτζ αυτα τραβαμε. Χανουμε μερες για να εξοικονομησουμε λιγα ευρω που τελικα θα σπαταλησουμε αλλου. Θα παρω βαλιτσα μια με τη μεθοδο α μπε μπα μπλομ και θα προσευχηθω να μη διαλυθει στο δρομο. Βασικα τα ροδακια να μη σπασουν χαχαχα.
:003: :003:
Δε μας τρέχουν απο τα μπατζάκια ρε Ορέστη.
Ούτε εγώ έχω βαλίτσα.Θα έπαιρνα μια των γονιών μου αν πήγαινα πολλές μέρες ,και οι γονείς μου έχουν τις παραλληλόγραμμες. :o
Όπως και να έχει σκέψου τι πράγματα θα πάρεις.Βασικά βάλτα στο κρεβάτι σου και δες στο περίπου πόσο χώρο θα πιάσουν.Όλα,αντηλιακά,κρέμες,σαμπουάν,πετσέτες,ρούχα,εσώρουχα,παπούτσια και πάει λέγοντας!
Ξεκίνα αυτό πρώτα για να υπολογίσεις το μέγιστο χώρο,μήπως χρειαστεί να πάρεις είτε μικρότερη είτε μεγαλύτερη.
Ορέστης 35

Το εκανα και κατεληξα στο περιπου.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

:smt023 :smt023 :smt023

αποστολή εξετελέσθη!

ένα ένα βήμα και θα φτάσεις στον στόχο!
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Να δώσεις λίγα περισσότερα λεφτά για τη βαλίτσα για να σου κρατήσει.

Btw αύριο ξεκινάμε τις διακοπές!
Θα μπαίνω που κ που λογικά.
Να περάσετε όλοι τέλεια ότι κ αν κάνετε, να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε όπου και αν πάτε!
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ορέστη, τη μεγάλη να πάρεις για να χωράει και κανένα μπουφάν, γιατί μέχρι να αποφασίσεις θα' ρθουν τα Χριστούγεννα. :D

Ερμή, καλή ξεκούραση και ευχάριστη κούραση όπου και όπως θες. :wave
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

καλη ξεκουραση και καλα μπανια φιλαρακι :wave:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ερμής έγραψε: 03 Αύγ 2018, 21:13 Να δώσεις λίγα περισσότερα λεφτά για τη βαλίτσα για να σου κρατήσει.

Btw αύριο ξεκινάμε τις διακοπές!
Θα μπαίνω που κ που λογικά.
Να περάσετε όλοι τέλεια ότι κ αν κάνετε, να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε όπου και αν πάτε!
Τώρα μπορεις να πας! Καλα να περάσεις! Και να μη μπαίνεις καθόλου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Ορέστης 35 έγραψε: 03 Αύγ 2018, 19:00 Το εκανα και κατεληξα στο περιπου.
Ορέστη να πας σε κανα νησακι¨

Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”