!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νήμα καταποντισμού χρυσής αυγής vol2- R.I.P

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Re: Γιατι Καταποντιστηκε η χρυση αυγη;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Cavaliere έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 17:54
enterprise-psi έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 17:49Ναι ρε φίλε :smt005: και καπάκι φωτογραφίες που είχαν πάει και είχαν ψήσει στου Ρουμελιώτη και ο motherfucker :smt005:

Ή άλλο νήμα ήταν εκείνο;
Το νήμα λεγότανε Ο μουνουχισμένος τράγος του Ταϋγέτη.

Βουκολικό έπος. Να είναι καλά όλοι, όπου είναι. Αλλά κι εσύ δεν πήγες πίσω, σε άτομο που είχε το αστέρι του Δαυίδ, είπες, θα μάθω πού μένεις και θα σε γαμήσω και μετά είπες πως δεν ήσουν εσύ, κλπ. Ωραία χρόνια. Είχαμε μεγάλη πλάκα, πάντως, γιατί δεν έμεναν κακίες.
Καλά έτσι ξεκίνησε η φήμη στο ελεύθερο ότι είμαι μπάτσος ; :lol:
Αποκλείεται να ήμουν εγώ . Με τον Αλέξανδροζο και τουκιθλεμπομ βριζομασταν συνέχεια , αλλά όχι σε τέτοια άκρα, με τον Αλέξανδροζο μια φορά 3:00 το πρωί σταματήσαμε το βρισιδι και αρχίσαμε τα ανέκδοτα :smt005:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Nero

Re: Νήμα καταποντισμού χρυσής αυγής vol2- R.I.P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Lugozzi έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 18:00 Συνελθε φίλε
τώρα περιμένεις να συνέλθει; Δεν έχει επιστροφή αυτός, είναι καμένο χαρτί
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Golden Age έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 17:58
Nostalgia έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 17:52
Golden Age έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 17:47

ΟΙι σταυροί σε πρόσωπο, δεν παύουν να είναι ψήφοι υπερ του κόμματος του πολιτευομένου.

Όχι, δεν σταύρωνε αντίπαλο κάποιου. Σταύρωνε κάποιον που μάλλον είχε γραμμή να στηρίξει. Παίζεται βαθύ παιχνίδι.
Δεν υπαρχει αλλοιωση ως προς καποιο κομμα, διοτι δεν προσθεσε ψηφοδελτια. Σε ψηφοδελτια ασταυρωτα της καλπης προσθεσε σταυρους και δυστυχως αυτο γινεται απο ολα τα κομματα αναλογα την ελαστικοτητα του δικαστικου.
Που το ξέρεις ότι ήταν ασταύρωτο; Πιο πριν έλγες για "ανταγωνισμό υποψηφίων".

Πολύ φοβάμαι ότι η εκλογή σας οφείλεται σε νοθείες ΠΑΣΟΚων. Δυστυχώς πρέπει να επαναληφθούν οι εκλογές.
Μα το αρθρο που ανεβασες το λεει: "διότι πρόσθετε σταυρούς σε ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας!" αυτο σημαινει οτι σε ψηφοδελτια με 2 σταυρους εβαζε τον 3 κλπ. Δεν γραφει οτι προσθετε ψηφοδελτια κατι το οποιο ετσι και αλλιως ειναι αδυνατο να κανει μιας και θα πρεπει να σκισει ενα ψηφοδελτιο της καλπης και να το αλλαξει με αλλο. Προφανως δεν εχεις παει ποτε εκλογικος αντιπροσωπος.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Golden Age έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 17:58
Nostalgia έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 17:52
Golden Age έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 17:47

ΟΙι σταυροί σε πρόσωπο, δεν παύουν να είναι ψήφοι υπερ του κόμματος του πολιτευομένου.

Όχι, δεν σταύρωνε αντίπαλο κάποιου. Σταύρωνε κάποιον που μάλλον είχε γραμμή να στηρίξει. Παίζεται βαθύ παιχνίδι.
Δεν υπαρχει αλλοιωση ως προς καποιο κομμα, διοτι δεν προσθεσε ψηφοδελτια. Σε ψηφοδελτια ασταυρωτα της καλπης προσθεσε σταυρους και δυστυχως αυτο γινεται απο ολα τα κομματα αναλογα την ελαστικοτητα του δικαστικου.
Που το ξέρεις ότι ήταν ασταύρωτο; Πιο πριν έλγες για "ανταγωνισμό υποψηφίων".

Πολύ φοβάμαι ότι η εκλογή σας οφείλεται σε νοθείες ΠΑΣΟΚων. Δυστυχώς πρέπει να επαναληφθούν οι εκλογές.
Θα επαναληφθούν

Σε 4 χρόνια
Άβαταρ μέλους
pal
Μέλη που αποχώρησαν
Phorum.gr user: pal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pal »

enterprise-psi έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 18:01
Cavaliere έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 17:54
enterprise-psi έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 17:49Ναι ρε φίλε :smt005: και καπάκι φωτογραφίες που είχαν πάει και είχαν ψήσει στου Ρουμελιώτη και ο motherfucker :smt005:

Ή άλλο νήμα ήταν εκείνο;
Το νήμα λεγότανε Ο μουνουχισμένος τράγος του Ταϋγέτη.

Βουκολικό έπος. Να είναι καλά όλοι, όπου είναι. Αλλά κι εσύ δεν πήγες πίσω, σε άτομο που είχε το αστέρι του Δαυίδ, είπες, θα μάθω πού μένεις και θα σε γαμήσω και μετά είπες πως δεν ήσουν εσύ, κλπ. Ωραία χρόνια. Είχαμε μεγάλη πλάκα, πάντως, γιατί δεν έμεναν κακίες.
Καλά έτσι ξεκίνησε η φήμη στο ελεύθερο ότι είμαι μπάτσος ; :lol:
Αποκλείεται να ήμουν εγώ . Με τον Αλέξανδροζο και τουκιθλεμπομ βριζομασταν συνέχεια , αλλά όχι σε τέτοια άκρα, με τον Αλέξανδροζο μια φορά 3:00 το πρωί σταματήσαμε το βρισιδι και αρχίσαμε τα ανέκδοτα :smt005:
Ο Alexandroso τι έγινε? Δεν τον βλέπω εδώ.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

,κμξνηβωψ
bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

τι εγινε;
υπαρχω ακομα για το φορουμ!!!!!
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

enterprise-psi έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 18:01Καλά έτσι ξεκίνησε η φήμη στο ελεύθερο ότι είμαι μπάτσος ; :lol:
Ρε συ, το θυμάμαι καλά, στον τουκορεμάλι το είχες πει. Για το μπάτσος δεν θυμάμαι. Θυμάμαι το πρώτο θέμα που είπαμε οι 2 μας, για τα όρια ταχύτητας στην Ιταλία. Εγώ θυμάμαι που όντας συντονιστής Πολιτικής & Ιστορίας, θα ταξίδευα μέρες με το αμάξι, Ελλάδα-Γερμανία, και όσοι το ξέρανε ρίξανε σήμα, Παιδιά, βρίστε ελεύθερα, ο moderator είναι εν οδώ, (τότε δεν έμπαινα από κινητό, λέω για 2005), και φτάνω στη Νότια Γερμανία, μπαίνω από ένα πι σι, και βρίσκω ένα νήμα Ταϋγέτη- epur να το πιεις στο ποτήρι. Δεν βριζόντουσαν πλέον, διαγωνιζόντουσαν ποιός θα επινοήσει την πιο φευγάτη βρισιά. Αυτό που λες με τα ανέκδοτα, γινότανε, όταν δεν είχαμε νέες ιδέες στο βρισίδι, το ρίχναμε στην πλάκα. Εγώ έλεγα τον Άλκη αναγνώστη Αθηνοράματος.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Cavaliere έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 18:41
enterprise-psi έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 18:01Καλά έτσι ξεκίνησε η φήμη στο ελεύθερο ότι είμαι μπάτσος ; :lol:
Ρε συ, το θυμάμαι καλά, στον τουκορεμάλι το είχες πει. Για το μπάτσος δεν θυμάμαι. Θυμάμαι το πρώτο θέμα που είπαμε οι 2 μας, για τα όρια ταχύτητας στην Ιταλία. Εγώ θυμάμαι που όντας συντονιστής Πολιτικής & Ιστορίας, θα ταξίδευα μέρες με το αμάξι, Ελλάδα-Γερμανία, και όσοι το ξέρανε ρίξανε σήμα, Παιδιά, βρίστε ελεύθερα, ο moderator είναι εν οδώ, (τότε δεν έμπαινα από κινητό, λέω για 2005), και φτάνω στη Νότια Γερμανία, μπαίνω από ένα πι σι, και βρίσκω ένα νήμα Ταϋγέτη- epur να το πιεις στο ποτήρι. Δεν βριζόντουσαν πλέον, διαγωνιζόντουσαν ποιός θα επινοήσει την πιο φευγάτη βρισιά. Αυτό που λες με τα ανέκδοτα, γινότανε, όταν δεν είχαμε νέες ιδέες στο βρισίδι, το ρίχναμε στην πλάκα. Εγώ έλεγα τον Άλκη αναγνώστη Αθηνοράματος.
Τι να πω , μήπως ήταν μεμε που έλεγα τοτες "ξέρω πού μένεις" και "θα φέρω παρέα" ;

Αλλά τι σημασία έχει , του είχα πει πόσα άλλα, αλλά ζήτησα δημόσια συγνώμη στο παλαιό, ειμασταν 20χρονα πίσω από οθόνες :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

enterprise-psi έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 19:21Τι να πω , μήπως ήταν μεμε που έλεγα τοτες "ξέρω πού μένεις" και "θα φέρω παρέα" ;

Αλλά τι σημασία έχει , του είχα πει πόσα άλλα, αλλά ζήτησα δημόσια συγνώμη στο παλαιό, ειμασταν 20χρονα πίσω από οθόνες
Το πάρκινγκ του ΟΑΚΑ ήρθε αργότερα, γύρω στα 2007. Μέχρι τότε δεν υπήρχε επίσημο ρινγκ. Αλλά ο βαβυλώνιος το καθιέρωσε ως τόπο ανταλλαγής πολιτιστικών δρώμενων.
Ordem e Progresso.
Nero

Juno έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 22:40
this_man έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 14:39
blackpaint έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 00:02

ε, να ενας λογος παραπανω να κατσω (ο ενθουσιασμος σου δεν κρυβεται, γραμμη σ εμενα ηρθες)
Βρείτε κανα δωμάτιο εσείς οι δύο.
Με τίποτα. Πάρτον σπίτι σου.
Ζήτησα να κλειδωθεί το νήμα για να σωθεί απο τους τσακωμούς που προκαλείς . Άνοιξε, επανήλθε στα ίσια του για μερικές σελίδες και τώρα έρχεσαι πάλι να αρχίσεις απο την αρχή.Τι πρέπει να κάνω εγώ τώρα?

ας βγει κανένας συντονιστής στο τηλέφωνο να μου πει....
talaipwros

γενικη φιλικη συμβουλη προς απαντες

Λιστα αορατων και κεφαλι ησυχο, μεγαλη εφευρεση. Αρκει να την τηρειτε ευλαβικα ( όχι κάθε τρεις και λιγο κλικ να δειτε τι εγραψε ο άλλος)
Nero

talaipwros έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:02 γενικη φιλικη συμβουλη προς απαντες

Λιστα αορατων και κεφαλι ησυχο, μεγαλη εφευρεση. Αρκει να την τηρειτε ευλαβικα ( όχι κάθε τρεις και λιγο κλικ να δειτε τι εγραψε ο άλλος)
Δε δουλεύει στην περίπτωσή της σε συ. Τσακώνεται με μια ντουζίνα άτομα, πολλές φορές με παραπάνω από ένα άτομο ταυτόχρονα. Είναι κάτι δεκάδες οι παραθέσεις και βασικά μονοπωλεί το νήμα ο τσακωμός με τους διώκτες της. Πήγαινε πίσω να δεις τι γίνεται. Βασικά ζήτησα είτε να κλειδώσει το νήμα ή να φύγει τελείως γιατί είναι υπερβολικά πολλά τα ποστ για να διαγραφούν.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

talaipwros έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:02 γενικη φιλικη συμβουλη προς απαντες

Προσπάθησα, αλλά όταν μου γράφουν αυτά εδώ (δες spoiler στο αρχικό σχόλιο) viewtopic.php?f=63&t=12405#p717298

... και οι "συγγραφείς" δεν εξαφανίζονται ούτε για μία εβδομάδα, δεν μπορώ να τους αγνοώ. Πρέπει να τσεκάρω τι γράφουν για μένα. :102:

Εγώ ποτέ δεν επιτέθηκα με προσωπικές προσβολές και αντιχομινιές πρώτη, πάντα σχολίαζα απόψεις. Τώρα αν κάνω report ένα σχόλιο και λόγω φόρτου εργασίας, υποχρεώσεων κλπ παραμείνει κάποιες μέρες, θεωρώ λογικά να απαντήσω και εγώ και ας σβηστούν και τα δύο μετά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 10 Ιούλ 2019, 23:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
talaipwros

αγαπητε και αγαπητη -αν απλως δεν βλέπετε τι γραφει ο άλλος , δεν τσακωνεστε.

Εχω βρει την υγεια μου. 17 νοματους εχω εκει μεσα και εχω ανασανει, δεν μου λειπει κανεις τους. Ριχνει την πιεση, κανει την περιηγηση πιο καλη, ένα χαρμα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”