!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υποψήφιος περιφερειακός συμβουλος Ιασων Δουσης

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Δημοκράτης

Re: Υποψήφιος περιφερειακός συμβουλος Ιασων Δουσης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Υδράργυρος έγραψε: 02 Απρ 2019, 23:54
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Απρ 2019, 23:50
Υδράργυρος έγραψε: 02 Απρ 2019, 23:44 Τι ακουσες για τον περιφερειαρχη στις πυρκαγιες της ηλειας το 2007;
σου ζήτησα παρόμοια περίπτωση
κανείς δεν έχει τόσους νεκρούς στη θητεία του και μάλιστα από δύο διαφορετικά συμβάντα, πλημμύρα και πυρκαγιά
η Δούρου δεν έκανε τίποτα και παρ'όλο που προεκλογικά έλεγε πως "αν δε κάνει αντιπλημμυρικά και αντιπυρικά έργα θα πάει σπίτι της", τώρα και μετά από όλα όσα έγιναν όχι μόνο δεν πήγε σπίτι της αλλά έχει και το θράσος να ξανακατεβαίνει υποψήφια
κι εσύ θεωρείς ότι την κράζουμε επειδή είναι γυναίκα
τι να σου πω ρε μερκουρι
Στην ηλεια δεν καηκαν εκατον τοσα ατομα και καηκαν 60 χωρια; τι ακουσες για τον περιφερειαρχη;
Και μετα απο τοσα χρονια περικοπων, μνημονιων, λιτοτητας οι υπηρεσιες εχουν ξεχαρβαλωθει. Τωρα το μαθατε;
για την ηλεία ηλίθιε πήγε κόσμος στην φυλακή και δεν υπήρχε περιφερειάρχης
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Δημοκράτης έγραψε: 03 Απρ 2019, 00:04
Υδράργυρος έγραψε: 02 Απρ 2019, 23:54
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Απρ 2019, 23:50

σου ζήτησα παρόμοια περίπτωση
κανείς δεν έχει τόσους νεκρούς στη θητεία του και μάλιστα από δύο διαφορετικά συμβάντα, πλημμύρα και πυρκαγιά
η Δούρου δεν έκανε τίποτα και παρ'όλο που προεκλογικά έλεγε πως "αν δε κάνει αντιπλημμυρικά και αντιπυρικά έργα θα πάει σπίτι της", τώρα και μετά από όλα όσα έγιναν όχι μόνο δεν πήγε σπίτι της αλλά έχει και το θράσος να ξανακατεβαίνει υποψήφια
κι εσύ θεωρείς ότι την κράζουμε επειδή είναι γυναίκα
τι να σου πω ρε μερκουρι
Στην ηλεια δεν καηκαν εκατον τοσα ατομα και καηκαν 60 χωρια; τι ακουσες για τον περιφερειαρχη;
Και μετα απο τοσα χρονια περικοπων, μνημονιων, λιτοτητας οι υπηρεσιες εχουν ξεχαρβαλωθει. Τωρα το μαθατε;
για την ηλεία ηλίθιε πήγε κόσμος στην φυλακή και δεν υπήρχε περιφερειάρχης
Περιφερεια υπαρχει απο τον καποδιστρια της εποχης σημιτη. Αντε χασου
Δημοκράτης

ρε ηλίθιε δεν υπήρχε ο περιφερειάρχης με την λογική που υπάρχει σήμερα. Μη γράφεις μόνο μαλακίες
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Δε συμφωνω για το προσωπικο φταιξιμο της Δουρου, ειδικα για την πλημμυρα αλλα και για την πυρκαγια.

Εχει ομως πολιτικη ευθυνη. Τινα κανουμε ο καλυτερος να εισαι δε γινεται να εχεις 150 νεκρους στη βαρδια σου και να τη θεωρεις επιτυχημενη. Δεν επρεπε να ξανακατεβει. Δηλαδη με τι μουτρα ρε φιλε.

Επισης ακομα κι αν προσπερασουμε αυτα τα καταστροφικα γεγονοτα που ειμαι σιγουρος οτι θα βλεπουμε πιο συχνα με την κλιματικη αλλαγη, το εργο της στα υπολοιπα τα καθημερινα ειναι αθλιο. Ιδιαιτερα με τα σκουπιδια δεν εκανε τι-πο-τα.
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

foscilis έγραψε: 03 Απρ 2019, 00:24 το εργο της στα υπολοιπα τα καθημερινα ειναι αθλιο. Ιδιαιτερα με τα σκουπιδια δεν εκανε τι-πο-τα.
Ναι, αλλά έδωσε τα 20 εκατομμύρια για να προχωρήσει το πρότζεκτ του Μελισσανίδη με το γήπεδο της Άεκ.
Τα λέω καλά Μερκούρη;
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Απρ 2019, 23:58 και στη τελική δεν νομίζω ο εισαγγελέας να άσκησε δίωξη στη Δούρου λόγω του φύλου της
οπότε το αφήγημα περί στοχοποίησης επειδή είναι γυναίκα εκτός από γελοίο είναι και σεξιστικό
οι γυναίκες είναι ίσες με τους άνδρες και πρέπει να αντιμετωπίζονται ισότιμα, το να μην τους καταλογίζονται ευθύνες επειδή είναι γυναίκες είναι πατριαρχική αντίληψη
Μη θεοποιεις τους εισαγγελεις. Αλλα και παλι οι δικαστες βσλανε 15 ονοματα υπευθυνων ως οφειλαν, το σκαι και το πρωτο θεμα ειναι που εστιασανε στη δουρου και σε κανεναν αλλον επειδη ειναι επιλογη του τσιπρα αλλα εινσι και νεα γυναικα. Αμα ηταν αντρας της νδ ή θα το προδπερνουσαμε ή θα λεγαμε υπερβολικη διωξη
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

kameron έγραψε: 03 Απρ 2019, 00:29
foscilis έγραψε: 03 Απρ 2019, 00:24 το εργο της στα υπολοιπα τα καθημερινα ειναι αθλιο. Ιδιαιτερα με τα σκουπιδια δεν εκανε τι-πο-τα.
Ναι, αλλά έδωσε τα 20 εκατομμύρια για να προχωρήσει το πρότζεκτ του Μελισσανίδη με το γήπεδο της Άεκ.
Τα λέω καλά Μερκούρη;
Καλα τα λες. Αλλα 1) συζηταμε αλλο θεμα, 2) εγω εχω προβλημα με αυτο, εσυ εχεις; γιατι το θεμα αυτο εχει ξρκινησει επι σγουρου
Άβαταρ μέλους
kameron

Υδράργυρος έγραψε: 03 Απρ 2019, 00:34 εγω εχω προβλημα με αυτο, εσυ εχεις; γιατι το θεμα αυτο εχει ξρκινησει επι σγουρου
Φυσικά και έχω, για τον Σγουρό δεν ξέρουμε εάν θα ήταν τόσο γενναιόδωρος προς το συγκεκριμένο αρχιδιαπλεκόμενο στον οποίον γενικώς ο σύριζα έχει κάνει κάθε δυνατή εξυπηρέτηση.
Γενικά, η σύγκριση μεταξύ Σγουρού και Δούρου δεν νομίζω ότι συμφέρει τη Δούρου όσο πασοκομοντέλο και αν ήταν ο πρώτος. Αλλά, εσύ γιατί εξανίστασαι; Το 2010 και με τη δική σου ψήφο δεν είχε βγει ο Σγουρός;
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

kameron έγραψε: 03 Απρ 2019, 00:59
Υδράργυρος έγραψε: 03 Απρ 2019, 00:34 εγω εχω προβλημα με αυτο, εσυ εχεις; γιατι το θεμα αυτο εχει ξρκινησει επι σγουρου
Φυσικά και έχω, για τον Σγουρό δεν ξέρουμε εάν θα ήταν τόσο γενναιόδωρος προς το συγκεκριμένο αρχιδιαπλεκόμενο στον οποίον γενικώς ο σύριζα έχει κάνει κάθε δυνατή εξυπηρέτηση.
Τόσα του δινε και ο Σγουρός. ΚΑι ο Σαμαράς κάθε δυνατή εξυπεραίτηση έκανε στον Μέγα Κουρουπλατη. Δικηγόρος του ο Φαύλος που έπινε πρωινό καφέ με τον Σαμαρά
Άβαταρ μέλους
kameron

Υδράργυρος έγραψε: 03 Απρ 2019, 01:00
Τόσα του δινε και ο Σγουρός. ΚΑι ο Σαμαράς κάθε δυνατή εξυπεραίτηση έκανε στον Μέγα Κουρουπλατη. Δικηγόρος του ο Φαύλος που έπινε πρωινό καφέ με τον Σαμαρά
Άρα, τι μου λες; Ότι η Δούρου και ο Τσίπρας του κάνουν ότι ακριβώς και οι προηγούμενοι. Μπόνους τα αθλητικά και η αβάντα προς την Άεκ, ιδιαίτερα κατά την περίοδο Κοντονή.

Από πλευράς έργου συνολικά στην Αττική, ο πασοκάνθρωπος Σγουρός υπήρξε καλύτερος σε σχέση με τη Δούρου.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

kameron έγραψε: 03 Απρ 2019, 01:05
Υδράργυρος έγραψε: 03 Απρ 2019, 01:00
Άρα, τι μου λες; Ότι η Δούρου και ο Τσίπρας του κάνουν ότι ακριβώς και οι προηγούμενοι.

Από πλευράς έργου συνολικά στην Αττική, ο πασοκάνθρωπος Σγουρός υπήρξε καλύτερος σε σχέση με τη Δούρου.
Αφού δε ζεις στην Αττική, ούτε καν στην Ελλάδα, θα μας πεις για το έργο της περιφέρειας;
Άβαταρ μέλους
kameron

Υδράργυρος έγραψε: 03 Απρ 2019, 01:07
Αφού δε ζεις στην Αττική, ούτε καν στην Ελλάδα, θα μας πεις για το έργο της περιφέρειας;
Στην Αττική ζω εδώ και καιρό.
Επί Σγουρού η περιφέρεια δούλευε καλύτερα, με περισσότερα έργα και ας έπεσε στη δύσκολη περίοδο μέχρι το 2014.
Δημοκράτης

θα μας πει η κάλπη σε 50 μερούλες πόσο καλά τα πήγε η Δούρου
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

κάπου εδώ να θυμήσουμε πως κάποτε η Δούρου μιλούσε για ανθρώπους που θα πάνε τη χώρα 500 χρόνια πίσω
τελικά τη περιφέρειά της πόσα χρόνια τη μπροστά πήγε είπαμε;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Πολύ κακή υποψηφιότητα. Μια μετριοπαθή σοβαρή αδερφή σίγουρα θα πρέπει να κατεβάζουμε πλέον, αλλά αυτός είναι κλόουν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”