!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θεά

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Θεά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

gassim έγραψε: 14 Απρ 2018, 03:02 φαντάζομαι οτι προσπέρασες και αυτό το τουίτ

https://twitter.com/kaimporei/status/984544013373108224

γιατί δεν γίνεται να μας λες οτι όλοι οι θάνατοι είναι το ίδιο τραγικοί αλλά να θεωρείς θεά αυτή που γράφει στ αρχίδια της τον συγκεκριμένο θάνατο.
Ναι αυτό δεν το είδα καθόλου. Αλλά να σου πω κάτι; Με έχω ικανό να πω χειρότερα. Δεν ξέρω σε τι μουντ ήτανε στη συγκεκριμένη φάση και σε τι ήθελε πεισματικά να αντιδράσει, Γιατί φαίνεται χίλια τα εκατό ότι παίζει κάτι τέτοιο.Όπως κατηγορείς την απάντηση αυτή θα πρέπει να κατηγορήσεις και την ερώτηση. Πόση μαλακία ρε φίλε; Πας σε έναν που παίζει μπαρμπούτι τα νευρά του και τον ρωτάς κάτι ανθρωπιστικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 14 Απρ 2018, 03:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Αν πας στην κηδεία να περιγελάσεις τους θρηνούντες είναι αντικοινωνική πράξη, αν το κάνεις διαδικτυακά είσαι θεά ε ;
ειλικρινά δεν βλέπω την διαφορά.

Δεν συζητάμε τι πιστευεις εσυ για τον στρατό, ούτε μας ενδιαφέρει.
Άβαταρ μέλους
gassim

Χαοτικός έγραψε: 14 Απρ 2018, 03:12
gassim έγραψε: 14 Απρ 2018, 03:02 φαντάζομαι οτι προσπέρασες και αυτό το τουίτ

https://twitter.com/kaimporei/status/984544013373108224

γιατί δεν γίνεται να μας λες οτι όλοι οι θάνατοι είναι το ίδιο τραγικοί αλλά να θεωρείς θεά αυτή που γράφει στ αρχίδια της τον συγκεκριμένο θάνατο.
Ναι αυτό δεν το είδα καθόλου. Αλλά να σου πω κάτι; Με έχω ικανό να πω χειρότερα. Δεν ξέρω σε τι μουντ ήτανε στη συγκεκριμένη φάση και σε τι ήθελε πεισματικά να αντιδράσει, Γιατί φαίνεται χίλια τα εκατό ότι παίζει κάτι τέτοιο.Όπως κατηγορείς την απάντηση αυτή θα πρέπει να κατηγορήσεις και την ερώτηση. Πόση μαλακία ρε φίλε; Πας σε έναν που παίζει μπαρμπούτι τα νευρά του και τον ρωτάς κάτι ανθρωπιστικό.
Τα ίδια μπορούν να πουν τότε και όσοι της εύχονται καρκίνους. Που ξέρεις σε τι μουντ ήταν οι καημένοι....
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

gassim έγραψε: 14 Απρ 2018, 03:12 Αν πας στην κηδεία να περιγελάσεις τους θρηνούντες είναι αντικοινωνική πράξη, αν το κάνεις διαδικτυακά είσαι θεά ε ;
ειλικρινά δεν βλέπω την διαφορά.

Δεν συζητάμε τι πιστευεις εσυ για τον στρατό, ούτε μας ενδιαφέρει.
Άσε τις μπηχτές αν δεν έχεις τι άλλο υποστηρίξεις. Εγώ πρώτος είπα ότι δεν με ενδιαφέρει η άποψη συγκριμένων χρηστών που πόσταραν εδώ, για το θέμα του συγκινησιακού τους συναρτήσει του έργου του εκλιπόντος.
και ήταν απάντηση σε κάτι που ήδη μου είχαν θέσει αυτοί οι χρήστες. Τώρα εσείς δεν ξέρω ποιοι είστε αγαπητό μέλος ομάδας
και δεν μ' ενδιαφέρει τι σας ενδιαφέρει.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

52 τουιτς την ημέρα κάθε μέρα για 6 χρόνια, Θεά.
Άβαταρ μέλους
gassim

ωραία πες στους συγκεκριμένους χρήστες την άποψη σου για τον στρατό και με εμας εδω (είμαστε παρέα) περιόρισε την κουβέντα σου στο θέμα της περιύβρισης νεκρού που θεωρείς θεική πράξη.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

enaon έγραψε: 14 Απρ 2018, 03:18 52 τουιτς την ημέρα κάθε μέρα για 6 χρόνια, Θεά.
η δουλειά δεν είναι ντροπή ε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

gassim έγραψε: 14 Απρ 2018, 03:22 ωραία πες στους συγκεκριμένους χρήστες την άποψη σου για τον στρατό και με εμας εδω (είμαστε παρέα) περιόρισε την κουβέντα σου στο θέμα της περιύβρισης νεκρού που θεωρείς θεική πράξη.

Φώναξε τον άλλον εσύ μου την έσπασες.

Δεν θεωρώ θεϊκή πράξη την περιύβριση νεκρού. Αγγίζεις τα όρια της παράκρουσης.

enaon έγραψε: 14 Απρ 2018, 03:18 52 τουιτς την ημέρα κάθε μέρα για 6 χρόνια, Θεά.
Μπορεί να είναι καθηλωμένη σε αμαξίδιο. Τι σε κόφτει; ότι εμείς εδώ τώρα που μπαίνουμε για χρόνια και κάθε μέρα σχεδόν
είμαστε πρώτης ποιότητας.

Πόσο ζηλεύω την ανθρωπιά και τη φυσιολογικότητα που έχουν πολλοί γαμώτο! :c005:
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

δεν με κόφτει, προσπαθώ να σε στηρίξω κάπως. Είπαμε λέει σαχλες τώρα συγκεκριμένα, ούτε εσύ λες συμφωνείς, αλλά είναι και Θεά ταυτόχρονα, οπότε κάτι άλλο θα είναι Θεϊκό, αν δεν το πέτυχα θα το βρω πάντως σε λίγο.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Χαοτικός έγραψε: 14 Απρ 2018, 03:27
gassim έγραψε: 14 Απρ 2018, 03:22 ωραία πες στους συγκεκριμένους χρήστες την άποψη σου για τον στρατό και με εμας εδω (είμαστε παρέα) περιόρισε την κουβέντα σου στο θέμα της περιύβρισης νεκρού που θεωρείς θεική πράξη.

Δεν θεωρώ θεϊκή πράξη την περιύβριση νεκρού. Αγγίζει τα όρια της παράκρουσης.

Μπορεί να είναι καθηλωμένη σε αμαξίδιο. Τι σε κόφτει; ότι εμείς εδώ τώρα που μπαίνουμε για χρόνια και κάθε μέρα σχεδόν
είμαστε πρώτης ποιότητας.

Πόσο ζηλεύω την ανθρωπιά και τη φυσιολογικότητα που έχουν πολλοί γαμώτο! :c005:
άκου τι σκέφτηκα χ, ,μπορεί πχ αυτή να είναι η δουλειά της πχ και να ναι και σε αμαξίδιο όπως είπες και εσύ, αν τον κλείσουν μέσα πχ μπορούμε να μιλήσουμε για εργατικό ατύχημα; το άλλο το λένε δυστύχημα γι' αυτό.

.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Έλα ρε δες εδώ τρομπόνια:

Οργόνη
‏ @kaimporei
1 ώραΠριν από 1 ώρα

Τοσα χρονια που μου ευχεστε να λειωσω απο καρκινο,90 κιλα εφτασα. Τι κανετε λαθος ρε μλκες κ δε μπορω κ τις διαιτες;
Άβαταρ μέλους
sys3x

Χαοτικός έγραψε: 14 Απρ 2018, 03:35 Έλα ρε δες εδώ τρομπόνια:

Οργόνη
‏ @kaimporei
1 ώραΠριν από 1 ώρα

Τοσα χρονια που μου ευχεστε να λειωσω απο καρκινο,90 κιλα εφτασα. Τι κανετε λαθος ρε μλκες κ δε μπορω κ τις διαιτες;
ναι ρε έχεις δίκιο τον σώσαμε, αυτό μέχρι και σε δίκη στέκεται. τι δηλαδή μόνο η γυναίκα και τα παιδιά του πιλότου να τον βρίζουν και αυτός τίποτα;

.
Άβαταρ μέλους
gassim

Χαοτικός έγραψε: 14 Απρ 2018, 03:27

Δεν θεωρώ θεϊκή πράξη την περιύβριση νεκρού. Αγγίζεις τα όρια της παράκρουσης.

τι να σου πω ρε φίλε, μου φάνηκε οτι είπες θεα την κοπελίτσα που λέει οτι η χήρα του είναι συντετριμένη επειδή δεν θα της ξανακάνει αεροπλανικά ο νεκρός άντρας της, οτι πιο ήρωας είναι ένας σουβλατζής που τυλίγει 200 πιτόγυρα και οτι γραφει στον πούτσο της (sic) τα ορφανά παιδιά του.

Δεν πιστεύω ουτε οτι τα πιστεύει η ίδια όλα αυτά, ούτε οτι τα υποστηρίζεις κι εσυ. Αλλά και το να μπείς σε διαδικασία ηλεκτρονικής διαμάχης για το ποιός θα "την πει" στον άλλον περισσότερο με αφομή έναν θάνατο είναι λιγο μαλακία και σίγουρα δεν χαρακτηρίζει ισορροπημένο άνθρωπο. Αποκτά λόγο ύπαρξης με το να της ευχονται οι καμμένοι καρκίνους και αυτή να νιώθει έξυπνη επειδή τους πετάει ατάκες. Ειναι λυπηρό.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Χαοτικός έγραψε: 13 Απρ 2018, 22:17 https://twitter.com/kaimporei?lang=el

Την πάω με χίλια. Τους πάει γαμιώντας και δέκα δέκα. Μπράβο κουκλάρα μου. :D
α) ποια είναι ? (εννοώ τι ιδιότητα έχει περαν του ότι διαθέτει μουνί)

βου) για ποιο λόγο να ασχοληθεί καποιος μαζί της (πέραν του ότι διαθέτει μουνι) ?

γου) για ποιον λόγο να προσβάλλει/ασχοληθεί κάποιος με έναν πιλότο τη στιγμή που πεθάνει και μάλιστα από ατύχημα και να μην τον προσβάλλει/ασχοληθεί όσο ο πιλότος ζει ? (πέραν του ότι διαθέτει μουν ... όπα κεκτημένη ταχύτητα ... ή μάλλον, πέραν του ότι διαθέτει μουνί που θέλει να το προσέξουν. )
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 14 Απρ 2018, 03:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
gassim

Χαοτικός έγραψε: 14 Απρ 2018, 03:37 Ενώ αυτό ας πούμε δεν είναι προσβολή
Μεχρις τελευταίας ρανίδος του αίματος για την Πατρίδα ειχε ορκιστεί. Τιμη στον ήρωα πιλότο. Οι ήρωες δεν θνήσκουν αλλα πίπτουν η δε ελληνική γη πινουσα το αίμα τους τους αναγεννά.
:078:
οχι αυτό δεν είναι προσβολή, είναι στομφόδης υπερβολή. Ο Πλεύρης είναι πολιτικός, μην τον ψηφίσεις και τελείωσε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”