Juno έγραψε: 02 Απρ 2019, 20:57
stavmanr έγραψε: 02 Απρ 2019, 20:54Juno έγραψε: 02 Απρ 2019, 20:27
Η διαφορά μας είναι πως εγώ ξέρω αυτά που έγιναν στον Β'ΠΠ, δεν τα αρνούμαι, ενώ εσύ επιλέγεις να εστιάσεις σε αυτά, άρα δεν κινδυνεύουμε από τους μουσουλμάνους.
Εγώ απλά έγραψα ότι ως τώρα, στην ιστορία μας, δεν κινδυνέψαμε ποτέ από μετανάστες όσο από εντόπιους μεταναστοφάγους.
Αποδεδειγμένα.
Καλά βρε, παραποιείς και αυτά που είπες για να έχεις τον τελευταίο λόγο;
stavmanr έγραψε: 01 Απρ 2019, 19:53
Έχουμε σχεδόν 3% εντόπιους μουσουλμάνους και άλλους τόσους μετανάστες και 0% τρομοκρατικές επιθέσεις από μουσουλμάνους.
Η ιστορία μας δείχνει ότι στη χώρα μας κινδυνεύουμε περισσότερο από τους "πατριώτες"
παρά από τους μουσουλμάνους.
Γράφω ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. Τί παραποίησα;
Αναφερόμαστε σε τρομοκρατικές επιθέσεις. Πότε είχες τρομοκρατική επίθεση μεταναστών στην Ελλάδα;
Απεναντίας, οι εντόπιοι είμαστε μάστερς στις τρομοκρατικές επιθέσεις. Με πρωτοστάτη τον αρχηγό της Χ.Α.που έχει ήδη καταδικαστεί για συμμετοχή σε βομβιστική επίθεση σε κινηματογράφο.
Αντιλαμβάνεσαι τί σημαίνει βομβιστική επίθεση σε κινηματογράφο με θύματα αθώους συμπολίτες που πήγαν με την οικογένειά τους να παρακολουθήσουν ένα έργο;
Αυτοί οι άνθρωποι πουλάνε σήμερα δήθεν πατριωτισμούς όταν το πρώτο τους μέλημα ήταν να σφάξουν τυφλά ανυποψίαστους έλληνες για να προκαλέσουν πολιτικά επεισόδια.
Το πρόβλημα του έλληνα δεν είναι αυτοί. Είναι ο ίδιος που τρώει το παραμύθι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
stavmanr την 02 Απρ 2019, 23:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.