Ξεκάθαρα, αν και ο βασικός λόγος ήταν το conditioning που γινόταν στα πιτσιρίκια και τους γονείς. Αν κάτι αξίζει να πάρει κανείς από το ντοκυμαντέρ είναι η εξέταση του φαινομένου αυτούΟργισμένος έγραψε: 23 Μαρ 2019, 23:51Τσεπωνε χρημα για να μη μιλησει και να ψευδομαρτυρει. Ελεος δλδ.hellegennes έγραψε: 23 Μαρ 2019, 23:34Ναι, έκλεινε τα 18 σε δυο μήνες. Πόσο πιο απύθμενες μαλακίες; Ο άλλος πέταξε οικειοθελώς από την Αυστραλία για να τον υπερασπιστεί στην δίκη, δηλώνοντας παθιασμένα ότι στην δική του περίπτωση δεν τον άγγιξε ποτέ και δεν έκαναν τίποτα περίεργο μαζί και ξαφνικά θυμήθηκε ότι τελικά τον είχε κακοποιήσει σεξουαλικά. Πόσο μα πόσο μαλάκας πρέπει να είναι κανείς για να το πιστέψει αυτό;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 10 Μαρ 2019, 18:56 διατί μόνο ο ένας κατέθεσε όντας σε μεταεφηβική ηλικία
Πήρε το αεροπλάνο και πήγε στην κηδεία του και κατέθεσε στεφάνι, όπως συνηθίζουν να κάνουν τα βήματα στις κηδείες των βιαστών τους. Πόσο πιο γαμημένα εξόφθαλμο μπορεί να είναι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μichael Jackson: Η Δίκη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Μichael Jackson: Η Δίκη
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Rocco Siffredi
ειναι και της μοδας τα #metoo
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Aυτοι που στην Αμερικη θα εστηναν κωλο να τους γαμησει for free o MJ, τωρα δεν παιζουν τα τραγουδια του!!!! Τεραστιος χορευτης και τραγουδιστης, παω να ακουσω ενα beat it τωρα.....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- hellegennes
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Μαρ 2019, 09:11 Ξεκάθαρα, αν και ο βασικός λόγος ήταν το conditioning που γινόταν στα πιτσιρίκια και τους γονείς. Αν κάτι αξίζει να πάρει κανείς από το ντοκυμαντέρ είναι η εξέταση του φαινομένου αυτού
Τους έλεγε ο Τζάκσον ότι αν μαθευτεί θα γίνει μεγάλο κακό και αυτό επηρέασε τόσο πολύ τον Ρόμπσον που στα 23 του αποφάσισε να πάρει το αεροπλάνο από την Αυστραλία για να παραστεί σε μια δίκη που δεν είχε καμμιά σχέση μ' αυτόν, για να υπερασπιστεί τον υποτιθέμενο βιαστή του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 96 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-
- 15 Απαντήσεις