Θέλεις 2-3 συνάψεις δανεικές;Leporello έγραψε: 07 Μαρ 2019, 08:51Aυτή την παπαριά δεν την λέει στην συνεύντευξη. Την διάβασες σε άλλη συνέντευξη;Otto Weininger έγραψε: 07 Μαρ 2019, 00:05Νιγηριανός γεννιέσαι, δεν γίνεσαι. Και μπράβο του του μάγκα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Αντετοκουμπο μιλάει στα ίσα και οι αριστεροφιλελεδες σε στοχασμό.
- Otto Weininger
Re: Ο Αντετοκουμπο μιλάει στα ίσα και οι αριστεροφιλελεδες σε στοχασμό.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Το "πρότζεκτ Αντετοκούμπο" από τη στιγμή που ο Αντετοκούμπο πάτησε το πόδι του στις ΗΠΑ, είναι ένα καπιταλιστικό προϊόν και ως τέτοιο μιλάει εκεί που επιλέγει κάθε φορά να μιλήσει. Το να παίρνει ο πάσα ένας μια φράση από μια συνέντευξη εδώ και μια άλλη από μια συνέντευξη εκεί είναι κάπως (μπορεί και πολύ) γελοίο.
Είναι ένας πολίτης του ελληνικού κράτους ο οποίος έχει αφρικανική καταγωγή (από το κράτος της Νιγηρίας). Είμαι λίγο επιφυλακτικός ως προς τον όρο Νιγηριανής καταγωγή, καθότι η Νιγηρία είναι όπως και πολλά αφρικανικά κράτη, τεχνητή κατασκευή. Δε θα ήμουν καθόλου επιφυλακτικός λόγου χάρη πχ για την περίπτωση της Αιθιοπίας.
Φαίνεται συμπαθής χαρακτήρας, θεωρώ πως η οικογένειά του αλλά και το κοινωνικό περιβάλλον που μεγάλωσε, του έδωσαν καλές αξίες, θεωρώ πως συμπαθεί την Ελλάδα (αυτά είναι σημαντικό να συμβαίνουν γιατί δεν είναι δεδομένα επειδή κάποιος τυχαίνει να γεννηθεί κάπου) αλλά είμαι σίγουρος ότι αν όλα πάνε κατ' ευχήν με την καριέρα του και μείνει εκεί, σε 20 χρόνια θα λέει: "είμαι περήφανος Αμερικάνος" ίσως μάλιστα και να προσθέτει "America first".
Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος όπου και να τύχει να γεννηθεί ή μεγαλώσει, οφείλει να σέβεται και τιμά τις ρίζες του.
Είναι ένας πολίτης του ελληνικού κράτους ο οποίος έχει αφρικανική καταγωγή (από το κράτος της Νιγηρίας). Είμαι λίγο επιφυλακτικός ως προς τον όρο Νιγηριανής καταγωγή, καθότι η Νιγηρία είναι όπως και πολλά αφρικανικά κράτη, τεχνητή κατασκευή. Δε θα ήμουν καθόλου επιφυλακτικός λόγου χάρη πχ για την περίπτωση της Αιθιοπίας.
Φαίνεται συμπαθής χαρακτήρας, θεωρώ πως η οικογένειά του αλλά και το κοινωνικό περιβάλλον που μεγάλωσε, του έδωσαν καλές αξίες, θεωρώ πως συμπαθεί την Ελλάδα (αυτά είναι σημαντικό να συμβαίνουν γιατί δεν είναι δεδομένα επειδή κάποιος τυχαίνει να γεννηθεί κάπου) αλλά είμαι σίγουρος ότι αν όλα πάνε κατ' ευχήν με την καριέρα του και μείνει εκεί, σε 20 χρόνια θα λέει: "είμαι περήφανος Αμερικάνος" ίσως μάλιστα και να προσθέτει "America first".
Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος όπου και να τύχει να γεννηθεί ή μεγαλώσει, οφείλει να σέβεται και τιμά τις ρίζες του.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Kάνεις λάθος για το δεύτερο.Οι μαύροι έχουν μεγάλη πέραση στην Αμερική τώρα ακριβώς λόγω του παρελθόντος.Η συμβολή της Ελλάδος είναι ότι βρέθηκαν Έλληνες προπονητές να τον αξιοποιήσουν και να τον αναδείξουν ώστε να τον προσέξουν στο ΝΒΑ.Στη Νιγηρία είναι πιθανόν να χανόταν λόγω της φτώχειας της χώρας.Για κάθε μεγάλο αθλητή που βλέπεις από την Αφρική υπάρχουν άλλα είκοσι ταλέντα που χάνονται γιατί δεν τους προσέχει κανείς.nick έγραψε: 07 Μαρ 2019, 08:44 Το οτι μπορει να κυκλοφορεί στο usa και αλλου ειναι εξαιτιας της ελληνικης υποικοτητας που πήρε. Με την νιγηριανη μολονοτι και αστερας του nba, θα τον εστελνε ο τραμπ απο κει που ηρθε.
Δεν πρεπει να ειναι τοσο αχαριστος τωρα που ειναι καβαλα στο αλογο.
Mια χαρά τα λέει και μπράβο του.
Είναι ένας συγκροτημένος άνθρωπος που η φήμη και τα χρήματα δεν αλλοίωσαν τον χαρακτήρα του.
Είναι ένας συγκροτημένος άνθρωπος που η φήμη και τα χρήματα δεν αλλοίωσαν τον χαρακτήρα του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καθώς και το αξιόχρεον του ανδρός.Mole έγραψε: 07 Μαρ 2019, 06:47Έτσι εξηγείται η επιτυχία!Αλλά στο τέλος της μέρας όταν πάω σπίτι δεν υπάρχει Ελληνική κουλτούρα. Είναι καθαρά Νιγηριανή κουλτούρα. Που σημαίνει πειθαρχεία, να σέβεσαι τους μεγαλύτερούς σου, να έχεις ηθική![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Βινόσαυρος
Αυτό είναι αλήθειαhellegennes έγραψε: 07 Μαρ 2019, 06:18Δυστυχώς το ίδιο ισχύει και για εσάς. Δεν θα γίνετε ποτέ Έλληνες. Θα είστε μια ζωή απολίτιστα αποκαΐδια που οικειοποιούνται τον ελληνικό πολιτισμό.Naranjita έγραψε: 07 Μαρ 2019, 06:15 εκεί στην κουμουντούρου δεν γνωρίζουν, ότι όσο σαπούνι και να πάρουν δεν πρόκειται να γίνει Ελ;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Από που προκύπτει η αχαριστία;nick έγραψε: 07 Μαρ 2019, 08:44 Το οτι μπορει να κυκλοφορεί στο usa και αλλου ειναι εξαιτιας της ελληνικης υποικοτητας που πήρε. Με την νιγηριανη μολονοτι και αστερας του nba, θα τον εστελνε ο τραμπ απο κει που ηρθε.
Δεν πρεπει να ειναι τοσο αχαριστος τωρα που ειναι καβαλα στο αλογο.
Κατά τη γνώμη μου έχει δείξει απόλυτο σεβασμό στη χώρα που μεγάλωσε και τον ανέδειξε.
Αυτό τι σημαίνει; Ότι πρέπει να απαρνηθεί και να υποτιμήσει τις δικές του ρίζες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Noμίζεις ότι σου περισσεύουν, ε; Δεν είναι τίποτα, άλλος νομίζει ότι είναι ο Μέγας Ναπολέων.Otto Weininger έγραψε: 07 Μαρ 2019, 09:08Θέλεις 2-3 συνάψεις δανεικές;Leporello έγραψε: 07 Μαρ 2019, 08:51Aυτή την παπαριά δεν την λέει στην συνεύντευξη. Την διάβασες σε άλλη συνέντευξη;Otto Weininger έγραψε: 07 Μαρ 2019, 00:05Νιγηριανός γεννιέσαι, δεν γίνεσαι. Και μπράβο του του μάγκα.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
το παιδί είναι Έλληνας με καταγωγή απο την Νιγηρία.
Δεν καταλαβαίνω τι συζητάτε.
Δεν καταλαβαίνω τι συζητάτε.
γω θέλω να ξανακερδίσουμε το teamUSΑ και να πάρουμε εκδίκηση για τον τελικό του 2006 από τους πουταμάδρες. Δε με νοιάζει να ταυτιστώ.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 07 Μαρ 2019, 08:28Δηλαδή αν κάτι Νιγηριανοί σηκώσουν ολυμπιακό μετάλλιο, γιατί θα ταυτιστείς μαζί τους;Κουρκούας έγραψε: 07 Μαρ 2019, 02:35 Το θέμα είναι ότι παίζει εθνική ελλάδος, αυτός και ο αδελφος του, μπας και πάρουμε κανά ολυμπιακό μετάλιο επιτέλους.
Εθνικη λέγετε η ομάδα, όχι λεγεώνα των ξένων.
- Υπερκουλτουριάρης
Ποιοι να κερδίσουμε, εμείς οι μαύροι; Εμένα με προσβάλει σαν θέαμα, πολύ καπιταλιστικό αυτό. Και δεν είμαι και κανένας εθνικιστής, κάθε φορά που κλέβουν τίτλο από τον ΠΑΟΚ μας, ανεβάζω από τα νεύρα μου καμιά δεκαριά Βουλγάρικες σημαίες.Κουρκούας έγραψε: 07 Μαρ 2019, 10:09
γω θέλω να ξανακερδίσουμε το teamUSΑ και να πάρουμε εκδίκηση για τον τελικό του 2006 από τους πουταμάδρες. Δε με νοιάζει να ταυτιστώ.
-
Von Mackensen
Να χαμε να λέγαμε. Να πουλήσει μερικές φανέλες στη Νιγηρία θέλει ο άνθρωπος.
ε, έχει καλά γονίδια ο γιάννης. δεν είν κακό να τα κρατήσουμε στη φυλή. με δυο γενιές προσμίξεις, οι απόγονοι του δε θα ξεχωρίζουν χρωματικώς από παραδοσιακούς ρουμελιώτες.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 07 Μαρ 2019, 10:12Ποιοι να κερδίσουμε, εμείς οι μαύροι; Εμένα με προσβάλει σαν θέαμα, πολύ καπιταλιστικό αυτό. Και δεν είμαι και κανένας εθνικιστής, κάθε φορά που κλέβουν τίτλο από τον ΠΑΟΚ μας, ανεβάζω από τα νεύρα μου καμιά δεκαριά Βουλγάρικες σημαίες.Κουρκούας έγραψε: 07 Μαρ 2019, 10:09
γω θέλω να ξανακερδίσουμε το teamUSΑ και να πάρουμε εκδίκηση για τον τελικό του 2006 από τους πουταμάδρες. Δε με νοιάζει να ταυτιστώ.
Αυτό ακριβώς. Στην Αμερική έχει πέραση να τονίζει την Αφρικανική καταγωγή του. Στην Ελλάδα όχι. Εξ ού και ο Θανάσης Αντετοκούμπο δεν λέει λέξη. Τελικά, ασφαλώς ο Γιάννης θα γίνει Αμερικανός και ο Θανάσης θα παραμείνει Ελληνας.Maspoli έγραψε: 07 Μαρ 2019, 09:14Το "πρότζεκτ Αντετοκούμπο" από τη στιγμή που ο Αντετοκούμπο πάτησε το πόδι του στις ΗΠΑ, είναι ένα καπιταλιστικό προϊόν και ως τέτοιο μιλάει εκεί που επιλέγει κάθε φορά να μιλήσει. Το να παίρνει ο πάσα ένας μια φράση από μια συνέντευξη εδώ και μια άλλη από μια συνέντευξη εκεί είναι κάπως (μπορεί και πολύ) γελοίο.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Otto Weininger
Φυσικά και μου περισσεύουν.Leporello έγραψε: 07 Μαρ 2019, 10:04Noμίζεις ότι σου περισσεύουν, ε; Δεν είναι τίποτα, άλλος νομίζει ότι είναι ο Μέγας Ναπολέων.Otto Weininger έγραψε: 07 Μαρ 2019, 09:08Θέλεις 2-3 συνάψεις δανεικές;Leporello έγραψε: 07 Μαρ 2019, 08:51 Aυτή την παπαριά δεν την λέει στην συνεύντευξη. Την διάβασες σε άλλη συνέντευξη;
Ξανάκανε μου την ερώτηση που έκανες πριν για το που διάβασα αυτό, για να δω μήπως πρέπει να σου στείλω παραπάνω από 2-3.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 239 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 81 Απαντήσεις