!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Mητέρα θηλάζει τον 4χρονο γιό της

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Mητέρα θηλάζει τον 4χρονο γιό της

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Το συγκεκριμένο είναι δύσκολο να το κρίνω. Κάνει κάτι σαν διαφήμιση, πως ο θηλασμός σε αυτιστικούς, λειτουργεί ως ηρεμιστικό, ή κάτι τέτοιο κατάλαβα. Δεν είναι γαμήστε με, παίξτε την για την πάρτη μου, ούτε το παιδί είναι στο κέντρο, αυτή είναι εκκεντρική, αλλά ΟΚ, όλοι στο instagram έτσι είναι, ή χειρότερα. Νομικά, δεν γνωρίζω, τι παίζει ακριβώς.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

foscilis έγραψε: 02 Απρ 2019, 13:33
omg kai 3 lol έγραψε: 02 Απρ 2019, 13:31 η μανα φωτογραφιζεται με το ανηλικο και ο πατερας τους φωτογραφιζει κοινη συναινεσει, σε καποιες δε φωτογραφιζονται μαζι με remote control αρα παπαλα ο ισχυρισμος σου περι ευαισθητων δεδομενων
έχεις δίκιο φίλε. Τι είμαι εγώ. Ένας απλός DPO σε εταιρία που πιστοποιεί άλλες εταιρίες για GDPR.

Ας ακούσουμε αυτά που πληκτρολόγησες με το αριστερό χέρι κρατώντας το πουλί σου με το δεξί instead.

και στα ελληνικα το αρθρο που παρεθεσες και αυτοαναιρεισαι

" Όταν εφαρμόζεται το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο α), σε σχέση με την προσφορά υπηρεσιών της κοινωνίας των πληροφοριών απευθείας σε παιδί, η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα παιδιού είναι σύννομη εάν το παιδί είναι τουλάχιστον 16 χρονών. Εάν το παιδί είναι ηλικίας κάτω των 16 ετών, η επεξεργασία αυτή είναι σύννομη μόνο εάν και στον βαθμό που η εν λόγω συγκατάθεση παρέχεται ή εγκρίνεται από το πρόσωπο που έχει τη γονική μέριμνα του παιδιού. "

κατανοησε το καποια στιγμη οταν καταφερεις να ξεκολλησεις απο τα βυζια

https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofor ... kanonismos
https://gdpr-info.eu/art-8-gdpr/
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Χαοτικός έγραψε: 02 Απρ 2019, 13:27
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 02 Απρ 2019, 12:58
Χαοτικός έγραψε: 02 Απρ 2019, 12:38 Καραγκιοζιές αιωρούνται στο φόρουμ.

Δεν με πειράζει που θηλάζει δημόσια, με πειράζει που το χρησιμοποιεί για προβολή.

Είναι ατένσιον γορ
Ναι φιλε μου. ΕΙΝΑΙ attention whore. Εχει κανει ινστα και στα παιδια της.

https://www.instagram.com/hansriver/
Όλοι όσοι έχουν ίσταγκραμ τότε είναι τέτοιοι.

Χαοτικός έγραψε: 02 Απρ 2019, 12:38 Δηλαδή όταν χίλιες δυο καριόλες τα ξεβρακώνονται στα ισταγκραμ και τις συναφείς μαλακίες είναι ΟΚ τότε;
Οχι, τα ιδια σκατα ειναι αλλα τουλαχιστον δεν εκθετουν τα παιδια τους για αυτοπροβολη.
Μια χαρά τα εκθέτουν όλοι με χίλιους δυο τρόπους. Γι αυτό και δεν ξεχωρίζω ομάδες για να εκτονώσω τη μαυρίλα μου λόγω ιδεο-ψυχολογικήςαβελτηρίας.
Χαοτικός έγραψε: 02 Απρ 2019, 12:38 Καλά κάνει ρε κομπλεξάρες. Ας ήταν και η γυναίκα σας έτσι μουνάρα.
Και που το ξερεις οτι δεν ειναι?
Το υποθέτω από εμπειρική καταγραφή. Κυκλοφορώ βασικά και βλέπω. Μακάρι ναυπάρχει κάποια έρευνα του τύπου "Τι πιθανότητες έχει η κάθε γυναίκα να είναι μουνάρα;". Δεν νομίζω να είναι πολλές.
Ναι. Οποιος εχει ινστα ή φβ για το 4 χρονων παιδι του ειναι ζωον.

Επισης μη γραφεις μαλακιες περι "ιδεο-ψυχολογικήςαβελτηρίας". Εχεις ιδεα πως ειναι να σου ζαλιζουν τ'αρχιδια για να σταματησεις τον θηλασμο? Αλλο συζηταμε εδω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Υπάρχει ένα πολύ απλό τεστ: θα ήθελες στο λύκειο να δούνε όλοι φωτογραφίες σου σε αυτή τη φάση;

Εικόνα

Αν όχι, τότε κατά πάσα πιθανότητα είναι όχι μόνο παράνομες αλλά η καλύτερη απόδειξη ότι αυτοί οι γονείς είναι κακοί γονείς.

Καμία αντίρρηση να θήλαζε (χωρίς εικόνες, χωρίς μακιγιάζ, χωρίς σκηνοθεσία και χωρίς ένα παγκόσμιο κοινό) και απλά να έλεγε κάπου "έχω παρατηρήσει ότι αυτό ηρεμεί το γιο μου".

Επίσης τι ακριβώς αυτισμός είναι αυτός που σου επιτρέπει να πάρεις όλες αυτές τις πόζες;

Στοιχηματίζω όσο θέλετε ότι είναι αρκετά ελαφριά μορφή ώστε να έχεις αργότερα κοινωνική ζωή και να μη σου αρέσει καθόλου που θα σε λένε "ο αυτιστικός που βύζαινε μέχρι τα 10".
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

foscilis έγραψε: 02 Απρ 2019, 13:55 Υπάρχει ένα πολύ απλό τεστ: θα ήθελες στο λύκειο να δούνε όλοι φωτογραφίες σου σε αυτή τη φάση;

Εικόνα

Αν όχι, τότε κατά πάσα πιθανότητα είναι όχι μόνο παράνομες αλλά η καλύτερη απόδειξη ότι αυτοί οι γονείς είναι κακοί γονείς.

Καμία αντίρρηση να θήλαζε (χωρίς εικόνες, χωρίς μακιγιάζ, χωρίς σκηνοθεσία και χωρίς ένα παγκόσμιο κοινό) και απλά να έλεγε κάπου "έχω παρατηρήσει ότι αυτό ηρεμεί το γιο μου".
Νομίζω, έτσι είναι.Το ίδιο το μήνυμα είναι, ας πούμε, καλό δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά μου φαίνεται απόλυτα λογικό να ισχύει. Δεν έπρεπε να είναι εκκεντρική, ή, αν είναι, να μην υπάρχουν μέσα τα παιδιά.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

foscilis έγραψε: 02 Απρ 2019, 13:55 Υπάρχει ένα πολύ απλό τεστ: θα ήθελες στο λύκειο να δούνε όλοι φωτογραφίες σου σε αυτή τη φάση;

Εικόνα

Επίσης τι ακριβώς αυτισμός είναι αυτός που σου επιτρέπει να πάρεις όλες αυτές τις πόζες;

Στοιχηματίζω όσο θέλετε ότι είναι αρκετά ελαφριά μορφή ώστε να έχεις αργότερα κοινωνική ζωή και να μη σου αρέσει καθόλου που θα σε λένε "ο αυτιστικός που βύζαινε μέχρι τα 10".
ξανα αλλη μια..
omg kai 3 lol έγραψε: 02 Απρ 2019, 12:50 τί θα πει το κανει για προβολη,

ξεστραβωθειτε!

η κοπελα ειναι μοντελο,

εχει παντρευτει φωτογραφο,

και σε ολο της το ινσταγκραμ αποθανατιζει στιγμες της καθημερινοτητας της μεσα απο τον επαγγελματικο φωτογραφικο φακο

κατα τα αλλα οι συντηρητικουρες για αλλη μια φορα το μονο που βλεπουν ειναι δυο βυζια που ποτε δε θα πηδηξουν βγαζοντας ολο τους το κομπλεξισμο

Εικόνα

:e045:

αν εσυ ησουν επαγγελματιας φωτογραφος και η γυναικα σου θεματικο μοντελο θα εχτιζες το instagram με φωτογραφιες απο το ραντομ μοτορολα κινητο σου; τί δεν καταλαβαινεις;
(αν και συνολικα το ινσταγκραμ της δεν ειναι καθολου μα καθολου ποζεραδικο συγκριτικα με το μεσο ορο λαμβανοντας υποψη το σεξ απηλ της, το επαγγελμα της, και το οτι ο αντρας της ειναι επαγγελματιας φωτογραφος)

https://www.instagram.com/p/BTZd99bASrB ... _copy_link
https://www.instagram.com/p/BX5f6PbgvV3 ... _copy_link
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 02 Απρ 2019, 14:10, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 02 Απρ 2019, 13:54
Ναι. Οποιος εχει ινστα ή φβ για το 4 χρονων παιδι του ειναι ζωον.

Επισης μη γραφεις μαλακιες περι "ιδεο-ψυχολογικήςαβελτηρίας". Εχεις ιδεα πως ειναι να σου ζαλιζουν τ'αρχιδια για να σταματησεις τον θηλασμο? Αλλο συζηταμε εδω.

Έχω ιδέα για τέτοια πράγματα από πρώτο χέρι. Βασικά για μένα ο οποιοσδήποτε έχει φβ είναι ζώον. Βεβαίως και είναι πιο πολύ όταν ποστάρει εικόνες με το παιδί του σε οποιαδήποτε φάση (γενέθλια, εδώ είμαστε με τον μπαμπά στη θάλασσα κλπ).
Η ιδεο-ψυχολογική αβελτηρία όμως δεν έχει να κάνει με το πως είναι να σου λένε να κόψεις το θηλασμό. Αυτό είναι άλλο.
Εγώ αναφέρομαι σε όλους όσους κρίνουν και κάνουν σχόλια σε αγνώστους ανθρώπους που απλώς έχουν περάσει από δημοσιοποίηση.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 »

Άβαταρ μέλους
foscilis

Αν είναι επαγγελματικό instagram τότε ακόμα χειρότερα. Τότε είναι που σε γαμάει αληθινά το GDPR εκτός αν έχεις όλη τη χαρτούρα που απαιτείται για έναν data controller. Γραπτώς. Όχι "φωτογραφίζει ο άντρας μου άρα συναινούμε".
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Βιάζει πάλι ψυχές ο foscilis, μετά το μπάνιο με σκληρές αλήθειες που κάνει στους λέτσους που μέχρι εχθές μαρκάλευαν την κατσίκα τους και σήμερα έμαθαν το GDPR
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

foscilis έγραψε: 02 Απρ 2019, 14:31 Αν είναι επαγγελματικό instagram τότε ακόμα χειρότερα. Τότε είναι που σε γαμάει αληθινά το GDPR εκτός αν έχεις όλη τη χαρτούρα που απαιτείται για έναν data controller. Γραπτώς. Όχι "φωτογραφίζει ο άντρας μου άρα συναινούμε".

με υποθεσεις εργασιας δε γαμησε ποτε κανεις

ποσο μαλλον μεσω τζι ντι πι αρ
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

foscilis έγραψε: 02 Απρ 2019, 13:24
μίστερ μαξ έγραψε: 02 Απρ 2019, 10:49

Moυ φαίνεται εξαιρετικά παράλογο. Αν ηταν έτσι οι μισοι μου φίλοι και οικογένια θα ηταν μέσα για παραβίαση των πρ. δεδομενων στο fb.
Θα έπρεπε.
Για αυτό κοίταξα λιγάκι την wikipedia. Εκει τα λέει λίγο διαφορετικά:
Ας βάλουμε το πλήρες άρθρο 8.1:

Where point (a) of Article 6(1) applies, in relation to the offer of information society services directly to a child, the processing of the personal data of a child shall be lawful where the child is at least 16 years old. 2Where the child is below the age of 16 years, such processing shall be lawful only if and to the extent that consent is given or authorised by the holder of parental responsibility over the child.

Το άρθρο 6.1α είναι "επεξεργασία προσωπικών δεδομένων βάσει συναίνεσης" (χωρίς άλλο λόγο όπως είναι η προστασία ενός υπέρτερου αγαθού ή η νομική υποχρέωση) και το 8.1 αναφέρεται in relation to the offer of information society services directly to a child. Δηλαδή συζητάμε για την περίπτωση που έχει το παιδί δικό του προφίλ σε κάποια υπηρεσία. Δεν αναφέρεται στο να το χρησιμοποιείς ως κομπάρσο στο δικό σου.

Επίσης παιδιά να ξέρετε εκτός από το να κράζεις κάποια απλώς και μόνο επειδή είναι ωραία γκόμενα υπάρχει και το να υπερασπίζεσαι οτιδήποτε μαλακία κάνει επειδή είναι ωραία γκόμενα. Και στις δύο περιπτώσεις το ίδιο λιγουροκαγκούρι είσαι.
Δηλαδή συζητάμε για την περίπτωση που έχει το παιδί δικό του προφίλ σε κάποια υπηρεσία.------>αυτό είναι δική σου ερμηνεία. Το οτι η μητέρα του μωρού κερδίζει λεφτά, ή είναι ευτυχησμένη ή στην περίπτωση μας ηρεμεί το παιδί =>βοηθειέται directly το παιδί.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
foscilis

όχι δεν είναι η δική μου ερμηνεία. Είναι αυτό που σημαίνει η φράση "offer of information society services directly to".

Κοίτα η γνώμη μου είναι ότι οι οι γκόμενες που είναι αυτή τη στιγμή μεταξύ 25 και 35 πραγματικά το έχουν χέσει με το instagram και πρέπει να πέσει τρελό γαμώξυλο.
Nito
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nito »

Ύμνος στη μητρότητα και την καλαισθησία οι φωτό.
Στηρίζω.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

βασει της ερμηνειας του fos περι τζιντικπικιαρ

η υπαρχουσα νομοθεσια θα επρεπε να κοψει τους κωλους εστω και αναδρομικα σαυτους τους ανηλικους unboxers που θησαυριζουν απο τα views

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 02 Απρ 2019, 16:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”