!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σας αρέσει η δουλειά σας;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Belladonna
Phorum.gr user: Belladonna

Re: Σας αρέσει η δουλειά σας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belladonna »

Otto Weininger έγραψε: 12 Φεβ 2019, 10:47 Λέγω το εξής : Τρία είναι τα ερωτήματα;

1)Σου αρέσει;
2)Σου φέρνει λεφτά;
3)Σε κάνει καλύτερο άνθρωπο γενικά ή ειδικά;

Αν ναι και στα τρία, τότε είσαι από τους υπερτυχερους.

Αν 2/3 είσαι και πάλι τυχερός.

Αν 1/3 τότε πρέπει να ζυγισεις αν αυτό το ένα είναι αρκετό.

Αν 0/3 τότε δεν αξίζει τον χρόνο σου καθόλου. Και αυτό ισχύει για όλα αλλά και για την δουλειά.
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τα ερωτήματα.
Το 1 με το 2 και το 1 με το 3 είναι άμεσα εξαρτώμενα.
Όχι απόλυτα, αλλά εξαρτώμενα.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Όχι, δε μου αρέσει η δουλειά γενικότερα. Η πιό ευτυχισμένη περίοδος της ενήλικης ζωής μου ήταν ένα τρίμηνο που δε δούλεψα.
Παρόλα αυτά δουλεύω, και πολλές ώρες μάλιστα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
mec
Phorum.gr user: mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

Η τέλεια δουλειά:
-να σου αρέσει
-να φέρνει χρήμα
-να μην έχεις αφεντικά, υπαλλήλους, ωράρια
-να δουλεύεται από οπουδήποτε (ιντερνετικά)
-να μην σκοτώνεσαι στη δουλειά
-να μην κυνηγάς πελάτες κι αν γίνεται να μην πουλάς τίποτα
-να έχει χαμηλό κόστος εκκίνησης

Κάπου εκεί ψάχνομαι αυτόν τον καιρό :003:
Άβαταρ μέλους
Belladonna
Phorum.gr user: Belladonna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belladonna »

Chilloutbuddy έγραψε: 12 Φεβ 2019, 11:38 Όχι, δε μου αρέσει η δουλειά γενικότερα. Η πιό ευτυχισμένη περίοδος της ενήλικης ζωής μου ήταν ένα τρίμηνο που δε δούλεψα.
Τί έκανες όταν δεν δούλευες;
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Belladonna έγραψε: 12 Φεβ 2019, 11:39
Chilloutbuddy έγραψε: 12 Φεβ 2019, 11:38 Όχι, δε μου αρέσει η δουλειά γενικότερα. Η πιό ευτυχισμένη περίοδος της ενήλικης ζωής μου ήταν ένα τρίμηνο που δε δούλεψα.
Τί έκανες όταν δεν δούλευες;
Τα ίδια με τώρα, απλά μαγείρευα, κοιμόμουνα, έβλεπα τους φίλους μου και γυμναζόμουνα περισσότερο.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Re: Σας αρέσει η δουλεία σας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 12 Φεβ 2019, 10:13 Εδώ είναι το νήμα που γράφουμε πόσο επιτυχημένοι είμαστε, πόσο γαμάτη είναι η δουλεία μας κτλ.;
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Εμεις εχουμε οικογενιακη επιχειρηση στον αγροτικο τομεα.Εργαζομαι εκει συστηματικα απο τα 18 μου.
Πολυ δουλεια λιγα τα λεφτα τα οποια δεν ερχονται ποτε στην ωρα τους και οι υποχρεωσεις τρεχουν.
Ενα αλλο μειον ειναι οτι η αυτη η δουλεα σχεδον σου στερει την κοινωνικη ζωη και πρεπει να δουλευεις ολες τις μερες του χρονου κυριακες και αργιες δεν εχει το μενου.
Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αλλαξω αντικειμενο και να εργαστω στους υπολογιστες που πολυ μου αρεσουν καθως εχω πτυχιο τεχνικου λυκειου.Ευελπιστω μεσω προγραμματων του ΟΑΕΔ να βρω καποια εργασια κοντα στο αντικειμενο μου.Ειλεικρινα δεν παλευεται ολο αυτο που ζω.Οποτε ναι λοιπον δεν μου αρεσει η δουλεια μου.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

plouf έγραψε: 12 Φεβ 2019, 11:55 Εμεις εχουμε οικογενιακη επιχειρηση στον αγροτικο τομεα.Εργαζομαι εκει συστηματικα απο τα 18 μου.
Πολυ δουλεια λιγα τα λεφτα τα οποια δεν ερχονται ποτε στην ωρα τους και οι υποχρεωσεις τρεχουν.
Ενα αλλο μειον ειναι οτι η αυτη η δουλεα σχεδον σου στερει την κοινωνικη ζωη και πρεπει να δουλευεις ολες τις μερες του χρονου κυριακες και αργιες δεν εχει το μενου.
Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αλλαξω αντικειμενο και να εργαστω στους υπολογιστες που πολυ μου αρεσουν καθως εχω πτυχιο τεχνικου λυκειου.Ευελπιστω μεσω προγραμματων του ΟΑΕΔ να βρω καποια εργασια κοντα στο αντικειμενο μου.Ειλεικρινα δεν παλευεται ολο αυτο που ζω.Οποτε ναι λοιπον δεν μου αρεσει η δουλεια μου.
Ναι ρε συ μη δισταζεις. Δεν εχεις τιποτα να χασεις.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

plouf έγραψε: 12 Φεβ 2019, 11:55 Εμεις εχουμε οικογενιακη επιχειρηση στον αγροτικο τομεα.Εργαζομαι εκει συστηματικα απο τα 18 μου.
Θα το μετανιώσεις, ή μάλλον κάνε μια δοκιμή σε αυτό που θες, χωρίς να αφήσεις πλήρως αυτό που κάνεις τώρα.
Δεν υπάρχει δουλειά που να σου στερεί την κοινωνική ζωή αν το θες. Πολλοί άνθρωποι δουλεύουν χωρίς ωράρια, αυτο δε σημαίνει οτι στερούν εντελώς απο τον εαυτό τους την κοινωνική ζωή.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
mec

Ερμής έγραψε: 12 Φεβ 2019, 12:09
Θα το μετανιώσεις, ή μάλλον κάνε μια δοκιμή σε αυτό που θες, χωρίς να αφήσεις πλήρως αυτό που κάνεις τώρα.
Δεν υπάρχει δουλειά που να σου στερεί την κοινωνική ζωή αν το θες. Πολλοί άνθρωποι δουλεύουν χωρίς ωράρια, αυτο δε σημαίνει οτι στερούν εντελώς απο τον εαυτό τους την κοινωνική ζωή.
Αυτό που κάνει είναι άστα να πάνε και σου στερεί την κοινωνική ζωή, καλά τα λέει. Τι να μετανιώσει; Έπρεπε να το είχε παρατήσει χτες.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Ξέρω τι δουλειά κάνει, το έχει αναφέρει. Το γιατί να σου στερεί προσωπική ζωή δε καταλαβαίνω.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Δεν τρελαίνομαι

Παλιά τη μισούσα
τώρα ούτε ζέστη, ούτε κρύο

μου αρέσουν ορισμένα κομμάτια της
πάλι καλά
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
mec

Ερμής έγραψε: 12 Φεβ 2019, 12:15 Ξέρω τι δουλειά κάνει, το έχει αναφέρει. Το γιατί να σου στερεί προσωπική ζωή δε καταλαβαίνω.
Είναι η φύση της δουλειάς τέτοια. Δεμένος χειροπόδαρα είσαι. Σε αγροτική οικογένεια μεγάλωσα κι εγώ και τα ξέρω. Αν και δεν υπήρξαμε καθεαυτό αγρότες, αλλά λόγω συγκυριών. Ο πατέρας μου περισσότερο με μεσιτείες ασχολούνταν, αλλά είχαμε και χωράφια καθώς και μερικά ζωντανά. Εγώ πάντως τον καταλαβαίνω απόλυτα και τον ενθαρρύνω να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

mec έγραψε: 12 Φεβ 2019, 12:26
Ερμής έγραψε: 12 Φεβ 2019, 12:15 Ξέρω τι δουλειά κάνει, το έχει αναφέρει. Το γιατί να σου στερεί προσωπική ζωή δε καταλαβαίνω.
Είναι η φύση της δουλειάς τέτοια. Δεμένος χειροπόδαρα είσαι. Σε αγροτική οικογένεια μεγάλωσα κι εγώ και τα ξέρω. Αν και δεν υπήρξαμε καθεαυτό αγρότες, αλλά λόγω συγκυριών. Ο πατέρας μου περισσότερο με μεσιτείες ασχολούνταν, αλλά είχαμε και χωράφια καθώς και μερικά ζωντανά. Εγώ πάντως τον καταλαβαίνω απόλυτα και τον ενθαρρύνω να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα.
Ξέρω ανθρώπους που κάνουν τη δουλειά του πλουφ αλλά και άτομα του αγροτικού τομέα(μη ξεχνάς ασχολούμαι με αγροτικά προϊόντα). Δεν εχω δει κανέναν να του έχει προκαλέσει πρόβλημα κοινωνικοποίησης η συγκεκριμένη εργασία.
Επαμεινώνδας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Επαμεινώνδας »

Χαοτικός έγραψε: 11 Φεβ 2019, 16:56 Σιχαμερότατη, βαρετότατη και αχρηστότατη η δουλειά μου. Αλλά τι να κάνουμε; Κλέφτες θα γίνουμε;
Γιατί, τι το κακό έχει να είσαι καταχραστής Δημοσίου χρήματος; Παίρνεις και μια βεβαίωση αναπηρίας και είσαι έξω ελεύθερο πουλί
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”