Λίστα αγνοημένων μιας και τους αγνοεί κάποιος.Spiros252 έγραψε: 19 Φεβ 2019, 22:20 Τελικά λέω να την ονομάσω λίστα αοράτων . Είναι το πιο περιγραφικό και ουδέτερο νομίζω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Λίστα εχθρών"
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: "Λίστα εχθρών"
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Πολυ φασαρια για το τιποτα λεω εγω . Σε ενα ανωνυμο φορα θα υπαρχουν καθε λογης μποτς . ζαικα , αυγα , του κωματος , της νδ , περιεργοι κοκ . Μεχρι στιγμης ολα αυτα τα χρονια (απο το 2002 περιπου ) προσπερναω τους κουραστικους πορωμενους λακαμαδες πες τους οπως θες . Το να βαζω σε λιστες και να γινεται κουοτ στο κουοτ για να δω εγω και να παιζουμε την κολοκυθια μου φαινεται ανουσιο . μυ 2 c .stavmanr έγραψε: 19 Φεβ 2019, 21:48Είναι λάθος η οπτική. Δεν πασχίζεις να ξεφύγεις από κάποιον που σε κυνηγά. Προσπαθείς να διατηρήσεις την εικόνα του φόρουμ σε ένα επίπεδο που αρμόζει στη δική σου οπτική.
Μπορείς να το πεις "προσωποποιημένη οπτική" του φόρουμ. Οι υπόλοιποι διαβάζουν κανονικά τα σχόλια που εσύ δεν θέλεις να διαβάζεις κι επιλέγεις προληπτικά να μην διαβάζεις.
εννοείται δεν κατηγορώ - σνομπάρω την επιλογή η αυτούς που την χρησιμοποιουν , απλώς πράττω σύμφωνα με το τι πιστεύω καλύτερο για μένα .
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν εχω εχθρους παρα μονο ανθρωπους που δεν με καταλαβαινουν
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Είσαι μέλος από το 2002;;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Εγώ πάλι θέλω να έχω ήσυχο το κεφάλι μου. Δεν μπαίνω εδώ για να συγχύζομαι με τα απωθημένα, ή οτιδήποτε άλλο, του καθενός.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Οχι εδω ( στο παλιο δηλαδη στο οποιο αν θυμαμαι καλα ειχα γραφτει το 2010 αλλα διαβαζα κανα 2 χρονια πιο παλια ) αλλα σε αλλα Ελλ και ξενα .
-
Spiros252
- Διαχειριστής
Οκ.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Κατά την ταπεινή μου(πάντα) γνώμη, το "αόρατων" είναι παραπλανητικό. Θυμίζει επιλογή εμφάνισης ή μη, στη λίστα συνδεδεμένων.Spiros252 έγραψε: 19 Φεβ 2019, 22:20 Τελικά λέω να την ονομάσω λίστα αοράτων . Είναι το πιο περιγραφικό και ουδέτερο νομίζω.
Λίστα ενοχλητικών ή.. "περιφρονημένων" μου φαίνονται πιο κατάλληλα. Άλλωστε γιατί να παίζουμε με τις λέξεις, αφού η ουσία είναι οτι ο καθένας έχει η δική του λίστα με άτομα που απαξιεί* να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί τους;
*Παίζει και Λίστα.... "απαξιωμένων";
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ξερει κανεις αν η λιστα εχθρων εχει χωρητικοτητα η μπορεις να βαλεις εκει ολο το φορουμ?
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
η πεττυ να μας πει.alekhine έγραψε: 20 Φεβ 2019, 10:22 ξερει κανεις αν η λιστα εχθρων εχει χωρητικοτητα η μπορεις να βαλεις εκει ολο το φορουμ?
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Spiros252
- Διαχειριστής
Ο brb δεν διαμαρτυρήθηκε για κάτι τέτοιο οπότε λογικά δεν έχει κάποιο τουλάχιστον μικρό όριο. Δεν νομίζω να έχει γενικώς, θα το κοιτάξω κάποια στιγμή.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
alekhine έγραψε: 20 Φεβ 2019, 10:22 ξερει κανεις αν η λιστα εχθρων εχει χωρητικοτητα η μπορεις να βαλεις εκει ολο το φορουμ?

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ποια φασαρία;stavmanr έγραψε:Πολυ φασαρια για το τιποτα λεω εγω . Σε ενα ανωνυμο φορα θα υπαρχουν καθε λογης μποτς . ζαικα , αυγα , του κωματος , της νδ , περιεργοι κοκ . Μεχρι στιγμης ολα αυτα τα χρονια (απο το 2002 περιπου ) προσπερναω τους κουραστικους πορωμενους λακαμαδες πες τους οπως θες . Το να βαζω σε λιστες και να γινεται κουοτ στο κουοτ για να δω εγω και να παιζουμε την κολοκυθια μου φαινεται ανουσιο . μυ 2 c .Νon4me έγραψε: 19 Φεβ 2019, 22:31 Είναι λάθος η οπτική. Δεν πασχίζεις να ξεφύγεις από κάποιον που σε κυνηγά. Προσπαθείς να διατηρήσεις την εικόνα του φόρουμ σε ένα επίπεδο που αρμόζει στη δική σου οπτική.
Μπορείς να το πεις "προσωποποιημένη οπτική" του φόρουμ. Οι υπόλοιποι διαβάζουν κανονικά τα σχόλια που εσύ δεν θέλεις να διαβάζεις κι επιλέγεις προληπτικά να μην διαβάζεις.
εννοείται δεν κατηγορώ - σνομπάρω την επιλογή η αυτούς που την χρησιμοποιουν , απλώς πράττω σύμφωνα με το τι πιστεύω καλύτερο για μένα .
Υπάρχει σωστά το δικαίωμα κάθε χρήστη να επιλέγει τη διαμόρφωση της συζήτησης στα μάτια του. Αυτό που συζητάμε είναι αν πρέπει αυτή η διαδικασία να ταυτίζεται με "φιλία" ή "έχθρα" όπως τιτλοφορείται.
Κατά τη γνώμη μου "η λίστα εχθρών" είναι κακή έννοια. Το γεγονός ότι θεωρώ τα σχόλια κάποιων μελών ως ανάρμοστα ή αντιαισθητικά στις συζητήσεις δε σημαίνει ότι τους έχω εχθρούς.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Το ξέρουμε, εσύ μπαίνεις για να συγχύζεις τους άλλους με τα απωθημένα σου!brb και tyt έγραψε: 19 Φεβ 2019, 22:37 Εγώ πάλι θέλω να έχω ήσυχο το κεφάλι μου. Δεν μπαίνω εδώ για να συγχύζομαι με τα απωθημένα, ή οτιδήποτε άλλο, του καθενός.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 255 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
-
- 4 Απαντήσεις