!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"Λίστα εχθρών"

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Re: "Λίστα εχθρών"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

Spiros252 έγραψε: 19 Φεβ 2019, 22:20 Τελικά λέω να την ονομάσω λίστα αοράτων . Είναι το πιο περιγραφικό και ουδέτερο νομίζω.
Λίστα αγνοημένων μιας και τους αγνοεί κάποιος.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

stavmanr έγραψε: 19 Φεβ 2019, 21:48
Νon4me έγραψε: 17 Φεβ 2019, 00:49 Εικόνα
Είναι λάθος η οπτική. Δεν πασχίζεις να ξεφύγεις από κάποιον που σε κυνηγά. Προσπαθείς να διατηρήσεις την εικόνα του φόρουμ σε ένα επίπεδο που αρμόζει στη δική σου οπτική.
Μπορείς να το πεις "προσωποποιημένη οπτική" του φόρουμ. Οι υπόλοιποι διαβάζουν κανονικά τα σχόλια που εσύ δεν θέλεις να διαβάζεις κι επιλέγεις προληπτικά να μην διαβάζεις.
Πολυ φασαρια για το τιποτα λεω εγω . Σε ενα ανωνυμο φορα θα υπαρχουν καθε λογης μποτς . ζαικα , αυγα , του κωματος , της νδ , περιεργοι κοκ . Μεχρι στιγμης ολα αυτα τα χρονια (απο το 2002 περιπου ) προσπερναω τους κουραστικους πορωμενους λακαμαδες πες τους οπως θες . Το να βαζω σε λιστες και να γινεται κουοτ στο κουοτ για να δω εγω και να παιζουμε την κολοκυθια μου φαινεται ανουσιο . μυ 2 c .

εννοείται δεν κατηγορώ - σνομπάρω την επιλογή η αυτούς που την χρησιμοποιουν , απλώς πράττω σύμφωνα με το τι πιστεύω καλύτερο για μένα .
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

δεν εχω εχθρους παρα μονο ανθρωπους που δεν με καταλαβαινουν
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Είσαι μέλος από το 2002;;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

Εγώ πάλι θέλω να έχω ήσυχο το κεφάλι μου. Δεν μπαίνω εδώ για να συγχύζομαι με τα απωθημένα, ή οτιδήποτε άλλο, του καθενός.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Spiros252 έγραψε: 19 Φεβ 2019, 22:34 Είσαι μέλος από το 2002;;
Οχι εδω ( στο παλιο δηλαδη στο οποιο αν θυμαμαι καλα ειχα γραφτει το 2010 αλλα διαβαζα κανα 2 χρονια πιο παλια ) αλλα σε αλλα Ελλ και ξενα .
Spiros252
Διαχειριστής

Οκ.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Spiros252 έγραψε: 19 Φεβ 2019, 22:20 Τελικά λέω να την ονομάσω λίστα αοράτων . Είναι το πιο περιγραφικό και ουδέτερο νομίζω.
Κατά την ταπεινή μου(πάντα) γνώμη, το "αόρατων" είναι παραπλανητικό. Θυμίζει επιλογή εμφάνισης ή μη, στη λίστα συνδεδεμένων.
Λίστα ενοχλητικών ή.. "περιφρονημένων" μου φαίνονται πιο κατάλληλα. Άλλωστε γιατί να παίζουμε με τις λέξεις, αφού η ουσία είναι οτι ο καθένας έχει η δική του λίστα με άτομα που απαξιεί* να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί τους;

*Παίζει και Λίστα.... "απαξιωμένων"; :P
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

ξερει κανεις αν η λιστα εχθρων εχει χωρητικοτητα η μπορεις να βαλεις εκει ολο το φορουμ?
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

alekhine έγραψε: 20 Φεβ 2019, 10:22 ξερει κανεις αν η λιστα εχθρων εχει χωρητικοτητα η μπορεις να βαλεις εκει ολο το φορουμ?
η πεττυ να μας πει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Spiros252
Διαχειριστής

Ο brb δεν διαμαρτυρήθηκε για κάτι τέτοιο οπότε λογικά δεν έχει κάποιο τουλάχιστον μικρό όριο. Δεν νομίζω να έχει γενικώς, θα το κοιτάξω κάποια στιγμή.
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

alekhine έγραψε: 20 Φεβ 2019, 10:22 ξερει κανεις αν η λιστα εχθρων εχει χωρητικοτητα η μπορεις να βαλεις εκει ολο το φορουμ?

Εικόνα
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

stavmanr έγραψε:
Νon4me έγραψε: 19 Φεβ 2019, 22:31 Είναι λάθος η οπτική. Δεν πασχίζεις να ξεφύγεις από κάποιον που σε κυνηγά. Προσπαθείς να διατηρήσεις την εικόνα του φόρουμ σε ένα επίπεδο που αρμόζει στη δική σου οπτική.
Μπορείς να το πεις "προσωποποιημένη οπτική" του φόρουμ. Οι υπόλοιποι διαβάζουν κανονικά τα σχόλια που εσύ δεν θέλεις να διαβάζεις κι επιλέγεις προληπτικά να μην διαβάζεις.
Πολυ φασαρια για το τιποτα λεω εγω . Σε ενα ανωνυμο φορα θα υπαρχουν καθε λογης μποτς . ζαικα , αυγα , του κωματος , της νδ , περιεργοι κοκ . Μεχρι στιγμης ολα αυτα τα χρονια (απο το 2002 περιπου ) προσπερναω τους κουραστικους πορωμενους λακαμαδες πες τους οπως θες . Το να βαζω σε λιστες και να γινεται κουοτ στο κουοτ για να δω εγω και να παιζουμε την κολοκυθια μου φαινεται ανουσιο . μυ 2 c .
εννοείται δεν κατηγορώ - σνομπάρω την επιλογή η αυτούς που την χρησιμοποιουν , απλώς πράττω σύμφωνα με το τι πιστεύω καλύτερο για μένα .
Ποια φασαρία; :p2:
Υπάρχει σωστά το δικαίωμα κάθε χρήστη να επιλέγει τη διαμόρφωση της συζήτησης στα μάτια του. Αυτό που συζητάμε είναι αν πρέπει αυτή η διαδικασία να ταυτίζεται με "φιλία" ή "έχθρα" όπως τιτλοφορείται.
Κατά τη γνώμη μου "η λίστα εχθρών" είναι κακή έννοια. Το γεγονός ότι θεωρώ τα σχόλια κάποιων μελών ως ανάρμοστα ή αντιαισθητικά στις συζητήσεις δε σημαίνει ότι τους έχω εχθρούς. :102:
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

brb και tyt έγραψε: 19 Φεβ 2019, 22:37 Εγώ πάλι θέλω να έχω ήσυχο το κεφάλι μου. Δεν μπαίνω εδώ για να συγχύζομαι με τα απωθημένα, ή οτιδήποτε άλλο, του καθενός.
Το ξέρουμε, εσύ μπαίνεις για να συγχύζεις τους άλλους με τα απωθημένα σου! :g030:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”