Τι ερωτήσεις είναι αυτές, για τον Άγι μας λέω, αυτό το νήμα είναι βασανιστήριο και εσύ δήμιος με αυτά που γράφεις.
ο ακατανόμαστος θα συμφωνούσε μαζί μου. Μπορεί με μεγάλο πόνο ψυχής αλλά θα συμφωνούσε.
Μόνο που θα διάβαζε σπαλομπριζολα θα σειχε κράξει!
Νομίζω κάνετε λαθος. Μιλάμε για χοιρινή σταβλισια στα κάρβουνα. Αυτή την ζουμερη, καλοψημενη ομορφιά.
Και να με έκταζε είναι επειδή δε ξέρει να τρώει. Αλλά δε το μάθουμε ποτέ καθότι οι μπαναρισμένοι δεν έχουνε φωνή
ο ακατανόμαστος θα συμφωνούσε μαζί μου. Μπορεί με μεγάλο πόνο ψυχής αλλά θα συμφωνούσε.
Νομίζω κάνετε λαθος. Μιλάμε για χοιρινή σταβλισια στα κάρβουνα. Αυτή την ζουμερη, καλοψημενη ομορφιά.
Και να με έκταζε είναι επειδή δε ξέρει να τρώει. Αλλά δε το μάθουμε ποτέ καθότι οι μπαναρισμένοι δεν έχουνε φωνή
Η λέξη σταβλισια θα του γύριζε το μάτι. Όχι αυτή καθαυτή η μπριζόλα.
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Η λέξη σταβλισια θα του γύριζε το μάτι. Όχι αυτή καθαυτή η μπριζόλα.
Δηλαδή και πως να την λέμε; Μπριζόλα από οίκημα όπου εφιλοξενήθησαν χοίροι;
Το πρώτο που σκέφτηκα γιατί τα βάζω στο τζάκι. Δεν τρώω κρέας και ψάρια.
Δεμπραζ. Όλοι έχουμε ελαττωματα.
Και η πεττουλα μόνο από αυτά.
Περί του νήματος.
Παϊδάκια αρνίσιο
Φιλέτο μοσχάρι 3 λεπτάκια την κάθε πλευρά ψημένο σενιαν
Μοσχαρίσια μπριζόλα από τρίχρονο κ πάνω μοσχάρι, σιτεμενο για 50 μέρες. Παλι 3 λεπτά ψήσιμο την κάθε πλευρά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 05 Φεβ 2019, 18:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"