Αντί να χαίρεσαι που δεν ροχαλίζει στο σεξGoBack έγραψε: 15 Ιαν 2019, 22:34Το καλυτερο ειναι οταν κοιμαται.Αλλα οταν συνεχιζει να κοιμαται και δεν ξυπναει σε ζωνουν τα φιδια.don't speak έγραψε: 15 Ιαν 2019, 21:46Όχι. Το σεξ θέλει συναίνεση και των δύο.
Ακόμα και αν κοιμάται![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θεωρείτε Σεξ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: Τι θεωρείτε Σεξ;
-
the comet the course the tail
η αμοιβαία προσπάθεια επίτευξης οργασμού. αυτό μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. ακόμα και εξ αποστάσεως.Cloud87 έγραψε: 15 Ιαν 2019, 20:12 Κάπου είχα διαβάσει οτι υπάρχει μια ασάφεια σχετικά με το τι θεωρούμε σέξ. Νομίζω οι περισσότεροι φέρνουν στο μυαλό τους την κολπική διείσδυδη και την σχετική εκσπερμάτωση μεταξύ ενός straight ζευγαριού. Οι περισσότεροι μάλλον θεωρούν και το πρωκτικό...σεξ. Ο πεοθηλασμός όμως είναι σέξ; Αυτά που κάνουν δυό κοπέλες μεταξύ τους; Το χούφτωμα; Το φιλί; Η μαλακία; Τι πιστεύετε;![]()
-
Ορέστης 35
Εχουν βγει κατι καινουριοι δονητες που δημιουργουν κενο αερος στην κλειτοριδα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Επιστήμη το έχουν κάνει...Ορέστης 35 έγραψε: 15 Ιαν 2019, 22:40 Εχουν βγει κατι καινουριοι δονητες που δημιουργουν κενο αερος στην κλειτοριδα.
Yippie Kay Yay
Το κάνουν για να μελετήσουν το φαινόμενο της ελεύθερης πτώσης;Ορέστης 35 έγραψε: 15 Ιαν 2019, 22:40 Εχουν βγει κατι καινουριοι δονητες που δημιουργουν κενο αερος στην κλειτοριδα.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Εξ αποστάσεως είναι μεγάλη κουβέντα νομίζω.the comet the course the tail έγραψε: 15 Ιαν 2019, 22:38η αμοιβαία προσπάθεια επίτευξης οργασμού. αυτό μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. ακόμα και εξ αποστάσεως.Cloud87 έγραψε: 15 Ιαν 2019, 20:12 Κάπου είχα διαβάσει οτι υπάρχει μια ασάφεια σχετικά με το τι θεωρούμε σέξ. Νομίζω οι περισσότεροι φέρνουν στο μυαλό τους την κολπική διείσδυδη και την σχετική εκσπερμάτωση μεταξύ ενός straight ζευγαριού. Οι περισσότεροι μάλλον θεωρούν και το πρωκτικό...σεξ. Ο πεοθηλασμός όμως είναι σέξ; Αυτά που κάνουν δυό κοπέλες μεταξύ τους; Το χούφτωμα; Το φιλί; Η μαλακία; Τι πιστεύετε;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
γιατί;Naida έγραψε: 15 Ιαν 2019, 22:47Εξ αποστάσεως είναι μεγάλη κουβέντα νομίζω.the comet the course the tail έγραψε: 15 Ιαν 2019, 22:38η αμοιβαία προσπάθεια επίτευξης οργασμού. αυτό μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. ακόμα και εξ αποστάσεως.Cloud87 έγραψε: 15 Ιαν 2019, 20:12 Κάπου είχα διαβάσει οτι υπάρχει μια ασάφεια σχετικά με το τι θεωρούμε σέξ. Νομίζω οι περισσότεροι φέρνουν στο μυαλό τους την κολπική διείσδυδη και την σχετική εκσπερμάτωση μεταξύ ενός straight ζευγαριού. Οι περισσότεροι μάλλον θεωρούν και το πρωκτικό...σεξ. Ο πεοθηλασμός όμως είναι σέξ; Αυτά που κάνουν δυό κοπέλες μεταξύ τους; Το χούφτωμα; Το φιλί; Η μαλακία; Τι πιστεύετε;![]()
Πως να το θεωρήσεις σεξ αν δεν νιώθεις το σώμα του άλλου;the comet the course the tail έγραψε: 15 Ιαν 2019, 22:50γιατί;Naida έγραψε: 15 Ιαν 2019, 22:47Εξ αποστάσεως είναι μεγάλη κουβέντα νομίζω.the comet the course the tail έγραψε: 15 Ιαν 2019, 22:38
η αμοιβαία προσπάθεια επίτευξης οργασμού. αυτό μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. ακόμα και εξ αποστάσεως.
Ίσως σεξουαλική εκτόνωση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
ε εντάξει τώρα. λεπτομέρειες.Naida έγραψε: 15 Ιαν 2019, 22:57Πως να το θεωρήσεις σεξ αν δεν νιώθεις το σώμα του άλλου;
-
Γραφικός
Σεξ είναι το να μπαίνει το κρέας μέσα στο κρέας. Όλα τα υπόλοιπα, όσο όμορφα και να είναι, δεν είναι σεξ. Το σάιμπερσεξ δεν είναι σεξ.
Έχεις δικιο. Λεπτομέρειες. Μια χαρά σεξ είναι. Και γαμώ τα σεξ. Και καλύτερο από το ριάλ καμία φορά.the comet the course the tail έγραψε: 15 Ιαν 2019, 23:00ε εντάξει τώρα. λεπτομέρειες.Naida έγραψε: 15 Ιαν 2019, 22:57Πως να το θεωρήσεις σεξ αν δεν νιώθεις το σώμα του άλλου;
![]()
![]()
Spoiler
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σεκς είναι η υποψία ότι κάποιος που γνωρίσαμε μόλις είναι γυμνός κάτω από τα ρούχα του
και καλό είναι να αντιμετωπίζεται νωρίς με προσευχές και μετάνοιες μη πω τίποτε χειρότερο.
και καλό είναι να αντιμετωπίζεται νωρίς με προσευχές και μετάνοιες μη πω τίποτε χειρότερο.
Και θυμάμαι τη μαμά τη κακομοίρα
που ‘χε ωριμάσει κι ήταν πλέον ζωντοχήρα
Που μου πέταξε μια μέρα με κακία
«Θα σε φάει η μα...»
Και μετά πήγε και έπιασε το Στάθη
Στη Λέλα από τη Ξάνθη τράβα το παιδί να μάθει
Και με κέρασαν καφέ κι απελπισία
Μετά την εκκλησία μια Κυριακή
Γιατί η Λέλα μου ‘πε έλα μωρό μου στη μαμά σου
Σου ‘χω ετοιμάσει καλέ το μπακλαβά σου
Αλλά εγώ που δεν είχα οιδιπόδειο
Έκανα επεισόδιο και φτου κι απ’ την αρχή
Τι έχετε πάθει με τα γαμήσια ρε μαλάκες; Παίρνετε κάτι; Τρώτε πικάντικα; Το ότι βγήκαμε από τα μνημόνια και έχετε χαλαρώσει;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 614 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 22 Απαντήσεις