!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βουλή
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Βουλή
Ο Δένδιας που μας έλεγε να μη χαρίζουμε τον δικτατορα-φασιστα φιλοΝΑΖΙ Μεταξά στη Χρυσή Αυγή, αντιφασίστας.
Τελικά η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ θα γίνει πολύ πιο εύκολα και γρηγορα απ ό, τι φανταζόμαστε.
Τελικά η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ θα γίνει πολύ πιο εύκολα και γρηγορα απ ό, τι φανταζόμαστε.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Η τελευταία μέρα ενός προβλήματος η σημερινή, λέει ο Λαλιώτης του ΣΥΡΙΖΑ.
Κατά τα άλλα, πόσο βολική για όλους είναι η παρουσία της ΧΑ στη Βουλή και στη κοινωνία.
Κατά τα άλλα, πόσο βολική για όλους είναι η παρουσία της ΧΑ στη Βουλή και στη κοινωνία.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
Πραγματικα δεν εχω το κουραγιο να παρακολουθησω τις ομιλιες.
Δεν εχω δει καμια μεχρι τωρα.Ειναι πολυ μεγαλη η προδοσια για να καθεται κανεις να επιχειρηματολογει.
Δεν εχω δει καμια μεχρι τωρα.Ειναι πολυ μεγαλη η προδοσια για να καθεται κανεις να επιχειρηματολογει.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Ο Κυβερνήτης ήταν αντικομμουνιστής και αντιναζίΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 23 Ιαν 2019, 15:38 Ω τι καλός ο κ. Δένδιας που την είπε στη Χρυσή Αυγή. Δημοκράτης άνθρωπος, που διεκδικεί τη μνήμη του Ιωάννη Μεταξά, που ήθελε ανακατάληψη των πόλεων από τους μετανάστες. Ξεπλένηδες.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Rocco Siffredi
βαλτε ερτ1 μονο ο αριστος δεν εχει βγει
Τι κάνετε εδώ ρε; Δεν κατεβήκατε στο συλλαλητήριο; 
Αν ανοιγες ενα βιβλιο ιστοριας θα εβλεπες οτι αυτο εγινε διοτι ειχε-προτου γινει "κυβερνητης"-αποφασισει οτι η θεση της Ελλαδος ειναι no matter what υπο τη σκεπη της Αγγλιας. Δεν εγινε για θεωρητικοπολιτικους λογουςBeria έγραψε: 24 Ιαν 2019, 17:42Δεν είπα αντιφασίστας
Αν ανοιγες ένα βιβλίο Ιστορίας θα μάθαινες ότι τις εθνικοσοσιαλιστικές οργάνωσεις στην Ελλάδα τις πέρασε πριονοκορδέλλα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
-
- 362 Απαντήσεις