!!! DEVELOPMENT MODE !!!
SOS @%*#@!ΨΑΡΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!
Re: SOS @%*#@!ΨΑΡΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!
Οκ,μην μπεις σε λεπτομέρειες αλλά παραδέξου `το.Οι φράσεις "ετοίμαζα με χαρά το τραπέζι" και "το ψάρι του ντελιβερά μύριζε πετρέλαιο",δεν ταιριάζουν στην ίδια πρόταση.
Ε αφού το πρόσμενες με τόση χαρά το τραπέζι, θα μπορούσες να αγοράσεις το ψαράκι σου και σαν μαστόρισσα να το ψήσεις ώστε να ευχαριστήσεις όσους ήθελες να ευχαριστήσεις.Σουβλίτσα έγραψε: 13 Απρ 2018, 18:57
Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί μπορει να σε κάνω να κλάψεις (μιλώ σοβαρά)
Με βάση τα όσα έχεις δείξει σαν προσωπικότητα, αυτό θα ήθελες να κάνεις αλλά υπήρχαν λόγοι ανωτέρας βίας που δεν σε άφησαν και αναγκάστηκες να παραγγείλεις. Ατυχία.
Ηρέμησε πάντως, δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι συνέχεια. Ακολούθα τις συμβουλές του γιατρού και προσπάθησε να χαλαρώσεις.
Στην Πάτρα πάντως έχει ανοίξει εδώ και κάποιο καιρό (εξάμηνο, και παραπάνω ίσως δεν θυμάμαι καλά), ένα ωραίο μαγαζάκι με ψάρι πακέτο που τα κάνει όλα μούρλια. Στην Ελλήνος Στρατιώτου, κολλητά με την Eurobank.
Εγώ δεν είμαι πολύ του ψαριού, αλλά τρεις φορές που έχω πάρει, αστακομακαρονάδα τη μία, σφυρίδα τη δεύτερη και κάτι περίεργο με καλαμαράκια την τρίτη, έμεινα κατενθουσιασμένος.
Τί θα έκανα αν δεν είχα κι εσάς να με πειράζετε σε κάτι τέτοια δύσκολα? 
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Υπερκουλτουριάρης
Πες τον λακαμα τον γιατρό σου, να σου πει να πάρεις μια κουταλιά ενεργό άνθρακα από το φαρμακείο.Σουβλίτσα έγραψε: 13 Απρ 2018, 18:49 Μίλησα με τον παθολόγο της οικογένειας
Μου είπε να περιμένω, να έχω εφοδιαστεί και λόγω σαββατοκύριακου με αντιβίωση ουφεξιλ και να περιμένω, το χειρότερο λέει που μπορεί να πάθω είναι γαστρεντερίτιδα.
Eπίσης να μην φάω τίποτα, μόνο να πίνω ανα πεντε λεπτά νερό ή τσάι. Κλαψ.
(κατι μουρμούραγε μήπως είχε το ψάρι χολέρα, σβντόινγκ!)
Εμένα όμως με έχει πιάσει το κεφάλι μου τώρα :(
Το κεφάλι σου σε πονά λόγο άγχους, πιθανόν σου ανέβηκε η πίεση(θα πέσει όταν χαλαρώσεις, δεν παθαίνεις κάτι). Κάνε καμιά άσκηση αναπνοής να κουλάρεις, θα σου έλεγα να κουμπωθείς και με κανένα lexo, αλλά δεν ξέρω τι αλληλεπίδραση μπορεί να έχει με το πετρέλαιο
Aν αγχώνεσαι και δεν αισθάνεσαι καλά, πήγαινε νοσοκομείο. Πάρε και το ψαροκέφαλο μαζί.Σουβλίτσα έγραψε: 13 Απρ 2018, 19:07 Τί θα έκανα αν δεν είχα κι εσάς να με πειράζετε σε κάτι τέτοια δύσκολα?![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
ΕΓΩ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΠΑΩ, ΔΕΝ ΠΑΩ, ΔΕΝ ΠΑΩ
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 13 Απρ 2018, 19:10
Πες τον λακαμα τον γιατρό σου, να σου πει να πάρεις μια κουταλιά ενεργό άνθρακα από το φαρμακείο.
Το κεφάλι σου σε πονά λόγο άγχους, πιθανόν σου ανέβηκε η πίεση(θα πέσει όταν χαλαρώσεις, δεν παθαίνεις κάτι). Κάνε καμιά άσκηση αναπνοής να κουλάρεις, θα σου έλεγα να κουμπωθείς και με κανένα lexo, αλλά δεν ξέρω τι αλληλεπίδραση μπορεί να έχει με το πετρέλαιοΑν δεις κανένα φωτεινό τούνελ,γύρνα πίσω αμέσως,έχεις πολά να δώσεις ακόμα,τουλάχιστον μισο εκατομμύριο ποστ.
Σ'αγαπώ..
γιατί να του πω τ'ανθρώπου να πάρω ενεργό άνθρακα?
Αυτή είναι η αριστεράNamrail έγραψε: 13 Απρ 2018, 19:04 τρεις φορές που έχω πάρει, αστακομακαρονάδα τη μία, σφυρίδα τη δεύτερη και κάτι περίεργο με καλαμαράκια την τρίτη, έμεινα κατενθουσιασμένος.![]()
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Μην προσπαθείς να καλύψεις το κενό του Ταλαίπωρου.Δεν θα τα καταφέρεις.
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 13 Απρ 2018, 19:10Πες τον λακαμα τον γιατρό σου, να σου πει να πάρεις μια κουταλιά ενεργό άνθρακα από το φαρμακείο.Σουβλίτσα έγραψε: 13 Απρ 2018, 18:49 Μίλησα με τον παθολόγο της οικογένειας
Μου είπε να περιμένω, να έχω εφοδιαστεί και λόγω σαββατοκύριακου με αντιβίωση ουφεξιλ και να περιμένω, το χειρότερο λέει που μπορεί να πάθω είναι γαστρεντερίτιδα.
Eπίσης να μην φάω τίποτα, μόνο να πίνω ανα πεντε λεπτά νερό ή τσάι. Κλαψ.
(κατι μουρμούραγε μήπως είχε το ψάρι χολέρα, σβντόινγκ!)
Εμένα όμως με έχει πιάσει το κεφάλι μου τώρα :(
Το κεφάλι σου σε πονά λόγο άγχους, πιθανόν σου ανέβηκε η πίεση(θα πέσει όταν χαλαρώσεις, δεν παθαίνεις κάτι). Κάνε καμιά άσκηση αναπνοής να κουλάρεις, θα σου έλεγα να κουμπωθείς και με κανένα lexo, αλλά δεν ξέρω τι αλληλεπίδραση μπορεί να έχει με το πετρέλαιοΑν δεις κανένα φωτεινό τούνελ,γύρνα πίσω αμέσως,έχεις πολά να δώσεις ακόμα,τουλάχιστον μισο εκατομμύριο ποστ.
Άσε μας ρε απολογητή της αστακής τάξης!
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Εγώ δεν ξέρω τί να κάνω εντωμεταξύ με το μαγαζί, στεναχωρούμαι.
Εαν είναι η πετρελαιοκηλίδα που τα έκανε αυτά, σκέπτομαι, τί φταίνε και αυτοί...
Εαν είναι η πετρελαιοκηλίδα που τα έκανε αυτά, σκέπτομαι, τί φταίνε και αυτοί...
Να ρε μλκ της το ειπε και ο γιατρος.Το πολυ πολυ γαστρεντεριτιδα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Υπερκουλτουριάρης
Τώρα που μπορεί να χωριστούμε οριστικά, θα στο πω πως και εγώ σ'αγαπω.Σουβλίτσα έγραψε: 13 Απρ 2018, 19:14
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 13 Απρ 2018, 19:10
Πες τον λακαμα τον γιατρό σου, να σου πει να πάρεις μια κουταλιά ενεργό άνθρακα από το φαρμακείο.
![]()
Σ'αγαπώ..![]()
γιατί να του πω τ'ανθρώπου να πάρω ενεργό άνθρακα?
Ο ενεργός άνθρακας είναι ταμαμ για τις δηλητηριάσεις,google it. Αν και νομίζω πως δεν δηλητηριάστηκες,απλά πανικοβλήθηκες. Το είχα πάθει και εγω μια φορά, όταν έφαγα πατσά στο Παρα Πέντε,μπέρδεψα την τουαλέτα με την κουζίνα πηγαίνοντας να κατουρήσω και είδα μια παρακμιακή γρια να δοκιμάζει τις σούπες και να ανακατεύει με την κουτάλα. Άρχισα να σκεφτομαι πως είναι σαν να της έκανα γλωσσόφιλο και εκατομμύρια χιλίοχρονα μικρόβια μπήκαν μέσα μου. Από την υποβολή,ζαλιζόμουν κι όλας.
Ο γιατρός είπε και κάτι για χολέρα ψαριού
Τί είναι αυτό ρε παίδες και τί σχέση έχει με το πετρέλαιο?
(εντάξει, μου είπε να μην φρικάρω με το "χολέρα")
Τί είναι αυτό ρε παίδες και τί σχέση έχει με το πετρέλαιο?
(εντάξει, μου είπε να μην φρικάρω με το "χολέρα")
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 572 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-