!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

εγώ δεν αφήνω τα παιδιά μου να κάνουν μαλακίες, όμως άμα δεν καταλαβαίνεις ότι το παιδί έχει κι αυτό το ακαταλόγιστο και ότι είναι εντελώς εγκληματικό να φέρνεις σε δημόσιο χώρο ένα πλάσμα που όταν αποφασίσει αυτό ότι δέχεται επίθεση θα δαγκώσει, δε μπορώ να σε βοηθήσω. Μπορώ μόνο να επισημάνω ότι γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ο νόμος λέει ότι πρέπει να φορά φίμωτρο και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο θα υποστείς αυτό που θεωρείς "αδικία".
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Nero έγραψε: 27 Δεκ 2018, 13:01
Ripper έγραψε: 27 Δεκ 2018, 12:57
vatraxos έγραψε: 27 Δεκ 2018, 12:52

Μάζευε λεφτά για το πρόστιμο που θα φας.

http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfVi ... 6B7CKWn6vG

Εικόνα
Δεν υπάρχουν σωματικές ενδείξεις ότι βιοπραγησα πάνω στο σκυλί ή στο "ζώο"
Ο λόγος μου εναντίον του δικού της.
Επίσης υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας εργαζόμενος ότι κινδύνεψε η σωματική μου ακεραιότητα μου από την "αρκούδα" μετά τη λογομαχία που είχα με το ανθρώπινο "ζώο"
Υπάρχει βέβαια γραπτή ομολογία σου, εδώ στο πχορουμ ότι το έκανες :102:
:lol:
αναρωτιέμαι βέβαια αν ο αγαπητός φίλος χάρος, αντί για το ζώο θηλυκού "ζώου" (οπως λεει) κλωτσούσε το ζώο αρσενικού ζώου,ντουλαποειδούς, ομοιο αυτού με τους κίονες και τους πεάνδρους που χρειαστηκε να αντιμετωπισω εγώ μολις πριν λιγο καιρο. Κάτι μου λέει ότι δεν θα πήγαινε και πολυ ευκολα το ποδι για το κλωτσιδάκι. Μην καθοταν να τον χέσει και το σκυλί στα παπουτσια, μη σου πω.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Ripper έγραψε: 27 Δεκ 2018, 13:02
Ripper έγραψε: 27 Δεκ 2018, 12:57

Δεν υπάρχουν σωματικές ενδείξεις ότι βιοπραγησα πάνω στο σκυλί ή στο "ζώο"
Ο λόγος μου εναντίον του δικού της.
Επίσης υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας εργαζόμενος ότι κινδύνεψε η σωματική μου ακεραιότητα μου από την "αρκούδα" μετά τη λογομαχία που είχα με το ανθρώπινο "ζώο"
:lol: :lol:
Επιπλέον θα μας επιβεβαιώσει ο vatraxos αλλά νομίζω απο τα γραπτά σου επίσης στοιχειοθετείται ότι δεν έχεις καμιά ένδειξη μεταμέλειας και επιπλέον διαπράττεις και εξύβριση προς την μηνύτρια

σαν αυτόν εδώ θα την πατήσεις

https://www.reddit.com/r/JusticeServed/ ... _to_do_is/
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

foscilis έγραψε: 27 Δεκ 2018, 13:03 εγώ δεν αφήνω τα παιδιά μου να κάνουν μαλακίες, όμως άμα δεν καταλαβαίνεις ότι το παιδί έχει κι αυτό το ακαταλόγιστο και ότι είναι εντελώς εγκληματικό να φέρνεις σε δημόσιο χώρο ένα πλάσμα που όταν αποφασίσει αυτό ότι δέχεται επίθεση θα δαγκώσει, δε μπορώ να σε βοηθήσω. Μπορώ μόνο να επισημάνω ότι γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ο νόμος λέει ότι πρέπει να φορά φίμωτρο και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο θα υποστείς αυτό που θεωρείς "αδικία".
δεν κατάλαβες. εγώ είμαι ενάντια στο να φέρνουν σκυλιά στις καφετέριες.

όσο για τα παιδιά, επειδή ακριβώς έχουν το ακαταλόγιστο, το θεωρώ απαράδεκτο να φεύγουν της προσοχής των γονιών τους και να γυρνοβολούν γύρω γύρω, γιατί εκτός από την ενόχληση των θαμώνων, μπορεί πολύ εύκολα να τα βουτήξει κανας ανώμαλος ή να πέσουν και να χτυπήσουν.

θα σου δώσω ένα παράδειγμα ενός γνωστού μου που έτρεχε και δεν έφτανε:

ο γνωστός έχει ψαροταβέρνα. διπλα στη ψαροταβέρνα, υπάρχει μια παιδική χαρά. οι γονείς του παιδιού το χαν αμολητό να κάνει ότι γουστάρει. πήγε λοιπόν το παιδάκι (δεν θα το πω βλαμμένο) σκαρφάλωσε σε ένα από τα παιχνίδια της παιδικής χαράς και πήγε και πείραζε τα φώτα της ταβέρνας που ήταν κοντά στο παιχνίδι. έπαθε ηλεκτροπληξία και τέλος. ο γνωστός μου έτρεχε στα δικαστήρια, για να αποζημιώσει τους γονείς.
οι οποίοι δεν παρακολουθούσαν τι κάνει το βλαστάρι τους και να το πίασουν πριν χώσει το δάχτυλο στο ρεύμα και πεθάνει.

πέρα από τη ευθύνη του μαγαζάτορα, που είχε τα φώτα διπλα στην παιδική χαρά, του δήμου που έβαλε το παιχνίδι διπλα στα φώτα της ταβέρνας, στην ηλικία των 8, δεν γνώριζε ότι δεν πρέπει να βάζει τα χέρια του σε πριζες να πιανει φωτα και τα λοιπά; ποιος φταίει για αυτό; ποιος φταίει που το παιδί αλώνιζε και δεν ήταν διπλα στους γονείς του;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naranjita την 27 Δεκ 2018, 13:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Nero έγραψε: 27 Δεκ 2018, 13:08
Ripper έγραψε: 27 Δεκ 2018, 13:02

:lol: :lol:
Επιπλέον θα μας επιβεβαιώσει ο vatraxos αλλά νομίζω απο τα γραπτά σου επίσης στοιχειοθετείται ότι δεν έχεις καμιά ένδειξη μεταμέλειας και επιπλέον διαπράττεις και εξύβριση προς την μηνύτρια

σαν αυτόν εδώ θα την πατήσεις

https://www.reddit.com/r/JusticeServed/ ... _to_do_is/
Καλά μην υπερβάλλουμε. Δεν πρόκειται να δώσει κανείς τα στοιχεία του χρήστη στις αρχές.

Εγώ απλά περιμένω να μας πει την απόφαση όταν γίνει το δικαστήριο.

Γενικώς να έχετε υπόψη ότι έχει αγριέψει η Δικαιοσύνη αναφορικά με την κακοποίηση ζώων. Ενδεχομένως σε υπερβολικό βαθμό. Κι ενδεχομένως για να λειτουργήσει αντίρροπα σε μία γενικευμένη, ιδιαίτερα στην επαρχία, αντίληψη περί "φυσιολογικής" κακομεταχείρισης των ζώων.

Οπότε, προσέχετε πώς συμπεριφέρεστε στα ζώα, αν όχι για λόγους συνείδησης και πολιτισμού, για λόγους αποφυγής επιβολής προστίμων και φυλάκισης.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

ο βασικός λόγος που έχει αγριέψει η δικαιοσύνη είναι ότι οι δικαστίνες είναι το κλασικό προφίλ ζωόφιλης.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

foscilis έγραψε: 27 Δεκ 2018, 13:14 ο βασικός λόγος που έχει αγριέψει η δικαιοσύνη είναι ότι οι δικαστίνες είναι το κλασικό προφίλ ζωόφιλης.
Δικαστίνες ανέβασαν τα πρόστιμα στο θεό;
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

foscilis έγραψε: 27 Δεκ 2018, 13:03 εγώ δεν αφήνω τα παιδιά μου να κάνουν μαλακίες, όμως άμα δεν καταλαβαίνεις ότι το παιδί έχει κι αυτό το ακαταλόγιστο και ότι είναι εντελώς εγκληματικό να φέρνεις σε δημόσιο χώρο ένα πλάσμα που όταν αποφασίσει αυτό ότι δέχεται επίθεση θα δαγκώσει, δε μπορώ να σε βοηθήσω. Μπορώ μόνο να επισημάνω ότι γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ο νόμος λέει ότι πρέπει να φορά φίμωτρο και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο θα υποστείς αυτό που θεωρείς "αδικία".
ναι σωστός, απλώς το να παρατανε καποιοι τα παιδια τους σε δημόσιο χωρο να φωναζουν και να τρεχουν κλασικα χωρις λογο και αιτια απο δω κι απο κει, δεν ειναι κι ο,τι καλυτερο για οποιον θελει να πιει ηρεμα το καφεδακι του χωρις ηχορυπανση απο τσιρίδες απο πιτσιρικια. Προσωπικα, περισσοτερες φορες μου εχει τύχει να κανω παρατηρηση σε ιδιοκτητη καφετεριας για την ηχορυπανση απο πιτσιρικια παρατημενα απο τους γονεις τους, παρά για "κακό" σκύλο. Αν οι γονεις των μπομπιρων θελουν να τα λενε με την ησυχια τους ανενοχλητοι για τον άδικο ένφια και για το ποια σιδερωστρα να αγορασουν φετος, εχοντας τα μικρα τους παρατημενα, ας πανε ο ενας επίσκεψη σπίτι του αλλου.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΙ-ΔΕΞΙΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΝΤΙ-ΔΕΞΙΑ »

Ripper έγραψε: 27 Δεκ 2018, 09:04 Φόρος απόκτησης και κατοχής κόπρου, για να δούμε μετά πόσοι είναι οι αληθινοί κυνοφιλοι.
Εικόνα
Σκάι Ξεφτίλες.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Ερμής έγραψε: 27 Δεκ 2018, 12:29
Ασέβαστος έγραψε: 27 Δεκ 2018, 11:50
foscilis έγραψε: 27 Δεκ 2018, 11:46
Ειναι δηλαδη σα τα ημιαυτοματα που δεν ενοχλουν τα ακουμπισμενα ησυχα στο τραπεζι του ιδιοκτητη τους μονο τα επιθετικα που ειναι σηκωμενα πυροβολουν κλπ.
καλυτερα να απαγορευτει η κυκλοφορια στους ανθρωπους. ειναι πιο επικινδυνοι.
Η απάντηση παραπέμπει λίγο σε "πανεπιστήμιο της ζωής"

Και όμως ο φοσίλις δεν έχει άδικο σε αυτά που λέει. Τα ζωντανά, ζωντανά είναι, το πρόβλημα είναι οι ιδιοκτήτες τους που θεωρούν οτι ένα κατοικίδιο πρέπει να έχει περισσότερα δικαιώματα απο έναν άνθρωπο. Δε γίνεται να θέλεις να μπεις με το κατοικίδιο σε κλειστό χώρο όταν λίγο πριν το έχεις αφήσει να χέσει τριγυρω χωρίς να μαζέψεις τίποτα.
δεν ειναι ολα τα κατοικιδια ουτε ολοι οι ιδιοκτητες τους ιδιοι.

το σκυλι που εχω τωρα, δεν το βγαζω σε κοσμο. δεν ειναι επικινδυνο, ειναι γλυφτρονι,πολυ ζωηρο, και μεγαλοσωμο, θα ενοχλησει.

ενα κανις που ειχα στην εφηβεια μου, το εβαζα στην καρεκλα διπλα μου, και 2-3 φορες ειχε τυχει να το πιασουν να το βαλουν στην αλλη καρεκλα μαζι με τις τσαντες και τα μπουφαν, νομιζαν οτι ειναι ψευτικο. ουτε λουρι, ουτε φιμωτρο, ουτε ειχε ενοχληθει ποτε, κανεις, στα 10 χρονια που το κυκλοφορουσα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Μα δεν ειπα οτι είναι ίδιοι, ούτε οτι είναι έτσι οι περισσότεροι. Το σαματά όμως θα τον κάνουν αυτοί που είναι ουγκανοι
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Επειδή δε γνωρίζω. Αν σκύλος επιτεθεί σε άνθρωπο, τι πρόστιμο προβλέπεται στον ιδιοκτήτη του;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naranjita έγραψε: 27 Δεκ 2018, 13:00
foscilis έγραψε: 27 Δεκ 2018, 12:53
Naranjita έγραψε: 27 Δεκ 2018, 12:51 τώρα βέβαια αν ο σκύλος είναι ήσυχος στα πόδια του αφεντικού και πάει το παιδάκι της διπλανής παρέας και το πατήσει, κλωτσήσει, ενοχλήσει και ο σκύλος το δαγκώσει, θα φταίει ο σκύλος και ο ιδιοκτήτης του φυσικά και όχι οι γονείς του ντένις του τρομερού.
Ναι. Είδες αδικία;

ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ.
να μαζεύετε τα γλυκά σας τα παιδάκια για να μην είμαστε. και να τα πηγαίνετε καμια εξοχή να ξεσαλώνουν όπως κάναν οι δικοί μας οι γονείς και όχι να βγάζουν τα απωθημένα τους εις βάρος των αθώων πελατών των καταστημάτων.
εμάς μας παίρναν μια φορά την εβδομάδα, όταν είχε καλό καιρό και μας πήγαιναν σε ένα βουνό εδώ πιο πάνω και μας αμολούσαν, έχοντας μαζί τους καφεδάκι στο χέρι σε σέικερ, δυο - τρεις οικογένειες φιλικές και χορταίναμε παιχνίδι. ΜΕΤΑ πηγαίναμε για καφέ και φαγητό. αφού είχαμε ξελυσσάξει.
και να πω ένα τελευταίο, ότι όσο πιο αδιάφοροι είναι οι γονείς, τόσο πιο διαόλοι είναι τα παιδιά.
δεν μπορει να γινει καμμια συγκριση η συσχετισμος παιδιων και σκυλιων. δεν ανηκουν στην ιδια συζητηση.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Ερμής έγραψε: 27 Δεκ 2018, 13:26 Επειδή δε γνωρίζω. Αν σκύλος επιτεθεί σε άνθρωπο, τι πρόστιμο προβλέπεται στον ιδιοκτήτη του;
Ούτε εγώ γνωρίζω, αλλά την ευθύνη την έχει ο ιδιοκτήτης κι επομένως αυτός θα φάει ποινή και σε αστικό δικαστήριο αυτός θα πληρώσει αποζημίωση.
Άβαταρ μέλους
Γκιώνης
Phorum.gr user: Γκιώνης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκιώνης »

Νιώθω απόλυτα λαφκ και φος και υπερθεματίζω την προτίμηση των παιδιών μου/μας έναντι των τετράποδων φίλων τρίτων.
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”