Kαλά κάτσε να δούμε αν σηκώνομαι. Ακόμα δεν τελειοποίησα το βάτραχο καλά καλά.lyna έγραψε: 04 Απρ 2018, 00:06 Αυτό με τον τοίχο γαμαει.
Να κάνεις λιιγο καμπουριτσα γ ν μην πεθάνεις τη μέση .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
GYM
- Cecily Anne
Re: GYM
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Μπερδεύτηκα τελείως, τι σχέση έχει η καμπούρα με τους κοιλιακούς;;;;;;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Κάνε καμπούρα γ ν σηκώσεις το βάρος του σώματός σου με τους κοιλιακούς κ όχι με τους ραχιαίους (μέση) . Παρότι πας να κάνεις έκταση του σώματος καθώς ανεβάζεις τα πόδια στον τοίχο , δεν τραβάνε οι ραχιαίοι γτ γαμιονται. Στηρίζουν οι κοιλιακοί
~~¥~~
Monday we start gym...Cecily Anne έγραψε: 31 Μαρ 2018, 23:56Μην ακούω αυτή τη λέξη πασχαλιάτικα. ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ.

- Cecily Anne
Λοιπόν, αφου δοκίμασα και την κοπελιά με τη γιόγκα και τις καμπούρες της παραλό, έχω να σας πω ότι έφαγα τα μούτρα μου.
Οπότε ξαναγυρνάμε στα μπέιζικς, μπας και δυναμώσουμε και ξαναπροσπαθώ, τον άλλο μηνα.
Οπότε ξαναγυρνάμε στα μπέιζικς, μπας και δυναμώσουμε και ξαναπροσπαθώ, τον άλλο μηνα.
Στο χωριό μου, με το μερακλήδες εννοούμε άλλο πράγμα.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Cecily Anne
ΩΩΩ καλώς τον. Σε φωνάζαμε!!!!
(Φοβούμαι να ρωτήσω τι εννοείτε στο χωριό σου, αλλά εγώ μάλλον δεν εννοώ αυτό).
Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα ένα έχω να δηλώσω, το παλεύω.
Cecily Anne έγραψε: 05 Απρ 2018, 22:44ΩΩΩ καλώς τον. Σε φωνάζαμε!!!!
(Φοβούμαι να ρωτήσω τι εννοείτε στο χωριό σου, αλλά εγώ μάλλον δεν εννοώ αυτό).
Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα ένα έχω να δηλώσω, το παλεύω.![]()
Εννοούμε αυτό ακριβώς που υποπτευεσαι!
Πετύχαμε ανόρθωση;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Cecily Anne
Κοίτα, μεταξύ μας, για να μην κοροϊδευόμαστε κιόλα, το μόνο που ανορθώσαμε είναι το ηθικό μου. Σε κάνα 2μηνο θα σου πω και για τα άλλα. Έχω πίστη.