!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χούντα ευρωβουλής: Φίμωσαν Έλληνα έφηβο!
-
talaipwros
Re: Χούντα ευρωβουλής: Φίμωσαν Έλληνα έφηβο!
γιατι δεν το βαλανε φυλακη μαθαμε;
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Για να το βάζεις εσύ που υποστηρίζεις κόμμα του οποίου η ηγεσία είναι Νεοναζί, καταλαβαίνω το περιεχόμενο του. Παρ' όλα αυτά θα το δω.Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 20:01 Αν και το περιστατικό είναι περσυνό, μόλις σήμερα έγινε γνωστό. Έλληνας έφηβος είχε μιλήσει στην ευρωβουλή, λέγοντας αλήθειες. Οι αλήθειες αυτές φυσικά δεν άρεσαν στο προεδρείο το οποίο και τον διέκοψε απότομα αφαιρώντας του το λόγο!
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
- Dwarven Blacksmith
Υπάρχει και ένα άλλο βίντεο από τον Hellas Patriot (ξέρω, μπέαρ γουιθ μι)
όπου φαίνεται ότι κάνει μια μεγάλη ερώτηση στο ίδιο υφάκι, τον χειροκροτάνε, του απαντάει η κυρία στην οποία απευθύνεται, και μετά του λέει "another question? Very short please", και τότε αρχίζει αυτός να λέει τα ρατσιστικά του OP. Οπότε είτε τον κόψαν για ρατσισμό είτε για χρόνο καλά του έκαναν.
Επίσης αυτή η προφορά δεν είναι native speaker αλλά δεν είναι και ελληνική. Δεν έχω ξανακούσει Ελ να μιλάει έτσι αγγλικά.
Α και όποιος θέλει μπορεί να δει όλο το βίντεο για να ακούσει την μετάφραση, εγώ δεν πρόκειται
http://web.ep.streamovations.be/index.p ... -euroscola
όπου φαίνεται ότι κάνει μια μεγάλη ερώτηση στο ίδιο υφάκι, τον χειροκροτάνε, του απαντάει η κυρία στην οποία απευθύνεται, και μετά του λέει "another question? Very short please", και τότε αρχίζει αυτός να λέει τα ρατσιστικά του OP. Οπότε είτε τον κόψαν για ρατσισμό είτε για χρόνο καλά του έκαναν.
Επίσης αυτή η προφορά δεν είναι native speaker αλλά δεν είναι και ελληνική. Δεν έχω ξανακούσει Ελ να μιλάει έτσι αγγλικά.
Α και όποιος θέλει μπορεί να δει όλο το βίντεο για να ακούσει την μετάφραση, εγώ δεν πρόκειται
http://web.ep.streamovations.be/index.p ... -euroscola
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 20 Δεκ 2018, 23:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Golden Age
Το Μπρέξιτ φτάει.
Να χαρώ εγώ οργουελικό..."μέτωπο της λογικής"!!!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
'
Έχει πλάκα όταν ένας νεοναζί και χουντολάγνος ξεκινάει νήμα με επικεφαλίδα "Χούντα .... "!
.
Έχει πλάκα όταν ένας νεοναζί και χουντολάγνος ξεκινάει νήμα με επικεφαλίδα "Χούντα .... "!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Golden Age
Είναι που..."παραβίασε τον κανονισμό". Το ύφος με το οποίο τον διέκοψε η προεδρεύουσα δείχνει ότι τον διέκοψε για να τον φιμώσει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Δεκ 2018, 23:04 είτε τον κόψαν για ρατσισμό είτε για χρόνο καλά του έκαναν.
Αλλά για "ρατσισμό", τί το ρατσιστικό είπε;
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Τι μου βαζεις λινκ του Ριζου; Στα ππρια μου ο Ριζος. Εγω για την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ σας μιλαω. Τι σχεση εχει το ΚΚΕ με το οτι εσεις εμποδίζετε τους αλλους να εκφραστουν, θαυμαζετε τυρρανους που εμποδιζαν την ελευθερια της εκφρασης, και τωρα κλαίτε ταχαμου για την λογοκρισία του "παιδιου";Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 23:00μίστερ μαξ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:53Δειχνει οτι ΦΙΜΩΝΕΤΕ την αντίθετη άποψη. Παμε παρακατω:Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:52 Είπες για εμάς επιλούμενος τον Παπαδόπουλο (που καμμία σχέση δεν είχε με ΣΙΑ ή διεθνισμό) και το Μανιαδάκη. Επίσης τί σχέση έχει η αναφορά με το βίντεο που παραθέτεις, όπου δείχνει μια ελληνική αντίδραση σε κάτι που συμπίπτει με τα σχέδια του αμερικανικού και του σκοπιανού ιμπεριαλισμού.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα σκίτσα για τον Μωάμεθ ή η ταινία ήταν αμερικανικός ιμπεριαλισμός αλλά δεν ήταν το σενάριο του Κόρπους Κράιστι και ως εκ τούτου και η αντίθεση σε αυτό αντιιμπεριαλιστική.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- Dwarven Blacksmith
Greek race.Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 23:06Είναι που..."παραβίασε τον κανονισμό". Το ύφος με το οποίο τον διέκοψε η προεδρεύουσα δείχνει ότι τον διέκοψε για να τον φιμώσει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Δεκ 2018, 23:04 είτε τον κόψαν για ρατσισμό είτε για χρόνο καλά του έκαναν.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Κάποιος πρέπει να του πει τι είναι εθνικισμός και ρατσισμός.
Κάποιος πρέπει να του πει ότι είναι άλλο ο εθνικισμός και άλλο ο Νεοναζισμός της Χρυσής Αυγής.
Κάποιος πρέπει να του πει ότι αν είσαι ρατσιστής θα σε πούνε ρατσιστή.
Κάποιος πρέπει να του πει ότι είναι άλλο ο εθνικισμός και άλλο ο Νεοναζισμός της Χρυσής Αυγής.
Κάποιος πρέπει να του πει ότι αν είσαι ρατσιστής θα σε πούνε ρατσιστή.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
- Golden Age
Και λοιπόν; Είναι ρατσιστικό αυτό;Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Δεκ 2018, 23:09Greek race.Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 23:06Είναι που..."παραβίασε τον κανονισμό". Το ύφος με το οποίο τον διέκοψε η προεδρεύουσα δείχνει ότι τον διέκοψε για να τον φιμώσει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Δεκ 2018, 23:04 είτε τον κόψαν για ρατσισμό είτε για χρόνο καλά του έκαναν.
-
talaipwros
Μα τι λες; Ρατσιστικά μηνύματα μίσους κανονικά πάνε μπουζουGolden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 23:04Το Μπρέξιτ φτάει.
Eμενα αυτο που μου εκανε εντυπωση απο το ΟΡ ειναι η χρήση της λεξης χουντα απο τον eπαλληλο αλλα με αρνητικη χροια.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Golden Age
Μα γενικότερα οι "προοδευτικοί" τις ίδιες θέσεις με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ είχατε σε εκείνα τα θέματα.μίστερ μαξ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 23:07 Τι μου βαζεις λινκ του Ριζου; Στα ππρια μου ο Ριζος. Εγω για την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ σας μιλαω. Τι σχεση εχει το ΚΚΕ με το οτι εσεις εμποδίζετε τους αλλους να εκφραστουν, θαυμαζετε τυρρανους που εμποδιζαν την ελευθερια της εκφρασης, και τωρα κλαίτε ταχαμου για την λογοκρισία του "παιδιου";
Καμμία σχέση δεν έχει η αντίθεση στον ολοκληρωτισμό και η παρέμβαση αντίθεσης στον ιμπεριαλισμό με τον ολοκληρωτισμό της ΕΕ. Και ναι, λογοκρισία ενός παιδιού είναι. Εσάς, άμα δεν σας αρέσουν αυτά που λένε τα παιδιά, στείλτε τα και στα γκούλαγκ (ήδη ένας "λογικομετωπίτης" εκδηλώθηκε πιο πίσω).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 20 Δεκ 2018, 23:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Golden Age
Ίδια λογική με το Σταλινισμό. Δίδυμα αδερφάκια είστε τελικά.talaipwros έγραψε: 20 Δεκ 2018, 23:09Μα τι λες; Ρατσιστικά μηνύματα μίσους κανονικά πάνε μπουζουGolden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 23:04Το Μπρέξιτ φτάει.
Και ποιο ήταν το "ρατσιστικό μήνυμα μίσους" στο βίντεο;
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Παπαδοπουλος, Μεταξας επεβαλαν λογοκρισια.Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 23:12Μα γενικότερα οι "προοδευτικοί" τις ίδιες θέσεις με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ είχατε σε εκείνα τα θέματα.μίστερ μαξ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 23:07 Τι μου βαζεις λινκ του Ριζου; Στα ππρια μου ο Ριζος. Εγω για την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ σας μιλαω. Τι σχεση εχει το ΚΚΕ με το οτι εσεις εμποδίζετε τους αλλους να εκφραστουν, θαυμαζετε τυρρανους που εμποδιζαν την ελευθερια της εκφρασης, και τωρα κλαίτε ταχαμου για την λογοκρισία του "παιδιου";
Καμμία σχέση δεν έχει η αντίθεση στον ολοκληρωτισμό και στον ιμπεριαλισμό με τον ολοκληρωτισμό της ΕΕ. Και ναι, λογοκρισία ενός παιδιού είναι. Εσάς, άμα δεν σας αρέσουν αυτά που λένε τα παιδιά, στείλτε τα και στα γκούλαγκ (ήδη ένας "λογικομετωπίτης" εκδηλώθηκε πιο πίσω).
Χρυσαλήτες σταματουν παραστάσεις/ομιλίες που δεν γουστάρουν
Ο Γκολντεν διαμαρτύρεται επειδη διέκοψαν ενα παιδί που εκανε hate speech (ψεκασμενοθεωριες)
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 913 Προβολές
-