!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Άρτικλ XIII

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Άρτικλ XIII

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2018, 13:22 Αυτό διαβάζεις εσύ δηλαδή στο παραπάνω. Νομίζω ότι η πρεσβυωπία άρχισε να σου χτυπάει την πόρτα.

Όχι ότι μειώθηκαν οι επενδύσεις, μικρές εταιρείες βούλιαξαν, η Ευρώπη μένει πίσω σε τεχνολογικές εξελίξεις κτλ.

Επιπροσθέτως, αυτό που λες δεν συνέβη ποτέ. Δεν είδα καμμιά μείωση επιθετικού μάρκετινγκ από εταιρείες, γιατί ο GDPR δεν νομοθετεί τίποτα σχετικό.
Άσε μας ρε φίλε. Μιλάει πολύ συγκεκριμένα για τον κλάδο του μάρκετινγκ και για venture επενδύσεις προφανώς σε φεησμπουκοειδείς σταρταπ όπου το εμπόριο προσωπικών δεδομένων είναι κεντρικό κομμάτι του business model.

Τα νούμερα που δίνει ακόμα κι αν ισχύουν είναι αστεία, ούτε ο Δήμος Περιστερίου δε θα τα θεωρούσε σημαντική επίπτωση, όχι η ΕΕ28!!!
Άβαταρ μέλους
foscilis

Nostalgia έγραψε: 10 Δεκ 2018, 13:15 To αγαπημενο μου κουκουβαγιακι εχει απολυτο δικιο. Ακομα και να περασει το αρθρο 13, μολις αντιληφθουν στην ΕΕ οι πολιτες τις επιπτωσεις θα αναγκαστουν να το παρουν πισω απο τις αντιδρασεις. Ναι μεν ειναι φαση πολεμος πολυεθνικων, αλλα για ποιον ακριβως λογο να μην παρουμε θεση με αυτο που μας βολευει; Καθε νεο τουβλακι που βαζουν στο τειχος, μειωνει την ελευθερια μας, για ποιον ακριβως λογο θα πρεπει εμεις να το υποστηριξουμε κιολας; Το να προσπαθεις να περιορισεις το ιντερνετ με τετοιους ηλιθιους τροπους την στιγμη που υπαρχει ολοκληρο νταρκ γουεμπ, σιγουρα δειχνει οτι στην ΕΕ δεν ξερουν τι τους γινεται.
Εμάς μας συμφέρει να μην υπάρχει copyright ή τέλος πάντων να μην είναι όπως είναι τώρα. Δε μας συμφέρει εφόσον υπάρχει copyright και όντως παραβιάζεται με ένα βίντεο στο youtube να φταίνε όλοι (uploader, θεατές) εκτός από τη google που είναι και η μόνη που έχει λεφτά να πληρώσει αποζημίωση (όπως επίσης και η μόνη που κερδίζει λεφτά από το βίντεο).

Επίσης τι λογική είναι αυτή, μήπως να επιτρέψουν και το παιδικό πορνό που κι αυτό μπορείς να το βρεις στο dark web;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

foscilis έγραψε: 10 Δεκ 2018, 13:27
hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2018, 13:22 Αυτό διαβάζεις εσύ δηλαδή στο παραπάνω. Νομίζω ότι η πρεσβυωπία άρχισε να σου χτυπάει την πόρτα.

Όχι ότι μειώθηκαν οι επενδύσεις, μικρές εταιρείες βούλιαξαν, η Ευρώπη μένει πίσω σε τεχνολογικές εξελίξεις κτλ.

Επιπροσθέτως, αυτό που λες δεν συνέβη ποτέ. Δεν είδα καμμιά μείωση επιθετικού μάρκετινγκ από εταιρείες, γιατί ο GDPR δεν νομοθετεί τίποτα σχετικό.
Άσε μας ρε φίλε. Μιλάει πολύ συγκεκριμένα για τον κλάδο του μάρκετινγκ και για venture επενδύσεις προφανώς σε φεησμπουκοειδείς σταρταπ όπου το εμπόριο προσωπικών δεδομένων είναι κεντρικό κομμάτι του business model.

Τα νούμερα που δίνει ακόμα κι αν ισχύουν είναι αστεία, ούτε ο Δήμος Περιστερίου δε θα τα θεωρούσε σημαντική επίπτωση, όχι η ΕΕ28!!!
Sure, όταν όλος ο κόσμος βιώνει άνοδο, είναι αστείο για την ΕΕ που βιώνει 40% μείωση. Τι αστεία ποσά, πόσο γελάω. Χα, χα, χα!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

40% είναι ΠΟΣΟΣΤΟ όχι ποσό. Η ποσότητα που μειώνεται κατά 40% είναι οι επενδύσεις σε φεησμπουκικού τύπου σταρταπ με συνολική επίπτωση σου λέει ο ίδιος 3000-30.000 θέσεις εργασίας σε όλη την ευρώπη τα επόμενα 10 χρόνια.

Επαναλαμβάνω: σκασίλα μου. Να βρουν κάτι άλλο να εμπορεύονται.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Ο πολύς κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι και το τελευταίο mobile fap logging app είχε ως business model να πουλάει τα δεδομένα σου.

Πίσω στο θέμα τώρα,
In order to join the fight against Article 13, YouTubers have been provided with a communication toolkit and ready-made images with the key messages from the YouTube campaign. These can be downloaded for free and are available in six languages (English, French, German, Italian, Spanish and Polish).

Among French MEPs, this disguised lobbying campaign is causing extreme irritation. “Google is openly outsourcing its lobbying against the copyright directive by manipulating YouTubers,” wrote a frustrated French MEP Marc Joulaud from the party of Les Républicains on Twitter.

“The powerful means used by these businesses to defend their own interests are based on manipulating users, influential video makers and young people. It’s unacceptable. Google and YouTube are again crossing a red line by abusing their dominant position,” the French civil society of multimedia authors, La Scam, said in a statement.
Ο Γάλλος ευρωβουλευτής τα έγραψε ακριβώς ως έχουν.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
hellegennes

foscilis έγραψε: 10 Δεκ 2018, 14:52 40% είναι ΠΟΣΟΣΤΟ όχι ποσό. Η ποσότητα που μειώνεται κατά 40% είναι οι επενδύσεις σε φεησμπουκικού τύπου σταρταπ με συνολική επίπτωση σου λέει ο ίδιος 3000-30.000 θέσεις εργασίας σε όλη την ευρώπη τα επόμενα 10 χρόνια.

Επαναλαμβάνω: σκασίλα μου. Να βρουν κάτι άλλο να εμπορεύονται.
Τα κοκκινισμένα τα έχεις βγάλει απ' το μυαλό σου. Και επαναλαμβάνω ότι το GDPR σε κανένα σημείο του δεν καταπολεμάει το επιθετικό μάρκετινγκ αυτού του τύπου. Αν μη τι άλλο, εγώ το βλέπω να αυξάνεται διαρκώς και το είχα πει και πριν εφαρμοστεί ότι δεν έχει αυτόν τον σκοπό και δεν κάνει καν μνεία.

Το μόνο που μας πρόσφερε, στο μεταξύ, είναι ότι πλέον τα πάντα βγάζουν 100 pop ups και πρέπει να δίνω 10 εγκρίσεις τον μήνα για επεξεργασία των δεδομένων μου. Δηλαδή έκανε την ζωή μου χειρότερη και γάμησε τις μικρές επιχειρήσεις. Σε όλες τις επιχειρήσεις που επεξεργάζονται δεδομένα δημιούργησε πρόβλημα. Προσωπικά, επειδή συνεργάζομαι με την εθνική και το pay spot της, μάς έκανε άνω-κάτω, γιατί η εταιρεία μέσω της οποίας προσφέρεται η υπηρεσία έπρεπε να προβεί σε 500 ενέργειες, να κάνει νέα συμβόλαια, να τρέχουμε για 100 χαρτιά και να αυξήσει την χρέωση των υπηρεσιών της. Επίσης έγινε το έλα να δεις με τους προμηθευτές μας και έκανε σημαντική ζημιά στην διαχείριση και την εμπορική κίνηση.

Όλα αυτά βέβαια είναι ψιλά γράμματα για εσάς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
foscilis

δε θα τους συγχωρέσεις ποτέ αυτό με την θερινή ώρα, έτσι δεν είναι; :)

και δεν έχω βγάλει τίποτα από το μυαλό μου. Μιλάει για venture επενδύσεις. Σε τι επενδύουν τα ventures; Σε βασική έρευνα; Λολ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 10 Δεκ 2018, 21:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Δεκ 2018, 19:24 Ο πολύς κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι και το τελευταίο mobile fap logging app είχε ως business model να πουλάει τα δεδομένα σου.

Πίσω στο θέμα τώρα,
In order to join the fight against Article 13, YouTubers have been provided with a communication toolkit and ready-made images with the key messages from the YouTube campaign. These can be downloaded for free and are available in six languages (English, French, German, Italian, Spanish and Polish).

Among French MEPs, this disguised lobbying campaign is causing extreme irritation. “Google is openly outsourcing its lobbying against the copyright directive by manipulating YouTubers,” wrote a frustrated French MEP Marc Joulaud from the party of Les Républicains on Twitter.

“The powerful means used by these businesses to defend their own interests are based on manipulating users, influential video makers and young people. It’s unacceptable. Google and YouTube are again crossing a red line by abusing their dominant position,” the French civil society of multimedia authors, La Scam, said in a statement.
Ο Γάλλος ευρωβουλευτής τα έγραψε ακριβώς ως έχουν.
Ο Γάλλος ευρωβουλευτής πόσα πήρε από την ένωση δισκογραφικών εταιρειών για να πει τις μαλακίες του; Μιλάμε για απύθμενο θράσος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

foscilis έγραψε: 10 Δεκ 2018, 21:49 δε θα τους συγχωρέσεις ποτέ αυτό με την θερινή ώρα, έτσι δεν είναι; :)
Φέτος έχει σπάσει ρεκόρ μαλάκυνσης η Κομισιόν. Ο Πούτιν ο ίδιος να ήταν πρόεδρος λιγότερη ζημιά θα μας έκανε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

foscilis έγραψε: 10 Δεκ 2018, 21:49 δε θα τους συγχωρέσεις ποτέ αυτό με την θερινή ώρα, έτσι δεν είναι; :)

και δεν έχω βγάλει τίποτα από το μυαλό μου. Μιλάει για venture επενδύσεις. Σε τι επενδύουν τα ventures; Σε βασική έρευνα; Λολ.
Ρε συνονόματε, οτιδήποτε έχει user base διατηρεί δεδομένα. Τις απαιτήσεις του GDPR όσον αφορά την διαχείριση των δεδομένων ΔΕΝ μπορούν να καλύψουν με ασφάλεια και λογικό κόστος οι μικρές και νέες εταιρείες. Τι σκατά δύσκολο υπάρχει σ' αυτό; Ακόμη και επιχείρηση σαν την δική μου είναι δυνατό να διατηρεί και να επεξεργάζεται δεδομένα τρίτων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μιας και το αναφέρεις αυτό, έβγα έξω αύριο το πρωί στις 7:30 (με την χειμερινή ώρα που έχουμε) και πες μου αν βλέπεις πουθενά φως (οι φανοστάτες δεν μετράνε).
foscilis έγραψε: 31 Αύγ 2018, 14:25 Κατ' αρχάς φως έχεις από τις 6:30 περίπου το αργότερο (με τη θερινή ώρα), ακόμα και στη Βόρεια Ελλάδα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Εγώ πλέον όποτε πιω ένα ποτηράκι σηκώνομαι και φωνάζω "Και του χρόνου με θερινή!".
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Δεκ 2018, 22:07 Εγώ πλέον όποτε πιω ένα ποτηράκι σηκώνομαι και φωνάζω "Και του χρόνου με θερινή!".
Εσύ δεν είσαι που είχες πρόβλημα να κοιμηθείς το καλοκαίρι γιατί νυχτώνει αργά με την θερινή ώρα; :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
foscilis

Τις απαιτήσεις του GDPR όσον αφορά την διαχείριση των δεδομένων ΔΕΝ μπορούν να καλύψουν με ασφάλεια και λογικό κόστος οι μικρές και νέες εταιρείες.
Ως υπεύθυνος για το compliance στην εταιρεία μου διαφωνώ. Αν έχεις λιγότερους από 150 εργαζόμενους (αν θυμάμαι καλά, μπορεί να είναι 200 ή 250 αλλά τέλος πάντων δεν ήταν 94 που έχουμε εμείς και θυμάμαι πολύ καλά την ανακούφισή μου γιατί ειλικρινά υπάρχουν ολόκληρα κεφάλαια που δεν ισχύουν για μικρούς) τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά. Μιλάμε για τάξεις μεγέθους απλούστερα και ουσιαστικά πανεύκολα να τα τηρήσεις αν δεν σκοπεύεις να εμπορευτείς προσωπικά δεδομένα ή να τα παραβιάσεις. Μόνο το τμήμα μάρκετινγκ τσίνισε και ξέρεις γιατί τσίνισε; Γιατί είχαν αγοράσει 17.000 emails να σπαμμάρουν. Έτσι έκαναν όλα τα μάρκετινγκ και είναι ο μόνος κλάδος που όντως τρώει κωλόχερο, νομίζανε τα καθίκια ότι είχανε βρει την κότα με τα χρυσά αυγά με το Ιντερνετ και τα τράκινγκ και τις mailing lists και όλες αυτές τις μαλακίες.

Επίσης όπως το άρθρο 13, έτσι και το GDPR δεν αλλάζει σημαντικά τι επιτρέπεται και τι δεν επιτρέπεται να κάνεις. Η μοναδική ουσιαστική αλλαγή είναι το opt in αντί για opt out (όταν συλλέγεις δεδομένα με συναίνεση) και ότι προβλέπει πολύ μεγαλύτερα πρόστιμα. Κατά τα άλλα είναι απλά κωδικοποίηση και αποσαφήνιση πραγμάτων που ήδη ίσχυαν.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Εν τω μεταξύ, φουλ mode αντιδημοκρατικής διαδικασίας. Όλες οι προηγούμενες στατιστικές της ίδιας της γαμημένης στατιστικής υπηρεσίας της Ευρώπης δείχνανε ότι η πλειοψηφία του κόσμου ήθελε να διατηρηθεί το υπάρχον σύστημα αλλαγής ώρας, αλλά δεν κάνανε δημοψήφισμα, κάνανε... online poll. :smt005: Και μάλιστα αφού κάνανε σκληρή προπαγάνδα με πλαστά στοιχεία υπέρ της κατάργησης! :smt005:

Μαλάκες, ούτε ο Τραμπ δεν έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα. :smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 10 Δεκ 2018, 22:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”