και εγω ναζι και φασιστας ειμαι καλη μου και ειμαι και καλο παιντι ...μη φοβαστε δεν τρωμε ανθρωπουςΠασιφάη έγραψε: 15 Απρ 2025, 16:12Δεν βαπτίζεται κανείς Ναζί, αμα δεν το κατέχει το ''ζιγκ χάιλ'' Κι εσύ καρδούλα, το ''τινάζεις'' το χεράκι στον αέρα. Στον καθρεφτη σου, διότι αν το κάνεις στη γειτονιά σου, τον ήπιες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δυσαρεστημενοι πρωην Νεοδημοκράτες ετοιμαζουν κομμα?
Re: Δυσαρεστημενοι πρωην Νεοδημοκράτες ετοιμαζουν κομμα?
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
To νήμα δεν είναι για τον Κασιδιάρη αλλά για τον Σπηλιωτόπουλο,τον Αντώναρο και πάνω απ όλα για την πρόεδρο της ΟΡΜΗ Παπακώστα. 
Έλληνας που αποδέχεται τους Ναζί, ενώ η Πατρίδα του έχει ανθρώπους που έχουν εκτελεστεί ,απο δαύτους, μάλλον μου ακούγεται προδότης, μετά μουσικής.
Ακόμη και την μεταπολίτευση να βάλεις, σαν έσχατο επιχείρημα στη διαφωνια σου, πάλι ζητάς απολυταρχία, διότι αυτό σε καυλώνει ουσιαστικά. Ο έλεγχος.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
καλα βγαλτε εξω τον κας να καμουμε ενα πειραμα αν τον γουσταρει ο λαος ή οχιπατησιωτης έγραψε: 15 Απρ 2025, 16:18 To νήμα δεν είναι για τον Κασιδιάρη αλλά για τον Σπηλιωτόπουλο,τον Αντώναρο και πάνω απ όλα για την πρόεδρο της ΟΡΜΗ Παπακώστα.![]()
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εχει γινει το πειραμα ηδηnemo έγραψε: 15 Απρ 2025, 16:22καλα βγαλτε εξω τον κας να καμουμε ενα πειραμα αν τον γουσταρει ο λαος ή οχιπατησιωτης έγραψε: 15 Απρ 2025, 16:18 To νήμα δεν είναι για τον Κασιδιάρη αλλά για τον Σπηλιωτόπουλο,τον Αντώναρο και πάνω απ όλα για την πρόεδρο της ΟΡΜΗ Παπακώστα.![]()
https://ekloges-prev.singularlogic.eu/2 ... ties/9186/
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Α να γειά σου. Διότι πότε μας λες πως είσαι, πότε πως δεν.nemo έγραψε: 15 Απρ 2025, 16:13και εγω ναζι και φασιστας ειμαι καλη μου και ειμαι και καλο παιντι ...μη φοβαστε δεν τρωμε ανθρωπουςΠασιφάη έγραψε: 15 Απρ 2025, 16:12Δεν βαπτίζεται κανείς Ναζί, αμα δεν το κατέχει το ''ζιγκ χάιλ'' Κι εσύ καρδούλα, το ''τινάζεις'' το χεράκι στον αέρα. Στον καθρεφτη σου, διότι αν το κάνεις στη γειτονιά σου, τον ήπιες.nemo έγραψε: 15 Απρ 2025, 16:02
νεος και απειρος ηταν τοτε ασε που ηταν και μοδα και καπως για να την σπασουν στους αριστερους
που με το παραμικρο βαπτιζουν φασιστα και ναζι τον καθενα
ξεκολα!
Εγώ τα ξέρω καρδούλα, να κάνεις outing στους υπόλοιπους που σε διαβάζουν τώρα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
πατησιωτης
nemo έγραψε: 15 Απρ 2025, 16:13και εγω ναζι και φασιστας ειμαι καλη μου και ειμαι και καλο παιντι ...μη φοβαστε δεν τρωμε ανθρωπουςΠασιφάη έγραψε: 15 Απρ 2025, 16:12Δεν βαπτίζεται κανείς Ναζί, αμα δεν το κατέχει το ''ζιγκ χάιλ'' Κι εσύ καρδούλα, το ''τινάζεις'' το χεράκι στον αέρα. Στον καθρεφτη σου, διότι αν το κάνεις στη γειτονιά σου, τον ήπιες.nemo έγραψε: 15 Απρ 2025, 16:02
νεος και απειρος ηταν τοτε ασε που ηταν και μοδα και καπως για να την σπασουν στους αριστερους
που με το παραμικρο βαπτιζουν φασιστα και ναζι τον καθενα
ξεκολα!
;
Νέμο έχεις σκεφθεί ποτέ γιατί η ΧΑ αλλά και μεγάλο μέρος του "χώρου" δεν επέλεξαν για πρότυπο τον Μεταξά αλλά τον Χίτλερ;θέλω να πω,ο Μεταξάς συγκεντρώνει όλες τις προδιαγραφές,και τον κοινοβουλευτισμό δεν ήθελε,και δικτάτορας ήταν και είχε και επιτυχίες.Γιατί να μην τον έχει πρότυπο ένας εθνικιστής του 21ου αιώνα.Τι του λείπει;
Λοιπόν η ανομολόγητη αλήθεια είναι ότι την κρίσιμη στιγμή αυτός επέλεξε ΑΓΓΛΙΑ και στο βάθος ΑΜΕΡΙΚΗ και αυτό δεν αρέσει στη ΧΑ.
https://www.youtube.com/watch?v=SorZ7TL0fGc
πατ ειναι πιο βαθυ περιπλοκο και συναμα και απλο ..εχει να κανει με νεολαιαπατησιωτης έγραψε: 15 Απρ 2025, 16:26nemo έγραψε: 15 Απρ 2025, 16:13και εγω ναζι και φασιστας ειμαι καλη μου και ειμαι και καλο παιντι ...μη φοβαστε δεν τρωμε ανθρωπουςΠασιφάη έγραψε: 15 Απρ 2025, 16:12
Δεν βαπτίζεται κανείς Ναζί, αμα δεν το κατέχει το ''ζιγκ χάιλ'' Κι εσύ καρδούλα, το ''τινάζεις'' το χεράκι στον αέρα. Στον καθρεφτη σου, διότι αν το κάνεις στη γειτονιά σου, τον ήπιες.
;
Νέμο έχεις σκεφθεί ποτέ γιατί η ΧΑ αλλά και μεγάλο μέρος του "χώρου" δεν επέλεξαν για πρότυπο τον Μεταξά αλλά τον Χίτλερ;θέλω να πω,ο Μεταξάς συγκεντρώνει όλες τις προδιαγραφές,και τον κοινοβουλευτισμό δεν ήθελε,και δικτάτορας ήταν και είχε και επιτυχίες.Γιατί να μην τον έχει πρότυπο ένας εθνικιστής του 21ου αιώνα.Τι του λείπει;
Λοιπόν η ανομολόγητη αλήθεια είναι ότι την κρίσιμη στιγμή αυτός επέλεξε ΑΓΓΛΙΑ και στο βάθος ΑΜΕΡΙΚΗ και αυτό δεν αρέσει στη ΧΑ.
και ενα παραδειγμα ειναι και ο βοριδης που κυκλοφοραγε με τσεκουρι
ασε τα χαπατα εσυ εισαι πιο σοβαρος
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Ο Μπαλτακος,,δε λαμβάνει μέρος?Αρχίζω και ανησυχώ.
μια αιτια περα απο το νεαρο της ηλικιας ηταν και η αντιδραση προς την νδ καθως την θεωρουμε ενα ακομηπατησιωτης έγραψε: 15 Απρ 2025, 16:26
προδοτικο κομμα ...θα σου ελγα και αλλα αλλα δεν ειναι του παροντος
Δεν μπορούμε να είμαστε ναζί Παλαιστίνιοι ίσως προς τα εκεί φέρνουμε, δεν το κατάλαβα ποτέ τι είναι νεοναζί στην Ελλάδα, πόσο μάλλον όταν η χώρα έχει υποφέρει από αυτούς. Αν είμαστε ας πούμε πιο κοντοί από τους σημερινούς Γερμανούς αυτοί άφησαν τους παππούδες και γονείς μας χωρίς τροφή. 
-
πατησιωτης
Η νεολαία θα είχε θέμα εάν η ΧΑ επέλεγε ως πρότυπο τον Μεταξά και όχι τον Χίτλερ;για ποιό λόγο;nemo έγραψε: 15 Απρ 2025, 16:34 πατ ειναι πιο βαθυ περιπλοκο και συναμα και απλο ..εχει να κανει με νεολαια
[/quote]
Εγώ ακριβώς επειδή τα παρακολούθησα ξέρω την άκρη του νήματος.Ο Βορίδης διαδέχθηκε τον Μιχαλολιάκο στη νεολαία της ΕΠΕΝ,του κόμματος του Παπαδόπουλου.Ο Παπαδόπουλος δεν ήθελε να ακούει για Χίτλερ,ήθελε να συνεχίσει η άκρα δεξιά τη μεταπολεμική της παράδοση φιλοαμερικανισμού.Ο Μιχαλολιάκος είχε αρχίσει να χιτλερίζει και τον διέγραψαν και ανέλαβε ο Βορίδης.Πέρασε πολλά χρόνια στο ημίφως και ήλθε το μνημόνιο,κανείς άλλος δεν υπήρχε,ο Βορίδης και οι άλλοι είχαν πάει στο ΛΑΟΣ και εκτινάχθηκε,ήταν όμως εκτός τόπου και χρόνου.
- Philip Mortimer
Η ΧΑ ήταν μια συμμορία παρακμιακων που έπαιζαν τους ναζί για να φαίνονται σκληροί και από τις παρενέργειες της κρίσης βγήκαν δεκαετίες μετά στην επιφάνεια κάτι που και πάλι ήταν συνδυασμός πολλών παραγόντων, αυτό έγινε άντε το πολύ σε 1-2 χώρες ακόμη. Η ΧΑ εξαρχής ως ναζιστικη συμμορία είχε δημιουργηθεί. Είναι σαν να αναρωτιέσαι γιατί οι σατανιστές της Παλλήνης έγιναν "σατανιστές".πατησιωτης έγραψε: 15 Απρ 2025, 16:26nemo έγραψε: 15 Απρ 2025, 16:13και εγω ναζι και φασιστας ειμαι καλη μου και ειμαι και καλο παιντι ...μη φοβαστε δεν τρωμε ανθρωπουςΠασιφάη έγραψε: 15 Απρ 2025, 16:12
Δεν βαπτίζεται κανείς Ναζί, αμα δεν το κατέχει το ''ζιγκ χάιλ'' Κι εσύ καρδούλα, το ''τινάζεις'' το χεράκι στον αέρα. Στον καθρεφτη σου, διότι αν το κάνεις στη γειτονιά σου, τον ήπιες.
;
πατησιωτης έγραψε: 15 Απρ 2025, 16:48Η νεολαία θα είχε θέμα εάν η ΧΑ επέλεγε ως πρότυπο τον Μεταξά και όχι τον Χίτλερ;για ποιό λόγο;nemo έγραψε: 15 Απρ 2025, 16:34 πατ ειναι πιο βαθυ περιπλοκο και συναμα και απλο ..εχει να κανει με νεολαια
Εγώ ακριβώς επειδή τα παρακολούθησα ξέρω την άκρη του νήματος.Ο Βορίδης διαδέχθηκε τον Μιχαλολιάκο στη νεολαία της ΕΠΕΝ,του κόμματος του Παπαδόπουλου.Ο Παπαδόπουλος δεν ήθελε να ακούει για Χίτλερ,ήθελε να συνεχίσει η άκρα δεξιά τη μεταπολεμική της παράδοση φιλοαμερικανισμού.Ο Μιχαλολιάκος είχε αρχίσει να χιτλερίζει και τον διέγραψαν και ανέλαβε ο Βορίδης.Πέρασε πολλά χρόνια στο ημίφως και ήλθε το μνημόνιο,κανείς άλλος δεν υπήρχε,ο Βορίδης και οι άλλοι είχαν πάει στο ΛΑΟΣ και εκτινάχθηκε,ήταν όμως εκτός τόπου και χρόνου.
[/quote]
οταν ο σκοπος ηταν να κερδηθούν οι δρομοι ο σκοπος αγιαζει τα μεσα λενε
μην ξεχνας πως ηταν τοτε οι δρομοι με τους αριστερους να κοπανε και να κυνηγουν οποιον
εδειχνε και προτεινε κατι το ελληνικο
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
οταν ο σκοπος ηταν να κερδηθούν οι δρομοι ο σκοπος αγιαζει τα μεσα λενεnemo έγραψε: 15 Απρ 2025, 16:59πατησιωτης έγραψε: 15 Απρ 2025, 16:48Η νεολαία θα είχε θέμα εάν η ΧΑ επέλεγε ως πρότυπο τον Μεταξά και όχι τον Χίτλερ;για ποιό λόγο;nemo έγραψε: 15 Απρ 2025, 16:34 πατ ειναι πιο βαθυ περιπλοκο και συναμα και απλο ..εχει να κανει με νεολαια
ασε τα χαπατα εσυ εισαι πιο σοβαρος![]()
μην ξεχνας πως ηταν τοτε οι δρομοι με τους αριστερους να κοπανε και να κυνηγουν οποιον
εδειχνε και προτεινε κατι το ελληνικο
[/quote]
Θαυμαστε "ελληνικοτητα"

Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 127 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-
- 1 Απαντήσεις