vantono έγραψε: 08 Απρ 2025, 22:11
Τί μπενέλι και μονόκανα και ιστορίες του λετε μωρέ του ανθρωπου, λες και εχει αναλάβει μπράβος του Μαικλ Κορλεόνε στη διαφυγή του στη Σικελια.
Ας πάρει μερικες ντουζίνες γουρούνες-δυναμιτάκια και μια πλαστικούρα ψευτοκαραμπίνα απο τα τζάμπο και οταν παρατηρήσει υποπτη κινηση, βγαινει, πεταει την κροτίδα προς το επιμαχο σημείο και βγαινει εξω με την καραμπινα απο μακρια σε ασφαλές-ημικαλυπτόμενο σημειο (αρκεί να φαινεται στους εισβολείς η φιγουρα ενος ατομου με καραμπινα στο χερι).
Μη γραφετε για όπλα σε άτομο που δεν εχει εμπειρία απο οπλα (μονο ο,τι επαφη ειχε στο στρατό πριν πολλα χρονια) γιατι πανευκολα μπορει να γινει η στραβη. Σπανια θα γινει απ'αυτον που τα ξερει τα οπλα, συνηθως γινεται απ'αυτον που δεν τα ξερει ή τα μισοξερει.
Έχω εμπειρία με όπλο γιατί είχαμε, την κυνηγετική του παππού μου που την χάρισε στον πατέρα μου όταν πήγαμε να μείνουμε εδώ. Πιθανότατα την έχει ακόμα ο πατέρας μου. Στο στρατό όμως είναι που τα φοβήθηκα γιατί εκεί είδα πόσο αυστηρά πρωτόκολλα έχει ο ασφαλής χειρισμός και σε τι βαθμό δε γίνεται αυτό στα σπίτια. Δεν παίζει να νιώσω ασφαλής έχοντας κανονικό όπλο με αληθινές σφαίρες στο σπίτι, κυρίως επειδή ό,τι και να κάνω εγώ είναι αδύνατο να αποκλείσω ότι ο μικρός ή κάποιος φίλος του δε θα κάνουν μαλακία. Ο πατέρας μου εντάξει, ήταν γονιός των 80s, το ότι έπαιζε γεμάτο όπλο στο σπίτι (για την ακρίβεια στην πάνω ντουλάπα των γονιών μου, κρυμμένο ανάμεσα στα χειμωνιάτικα, μαζί με τα κοσμήματα) ήταν μακράν το λιγότερο
Όσο για το στιλέτο, συζητάμε πλέον για φάση που έχουν μπει μέσα και είναι επικίνδυνοι οπότε καλύτερα να έχω ένα στιλέτο παρά να μην έχω.