!!! DEVELOPMENT MODE !!!

κατάσταση πολιορκίας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Re: κατάσταση πολιορκίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

nyxtovios έγραψε: 08 Απρ 2025, 20:19
Νon4me έγραψε: 08 Απρ 2025, 20:16 σκασμος κνιτη .
Τι κνιτη μωρέ παπαρα :lol:
Τα διασποράς λέει είναι ασφαλή για μετά τα 20 μέτρα :lol:
Γραφε τέτοιες βλακειες να βγάλει το μάτι κανενός στα 50 + μέτρα και μετά να έρχονται να ζητάνε το λόγο από εσένα.
ενοειται θα το το βγαλει ματι αν ειναι φατσα . εννοουσα αν εινα πλατη και τον ριξεις δεν τον σκοτωνεις . ουτε με 5 σφαιρες απο καραμπινα σερι .

Το θεμα ειναι τι ζηταγε αυτος εκει ., πχ δικαστηριο πυροβολησα τυπο γιατι 4 η ωρα το βραδυ μπηκε σπιτι μου . καταλαβαινεις τη διαφορα η παμε σε ζωγραφιες ?
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

foscilis έγραψε: 08 Απρ 2025, 19:53
panos291 έγραψε: 08 Απρ 2025, 19:50 Καραμπινα φιλε. Δοκιμασμενα πραματα.
Υποθετω μπορω να παρω μια και να εχω ασφαιρα.

βρισκεις την καραμπινα (cal12 διαμετρημα) που θες, περνας γιατρους (παθολογο και ψυχιατρο), βγαζεις αδεια κατοχης στο αστυνομικο τμημα, ανανεωνεις την αδεια καθε 10 χρονια. Υπαρχουν και 15βολα με καουτσουκ

Fiocchi Rubber Αυτοάμυνας απο Καουτσούκ 15βολο
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Μην παρεις μονοκαννο ειναι ουσιαστικα αχρηστο, χραπα-χρουπα ειναι μια χαρα για την περιπτωση που το θες, μηκος καννης απο 50cm (κατωτατο οριο), μεχρι 61cm μαξιμουμ, μακρυτερη καννη βοηθαει στην σκοπευση (δεν σε νοιαζει), αλλα μετα η καραμπινα δεν ειναι τοσο ευελικτη στο χειρισμο.

BENELLI NOVA 50cm SLUG C12

Σε προσφορα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Εφοσον εχεις παιδια παρε και μια κλειδαρια σκανδαλης ειτε με κλειδι ειτε με κωδικο (οτι σε βολευει) και εισαι ΟΚ.

Κλειδαριά Όπλου με Κλειδί

Κλειδαριά Σκανδάλης Όπλου με Κωδικό

Επισης εαν θες υπαρχουν και φυσιγγια αδρανειας οταν δεν χρησιμοποιεις το οπλο

Φυσιγγια αδρανειας
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

foscilis έγραψε: 08 Απρ 2025, 17:47
Νon4me έγραψε: 08 Απρ 2025, 17:22 απ την περιγραφη καταλαβαινω πως εχει σπιτι καπου μεσα στον αμαζονιο . οπως ειναι και το πατρικο του πατερα μου εχει ενα απιστευτο κτημα με ελιες και μια πλευρα ποταμι . δεν υπηρχε περιπτωση να εμενα εκει και να μην ειχα σιδερικο . καλυτερα να εχεις και να μη χρειαστει ποτε . παρα να χρειαστει και να ψαχνεις για σφεντονες .
Επειδή έχω μεγαλώσει εκεί δε μου φαίνεται τόσο τρομαχτικό, ίσα ίσα όταν είχαμε πάει ήταν πραγματικά εντελώς ερημιά, ένα σπίτι στα 300 μέτρα κι άλλο ένα στα 500 κι όλο το υπόλοιπο αμπέλια και δάση. Στο ρέμα είχε πυκνά πεύκα που το '90 έμεναν Αλβανοί που είχαν πρωτοέρθει και έκαναν ευκαιριακές δουλειές σε χωράφια και οικοδομές, δεν τους πειράζαμε δε μας πείραζαν. Οι γονείς μου πρέπει να είχαν ψιλοχεστεί αλλά εμείς δεν είχαμε συναίσθηση.

Τώρα έχει γίνει Σικάγο, κυριολεκτικά, να περνάνε τουρίστες ρε μαλάκες από το ρέμα δεν είμαστε καλά. Αυτή είναι και μια διαφωνία που έχουμε με τη γονέα Α, κατά τη γνώμη μου όσο περισσότερος κόσμος τόσο πιο επικίνδυνα, ενώ όσοι έχουν μεγαλώσει στην πόλη έχουν την αντίθετη αντίληψη.

Όπλο τώρα, αν και το έχω σκεφτεί δεν ξέρω ρε φίλε με τρομάζει μην το πάρει κανας μικρός και σκοτωθεί. Έχω βέβαια ένα στιλέτο που μου έφερε δώρο ο συνάδελφος από την Αργεντινή, μιλάμε ξεφλουδίζεις τρίχα κατακόρυφα σα μπανανίτσα, με αυτό κοιμάμαι ανεξάρτητα από όλα αυτά, πιο πριν με σουγιά. Επίσης έχουμε αληθινό συναγερμό που σε παίρνουν τηλέφωνο αν χτυπήσει, αλλά κι αυτοί την αστυνομία θα φωνάξουν αν είναι (φέξε μου και γλύστρισα).
Στιλετα και μαχαίρια ειναι για φουλ κοντακτ φάση και δεν λεει, το θέμα ειναι να μη φτάσεις ποτέ στο φουλ κοντακτ σταδιο, ειναι loose-loose. Είτε θα εχει μεγαλυτερη εμπειρια σε σωμα με σωμα συμπλοκή και θα σε φάει πρωινο (αν εχει κι αυτος κατι πανω του) είτε θα τον σκοτώσεις και αντε βγαλε ακρη μετά.
Νομιμη αμυνα, υπερασπιση της οικογένειάς μου κτλ κτλ, αλλα τα τρεξίματα απο τα οποία δεν θα ξεμπλέξεις ευκολα, θα τα 'χεις δυστυχως.
Άβαταρ μέλους
vantono

btw, αλεπού δεν αναφέραμε καθολου, πραγμα που δεν το αποκλειω. Μπορουν να εισβαλουν κι απο τις πιο μικρές τρυπουλες της περιφραξης, ειναι αγριόσκυλα σε σωμα γάτας.
Μας ειχε γαμησει καμποσες κότες εμας κάποτε, μόνο οι χηνες εμειναν ανέπαφες και πολυ λιγες κότες που παιζει να τις προστατεψαν οι χηνες.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Στην πολυκατοικία μου σκαρφάλωσαν σε μπαλκόνι τρίτου ορόφου από την υδροροή. Σε εκείνο το σημείο ούτε στον πρώτο, ούτε στο δεύτερο υπήρχε μπαλκόνι για να πιαστούν. Δλδ ανέβηκαν 10 μέτρα ύψος από μια λεπτή υδροροή, άγνωστο πως. Αυτά απόγευμα καθημερινής.

Οπότε για μένα δεν υπάρχει λύση, αν θέλουν θα βρουν τον τρόπο να μπουν. Ίσως μάλιστα και τα πολλά μέτρα ασφαλείας να τους κεντρίσουν το ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
vantono

Τί μπενέλι και μονόκανα και ιστορίες του λετε μωρέ του ανθρωπου, λες και εχει αναλάβει μπράβος του Μαικλ Κορλεόνε στη διαφυγή του στη Σικελια.

Ας πάρει μερικες ντουζίνες γουρούνες-δυναμιτάκια και μια πλαστικούρα ψευτοκαραμπίνα απο τα τζάμπο και οταν παρατηρήσει υποπτη κινηση, βγαινει, πεταει την κροτίδα προς το επιμαχο σημείο και βγαινει εξω με την καραμπινα απο μακρια σε ασφαλές-ημικαλυπτόμενο σημειο (αρκεί να φαινεται στους εισβολείς η φιγουρα ενος ατομου με καραμπινα στο χερι).

Μη γραφετε για όπλα σε άτομο που δεν εχει εμπειρία απο οπλα (μονο ο,τι επαφη ειχε στο στρατό πριν πολλα χρονια) γιατι πανευκολα μπορει να γινει η στραβη. Σπανια θα γινει απ'αυτον που τα ξερει τα οπλα, συνηθως γινεται απ'αυτον που δεν τα ξερει ή τα μισοξερει.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

vantono έγραψε: 08 Απρ 2025, 22:11 Τί μπενέλι και μονόκανα και ιστορίες του λετε μωρέ του ανθρωπου, λες και εχει αναλάβει μπράβος του Μαικλ Κορλεόνε στη διαφυγή του στη Σικελια.

Ας πάρει μερικες ντουζίνες γουρούνες-δυναμιτάκια και μια πλαστικούρα ψευτοκαραμπίνα απο τα τζάμπο και οταν παρατηρήσει υποπτη κινηση, βγαινει, πεταει την κροτίδα προς το επιμαχο σημείο και βγαινει εξω με την καραμπινα απο μακρια σε ασφαλές-ημικαλυπτόμενο σημειο (αρκεί να φαινεται στους εισβολείς η φιγουρα ενος ατομου με καραμπινα στο χερι).

Μη γραφετε για όπλα σε άτομο που δεν εχει εμπειρία απο οπλα (μονο ο,τι επαφη ειχε στο στρατό πριν πολλα χρονια) γιατι πανευκολα μπορει να γινει η στραβη. Σπανια θα γινει απ'αυτον που τα ξερει τα οπλα, συνηθως γινεται απ'αυτον που δεν τα ξερει ή τα μισοξερει.
Έχω εμπειρία με όπλο γιατί είχαμε, την κυνηγετική του παππού μου που την χάρισε στον πατέρα μου όταν πήγαμε να μείνουμε εδώ. Πιθανότατα την έχει ακόμα ο πατέρας μου. Στο στρατό όμως είναι που τα φοβήθηκα γιατί εκεί είδα πόσο αυστηρά πρωτόκολλα έχει ο ασφαλής χειρισμός και σε τι βαθμό δε γίνεται αυτό στα σπίτια. Δεν παίζει να νιώσω ασφαλής έχοντας κανονικό όπλο με αληθινές σφαίρες στο σπίτι, κυρίως επειδή ό,τι και να κάνω εγώ είναι αδύνατο να αποκλείσω ότι ο μικρός ή κάποιος φίλος του δε θα κάνουν μαλακία. Ο πατέρας μου εντάξει, ήταν γονιός των 80s, το ότι έπαιζε γεμάτο όπλο στο σπίτι (για την ακρίβεια στην πάνω ντουλάπα των γονιών μου, κρυμμένο ανάμεσα στα χειμωνιάτικα, μαζί με τα κοσμήματα) ήταν μακράν το λιγότερο :)

Όσο για το στιλέτο, συζητάμε πλέον για φάση που έχουν μπει μέσα και είναι επικίνδυνοι οπότε καλύτερα να έχω ένα στιλέτο παρά να μην έχω.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

το θεμα ειναι να μη φτασεις στο σημειο να χρειαστεις κατι . αν φτασεις εκει το στιλετο δεν κανει τπτ . καλυτερο ειναι το μαχαιρι του ψωμιου .

ο νοσταλγια τα ειπε καλα . περνας παθολογο ψυχιατρο και κανεις ενα οπλο στο ονομα σου και αστο να ειναι εκει .
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Δοκιμασε ενα σκυλο Killer, μια ταμπελα ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΥΛΟΣ και μια καραμπινα που θα βαρεσει στον αερα για εκφοβισμο στον επομενο υποπτο θορυβο.

.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Γιατί δε βάζεις κάμερα;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”