!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σοκαρισμένο το πανελλήνιο που έμαθε για τα porta potty parties στο Ντουμπάι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σοκαρισμένο το πανελλήνιο που έμαθε για τα porta potty parties στο Ντουμπάι
εν το μεταξύ μόνο οι Άραβες και αυτοί θα ήθελαν να τα κάνουν, έχω ξαναπεί ότι αυτή η αισθητική γκόμενας (προσθετικές κώλου, βυζιών, χειλιών, νεκροενέσεις στη μάπα, χωρίς λούσιμο μια βδομάδα για να μη χαλάσουν τα βερνίκια, πλύσιμο ποδιών ποτέ γιατί τα ξύνει με την ελαφρόπετρα η νυχού, δέρμα καλυμμένο με μισό πόντο σοβά) είναι απολύτως αποκρουστική και εν τελεί υποδηλώνει βλαχαραπίαση.vantono έγραψε: 03 Απρ 2025, 14:44 Εν τω μεταξύ, οι δυτικοί ινσελς φωνάζουν για τα πορταπουρτα παρτιζ πώς λέγονται, μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούν να κάνουν κι αυτοί τα ίδια στις παλιοπουτανες, και τους τα κάνουν μόνο οι Άραβες.
Δεν γινονται σκλαβες του σεξ μια που δεν τις σκλαβωνει κανενας. Με την θεληση τους γίνονται πουτανες.
Τόσο κοπρολάγνοι είναι οι δυτικοί; Εγώ νόμιζα ότι θέλανε απλώς να γ@μήσουν.vantono έγραψε: 03 Απρ 2025, 14:44 Εν τω μεταξύ, οι δυτικοί ινσελς φωνάζουν για τα πορταπουρτα παρτιζ πώς λέγονται, μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούν να κάνουν κι αυτοί τα ίδια στις παλιοπουτανες, και τους τα κάνουν μόνο οι Άραβες.
Μα πόσο άδικος είναι ο κόσμος.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Πέφτουμε από τα σύννεφα, για ένα θέμα που το κατανοεί μόνο η νεολαία.
Εχω κάνει ένα λογαριασμό στο ίνστα και ζήτημα να έχω συνδεθεί μια-δυο φορές μέσα σε δύο χρόνια.
Απορώ τι δουλειά έχει ο κόσμος εκεί και τι το ενδιαφέρον βρίσκει.
Εχω κάνει ένα λογαριασμό στο ίνστα και ζήτημα να έχω συνδεθεί μια-δυο φορές μέσα σε δύο χρόνια.
Απορώ τι δουλειά έχει ο κόσμος εκεί και τι το ενδιαφέρον βρίσκει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Και τσατσάδες, γιατί διαφημίζουν την επιλογή τους στα σόσιαλ και αγωνίζονται ως όχλος για να κανονικοποιηθεί, με δυο λόγια κάνουν τα πάντα για να βρουν μιμήτριες, όπως άλλωστε κι εκείνες που τρώνε ξύλο από τους γκόμενους.panos291 έγραψε: 04 Απρ 2025, 12:24 Δεν γινονται σκλαβες του σεξ μια που δεν τις σκλαβωνει κανενας. Με την θεληση τους γίνονται πουτανες.
Δεν νοιώθω ούτε σοκαρισμένη από τα συγκεκριμένα δρώμενα ούτε συγκλονισμένη από το δράμα της κάθε κοπελιάς που συμμετέχει με ελεύθερη βούληση σ´ αυτά τα ασμπέτε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν είναι μόνο το ντουμπάι.
Τα "κλαμπ διάσημων" της δύσης έχουν παρόμοιες ιδιότητες. Απλώς τα οικονομικά συμφέροντα της δύσης, έχουν beef με αυτά των εμίρηδων, γι' αυτό και βγάζουν τα συγκεκριμένα άπλυτα στη φόρα.
Το κακό ξεκινά από την προβολή της γυναίκας ως ντεκόρ. Βλέπεις ας πούμε έναν μεγιστάνα σε φωτογραφίες από κλαμπ διασήμων να περιστοιχίζεται από 5-6 "ινφλουένσερς" και άμα απομονώσεις οπτικά μία από αυτές, λες "μισό λεπτό. Τούτο εδώ -θεωρητικά- έχει προσωπικότητα".
Μια ολόκληρη ζωή, χιλιάδες αναμνήσεις, εκατομμύρια συναισθήματα που περικλείονται σε ένα σώμα, μετατρέπονται σε κάτι σαν φυτό εσωτερικού χώρου, που ομορφαίνει μια φωτογραφία.
Για λίγα χρόνια όμως. Οταν η τσέπη χορτάσει από μετρητά, θα επανέλθει η προσωπικότητα και το σοφιστικέ υφάκι, για να δίνουνε όλες αυτές στα σόσιαλ "συμβουλές ζωής" κλπ.
Τα "κλαμπ διάσημων" της δύσης έχουν παρόμοιες ιδιότητες. Απλώς τα οικονομικά συμφέροντα της δύσης, έχουν beef με αυτά των εμίρηδων, γι' αυτό και βγάζουν τα συγκεκριμένα άπλυτα στη φόρα.
Το κακό ξεκινά από την προβολή της γυναίκας ως ντεκόρ. Βλέπεις ας πούμε έναν μεγιστάνα σε φωτογραφίες από κλαμπ διασήμων να περιστοιχίζεται από 5-6 "ινφλουένσερς" και άμα απομονώσεις οπτικά μία από αυτές, λες "μισό λεπτό. Τούτο εδώ -θεωρητικά- έχει προσωπικότητα".
Μια ολόκληρη ζωή, χιλιάδες αναμνήσεις, εκατομμύρια συναισθήματα που περικλείονται σε ένα σώμα, μετατρέπονται σε κάτι σαν φυτό εσωτερικού χώρου, που ομορφαίνει μια φωτογραφία.
Για λίγα χρόνια όμως. Οταν η τσέπη χορτάσει από μετρητά, θα επανέλθει η προσωπικότητα και το σοφιστικέ υφάκι, για να δίνουνε όλες αυτές στα σόσιαλ "συμβουλές ζωής" κλπ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άλλο να γίνονται πουτάνες και άλλο να τρώνε ξεφτιλίκι στη μάπα. Και καλά, πες οτι αυτό μπορεί και να το ανεχτούνε για τα γκαφρά. Ουρολαγνεία, κοπρολαγνεία και σναφ, γιατί; Δεν ξέρω κατα πόσο αντιλαμβάνονται που πάνε να μπλέξουν. Αν ήταν έξυπνες, θα έπαιζαν σε πιο ''ήρεμη πίστα''. Ανατριχιάζω στην ιδέα, πόσες πήγανε άπατες.panos291 έγραψε: 04 Απρ 2025, 12:24 Δεν γινονται σκλαβες του σεξ μια που δεν τις σκλαβωνει κανενας. Με την θεληση τους γίνονται πουτανες.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Θέλω να καταλάβεις την επικινδυνότητα που αναφέρω παραπάνω. Πέρα απ'τις κατεστραμμένες ζωές και ψυχές, ( που είναι το λιγότερο κακό..not..), μιλάμε για περιπτώσεις διαστροφής, που λες, σε ποιο χαντάκι την πετάξανε. τι της κάνανε. Μια σακούλα σκουπίδι στον κάδο.AlienWay έγραψε: 04 Απρ 2025, 13:05 Δεν είναι μόνο το ντουμπάι.
Λίγες είναι αυτές που γλυτώνουν. Τα ''μικρά ψαρια'' πάνε πάτο.
Εντάξει, γούστα είναι αυτά. Έχουμε και στο βόθρουμ περιπτωσεις που τους αρέσει.Πασιφάη έγραψε: 04 Απρ 2025, 13:20Άλλο να γίνονται πουτάνες και άλλο να τρώνε ξεφτιλίκι στη μάπα. Και καλά, πες οτι αυτό μπορεί και να το ανεχτούνε για τα γκαφρά. Ουρολαγνεία, κοπρολαγνεία και σναφ, γιατί; Δεν ξέρω κατα πόσο αντιλαμβάνονται που πάνε να μπλέξουν. Αν ήταν έξυπνες, θα έπαιζαν σε πιο ''ήρεμη πίστα''. Ανατριχιάζω στην ιδέα, πόσες πήγανε άπατες.panos291 έγραψε: 04 Απρ 2025, 12:24 Δεν γινονται σκλαβες του σεξ μια που δεν τις σκλαβωνει κανενας. Με την θεληση τους γίνονται πουτανες.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 12:19 Η διάρροια του μπακογιάννη μετά από οξεία τροφική δηλητηρίαση είναι νέκταρ και αμβροσία σε σύγκριση με την χολερική τοξική χολή που εξεμέζουν φαιοί και ερυθροί εθνολαικιστές
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σοβαρέψου ρε Χελωνάκο. Εδώ μιλάμε για άλλο πράγμα.Kauldron έγραψε: 04 Απρ 2025, 13:28Εντάξει, γούστα είναι αυτά. Έχουμε και στο βόθρουμ περιπτωσεις που τους αρέσει.Πασιφάη έγραψε: 04 Απρ 2025, 13:20Άλλο να γίνονται πουτάνες και άλλο να τρώνε ξεφτιλίκι στη μάπα. Και καλά, πες οτι αυτό μπορεί και να το ανεχτούνε για τα γκαφρά. Ουρολαγνεία, κοπρολαγνεία και σναφ, γιατί; Δεν ξέρω κατα πόσο αντιλαμβάνονται που πάνε να μπλέξουν. Αν ήταν έξυπνες, θα έπαιζαν σε πιο ''ήρεμη πίστα''. Ανατριχιάζω στην ιδέα, πόσες πήγανε άπατες.panos291 έγραψε: 04 Απρ 2025, 12:24 Δεν γινονται σκλαβες του σεξ μια που δεν τις σκλαβωνει κανενας. Με την θεληση τους γίνονται πουτανες.![]()
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 12:19 Η διάρροια του μπακογιάννη μετά από οξεία τροφική δηλητηρίαση είναι νέκταρ και αμβροσία σε σύγκριση με την χολερική τοξική χολή που εξεμέζουν φαιοί και ερυθροί εθνολαικιστές
Τεσπα. Δεν είναι κάτι άγνωστο πλέον. Αυτό το νταλαβέρι, παίζει πολλά χρόνια.
Βασικά δεν ξέρω αν τη γλιτώνουν λίγες ή πολλές, ξέρω ότι όργια με δίποδους φύκους γίνονται και στη δύση.Πασιφάη έγραψε: 04 Απρ 2025, 13:26Θέλω να καταλάβεις την επικινδυνότητα που αναφέρω παραπάνω. Πέρα απ'τις κατεστραμμένες ζωές και ψυχές, ( που είναι το λιγότερο κακό..not..), μιλάμε για περιπτώσεις διαστροφής, που λες, σε ποιο χαντάκι την πετάξανε. τι της κάνανε. Μια σακούλα σκουπίδι στον κάδο.AlienWay έγραψε: 04 Απρ 2025, 13:05 Δεν είναι μόνο το ντουμπάι.
Λίγες είναι αυτές που γλυτώνουν. Τα ''μικρά ψαρια'' πάνε πάτο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Cecily Anne
Nαι αποκλειστικά όλες σε ανώμαλες θα πέσουν. Στους φραγκάτους αυτού του είδους κάθονται εντελως τσάμπα και απλά μπορεί να έχουν και τα δώρα τους, τα κεράσματα τους, τα ταξίδια κλπ. Αρκεί να παρκάρει το αμάξι του απέξω, για να μαζευτούν όλες αυτές τριγύρω.micmic έγραψε: 03 Απρ 2025, 11:19Τί λες μωρέ, τί κίνδυνοι είναι αυτοί; Όλες σε ανώμαλους θα πέσουν ή όλοι οι φραγκάτοι σαουδάραβες που γουστάρουν να πηδάνε κάθε βδομάδα και διαφορετικό μοντέλο είναι διεστραμμένοι; Δηλαδή το ότι ο άλλος έχει λεφτά σημαίνει ότι είναι πιο ανώμαλος από τον κάθε λίγδα που πηγαίνει στα μπουρδέλα της οδού Φυλής; Ε, αν είναι έτσι ας καθόντουσαν να δουλέψουν ταμίες στον Σκλαβενίτη ή να κάνουν βίζιτες με ένα 50ευρο.Νon4me έγραψε: 03 Απρ 2025, 11:14Για καθε εναν που πιανουν με 5 κιλα κοκα αλλοι 1000 περνανε . fuck logic .micmic έγραψε: 03 Απρ 2025, 11:12 Σιγά τον κίνδυνο. Για κάθε μία που πιθανώς να φεύγει σακατεμένη υπάρχουν χιλιάδες άλλες που φεύγουν απλά ματσωμένες.
Δλδ μονο να την σπασουν στο ξυλο ειναι το θεμα ?
Οχι να κολλήσει τπτ η ξέρω γω να την βιντεοσκοπησουν και να παρει 10 οσκαρ σε ολα τα τσοντοσαιτ ?![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 431 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
-
- 2 Απαντήσεις