Δεν νομίζω ότι ισχύει αλλά αν είναι σχεδόν όλοι όπως λες, ποιοι είναι οι ανενεξαρτητοι που θα έπαιρναν στα δικά τους στιβαρά χέρια και προγράμματα το τιμόνι της χώρας;
Εφοσον παραιτουνταν ο Μητσοτακης δεν θα ισχυαν και τυχον δεσμευσεις αντιπολιτευομενων και συμπολιτευομενων προς αυτον. Οποτε μια χαρα θα μπορουσε να σχηματιστει κυβερνηση εθνικης ενοτητας με εκπροσωπους ολων των κομματων και υπερκομματικο προεδρο.
.
Η αοριστία της αοριστίας.
Αυτό που βλέπω εγώ είναι ένας εμμονικός θυμός που καταλήγει σε πολιτικές αντιδράσεις "τώρα θα σου δείξω εγώ" μεταξύ πεντάχρονων.
Δεν νομίζω ότι ισχύει αλλά αν είναι σχεδόν όλοι όπως λες, ποιοι είναι οι ανενεξαρτητοι που θα έπαιρναν στα δικά τους στιβαρά χέρια και προγράμματα το τιμόνι της χώρας;
Εφοσον παραιτουνταν ο Μητσοτακης δεν θα ισχυαν και τυχον δεσμευσεις αντιπολιτευομενων και συμπολιτευομενων προς αυτον. Οποτε μια χαρα θα μπορουσε να σχηματιστει κυβερνηση εθνικης ενοτητας με εκπροσωπους ολων των κομματων και υπερκομματικο προεδρο.
.
Η αοριστία της αοριστίας.
Αυτό που βλέπω εγώ είναι ένας εμμονικός θυμός που καταλήγει σε πολιτικές αντιδράσεις "τώρα θα σου δείξω εγώ" μεταξύ πεντάχρονων.
Ρε κοπελα μου ποιος θυμος; Απολυτα ρεαλιστικα μιλαω. Σαν δεν εχεις καταλαβει οτι παραμονη Μητσοτακη φερνει σιγουρα τη Ζωη δεν μπορω να κανω κατι. Αυτο που προτεινω για κυβερνηση ενοτητας ειναι τερμα συστημικο και συμφωνο με τα δυτικα συμφεροντα της χωρας αλλα και η μονη λυση για την ειρηνευση στην ελληνικη κοινωνια ως προς το θεμα των Τεμπων.
micmic έγραψε: 27 Μαρ 2025, 19:36
2 χρόνια πριν το είχα πει (και όχι εγώ δηλαδή, όλοι πλην ηλιθίων το έβλεπαν ξεκάθαρα) ότι η ΝΔ τα πάει τόσο χάλια που στις επόμενες εκλογές δεν θα παίζει καν ρόλο ποιός θα είναι αντίπαλος. Θα ψηφιστεί ο οποιοσδήποτε προκειμένου να φύγει ο Μητσοτάκης. Με μία προϋπόθεση: Να έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να συνεργαστεί με τη ΝΔ. Γι'αυτό ανεβαίνουν Ζωή, Βελόπουλος και Λατινοπούλου (πριν κάνει την πιρουέτα) ενώ ΠΑΣΟΚ (σιγουράκι συνεργασία), Λατινοπούλου (μετά πιρουέτας) και Τζήμερος (που ήταν κι αυτός ουρά της ΝΔ) εξαφανίζονται.
Ε, μ´ αυτήν τη λογική οι δύο πρώτοι θα είναι Ζωή και Βελόπουλος. Κι επειδή ακόμη και πολλοί δεξιοί γουστάρουν τη Ζωή, έστω και αντιδραστικά θα είναι η επόμενη πρωθυπουργός.
micmic έγραψε: 27 Μαρ 2025, 19:36
2 χρόνια πριν το είχα πει (και όχι εγώ δηλαδή, όλοι πλην ηλιθίων το έβλεπαν ξεκάθαρα) ότι η ΝΔ τα πάει τόσο χάλια που στις επόμενες εκλογές δεν θα παίζει καν ρόλο ποιός θα είναι αντίπαλος. Θα ψηφιστεί ο οποιοσδήποτε προκειμένου να φύγει ο Μητσοτάκης. Με μία προϋπόθεση: Να έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να συνεργαστεί με τη ΝΔ. Γι'αυτό ανεβαίνουν Ζωή, Βελόπουλος και Λατινοπούλου (πριν κάνει την πιρουέτα) ενώ ΠΑΣΟΚ (σιγουράκι συνεργασία), Λατινοπούλου (μετά πιρουέτας) και Τζήμερος (που ήταν κι αυτός ουρά της ΝΔ) εξαφανίζονται.
Ε, μ´ αυτήν τη λογική οι δύο πρώτοι θα είναι Ζωή και Βελόπουλος. Κι επειδή ακόμη και πολλοί δεξιοί γουστάρουν τη Ζωή, έστω και αντιδραστικά θα είναι η επόμενη πρωθυπουργός.
Ειλικρινά θα ήθελα να το ζήσω αυτό.
Ούιι , θα μεταναστεύσω στη Β/θμια Περού .
Τι φοβάσαι ρε εδώ άντεξες Σαμαρα-Τσιπρα-Κουλη την Ζωή με τον Βελοπουλο φοβάσαι.
Ειλικρινά θα ήθελα να το ζήσω αυτό.
Ούιι , θα μεταναστεύσω στη Β/θμια Περού .
Τι φοβάσαι ρε εδώ άντεξες Σαμαρα-Τσιπρα-Κουλη την Ζωή με τον Βελοπουλο φοβάσαι.
Θα μ' αποτελειώσουν και θα πεθάνω ηρωικά να ξέρετε.
Ρε κοπελα μου ποιος θυμος; Απολυτα ρεαλιστικα μιλαω. Σαν δεν εχεις καταλαβει οτι παραμονη Μητσοτακη φερνει σιγουρα τη Ζωη δεν μπορω να κανω κατι. Αυτο που προτεινω για κυβερνηση ενοτητας ειναι τερμα συστημικο και συμφωνο με τα δυτικα συμφεροντα της χωρας αλλα και η μονη λυση για την ειρηνευση στην ελληνικη κοινωνια ως προς το θεμα των Τεμπων.
.
Πάνω κάτω συμφωνώ με αυτό
Βέβαια, με ποιούς θα γίνει αυτή η κυβέρνηση?
Όχι οτι κυβέρνηση εθνικής ενότητας είναι και ό,τι καλύτερο με τις ανακατατάξεις που έχουμε στα διεθνή
Αλλά δεν μπορώ να φανταστώ και κάτι πιο ασφαλές για τα δεδομένα μας, έτσι όπως έγινε το πράγμα
Θα ψηφισπυν Ζωη οι δυο μεγαλυτεροι γυρολογοι του φορουμ,ο Αριστος και ο χελωνος;
Οι δημοσκοπησεις πολλες φορες μπορει να παραπλανουν.Σημασια εχει τι θα πουν αυτοι οι δυο.
Αρίστος έγραψε: 27 Μαρ 2025, 18:06
Ο Τσιπρας το δημοψηφισμα το εκανε σαν εκβιασμο για να παρει την ελαφρυνση χρεους.
ΠΡΙΝ το δημοψηφισμα ΔΕΝ του εδιναν οι Γερμανοι την ελαφρυνση χρεους, ΜΕΤΑ το ΟΧΙ του δημοψηφισματος πατησε σε αυτο και πετυχε να υπογραφτει η ελαφρυνση σαν βασικη υποχρεωση των δανειστων εφοσον εκπληρωθουν οι οροι του μνημονιου.
Και καπως ετσι βγηκαμε απο το μνημονιακο κυκλο το 2018 και ξαναδανειστηκαμε φτηνα απο τις αγορες, εξαιτιας του δημοψηφισματος του 2015 που ολοι το κραζουν.
.
κάποια στιγμή πρέπει να αποδεχτείς ότι κανείς δεν πιστεύει τα παπαροπαραμύθια σου
Δεν ειναι καποια θεωρια αλλα γεγονος, πριν το δημοψηφισμα ο Σοιμπλε ΔΕΝ εδινε την ελαφρυνση χρεους, ΜΕΤΑ το δημοψηφισμα δεχτηκαν οι Γερμανοι να εγγραφει στο τριτο μνημονιο σαν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των δανειστων αν εκπληρωθουν οι οροι του μνημονιου. Κι αυτο γιατι τους ειπε ο Τσιπρας πως αν δεν μου δωσετε την ελαφρυνση θα κανει ο λαος επανασταση στην Ελλαδα.