!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φέρτε τον πρόεδρο του Eλ Σαλβαδόρ στην Ελλάδα!
Re: Φέρτε τον πρόεδρο του Eλ Σαλβαδόρ στην Ελλάδα!
Κεφαλαιοκράτη τον θεωρείς τον Καγκεμπίτη;
Έ ρε κάτι ζόρια που τραβάτε...
Όχι δεξιό καπιταλιστη τον θεωρούμεImperium έγραψε: 20 Μαρ 2025, 23:55 Κεφαλαιοκράτη τον θεωρείς τον Καγκεμπίτη;
Κεφαλαιοκρατες είναι οι ολιγαρχες που τον στηριζουν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Του το σφύριξε κάνεις σας; 
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μάλιστα... Η κατακόρυφη πτώση των εγκλημάτων είναι πουτινισμός του κώλου...ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 20 Μαρ 2025, 23:44Όχι θα εκστασιαζομαι με τους πουτινισμους του κωλου.Imperium έγραψε: 20 Μαρ 2025, 21:16Ε, ΟΚ.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 20 Μαρ 2025, 20:25 Δε μπορεί να καταπολεμηθεί η διαφθορά μέσα στο καπιταλιστικό σύστημα όποιον πεφωτισμένο ηγέτη και να ακολουθήσεις.
Κάτσε στην γωνία και κλαίγε, τότε.
![]()
Τότε πως προτείνεις να χαρακτηρίσουμε τις κομμουνιστικές παπαρολογίες που δεν προσφέρουν τίποτα; Υψηλή διανόηση;
Πολλή κλάψα βλέπω που αυτός που φέρνει αποτελέσματα δεν είναι δικός σας
Κανενός δεν είναι. Ακρο-αριστερός ξεκίνησε, και στην πορεία πήρε στοιχεία απο κάθε πάντα.
Βασικά με την δική του μούρλια προχώρησε και μαγκιά του!
Ακόμα και τώρα έχει στοιχεία αριστερού λαϊκιστη (προστασία του κοσμάκη) αλλά παράλληλα πέρασε την χώρα σε bitcoin. Τρέχα-γύρευε. Νομίζω οτι είναι λάθος όσοι παν να τον κόψουν και να τον ράψουν στα μέτρα τους. Εχουμε να κάνουμε με καινούργιο φρούτο.
Επίσης με κανένα τρόπο δεν είχε το Ελ Σαλβαδορ την τεχνολογία να στήσει τέτοιες φυλάκες, ΗΠΑ και πιο πολύ ακόμα Ισραήλ οσφραίνομαι.
Ερμ, σίγουρα όχι... Πουτιν
Σορυ κιόλας που γέλασα αλλά δεν γινόταν αλλιώς...
Βασικά με την δική του μούρλια προχώρησε και μαγκιά του!
Ακόμα και τώρα έχει στοιχεία αριστερού λαϊκιστη (προστασία του κοσμάκη) αλλά παράλληλα πέρασε την χώρα σε bitcoin. Τρέχα-γύρευε. Νομίζω οτι είναι λάθος όσοι παν να τον κόψουν και να τον ράψουν στα μέτρα τους. Εχουμε να κάνουμε με καινούργιο φρούτο.
Επίσης με κανένα τρόπο δεν είχε το Ελ Σαλβαδορ την τεχνολογία να στήσει τέτοιες φυλάκες, ΗΠΑ και πιο πολύ ακόμα Ισραήλ οσφραίνομαι.
Ερμ, σίγουρα όχι... Πουτιν
Imperium έγραψε: 20 Μαρ 2025, 22:24Νομίζω ότι δεν έχεις καταλάβει καθόλου με τι άτομα έχουν να κάνουν. Άκου βραχιολάκια...ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 20 Μαρ 2025, 21:53 .
Οσον αφορά τις Φυλακές αυτά είναι ξεφτιλίκια και μαλακίες.....μόνο Σαδιστικά Κτήνη στήνουν τέποιες φυλακές.....
Ανετα θα μπορούσε κάθε χώρα στον κόσμο να βάλει βραχιόλια ακινητοποίησης/αναισθησίας σε όλους τους κρατούμενους
και να τελειώνει με οποιαδήποτε βία.....
Και να τους έχει να περιποιούνται κήπους και κουνέλια να βγάζουν και τα τρόφιμά τους.....
Οχι να ζουν σαν κοτόπουλα.....
.![]()
Σαν κοτόπουλα, και πολύ τους πάει - δυστυχώς. Για αυτό είπα ότι το θέαμα ναι μεν σου μαυρίζει την ψυχή, αλλά το πραγματκά λυπηρό είναι ότι το αφήσαμε να φτάσει ως εκεί. Τώρα δεν υπάρχει άλλη λύση.
Γενάρη 2023 τους χώσαν μέσα. Σε καμία δεκαριά χρόνια ίσως αρχίσουν κάποιες πονόψυχες διεθνείς οργανώσεις να σκούζουν, αλλά μέχρι τότε ΚΑΝΕΙΣ δεν τους θέλει έξω, ούτε οι ίδιες τους οι μαμάδες.
.
Αντί να μου πείς που έχουν πρόβλημα τα βραχιόλια μου και γαμώ τα σκαμπώ μου.....μουλές δεν υπάρχει λύση και ωχ αδερφάκι μου.....
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....
Αυτό που λες για τεχνολογία της φυλακής εννοείς τα Ντέξιον ;;; .
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Οι Αμερικάνοι κεφαλαιοκράτες, ο Πουτιν καπιταλιστής, Ο Σι υπέρμαχος των ελευθέρων αγορών, τις παρέμεινε ινα προστατεύσει τα πτωχά, ορφανά κομουνιστάκια;
- Eθνικοκοινωνιστης
κρυφος θαυμαστης του πουτλερ εισαι ντανε μου και μας πουλας παπα,ασε τωραvantono έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:26Ρε αυτον ακομα κι εγω ο παλιοαριστερός προχωκαγκουρας τον εχω παραδεχτεί.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Μαρ 2025, 14:24ναι όλα στημένα είναιvantono έγραψε: 20 Μαρ 2025, 13:15 Αυτα τα βιντεάκια μου θυμίζουν την Πουτλέρω τότε που ειχε μαζέψει τους βιομηχανους και τους εβαζε να υπογράψουν κατι με το ζόρι, δεν θυμαμαι, και στο τελος ζητουσε και το στυλο του πισω. Καθολου στημενοΑααα πωπω δες τι τους κανει ο Πουτιν, ελεγαν τα βλητα εδω
![]()
Ομοίως και τωρα, "ειμαστε ολοι εδω παρόντες, μαζί μας ο γενικός εισαγγελέας και καμια 10αριά κάμερες απο διαφορετικές γωνίες φυσικα"![]()
Δεν λεω οτι ειναι κακό να γινονται αυτα, αλλα ακομα καλύτερο ειναι να γινονται αθόρυβα.
Οσο πιο αθορυβα, τόσο μεγαλύτερη επιτυχία μπορει και να εχουν. Διαφορετικά, στην καλύτερη ειναι αγοραίος λαϊκισμός κακής ποιότητας, στη χειρότερη στημένη φαση![]()
και οι φυλακές, και οι φυλακισμένοι κάφροι δολοφόνοι μέσα είναι ηθοποιοί και η εξάλειψη της εγκληματικότητας είναι θέατρο
άσε μας ρε βαντόνε
αυτός είναι μία σπάνια περίπτωση σύγχρονου πολιτικού: παράγει απτό αποτέλεσμα αντί για προβλήματα
κι αυτόν πρέπει να τον κράζουμε; τι θέλουμε τελικά;Και το εργο του με τους φυλακισμένους και το ξεβρωμισμα της χωρας του ειναι οντως σημαντικό.
Το θεμα ειναι γιατί θελει καμερες συντροφιά, προκειμένου να ξεβρωμίσει και το πολιτικό κατεστημένο της χωρας του?Γιατι να μην το κανει αθορυβα?
Ολοι το βαντόναρο εχουν ζηλεψει και εχουν γινει οπαδοι των ριάλιτιζ?
Απ'αυτη την αποψη ειπα οτι θυμισε Πουτλερ. Ετοιμος ηταν να "ζητησει και το στυλο του πισω", παροτι αυτος δεν τους εβαλε να υπογραψουν κατι.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μάγκα μου θα ακονίζαν τα βραχιολάκια και θα σε σφάζαν μ' αυτά για πλάκα...ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 21 Μαρ 2025, 01:10Imperium έγραψε: 20 Μαρ 2025, 22:24Νομίζω ότι δεν έχεις καταλάβει καθόλου με τι άτομα έχουν να κάνουν. Άκου βραχιολάκια...ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 20 Μαρ 2025, 21:53 .
Οσον αφορά τις Φυλακές αυτά είναι ξεφτιλίκια και μαλακίες.....μόνο Σαδιστικά Κτήνη στήνουν τέποιες φυλακές.....
Ανετα θα μπορούσε κάθε χώρα στον κόσμο να βάλει βραχιόλια ακινητοποίησης/αναισθησίας σε όλους τους κρατούμενους
και να τελειώνει με οποιαδήποτε βία.....
Και να τους έχει να περιποιούνται κήπους και κουνέλια να βγάζουν και τα τρόφιμά τους.....
Οχι να ζουν σαν κοτόπουλα.....
.![]()
Σαν κοτόπουλα, και πολύ τους πάει - δυστυχώς. Για αυτό είπα ότι το θέαμα ναι μεν σου μαυρίζει την ψυχή, αλλά το πραγματκά λυπηρό είναι ότι το αφήσαμε να φτάσει ως εκεί. Τώρα δεν υπάρχει άλλη λύση.
Γενάρη 2023 τους χώσαν μέσα. Σε καμία δεκαριά χρόνια ίσως αρχίσουν κάποιες πονόψυχες διεθνείς οργανώσεις να σκούζουν, αλλά μέχρι τότε ΚΑΝΕΙΣ δεν τους θέλει έξω, ούτε οι ίδιες τους οι μαμάδες.
.
Αντί να μου πείς που έχουν πρόβλημα τα βραχιόλια μου και γαμώ τα σκαμπώ μου.....μουλές δεν υπάρχει λύση και ωχ αδερφάκι μου.....![]()
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....![]()
Αυτό που λες για τεχνολογία της φυλακής εννοείς τα Ντέξιον ;;; .![]()
.
ΔΕΝ υπήρχε άλλη λύση, ούτε γι αστείο.
Και να κάνουμε το σταυρό μας που βρέθηκε κι αυτός ο άνθρωπος και είχε τα απαραίτητα κότσια.
Για την τεχνολογία; Ου ναι για τα ντέξιον ακριβώς μιλάω. Μα δεν έχουν και τίποτα άλλο. Ρε είδες το βίντεο καθόλου, ή σε πήρε ο ύπνος;
Imperium έγραψε: 21 Μαρ 2025, 01:17Μάγκα μου θα ακονίζαν τα βραχιολάκια και θα σε σφάζαν μ' αυτά για πλάκα...ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 21 Μαρ 2025, 01:10Imperium έγραψε: 20 Μαρ 2025, 22:24
Νομίζω ότι δεν έχεις καταλάβει καθόλου με τι άτομα έχουν να κάνουν. Άκου βραχιολάκια...![]()
.
Αντί να μου πείς που έχουν πρόβλημα τα βραχιόλια μου και γαμώ τα σκαμπώ μου.....μουλές δεν υπάρχει λύση και ωχ αδερφάκι μου.....![]()
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....![]()
Αυτό που λες για τεχνολογία της φυλακής εννοείς τα Ντέξιον ;;; .![]()
.
ΔΕΝ υπήρχε άλλη λύση, ούτε γι αστείο.
Και να κάνουμε το σταυρό μας που βρέθηκε κι αυτίς ο άνθρωπος και είχε τα απαραίτητα κότσια.
Για την τεχνολογία; Ου ναι για τα ντέξιον ακριβώς μιλάω. Μα δεν έχουν και τίποτα άλλο. Ρε είδες το βίντεο καθόλου, ή σε πήρε ο ύπνος;
.
Χιλιες φορές τότε με αλυσίδες και τη σιδερένια μπάλα στο πόδι.....
Τουλάχιστον θάναι παραγωγικοί και η κούραση φέρνει και καλό υπνο.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Θα στρώσουν χαρακτήρα.
Σε καμιά δεκαριά χρόνια, αν βρεθούν και κανα-δυο που αναμορφώθηκαν, με τους παππάδες και τις προσευχές, θα μπορούν και οι φιλευσπλαχνοι να αρχίσουν το κλαψομούνισμα.
Δεν τους θέλουν για παραγωγή. Τους θέλουν να μάθουν να μην σκοτώνουν.
Μια καλή αρχή έχει γίνει.
Βάζουν άτομα απο αντίθετες ομάδες στα ίδια κλουβιά, και μαθαίνουν να συζουν.
Παλιότερα με το που βλεπόντουσαν, αλληλοσκοτωνόντουσαν. No ifs ands or buts.
Σαφέστατη πρόοδος.
Μια καλή αρχή έχει γίνει.
Βάζουν άτομα απο αντίθετες ομάδες στα ίδια κλουβιά, και μαθαίνουν να συζουν.
Παλιότερα με το που βλεπόντουσαν, αλληλοσκοτωνόντουσαν. No ifs ands or buts.
Σαφέστατη πρόοδος.
- Dwarven Blacksmith
Εεε όχι, τους θέλουν και για παραγωγή, μη λέμε ότι θέλουμε.Imperium έγραψε: 21 Μαρ 2025, 01:41 Δεν τους θέλουν για παραγωγή. Τους θέλουν να μάθουν να μην σκοτώνουν.
Τι παραγωγή;
Πρωτότυπο μακιγιάζ με τατουαζ;
10 λέπτα έξω απ το κλουβί μια φορα την βδομάδα τους δίνουν.
Τρομερη παραγωγικότητα.
Πρωτότυπο μακιγιάζ με τατουαζ;
10 λέπτα έξω απ το κλουβί μια φορα την βδομάδα τους δίνουν.
Τρομερη παραγωγικότητα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 769 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
-