Αν έχει στέλνει τέτοια σε πολλούς και διάφορους, ίσως να μην είναι ο γνωστός βλαμμένος που πήρε σβάρνα τα τηλέφωνα και τις δουλειές κάποιων από μας εδώ μέσα λέγοντας αδιανόητες χοντράδες.
Πώς είναι δυνατόν κάποιος τυχαίος να βρίσκει τηλέφωνα και τις δουλειές κάποιων εδώ μέσα?
.
Τα ονόματα μας του δώσανε. Τα υπόλοιπα ήρθαν από μόνα τους.
Φταίνε αυτοί που εσύ τους έδωσες τα στοιχεία σου και μετά τα έδωσαν στον ανώμαλο.
Φταις και εσύ που τα έδωσες σε αναξιόπιστους.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Δεν τα θυμάμαι καλά άλλα ήταν η εποχή με τους τύπους που το παίζανε και καλά αρχαιόθρησκοι, περασμένη δεκαετία λέμε τώρα, κάτι είχανε γράψει εδω μέσα που δεν άρεσε στους χαβαλέδες του 12θεου και είχανε απειλήσει με μυνήσεις
Κάτσε ρε, στο παλιό ήμουν κι εγώ και έγραφα θρησκειολογία τότε
Θες να πεις οτι το φόρουμ έπεσε από νήμα της Θρησκειολογίας? ΛΟΛ
για ποιά χρονολογία μιλάς; γιατί το σκηνικό που λέω είχε γίνει πολύυ παλιά
Ναι κάποτε έπαιζα στοίχημα σχεδόν επαγγελματικά και έγραφα σε φόρουμ του εξωτερικού.
Αλλά δέχτηκα σοβαρές απειλές να κόψω το στοίχημα και σταμάτησα γιατί έμπλεξα σε κυκεώνα απειλών και παρακολουθήσεων.
Είμαι οικογενειάρχης επιστήμονας δε θέλω τέτοιες ιστορίες
Δεν τα θυμάμαι καλά άλλα ήταν η εποχή με τους τύπους που το παίζανε και καλά αρχαιόθρησκοι, περασμένη δεκαετία λέμε τώρα, κάτι είχανε γράψει εδω μέσα που δεν άρεσε στους χαβαλέδες του 12θεου και είχανε απειλήσει με μυνήσεις
Κάτσε ρε, στο παλιό ήμουν κι εγώ και έγραφα θρησκειολογία τότε
Θες να πεις οτι το φόρουμ έπεσε από νήμα της Θρησκειολογίας? ΛΟΛ
για ποιά χρονολογία μιλάς; γιατί το σκηνικό που λέω είχε γίνει πολύυ παλιά
Εγώ στο παλιό νομίζω γράφτηκα κάπου στο 2011
Αλλά τώρα, μιλάς σοβαρά? Το παλιό φόρουμ έπεσε από τους 12θειστές???????
Saturn έγραψε: 18 Μαρ 2025, 16:50
Παιδιά, να σας ξαναπώ κι εγώ την ιστορία μου, που με βρήκανε αλλού και μου ρίχνανε τυράκια για το φόρουμ?
Γενικώς, πολλή υγεία εδω μέσα
Τι εννοεις;
Είχα μπει και είχα γράψει κάποια πράγματα τότε, είχα απευθυνθεί και στον συντονισμό
Λίγο ακραίο να σε βρίσκουν σε άλλο χώρο βέβαια, ενώ έχεις σταματήσει να γράφεις εδώ μέσα και να σου δίνουν να καταλαβαίνεις οτι σε ξέρουν απο κάπου και κάτι άλλα ωραία ενώ δεν έχεις δώσει στοιχεία.
Saturn έγραψε: 18 Μαρ 2025, 16:50
Παιδιά, να σας ξαναπώ κι εγώ την ιστορία μου, που με βρήκανε αλλού και μου ρίχνανε τυράκια για το φόρουμ?
Γενικώς, πολλή υγεία εδω μέσα
Τι εννοεις;
Είχα μπει και είχα γράψει κάποια πράγματα τότε, είχα απευθυνθεί και στον συντονισμό
Λίγο ακραίο να σε βρίσκουν σε άλλο χώρο βέβαια, ενώ έχεις σταματήσει να γράφεις εδώ μέσα και να σου δίνουν να καταλαβαίνεις οτι σε ξέρουν απο κάπου και κάτι άλλα ωραία ενώ δεν έχεις δώσει στοιχεία.
Εγώ πάντως βλέπω πολλά χαμαντράκια και χαζογυναικάκια να αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα χωρίς στοιχεία και να παίρνουν ανάποδες όταν απειλούνται τα δικά τους...