Μέχρι το 2 ήταν βατό, θυμάμαι έπαιζα ονλαιν με κάτι τρελλαμένους τα βράδια. Αλλά με το 4 χάθηκe η μπάλλα, το HoI δεν το κατάφερα ποτέ.Yochanan έγραψε: 22 Μαρ 2025, 16:37Αυτό. Εϊχα ψηθεί πριν πολλά χρόνια για ένα EU δε θυμάμαι ποιό, πολύ παλιά και το πήρα αλλά όταν είδα το manual I noped out fast. Μου θύμισε τη φάση με εξετάσεις πανεπιστήμιο που είχα πάρει ένα scientific graphing calculator (θα τα θυμούνται οι μηχανικοί) γαμάτο που σου έλυνε ό,τι θες αλλά μόλις είδα το manual σκέφτηκα ή θα διαβάσω για το μάθημα ή θα διαβάσω για να μάθω το calculator και μετά το είχα σαν glorified αριθμομηχανή τσέπης ενώ μπορούσε να κάνει παπάδες αμα το ήξερες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
καμια προταση για strategy game;
Re: καμια προταση για strategy game;
Στο 4 κανονικά θα έπρεπε να σου κολλάνε ένσημα. Το hoi δεν είναι και τόσο δύσκολο ρε, 2-3 παιχνίδια εάν παίξεις μετά είναι τέρμα βατό.sharp έγραψε: 22 Μαρ 2025, 17:41Μέχρι το 2 ήταν βατό, θυμάμαι έπαιζα ονλαιν με κάτι τρελλαμένους τα βράδια. Αλλά με το 4 χάθηκe η μπάλλα, το HoI δεν το κατάφερα ποτέ.Yochanan έγραψε: 22 Μαρ 2025, 16:37Αυτό. Εϊχα ψηθεί πριν πολλά χρόνια για ένα EU δε θυμάμαι ποιό, πολύ παλιά και το πήρα αλλά όταν είδα το manual I noped out fast. Μου θύμισε τη φάση με εξετάσεις πανεπιστήμιο που είχα πάρει ένα scientific graphing calculator (θα τα θυμούνται οι μηχανικοί) γαμάτο που σου έλυνε ό,τι θες αλλά μόλις είδα το manual σκέφτηκα ή θα διαβάσω για το μάθημα ή θα διαβάσω για να μάθω το calculator και μετά το είχα σαν glorified αριθμομηχανή τσέπης ενώ μπορούσε να κάνει παπάδες αμα το ήξερες.
- Dwarven Blacksmith
Όσοι δεν μπορείτε να παίξετε EU4, δοκιμάσατε να αναβαθμίσετε σε Autism Pro?
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ενδιαφερον και επικαιρο σεναριο. ψαγμενη επιλογηKauldron έγραψε: 19 Μαρ 2025, 14:43Combat Mission Black Sea.southern έγραψε: 18 Μαρ 2025, 08:43 γενικως παιχνιδια παιζω μονο σε κονσολα, κυριως fps και rpg. θελω μετα απο καιρο να ξαναπαιξω ενα strategy.
το laptop εχει το εξης specs : asus tuf a15 2022 model, CPU 6800H , 16 GB DDR 5 4800, GPU RTX 3060 6 GB.
Τα φωτα σας παρακαλω
Δες το σενάριο, και έχε υπόψη σου οτι ο συγκεκριμένος εξομοιωτής μάχης βγήκε το 2014.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2025, 18:00 Όσοι δεν μπορείτε να παίξετε EU4, δοκιμάσατε να αναβαθμίσετε σε Autism Pro?
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Το μόνο Paradox που κατάφερα να παίξω αλλά μετά κόλλησα φάση digital crack cocaine, είναι το Stellaris. Αυτό το διάστημα, εδώ και 3 χρόνια σχεδόν δεν παίζω γιατί δεν έχω γκομπγιούτερ με κάρτα (επίτηδες) αλλά θα πάρω αργότερα φέτο γιατί βγαίνει το Endless Legend 2 και σε αυτό είμαι κάθετος, με αυτά τα πράγματα δεν παίζουμε.GoBzi έγραψε: 22 Μαρ 2025, 17:51Στο 4 κανονικά θα έπρεπε να σου κολλάνε ένσημα.sharp έγραψε: 22 Μαρ 2025, 17:41Μέχρι το 2 ήταν βατό, θυμάμαι έπαιζα ονλαιν με κάτι τρελλαμένους τα βράδια. Αλλά με το 4 χάθηκe η μπάλλα, το HoI δεν το κατάφερα ποτέ.Yochanan έγραψε: 22 Μαρ 2025, 16:37
Αυτό. Εϊχα ψηθεί πριν πολλά χρόνια για ένα EU δε θυμάμαι ποιό, πολύ παλιά και το πήρα αλλά όταν είδα το manual I noped out fast. Μου θύμισε τη φάση με εξετάσεις πανεπιστήμιο που είχα πάρει ένα scientific graphing calculator (θα τα θυμούνται οι μηχανικοί) γαμάτο που σου έλυνε ό,τι θες αλλά μόλις είδα το manual σκέφτηκα ή θα διαβάσω για το μάθημα ή θα διαβάσω για να μάθω το calculator και μετά το είχα σαν glorified αριθμομηχανή τσέπης ενώ μπορούσε να κάνει παπάδες αμα το ήξερες.
![]()
![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
southern έγραψε: 22 Μαρ 2025, 20:43ενδιαφερον και επικαιρο σεναριο. ψαγμενη επιλογηKauldron έγραψε: 19 Μαρ 2025, 14:43Combat Mission Black Sea.southern έγραψε: 18 Μαρ 2025, 08:43 γενικως παιχνιδια παιζω μονο σε κονσολα, κυριως fps και rpg. θελω μετα απο καιρο να ξαναπαιξω ενα strategy.
το laptop εχει το εξης specs : asus tuf a15 2022 model, CPU 6800H , 16 GB DDR 5 4800, GPU RTX 3060 6 GB.
Τα φωτα σας παρακαλω
Δες το σενάριο, και έχε υπόψη σου οτι ο συγκεκριμένος εξομοιωτής μάχης βγήκε το 2014.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2025, 18:00 Όσοι δεν μπορείτε να παίξετε EU4, δοκιμάσατε να αναβαθμίσετε σε Autism Pro?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ήμαρτον είδα λίγο τα γραφικά του μπλακ σεα στο βίντεο του στιμ και είναι σα να βλέπεις μέτριο παιχνίδι είκοσι χρόνια πριν. Για να στέκεται πρέπει το γκέιμπλέι να είναι ελίτ, αλλά για να το προτείνει αυτός που το προτείνει μάλλον για ελίτ γκέιπλέι πρόκειται 
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Stellaris θέλω να παίξω αλλά μου την δίνει όταν δεν έχω όλα τα dlc (και ας μην τα χρησιμοποιώ). Έχω σκάσει κάνα 300αρι για τα wh total war και όλα τους τα dlc, δεν με ψήνει να δώσω άλλα τόσα για το stellaris.Yochanan έγραψε: 23 Μαρ 2025, 11:10Το μόνο Paradox που κατάφερα να παίξω αλλά μετά κόλλησα φάση digital crack cocaine, είναι το Stellaris. Αυτό το διάστημα, εδώ και 3 χρόνια σχεδόν δεν παίζω γιατί δεν έχω γκομπγιούτερ με κάρτα (επίτηδες) αλλά θα πάρω αργότερα φέτο γιατί βγαίνει το Endless Legend 2 και σε αυτό είμαι κάθετος, με αυτά τα πράγματα δεν παίζουμε.
Endless Legend έχω παίξει πολύ λίγο, ξέρω είναι ωραίο παιχνίδι, αλλά και αυτό τα ίδια σκατα είναι με τα dlc.
Μα από τα DLC στα παίρνουν. Το The Sims 4 το δίνουν τζάμπα κι έχουν καμμιά 40ριά DLC που κάνουν μέχρι και 40€ το ένα
Ναι ωραίο φαίνεται. Παρόμοιο(ish) σε πιο τέρμα casual είναι το WARNO.Kauldron έγραψε: 19 Μαρ 2025, 14:43Combat Mission Black Sea.southern έγραψε: 18 Μαρ 2025, 08:43 γενικως παιχνιδια παιζω μονο σε κονσολα, κυριως fps και rpg. θελω μετα απο καιρο να ξαναπαιξω ενα strategy.
Τα φωτα σας παρακαλω
Θέλω να δω και αυτό που πρότεινε ο sharp (https://www.matrixgames.com/game/strate ... rld-at-war) γιατί μου θημίζει πραγματικά war games.
αφού λιώνεις στο 3, ψάξε το Horn Of The Abyssjason0 έγραψε: 19 Μαρ 2025, 18:36Παίζω εδώ και 20 χρόνια heroes of might and magic 3, με όλα τα updates που βγάζειsting έγραψε: 18 Μαρ 2025, 22:02 Από το steam σε προσφορά (τα έχω όλα):
- Civilization 6 – Ένα καφεδάκι
- Civilization 6 Complete Anthology – Καφεδάκι + Μπουγάτσα
- Zeus + Poseidon – Μια σακούλα σπόρια
- Democracy 4 – Μισό κιλό μορταδέλα
- Age of empires 2 definitive edition – Ένα πακέτο δρακουλινια
- Heroes of Might and Magic 3 HD – Κέρμα για καρότσι Lidl
πσ. Θεώρησα ότι η ηλικία σου είναι άνω των 45 γι’ αυτό και πρότεινα ώριμα, χαλαρωτικά strategy.
- The Sims 4 – Δωρεάν
Καλή διασκέδαση!
Δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο
Αυτό το 3hd που το χει να το παρω;
όπως και δήποτε
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Ημουν σίγουροςJolly Roger_ έγραψε: 19 Μαρ 2025, 19:25 Civ 5 και 6, Hearts of Iron IV (μαζί με Kaiserreich mod), Age of Empires 2 + όλα τα DLC του (conquerors expansion, the forgotten, το άλλο DLC που έχει campaign Ταμερλάνου) και Total War Warhammer 3.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 188 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
-
- 1 Απαντήσεις