μη γραφεις τα ιδια που γραφω κι εγω, γραψε τα αντιθετα να πλακωθουμε, δεν εχει πλακα ετσι.Fata_Morgana έγραψε: 10 Μαρ 2025, 12:23 Παλι καλά που προέκυψαν τα ψέμματα νωρίς και σώθηκε η κοπέλα. Αν έχει τόσο εύκολο το ψέμμα για το τίποτα, υποθέτω για τα υπόλοιπα τι θα σκάρωνε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Για πείτε μια γνώμη κυρίως οι γυναίκες.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Για πείτε μια γνώμη κυρίως οι γυναίκες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Η μάνατζέρ καλή ;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Ρε πες του να λέει δόξα τω θεώ που τη γλίτωσε φτηνά και δεν βρέθηκε τεμαχισμένος και θαμμένος στον κήπο. Άμα τη βρίσκει τόσο πολύ με ψυχάκηδες, να του γνωρίσουμε τον γγ που είναι ακίνδυνος.Ερμής έγραψε: 10 Μαρ 2025, 12:24Ναι ειναι στα πατώματα ο δόλιος αλλά καλύτερα τώρα που είναι νωρίς γιατί αν πέρναγε και καιρός και δενότανε πιο πολύ θα τον τρέχαμε.Ναύτης έγραψε: 10 Μαρ 2025, 12:21 Και τώρα τι, στεναχωριέται που τον έστειλε; Δόξα τω Θεώ να λέει που γλίτωσε γρήγορα απ' το ψυχάκι.
(...)
Ναύτης έγραψε: 10 Μαρ 2025, 12:31Ρε πες του να λέει δόξα τω θεώ που τη γλίτωσε φτηνά και δεν βρέθηκε τεμαχισμένος και θαμμένος στον κήπο. Άμα τη βρίσκει τόσο πολύ με ψυχάκηδες, να του γνωρίσουμε τον γγ που είναι ακίνδυνος.Ερμής έγραψε: 10 Μαρ 2025, 12:24Ναι ειναι στα πατώματα ο δόλιος αλλά καλύτερα τώρα που είναι νωρίς γιατί αν πέρναγε και καιρός και δενότανε πιο πολύ θα τον τρέχαμε.Ναύτης έγραψε: 10 Μαρ 2025, 12:21 Και τώρα τι, στεναχωριέται που τον έστειλε; Δόξα τω Θεώ να λέει που γλίτωσε γρήγορα απ' το ψυχάκι.
(...)
θα τη μάθω και αυτή τη λεπτομέρεια, να ρίξει εκει τα βέλη του
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
αν ειναι ετσι, θα μπορουσε να τον κρατησει για λιγο, αμα γαμει καλα, να ριχνει κανα μουνι μεχρι να βρει αλλον καλυτερο.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2025, 12:29Στη συγκεκριμένη σχέση η τύπισσα ήταν ο άντρας της σχέσης.Ασέβαστος έγραψε: 10 Μαρ 2025, 12:22διαφωνω καθετα.
δεν ειναι "σχεδον τιποτα" ειναι πολυ χοντρο, για τα δικα μου ματια τουλαχιστον.
δειχνει ποσο ευκολο το εχει ο αλλος το ψεμα, ακομη και για ασηαμντα θεματα, τετοιον ανθρωπο δεν μπορεις να τον εμπιστευτεις για τιποτα σοβαρο.
Και ακριβώς γι ´αυτό, θα τα ξαναβρούν.
ξεκαθαρα αντρικια συμπεριφορα. το να τον κρατησει ξεροντας οτι ειναι ψευτρακος, δεν ειναι αντρικιο.
- Fata_Morgana
Δε γελάω μαζί σου πια.Ασέβαστος έγραψε: 10 Μαρ 2025, 12:30μη γραφεις τα ιδια που γραφω κι εγω, γραψε τα αντιθετα να πλακωθουμε, δεν εχει πλακα ετσι.Fata_Morgana έγραψε: 10 Μαρ 2025, 12:23 Παλι καλά που προέκυψαν τα ψέμματα νωρίς και σώθηκε η κοπέλα. Αν έχει τόσο εύκολο το ψέμμα για το τίποτα, υποθέτω για τα υπόλοιπα τι θα σκάρωνε.![]()
Παραταύτα, θεωρώ πως έπρεπε να της πει την αλήθεια.Ερμής έγραψε: 10 Μαρ 2025, 12:29Γουσταρε και παραγούσταρε, η έτσι δε μπορούσε να βγεί επειδή (αυτο έλεγε τουλάχιστον) είχε απίστευτους ιλίγγους για μέρες.
Εγω του τα είπα. η φάση ειναι λίγο ψέμα στο ψέμα. Με ιλίγγους δε μπορείς όχι να οδηγήσεις αλλά ούτε να περπατήσεις .
Εν τω μεταξύ ο καημένος της έχει πάρει δώρο για τα γενέθλια της που ειναι κάπου μεσα στην εβδομάδα και έχει κανονίσει κατάσταση και τώρα θα τα βάλει στον πάτο του.
Τώρα αν (λέμε τώρα) η άλλη είδε την "απειλή" κι έκανε πέρα τους ιλίγγους, πήρε το τιμόνι και πήγε να βεβαιωθεί.. Δεν είναι κι εντελώς απίθανο.
Μάλιστα κάπως έτσι εξηγούνται τόσα οδικά ατυχήματα στους δρόμους.
Αλλά θα τα ξαναβρούν πιστεύω. Μέχρι να σκάσει το επόμενο επεισόδιο μεταξύ τους.
Πάει για ζευγάρι "on/off". Μια θα τα φτιάχνουν, μια θα τα χαλάνε..
Μέχρι κάποτε να σιχαθούν ο ένας τον άλλον.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Οποια κι αν είναι η αιτία, έκρινε σωστό να πει ψέμματα.Ερμής έγραψε: 10 Μαρ 2025, 12:18Ουτε καν. Δε διαβασες τι έγραψα, όντως ήταν να συναντηθει με τη χεντ μανατζερ του και αυτή έριξε άκυρο, ο μεγας ΤΡΟΜΠΑΣ είπε πως το έκρυψε για να μη φανεί λίγος στην (πρώην κατα πως φαίνεται) γκόμενα του οτι δε τον υπολογίζει κανεις επαγγελματικά, γαμω την ανασφάλεια μέσα δλδ.AlienWay έγραψε: 10 Μαρ 2025, 12:11 Αυτός: "Κοίτα τώρα, θα της πω ψέμματα ότι είμαι με γυναίκα να ζηλέψει. Μα τι μάγκας είμαι, τελοσπάντον. Οχοχο!"
Αυτή: "Κοίτα τώρα, θα παραστήσω τη ντεντέκτιβ για να ξεμπροστιάσω το ψέμα του. Οι φιλενάδες μου θα λένε ότι είμαι μεγάλη μαγκίτισα. Οχοχο!"
ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ! Να τους αφαιρεθεί το δικαίωμα ψήφου. Οχοχο!
Η άλλη για ποοιο λόγο το έκανε είναι άγνωστο
Παίζει μάλιστα να σκέφτηκε "μα πώς είναι δυνατό να τα έχουμε τόσο καιρό και να μη πω κάποιο ψέμα; Χαλάω τη πιάτσα".
Προσωπικά, δεν είμαι εναντίον των ψεμάτων στη σχέση. Οταν όμως κάποιος θα θεωρεί αναγκαιότητα γιατί σου λέει "έτσι κάνουν όλοι", τότε του αξίζει ό,τι κι αν πάθει.
Μπορεί να μη το έχει παραδεχτεί στον εαυτό του (και επομένως δε το μετέφερε και σε σένα) αλλά κάτι μέσα του, του έλεγε ότι θα έμοιαζε φλώρος στην περίπτωση που δεν του δινόταν η ευκαιρία να πει κάποιο ψέμα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εχουμε παρόμοια άποψη. Η μόνη διαφορά είναι ότι εγώ πιστεύω πως το ψέμα το είπε ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ.Fata_Morgana έγραψε: 10 Μαρ 2025, 12:23 Παλι καλά που προέκυψαν τα ψέμματα νωρίς και σώθηκε η κοπέλα. Αν έχει τόσο εύκολο το ψέμμα για το τίποτα, υποθέτω για τα υπόλοιπα τι θα σκάρωνε.
Γιατί σκέφτηκε ότι ο Ελλην άντρας σε σχέση, δεν δικαιολογείται να λέει πάντα την αλήθεια.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Προφανώς και έπρεπε να πει την αλήθεια δεν υπάρχει καν δικαιολογία σε αυτό.aLiCat έγραψε: 10 Μαρ 2025, 12:39Παραταύτα, θεωρώ πως έπρεπε να της πει την αλήθεια.Ερμής έγραψε: 10 Μαρ 2025, 12:29Γουσταρε και παραγούσταρε, η έτσι δε μπορούσε να βγεί επειδή (αυτο έλεγε τουλάχιστον) είχε απίστευτους ιλίγγους για μέρες.
Εγω του τα είπα. η φάση ειναι λίγο ψέμα στο ψέμα. Με ιλίγγους δε μπορείς όχι να οδηγήσεις αλλά ούτε να περπατήσεις .
Εν τω μεταξύ ο καημένος της έχει πάρει δώρο για τα γενέθλια της που ειναι κάπου μεσα στην εβδομάδα και έχει κανονίσει κατάσταση και τώρα θα τα βάλει στον πάτο του.
Τώρα αν (λέμε τώρα) η άλλη είδε την "απειλή" κι έκανε πέρα τους ιλίγγους, πήρε το τιμόνι και πήγε να βεβαιωθεί.. Δεν είναι κι εντελώς απίθανο.
Μάλιστα κάπως έτσι εξηγούνται τόσα οδικά ατυχήματα στους δρόμους.
Αλλά θα τα ξαναβρούν πιστεύω. Μέχρι να σκάσει το επόμενο επεισόδιο μεταξύ τους.
Πάει για ζευγάρι "on/off". Μια θα τα φτιάχνουν, μια θα τα χαλάνε..
Μέχρι κάποτε να σιχαθούν ο ένας τον άλλον.
άσχετα μετά αν φάνηκε πως κ η άλλη δεν ήταν και πολύ σόι όσα έκανε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
κριμα.Fata_Morgana έγραψε: 10 Μαρ 2025, 12:39Δε γελάω μαζί σου πια.Ασέβαστος έγραψε: 10 Μαρ 2025, 12:30μη γραφεις τα ιδια που γραφω κι εγω, γραψε τα αντιθετα να πλακωθουμε, δεν εχει πλακα ετσι.Fata_Morgana έγραψε: 10 Μαρ 2025, 12:23 Παλι καλά που προέκυψαν τα ψέμματα νωρίς και σώθηκε η κοπέλα. Αν έχει τόσο εύκολο το ψέμμα για το τίποτα, υποθέτω για τα υπόλοιπα τι θα σκάρωνε.![]()
Ακόμα χειρότερα δηλαδή.AlienWay έγραψε: 10 Μαρ 2025, 12:42Εχουμε παρόμοια άποψη. Η μόνη διαφορά είναι ότι εγώ πιστεύω πως το ψέμα το είπε ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ.Fata_Morgana έγραψε: 10 Μαρ 2025, 12:23 Παλι καλά που προέκυψαν τα ψέμματα νωρίς και σώθηκε η κοπέλα. Αν έχει τόσο εύκολο το ψέμμα για το τίποτα, υποθέτω για τα υπόλοιπα τι θα σκάρωνε.
Γιατί σκέφτηκε ότι ο Ελλην άντρας σε σχέση, δεν δικαιολογείται να λέει πάντα την αλήθεια.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
ΚΑι δε μου λές ρε Ερμή? Μήπως η κυρία είναι απο αυτές που επιτίθενται φραστικά με φίλες της σε περαστικούς οδηγούς στο δρόμο?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Σχολίασε κανείς το τραγελαφικό του ότι είπε ψέμματα σχετικά με την παρέα του αλλά είπε αλήθεια σχετικά με το πού θα ήταν;
Δηλαδή να είσαι τραγικός και στο να λες αλήθεια, και στο να λες ψέμματα
Δηλαδή να είσαι τραγικός και στο να λες αλήθεια, και στο να λες ψέμματα
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Νετο Γκουερινο έγραψε: 10 Μαρ 2025, 11:39 Η ευθύνη είναι 100% του φίλου σου
Ότι έπαθε με αυτήν,το έχει ξαναπάθει και θα το βρίσκει συνέχεια μπροστά του
Ετσι , γιατί όπως λέει κι ο λαός ,είναι να το χει η κούτρα σου να κατεβάζει ψείρες..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 59 Απαντήσεις
- 2874 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 18 Απαντήσεις